Hogyan lehet keverni és megismételni az iPhone zeneszámait az Apple Music alkalmazással

Az Apple Music az elmúlt években kisállat-projekt volt a cupertinói székhelyű vállalat számára, különös tekintettel egy önálló streaming szolgáltatás bevezetésére. Az Apple az évek során folyamatosan finom finomításokat hajtott végre új funkciók és funkciók bevezetése érdekében. Ezekkel a változtatásokkal azonban ez azt jelenti, hogy más funkciókat áthelyeztek vagy kicseréltek az alkalmazás teljes felhasználói felületén. Az egyik ilyen probléma, amely továbbra is felmerül, akkor merül fel, amikor a felhasználók zenehallgatáskor megpróbálják használni a keverési vagy ismétlési funkciókat.

A dalok keverése az iOS 11 rendszerben

Néhány egyszerű lépést kell követni a lejátszási listák megfelelő összekeverése érdekében, vagy ha meg akarja ismételni a lejátszási listát, miután elkészült. Vagy talán egy olyan hangulatban van, amikor ugyanazt a dalt szeretné újra és újra meghallgatni, amíg az összes szöveget meg nem jegyzi.

A dalok keverése érdekében kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
  2. Húzza felfelé az alját
  3. Koppintson a
  4. A dalait megkeverjük

Ha egy lejátszási lista vagy album áttekintését nézi, akkor meg kell érintenie a „Mind keverése” elemet a dolgok keveréséhez. Ez egy olyan beállítás, amelyre az alkalmazás emlékezni fog, így ha le akarja állítani a lejátszási listák keverését, akkor a fenti lépéseket kell követnie, és a Zene visszatér a normál lejátszáshoz.

Dalok vagy lejátszási listák megismétlése az iOS 11 rendszerben

Azok számára, akik meghatározott „Ismétlés” paramétereket szeretnének beállítani dalok, lejátszási listák vagy albumok számára, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
  2. Húzza felfelé az alját
  3. Koppintson a egyszer megismételni az albumot vagy a lejátszási listát
  4. Dupla érintés egy adott éppen lejátszott dal megismétlése

Ahogy az várható volt, azoknak, akik le akarják állítani a dalaikat, albumaikat vagy lejátszási listáikat az ismétlés leállítása érdekében, ugyanazokat a lépéseket kell követniük, mint fent. Ezeknek a feladatoknak a végrehajtása biztosítja, hogy a média ne ismétlődjön meg, és áttérhet a választott következő lejátszási listára vagy albumra.

ÖSSZEFÜGGŐ

Az Apple Music nem működik, javítás

Az új Apple Music kissé zavaró lehet azok számára, akiknek nincs tapasztalatuk a szolgáltatással kapcsolatban. Az Apple azonban továbbra is dolgozik az alkalmazás és a szolgáltatás rendszeres fejlesztésén. Ezt bizonyítja, hogy az Apple Music meghaladta a 30 millió előfizetőt (2017. szeptemberi állapot).

Még mindig abban reménykedünk, hogy a jövőben még több változás érhető el a szolgáltatásban, különösen az AirPlay 2 hivatalosan történő bevezetése és a HomePod integrálása után.

Ha további kérdése van az Apple Music programmal kapcsolatban, mindenképpen ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, és mi biztosan megválaszoljuk őket!

Legutóbbi hozzászólások