A Safari könyvjelzői eltűnnek iPad / iPhone készüléken

Nos, mi történt a Safari könyvjelzőimmel? Több olvasó elmondja, hogy a Safari könyvjelzőik eltűnnek, gyakran frissítés után. A felhasználók azt is jelentik, hogy a Safari könyvjelzői nem szinkronizálódnak megfelelően az iCloudhoz csatlakoztatott eszközökkel, beleértve a számítógépeket is. Ha ez úgy hangzik, mint te, ma felvázoljuk, hogyan lehet letölteni a könyvjelzőket iPhone, iPad és Mac gépeken. Tehát állítsuk vissza ma a Safari könyvjelzőit!

 • Ellenőrizze az Apple Rendszerállapot oldalát, hogy vannak-e problémák az iCloud, a Safari vagy az iCloud könyvjelzőkkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a probléma nem az Apple végén van-e.
 • Kapcsolja ki a VPN-t, és ellenőrizze, hogy az összes könyvjelző szinkronizálva van-e
 • Zárja be a Safari alkalmazást, és indítsa újra
 • Győződjön meg róla, hogy az eszköz dátumának és idejének beállítását választotta
 • Kapcsolja be a Safarit az iCloud beállításaiban
 • Újraindítás vagy Újraindítás kényszerítése
 • Könyvjelzők visszaállítása a Time Machine Backup alkalmazásból (ha ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve Mac számítógépe)
 • Kényszerítse az újbóli szinkronizálást, ha egynél több iDevice van, és ugyanazzal az Apple ID-vel használja az iCloudot (a Safari engedélyezve)
 • Az elmúlt 30 napban törölt könyvjelzők helyreállításához keresse fel az iCloud webhelyét (az iDevices asztali verziójának használatával)

A Safari könyvjelzői eltűnnek: Mielőtt elhárítaná

Ha hirtelen elvesztette könyvjelzőit, vagy könyvjelzői nem szinkronizálódnak, próbálja meg bezárni a Safari alkalmazást.

A hibaelhárítás előtt zárja be a Safarit

Ha iOS 9 vagy újabb rendszert futtat

 1. Kattintson duplán a Kezdőlap gombra, vagy csúsztassa felfelé az Otthoni kézmozdulatok sávot a legutóbb használt alkalmazások megtekintéséhez
 2. Húzza ujját jobbra vagy balra a Safari alkalmazás előnézetének megkereséséhez
 3. A bezáráshoz csúsztassa felfelé a Safari előnézetét
  1. Ez a művelet lezárja az aktív szafari munkamenetet iPhone vagy iPad eszközén
 4. Ezután érintse meg a kezdőlap gombot
 5. Opcionális: indítsa újra eszközét
 6. Érintse meg a Safari ikont, és hagyja újraindulni

Ehhez iOS 8 és újabb rendszereken

 1. Kattintson kétszer a kezdőlap gombra
 2. A legutóbb használt alkalmazások megjelennek a képernyő alján
 3. Keresse meg a Safari ikont (görgessen jobbra csúsztatással, ha nem látja). Ez megjeleníti a háttérben futó alkalmazások listáját az iPad / iPhone készüléken
 4. Érintse meg és tartsa lenyomva a Safari ikont, amíg meg nem ingadozik
 5. Koppintson a piros mínusz jelre
 6. Kattintson a kezdőlap gombra
 7. Opcionális: indítsa újra a Safarit
 8. Koppintson a Safari ikonra, és indítsa újra a Safarit

Hogyan javítsuk ki a Safari könyvjelzők eltűnési törvényét

Ellenőrizze a dátumot és az időt

Győződjön meg arról, hogy a készülék beállításai helyesek. Lehetőleg állítsa az iDevice-t Automatikusra. MenjBeállítások> Általános> Dátum és idő> Automatikus beállítás. Ha már be van kapcsolva, kapcsolja ki, várjon 20 másodpercet, majd kapcsolja be újra.

Ellenőrizze az iCloud beállításait

Ha most csatlakozik az iCloud-hoz az iDevices szolgáltatással, akkor ez az olvasói tipp az Ön számára! Az egyik olvasónk, Corinne kipróbált egy egyszerű és egyértelmű megoldást, amikor felfedezte, hogy könyvjelzői elhagyták a helyszínt. Ellenőrizze az iCloud beállításait Beállítások> Apple ID-profil> iCloud és ellenőrizze, hogy a Safari be van-e kapcsolva. Corinne visszaváltotta a Safarit. És voila, ez működött, és minden könyvjelzője újra megjelent.

Ha a Safari már be van kapcsolva, próbálja meg KI kapcsolni

Megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, mit kell tennie a szinkronizált iCloud Safari-adatokkal, válassza a „Törlés az iPhone-ból” lehetőséget. Ezután várjon 20-30 másodpercet, és kapcsolja vissza a Safari funkciót. Koppintson az „Egyesítés” elemre az üzenetnél: „a Safari-adatok összeolvadnak az iCloud-szal”.

Indítsa újra a készüléket

Próbálja újraindítani a készüléket kikapcsolással, várjon 10-20 másodpercet, majd kapcsoljon be. Ha ez nem sikerül, próbálkozzon kényszerű újraindítással. Ne felejtse el addig tartani a gombokat, amíg meg nem jelenik az Apple logó a képernyőn. Csak akkor engedje el ezt a két gombot.

Végezzen el kényszerített újraindítást

 • IPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készüléken: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 6s és régebbi készülékeken, iPad vagy iPod touch esetén: Tartsa lenyomva a Kezdőlap és a Felső (vagy Oldalsó) gombokat legalább 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Van Mac-je?

Először a Mac-en menjen a Rendszerbeállítások> iCloud és törölje az iCloud Safari szinkronizálás jelölését. Ezután nyissa meg azokat az iDevice-eket, amelyekbe a Mac számítógépével azonos Apple ID-vel van bejelentkezve, és törölje a könyvjelzőket ezekről az eszközökről. Helyezze vissza a Safari könyvjelzőit a Mac számítógépére a Time Machine vagy az iCloud webhelyén keresztül, majd térjen vissza minden eszközhöz, és váltson vissza az iCloud Safari eszközére. Ez időbe telhet, ezért legyen türelemmel, mivel eszköze szinkronizálja ezeket az iCloud-kiszolgálókat.

Időgép használata

Ha Mac számítógépe van, és szinkronizálja ugyanezt az Apple ID-t és az iCloudot, akkor a könyvjelzői helyreállíthatók egy Time Machine biztonsági másolatból. Ha a Time Machine programot használja biztonsági mentési módszerként, először lépjen ki a Safariból, majd nyissa meg a Time Machine alkalmazást.

Nyissa meg az Időgépet úgy, hogy a menüsoron az Időgép ikonra kattint, és az Időgép megadása lehetőséget választja. Ha nincs a Time Machine a felső menüsávon, lépjen a következőre: Apple menü> Rendszerbeállítások és koppintson a Time Machine elemre. Válassza a Menüsor megjelenítése idõgépet, és kövesse az elõzõ lépéseket.

A Time Machine segítségével keresse meg a Safari Könyvjelzők biztonsági mentési fájlt. Kereshet minden törölt fájlt, a fájlok korábbi verzióit és olyan fájlokat, mint a Safari Könyvjelző fájl, amelyek nem működnek, vagy sérültek, és visszaállíthatja azokat a verziókat, amelyek működtek!

Nézze meg a képernyő jobb oldala felé a Biztonsági mentés idővonalát. Ezután válasszon egy adott dátumot és időpontot, hogy visszamenjen az időben a fájl megkereséséhez

A könnyebbség kedvéért keresse meg azt a legutóbbi biztonsági másolatot, amely szerinte tartalmazza a Safari könyvjelzőit, és nyomja meg a gombot a Time Machine-ban Command + Shift + G a mappa Ugrás párbeszédpanel megjelenítéséhez. Ezután írja be: ~ / Library / Safari / Bookmarks.plist, és válassza az adott fájl visszaállítását.

A „Visszaállítás” gomb kiválasztásával a fájl ugyanabba a mappába kerül vissza a Mac-en. Ha felülírja a meglévő fájlt, egy előugró ablak megkérdezi, hogy mit szeretne csinálni.

További hibaelhárítási tippek a Safari könyvjelzőihez

 1. Hozzon létre egy iCloud biztonsági mentést
  • Beállítások> Apple ID-profil> iCloud> Biztonsági mentés> Biztonsági másolat készítése most
 2. Jelentkezzen ki az iCloudból
  • Görgessen lefelé a képernyő aljára, és koppintson a Kijelentkezés elemre
  • Válassza a „Törlés az iPhone-ról” lehetőséget a következő két üzenethez. Ez ideiglenesen eltávolítja az iCloud-adatokat - visszaállítja, amikor visszalép az iCloud-ba
  • Írja be Apple ID jelszavát a Saját iPhone keresés kikapcsolásához
  • Az iCloud most kijelenti Önt
 3. Jelentkezzen be újra az iCloudba
  • VisszatérBeállítások> Apple ID-profil> iCloud
  • Koppintson a Bejelentkezés elemre
   • Írja be az Apple azonosítóját és jelszavát
  • Testreszabhatja, hogy mit szeretne szinkronizálni az iCloud
   • Kijelentkezés és újbóli bejelentkezés után az iCloud visszatér az alapértelmezett értékekre
   • Győződjön meg arról, hogy a Biztonsági másolat és az iPhone keresése funkció be van kapcsolva

Néha az alkalmazás egyszerű újraindítása kijavítja a hiányzó könyvjelzőket. Ha azonban véletlenül törli a könyvjelzőket az egyik iDevices eszközről, a helyreállítás továbbra is lehetséges az iCloud-fiókból. Kérjük, olvassa el, hogy megtudja, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan lehet helyreállítani a törölt Safari könyvjelzőket

Ez sokunkkal történik, különösen akkor, ha több iDevice van. Sok olyan esetet tapasztalhatunk, amikor az iPaden vagy iPhone-on játszó gyereke (i) véletlenül törli az összes elmentett Safari könyvjelzőt. Vagy véletlenül törölheti a könyvjelzőket iPhone vagy iPad készülékén. Itt jön jól az iCloudból történő helyreállítás.

Feltéve, hogy mind az iPhone, mind az iPad csatlakoztatva van az iCloud-fiókjához, könnyedén szinkronizálhatja a könyvjelzőket, és visszaállíthatja azokat az iDevice-re.

Tegyük fel, hogy a könyvjelzői elveszettek az iPad készülékén. Ebben az esetben egyszerűen menjen a Beállítások> Apple ID-profil> iCloud. Kapcsolja KI a Safari beállítást az iPad készülékén, majd az iPhone készülékén. Kérjük, ellenőrizze, hogy ugyanazt az Apple ID-t használja-e mindkét eszközön.

Ezután kapcsolja vissza a Safari-t iPhone-jára, majd iPad-jére. Az iCloud automatikusan szinkronizálja a Safari könyvjelzőit az iPad készülékére. Ez a folyamat a könyvjelzők számától és a WiFi jelétől függően eltart egy ideig. Adjon kb. 30 percet, és látnia kell, hogy az összes könyvjelző visszatér az iPad-re.

Látogasson el az iCloud webhelyére a hiányzó könyvjelzők helyreállításához

Ha olyan könyvjelzőhöz kell hozzáférnie, amelyet nem talált, vagy amelyet az elmúlt 30 napban törölt, látogasson el az iCloud.com webhelyre számítógépén vagy az iDevice asztali módjával, hogy megpróbálja helyreállítani ezeket a könyvjelzőket.

Helyezze vissza a Safari könyvjelzőit az iCloud webhelyén

 1. Az iCloud webhelyén koppintson a Beállítások elemre
 2. Görgessen lefelé az oldalon, és keresse meg a Haladó lehetőséget, kattintson a Könyvjelzők visszaállítása gombra
 3. Válassza ki a visszaállítani kívánt archívumot, és kattintson a Visszaállítás gombra
  1. Ha több verzió van, mint amennyi elfér egy oldalon, görgessen az összes lehetőség megtekintéséhez
  2. A jelenlegi könyvjelzőit új archív fájlként menti
 4. A könyvjelzők frissülnek minden iDevice-en és Mac-en, ahová ugyanazzal az Apple ID-vel jelentkeztél be, és engedélyezted az iCloud Safari opcióját
 5. Várjon, amíg az iCloud befejezi a Safari könyvjelzőinek visszaállítását
  1. Amíg a Safari könyvjelzői visszaállnak, az Ön által végrehajtott módosításokat a rendszer nem menti

A könyvjelzők nem a megfelelő sorrendben jelennek meg?

Ha a könyvjelzők nem ugyanabban a sorrendben jelennek meg az összes eszközén, ellenőrizze a mappában lévő könyvjelzők számát. Ha a mappában több mint 500 könyvjelző található, akkor előfordulhat, hogy a könyvjelzők sorrendje nem minden eszközön azonos.

Könyvjelzők exportálása a megőrzéshez

Ha vissza tudja állítani a könyvjelzőit, célszerű exportálni a Safari könyvjelzőit, hátha valami történik a jövőben. Így a gyógyulás egyszerű! Ehhez a folyamathoz szükség van egy Mac-re, amelyet ugyanazzal az Apple ID-vel szinkronizál.

Hogyan kell exportálni a Safari könyvjelzők egy példányát a Mac számítógépére

 1. Választ Fájl> Könyvjelzők exportálása elemet
 2. Válassza ki a fájlt exportálni kívánt helyet, majd kattintson a Mentés gombra
  1. A fájl alapértelmezett neve Safari Bookmarks.html, de kívánság szerint megváltoztathatja

Szüksége van a Safari mellett más böngészőből történő exportálásra?

A Mozilla Firefox, a Google Chrome vagy a Microsoft Internet Explorer könyvjelzőinek másolatának exportálásához keresse fel a Mozilla, a Google vagy a Microsoft webhelyet a könyvjelzők exportálásához.

Legutóbbi hozzászólások