Az 5 legfontosabb iPhone alkalmazás a dokumentumok szerkesztéséhez

A dokumentumok mobileszközökön történő létrehozása és szerkesztése manapság elég gyakori. Dolgozhat egy iskolai esszén, egy projekt beszámolóján vagy egy munkahelyi cikken, függetlenül attól, hogy hol vagy, merre tart. Emiatt nagyszerű dokumentumszerkesztővel kell rendelkeznie iPhone és / vagy iPad készülékén.

Ahelyett, hogy magunk köröznénk az App Store-t, segíteni szeretnénk. Összeállítottuk a legjobb öt alkalmazás listáját a dokumentumok szerkesztésére iPhone-on és iPad-en. Vessen egy pillantást kínálatukra, ellenőrizze elérhetőségüket, és nézze meg, melyik lesz a legmegfelelőbb az Ön számára.

Összefüggő:

  • A legjobb iOS-alkalmazások, amelyek kompatibilisek az Apple CarPlay-vel
  • 7 legjobb hangjegyzet és felvételi alkalmazás iPhone-hoz
  • 9 Alkalmazások, amelyeket valószínűleg nem használ, de azoknak kellene lennie
  • Szerezzen beindítást a napján ezzel az 5 nagyszerű Apple Watch alkalmazással
  • 9 legjobb kamera / fotóalkalmazás iPhone Instagram felhasználók számára

Microsoft Word

Microsoft Word az iPhone-on

A Microsoft Word az egyik, ha nem a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt szövegszerkesztő alkalmazás. Jelentkezzen be Microsoft-fiókjával, és szinkronizálhatja az összes dokumentumot a számítógépen és a mobileszközön.

IPhone-on és iPad-en új dokumentumokat hozhat létre üres oldal vagy beépített sablon segítségével. Szerkessze dokumentumait, hívjon meg másokat együttműködésre, vagy egyszerűen ossza meg a dokumentumokat közvetlenül az alkalmazásból.

A Word-ben formázhatja dokumentumait betűstílusok, méretek és színek, kiemelések, felsorolással ellátott és számozott listák, bekezdések formázása és igazítása, valamint a fejlécek, címek és idézetek stílusai segítségével.

A Microsoft Word ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone és iPad, valamint Mac számítógépekhez. Office 365 Home vagy Personal előfizetéssel élvezheti az összes funkciót.

Google Dokumentumok

Google Dokumentumok iPhone-on

Az iPhone és az iPad másik félelmetes dokumentumszerkesztője a Google Dokumentumok. Ebben az alkalmazásban az a szép, hogy nemcsak a mobileszközön férhet hozzá a Google Dokumentumok dokumentumaihoz, hanem offline is dolgozhat.

IPhone-on és iPad-en létrehozhat új dokumentumot a semmiből, vagy választhat olyan sablont, mint a Microsoft Word. Szükség esetén szerkesztheti a meglévő dokumentumokat, megoszthatja vagy exportálhatja és mentheti Word formátumban.

A Google Dokumentumokkal történő formázási lehetőségek szintén kiterjedtek. Válassza ki a betűtípusokat, méreteket és színeket, jelölje ki a szöveget, hozzon létre listákat, és helyezzen be táblázatokat, linkeket, képeket és egyebeket.

A Google Dokumentumok ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone és iPad készülékekhez. Nincsenek rejtett költségek az extra funkciókért vagy hirdetésekért, így ez kiváló dokumentumszerkesztő iPhone és iPad készülékekhez.

Dokumentumok (Office Docs)

Dokumentumok az iPhone-on

Ha érdekel egy dokumentumszerkesztő, amelyet az Apple Watch-on is használhat, nézze meg a Dokumentumok (Office Docs) oldalt. Bár sokan nem gondolják, hogy ez értékes funkció, valóban az, amikor sietősen át kell tekintenie egy dokumentumot.

Noha az alkalmazásból csak a Watch-on olvashat dokumentumokat, iPhone-on és iPad-en sokkal többet tehet vele. Létrehozhat új szövegszerkesztő dokumentumot vagy táblázatot, valamint beolvashatja a dokumentumokat, fényképet készíthet vagy megnyithat egy képet. A Dokumentumokat PDF-olvasóként is használhatja.

Alapvető formázási funkciókkal rendelkezik a Dokumentumok, például félkövér, dőlt betű és aláhúzás a szöveg mellett a színek mellett. A dokumentumok lehetővé teszik a dokumentumok helyben vagy az iCloudban történő tárolását, valamint e-mailben és más felhőszolgáltatásokban, például a Dropboxban, a Google Drive-ban és a OneDrive-ban történő mentést vagy megosztást.

A dokumentumok ingyenesen elérhetők az App Store-ban iPhone, iPad és Apple Watch alkalmazáshoz. Van egy fizetős verzió is, amely további funkciókat kínál.

OfficeSuite és PDF szerkesztő

OfficeSuite iPhone-on

Az egyszerű szövegszerkesztő dokumentumokon való túllépéshez tekintse meg az OfficeSuite alkalmazást, amely segítségével táblázatokkal, diákkal és PDF-ekkel is dolgozhat.

IPhone-on és iPaden szerkesztéshez hozzon létre dokumentumokat sablonokkal, vagy importálja a meglévő dokumentumokat. Formázza a dokumentumokat betűtípusokkal, méretekkel és színekkel, jelölje ki a szöveget, majd mentse, ossza meg vagy exportálja PDF-fájlba.

Az alkalmazás egy teljes képernyős fókuszált nézetet, keresési funkciót és fájlok rendezését is biztosítja mappákkal. Az asztali szövegszerkesztő alkalmazásokban látható fülekhez hasonlóan az OfficeSuite lehetővé teszi, hogy a Design, az Elrendezés, az Áttekintés és a Formátum legördülő menüből válasszon hasonlóakat.

Az OfficeSuite ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone, iPad és Apple Watch alkalmazáshoz. Vannak alkalmazáson belüli vásárlások a prémium verzióhoz vagy a vényköteles opciókhoz, amelyek több funkciót kínálnak.

Oldalak

Oldalak az iPhone-on

Míg a fentiekhez hasonló, harmadik féltől származó alkalmazások csodálatos funkciókkal rendelkeznek, fontolja meg az Apple Pages használatát is a dokumentum szerkesztésénél. Ez az alkalmazás szinkronizálja a Mac számítógépét is, így útközben ott folytathatja, ahol abbahagyja.

IPhone és iPad készüléken hozzon létre egy üres dokumentumot, vagy válasszon egy sor sablonból. A Pages formázási beállításai lehetővé teszik a betűtípusok, -méretek és -színek beállítását, felsorolással ellátott vagy számozott listák beszúrását, oszlopok használatát, képek, hangfájlok, rajzok és egyenletek hozzáadását. A Pages dokumentumokban táblázatokat, diagramokat és alakzatokat is használhat.

Hívja meg munkatársait vagy diáktársait, hogy működjenek együtt vagy osszanak meg az eszközmegosztási lehetőségeivel. A Pages további előnyei az iCloud Drive-mal történő szinkronizálás és a keresés lehetősége, amikor rengeteg dokumentum van.

A Pages ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone és iPad készülékekhez, és természetesen Mac-hez. A Google Dokumentumokhoz hasonlóan Önnek sem kell aggódnia az alkalmazáson belüli vásárlások, előfizetések és az Oldalakkal kapcsolatos hirdetések miatt.

Szerezd meg a legjobb dokumentumszerkesztőt iPhone és iPad készülékekhez

Ezen iPhone és iPad dokumentumszerkesztő alkalmazások mindegyike remek funkciókkal rendelkezik, és mindegyik valamivel mást kínál, mint a többi. Talán iCloud-szinkronizálásra van szükséged, listakészítési képességre van szükséged, vagy táblákat és oszlopokat kell használnod. Válasszon egyet ezek közül a fantasztikus alkalmazások közül, amelyek úgy gondolja, hogy az Ön számára a legjobban megfelelnek, vagy használjon többet is!

Használ egy másik dokumentumszerkesztőt iPhone vagy iPad készülékéhez, amelyet ajánlani szeretne? Ha igen, írjon nekünk egy megjegyzést alább, vagy találjon fel minket a Twitteren.

Legutóbbi hozzászólások