"Ezt már bérelte, de még nem töltötte le" Hogyan lehet folytatni a letöltéseket

Tehát van néhány film és műsorkölcsönzője, amelyeket bármilyen okból nem töltött le teljesen (gyakran csak kevés az hely az iDevice-en). Most pedig a „Kölcsönzők” fülön azt mondja, hogy „A letöltések kezeléséhez lépjen a Letöltések oldalra”. De nem találja a „Letöltéseket” az iTunes alkalmazásban, illetve a Videói vagy TV alkalmazásban. Csak hol a fene ez az úgynevezett „Letöltések” gomb ??? És hogyan folytathatom a megszakadt letöltéseket?

Vagy talán sikeresen kölcsönzött egy filmet. De amikor valóban megnézted, akkor kapsz egy üzenetet, miszerint te bérelted ezt a videót, de még nem töltötted le. Megtalálja a „Letöltések” részt, de semmi nem jelenik meg!

Néhány más iFolks esetében látnak egy üzenetet, hogy már letöltötték ezt a filmet vagy műsort. De amikor letöltésekre megy a kezeléséhez, akkor az a film (vagy más médiatartalom) nincs meg.

Mindezen problémák esetén a számlázási előzmények ellenőrzésekor ez a tartalom díját mutatja, pontosan azt az adathordozót, amelyet nem tölthet le vagy nem férhet hozzá. Bármi okból kifolyólag ez egy frusztráló Apple élmény! Nekünk, akik úton vagyunk, ez egy nagyon-nagyon kellemetlen probléma, amely a legrosszabb időkben fordul elő.

Tehát mi folyik itt?

Mindannyian különféle tartalomtípusokat (zenét, filmeket vagy tévéműsorokat) vásárolunk az iTunes Store-ból. Néha a vásárlások letöltése közben a letöltés (ek) különféle okokból váratlanul megszakadnak.De a végeredmény ugyanaz: a letöltés leáll, mielőtt befejeződik

forrás: alma

A filmek, tévéműsorok és más médiumok letöltése az iTunes Store-ból váratlanul leáll

 • Megszakadt vagy lassú Intenet kapcsolatok
 • Az iTunes a letöltés befejezése előtt kilép
 • Újraindítás letöltés közben
 • Egy alkalmazás, harmadik féltől származó biztonsági szoftver vagy tűzfal blokkolta a letöltést

kapcsolódó cikkek

 • Apple TV App
 • Nem lehet videókat lejátszani iOS 10.2 után
 • Az iTunes kölcsönzés nem működik

Mielőtt elhárítaná

Először ellenőrizze, hogy a beállításai helyesek-e. Ha az iOS 10.1 vagy régebbi verziót használja a Videók alkalmazással, ellenőrizze, hogy a Beállítások> Videók menüpontban az iTunes vásárlások megjelenítése BE van kapcsolva. A kölcsönözések ekkor megjelennek a Filmek mellett a Videó alkalmazás használatakor. És ne feledje, hogy a Videó alkalmazásban érheti el média tartalmát.

IOS 10.2 vagy újabb verzió esetén a TV alkalmazás használatával ellenőrizze, hogy a Home Sharing be van-e kapcsolva, és bejelentkezett-e Apple ID azonosítójával a Beállítások> TV menüben.

Ellenőrizze a tárhelyet

Mielőtt bármit letöltene, különösen médiatartalmakat, például filmeket és műsorokat, ellenőrizze, hogy az iDevice rendelkezik-e elegendő tárhellyel az adott média számára. A HD filmek átlagos fájlmérete az iTunes Store-ban 3-5 GB között van. Az SD-filmek jellemzően 1 és 1,5 GB között vannak.

Lépjen a Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használata elemre. Nézze meg a Tárolás szakaszt és ellenőrizze a rendelkezésre álló helyet. Ha tárhelyet kell nyitnia a médiatartalma számára, válassza a tárolás kezelése lehetőséget, és távolítson el néhány alkalmazást vagy alkalmazástartalmat (ha van ilyen.) Az is jó ötlet, hogy az iDevice készüléket évente vagy 6 hónapja jól kitisztítsa a rendetlenségből. A „tavaszi takarítás” végrehajtása biztosítja, hogy az iDevice megfelelő tárhelyen legyen az összes tartalmához és új alkalmazásához stb.

Az iTunes és a Videók vagy a TV alkalmazás kényszerítése

 1. Kattintson duplán a Kezdőlap gombra a legutóbb használt alkalmazások megtekintéséhez
 2. Húzza jobbra vagy balra az iTunes és a Videók vagy a TV-alkalmazások megkereséséhez
 3. Húzza felfelé az egyes alkalmazások előnézetét a bezáráshoz

Keresse meg a Letöltések lehetőséget

Sok iFolk nem találja meg a letöltési funkciót az iTunes-ban. És egyetértünk, ez nem túl nyilvánvaló

 • IPhone vagy iPod touch esetén érintse meg a Tovább (három pont) gombot a képernyő jobb alsó sarkában. Ezután koppintson a Letöltések elemre.
  • Itt találhatók a Tones, a Genius és a Purchased fülek is
 • IPad esetén koppintson a Letöltések elemre

Csak akkor jelenik meg a Letöltések lehetőség, ha van elérhető elem, illetve aktív vagy szüneteltetett letöltés

Az iDevices alkalmazásban megszakadt letöltések folytatása

1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást

2. Érintse meg a Letöltések elemet (iPad: iTunes Store> Letöltések; iPhone: iTunes Store> Egyebek> Letöltések)

3. A letöltés folytatásához koppintson a kék nyílra.

Hiányzik a Letöltések fül?

Gyakori probléma és probléma a hiányzó Letöltések fül. Ha nem talál Letöltések ikont, válassza a Beállítások> iTunes Store és App Store> Apple ID azonosítót> érintse meg a Kijelentkezés lehetőséget, várjon 10-20 másodpercet, majd a Bejelentkezés lehetőséget. Ha még mindig nincs Letöltések ikon, akkor lehetséges, hogy a letöltés befejeződött. Indítsa el az iTunes alkalmazást, majd érintse meg a Megvásárolt elemet, és ellenőrizze, hogy az új vásárlásai szerepelnek-e ott.

A számítógépeken (Windows vagy macOS / OSX) megszakadt letöltések folytatása:

 1. Indítsa el az iTunes alkalmazást
 2. Kattintson a Store> Elérhető letöltések keresése elemre
 3. Írja be jelszavát, majd nyomja meg a Return vagy az Enter billentyűt a billentyűzeten, vagy kattintson a Fiók megtekintése elemre.
 4. A letöltések automatikusan újraindulnak

A megszakadt letöltések folytatása: Olvasói tippek

Néhány iFolks arról számol be, hogy filmjeinek letöltésekor sikerrel jár, ha a minőségi beállítást HD-ről SD-re vagy satu-versre változtatja. Tehát HD film kölcsönzésekor válassza az SD verziót, és akkor nem hajlandó megvásárolni. Még az elutasítás mellett is elkezd letölteni. Állítsa le az SD letöltést, majd próbálja meg újra letölteni a HD verziót. Ez a trükk egyesek számára működik.

Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és keresse meg az alsó menüsort. Koppintson a Keresés (nagyító ikon) elemre. A Felső keresősávba írja be a nem teljesen letöltött film vagy műsor nevét. Koppintson a filmre vagy műsorra, és próbálja meg újra letölteni.

Indítson újra mindent

 1. Lépjen a Beállítások> iTunes és App Store menüpontba, és jelentkezzen ki az Apple ID-fiókjából
 2. Ezután zárja be ÖSSZES alkalmazását úgy, hogy duplán kattint a Kezdőlap gombra
 3. Végezzen el kényszerített újraindítást
  1. IPhone 7 és újabb rendszereken: Tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a hangerő csökkentése gombot legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  2. IPhone 6s és régebbi készülékeken, iPad vagy iPod touch esetén: Tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés és a Kezdőlap gombot legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 4. Menjen vissza a Beállítások> iTunes és App Store menüpontba, majd jelentkezzen be újra Apple ID-fiókjába, majd ellenőrizze az adott film vagy műsor letöltését
  1. Ha a film vagy műsor nem szerepel a letöltések között, próbálja meg újra kölcsönözni a filmet
  2. Ha kétszer terheljük meg számláját, forduljon az Apple-hez Live Chat vagy e-mail útján, és az visszatéríti a díjak egyikét

Legutóbbi hozzászólások