Az Apple Watch jelszó visszaállítása

Az Apple Watch sok mindenben kiváló. Az évek során az Apple megismételte első okosóráját, és létrehozott egy remek terméket, amely továbbra is imponál.

Ami a képességeket illeti, a lehetőségek szinte korlátlanok, főleg az LTE verzió kiadásával. Időről időre azonban vannak olyan kérdések, amelyekbe belefuthat.

Az egyik eset az, amikor véletlenül elfelejted a jelszót a Watch-on. Ha engedélyezi a jelszót, ez számos további funkciót nyit meg, beleértve a következőket:

 • Apple Pay
 • Apple Pay Mac-en
 • Automatikus feloldás Mac-hez
 • Oldja fel iPhone készülékével

Elég frusztráló lehet, ha elfelejtette a jelszót, mert ez gyakorlatilag használhatatlanná teszi az óráját. Azonban itt vagyunk, hogy segítsen megmutatni, hogyan állíthatja vissza az Apple Watch jelszavát.

Készítsen biztonsági másolatot az Apple Watchról

Mielőtt nekivágna a következő útnak, meg kell győződnie arról, hogy az Apple Watch biztonsági mentése megtörtént-e. Ennek oka az a tény, hogy az alábbi módszerek valóban törlik a Watch tartalmát.

Az Apple világának köszönhetően könnyedén létrehozhat egy biztonsági másolatot az Apple Watch-ról, így nem veszít semmi fontosat. Biztonsági másolat létrehozásakor néhány lehetőség nem szerepel:

 • Bluetooth párosítás
 • Az Apple Pay alkalmazáshoz használt hitel- vagy betéti kártyák az Apple Watch-on
 • Jelszó az Apple Watchhoz

Ez az utolsó lehetőség a legfontosabb, mivel nem akarjuk, hogy a jelszót elmentse az Apple Watch. A folyamat kissé nehézkesebb, mint az iPhone biztonsági mentése, mivel a Watch biztonsági másolatok nem készülnek automatikusan.

Az új biztonsági másolat létrehozásának biztosítása érdekében kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg aNéz kb
 2. Válaszd ki aAz órámfül alatt
 3. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetTábornok
 4. Érintse megVisszaállítás
 5. Válassza a lehetőségetTörölje az Apple Watch tartalmát és beállításait
 6. nyomja megmegerősít

Úgy van. Amikor leválasztja vagy alaphelyzetbe állítja az Apple Watch készüléket iPhone készülékéről, a biztonsági másolat automatikusan létrejön. Ez a biztonsági másolat az iCloudba kerül, és akkor érhető el, amikor helyreállítja vagy javítja az óráját az iPhone készülékével.

Állítsa vissza az Apple Watch jelszót iPhone készülékével

Ha van az iPhone, amely párosítva van az Órájához, akkor a folyamat meglehetősen egyszerű és egyértelmű. Sajnos nem csak egy beállítást lehet megváltoztatni, ha el akarja távolítani a régi jelszót.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie az Apple Watch jelszavának iPhone-val történő visszaállításához:

 1. Nyissa meg aNéz kb
 2. Válaszd ki aAz órámfül alatt
 3. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetTábornok
 4. Érintse megVisszaállítás
 5. Válassza a lehetőségetTörölje az Apple Watch tartalmát és beállításait
 6. nyomja megmegerősít

Ez teljesen tisztává teszi az Apple Watch-ot, miközben eltávolítja a jelszót. A Watch visszaállítása után visszaállíthat egy biztonsági másolatból, vagy tiszta lappal kezdheti.

Függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja, az előző jelszót eltávolítjuk az Apple Watchról.

Mi legyen a következő?

Ha nincs kéznél az iPhone, amely párosítva van az Apple Watch készülékével, akkor is visszaállíthatja a jelszót magáról az óráról. Ehhez a módszerhez meg kell használnia a Watch hardveres gombjainak előnyeit.

Íme az Apple Watch iPhone nélkül történő visszaállításának lépései:

 1. Helyezze az Apple Watch-ot a töltőre
 2. Tartsa nyomva az oldalsó gombot, amíg a Kikapcsolás csúszka meg nem jelenik
 3. A 3D Touch aktiválásához nyomja meg a Kikapcsolás csúszkát kis nyomással
 4. Érintse megAz összes tartalom és beállítás törlése

A folyamat befejezése után az Apple Watch megfelelően visszaáll a gyári beállításokra. Ezzel eltávolítja az esetleg telepített alkalmazásokat, és eltávolítja a „régi” jelszót is.

Amikor az Apple Watch visszaállítása befejeződött, visszaállíthat egy korábban mentett biztonsági másolatot. Ez vissza fog tenninem tartalmazza az eltávolítani kívánt jelszót.

Következtetés

Tudjuk, hogy a folyamat kissé ellentmondásosnak tűnhet, de ha véletlenül elfelejti a jelszavát, akkor ezt meg kell tennie. A világos oldalon van egy pár különböző módszer, amelyeket felfedezhet, mielőtt elkeseredne.

Ha bármilyen problémába ütközik, mindenképpen tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és örömmel kötelezzük!

Legutóbbi hozzászólások