Az AirPods akkumulátorának ellenőrzése iPhone, Watch, Mac és Android rendszereken

Fontos az AirPod-ok töltöttsége, különösen útközben. A jó hír az, hogy az AirPods akkumulátorának ellenőrzése meglehetősen egyszerű. Az iPhone, iPad, iPod touch vagy Mac segítségével ellenőrizheti az egyes AirPod-ok töltöttségi állapotát, valamint a töltőtokot.

Megmutatjuk még, hogyan ellenőrizheti az AirPods akkumulátorát androidos telefonról harmadik féltől származó alkalmazások segítségével!

Az AirPods akkumulátorának ellenőrzése iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken

Az Apple szögezte be az integrációt az iOS és az AirPod-okkal. Az iPhone és az AirPod csatlakoztatása a legegyszerűbb folyamat minden Bluetooth fejhallgató számára. És pontosan ugyanez van egy iPad vagy iPod touch készülékkel is.

Miután szinkronizálta ezeket a termékeket, iPhone készüléke értesítéseket küld, amelyekben értesíti Önt, ha az AirPods akkumulátora lemerül. De ha folyamatosan figyelni akarja az AirPods akkumulátorát, akkor inkább használja az alábbi módszereket.

Nyissa ki az AirPods töltőtokot

Egy előugró ablak jelenik meg az AirPods akkumulátoráról, amikor kinyitja a tokot.

Az AirPod-ok szinkronizálása után minden alkalommal előugró ablakot kell látnia iPhone-ján, amikor kinyitja a töltőtok fedelét. Ez a felugró ablak megmutatja az AirPod-ok akkumulátorának élettartamát, magát a töltőtokot is beleértve.

Ha az egyik AirPod akkumulátorról eltérő, mint a másik, az az előugró ablakban is megjelenik.

Ha lezárja az esetet, vagy kiveszi az AirPod-okat, ez a felugró ablak eltűnik. Alternatív megoldásként érintse meg üres helyén iPhone, iPad vagy iPod érintőképernyőjét.

Használja az Elemek modult

Az Elemek eszköz segítségével gyorsan megtekintheti az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Az AirPod-ok akkumulátor-élettartamának nyomon követésének másik módja a Elemek widget. Hozzáadhatja ezt a modult a mai nézethez, vagy az iOS 14 kiadásával hozzáadhatja a modult a kezdőképernyőhöz is.

Az Akkumulátorok widget csak akkor mutatja az AirPod-okat vagy a töltőtokot, ha legalább az egyik AirPod-ot eltávolította.

A widget alapértelmezés szerint nem jelenik meg, ezért az alábbiak szerint adhatja hozzá:

 1. Érintse meg és tartsa lenyomva a kezdőképernyőn a Jiggle módba való belépéshez.
 2. Koppintson a Hozzáadás (+) gombot a bal felső sarokban.
 3. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőséget Elemek.
 4. Válassza ki a kívánt elemméret elemet, majd érintse meg a elemet Widget hozzáadása.
 5. Húzza át a widget mozgatásához, ahová csak akarja.

Alternatív megoldásként görgessen le a Mai nézet aljára, és koppintson a ikonra Szerkesztés hogy hozzáadja a modult a mai nézetéhez.

Nem látja a bal vagy a jobb AirPod akkumulátort?

Ha a widget csak a kombinált AirPods töltést mutatja, helyezzen vissza egy AirPod-ot az AirPods tokba, vagy távolítson el egyet. Szinte azonnal a widgetnek frissítenie kell az akkumulátorra vonatkozó információkat mind a bal, mind a jobb AirPod-ok és a töltőtok esetében.

Nem látja a töltőtok akkumulátorának állapotát?

Az AirPods töltőtok kikapcsol, ha mindkét AirPod be van zárva a fedéllel. Nyissa ki a fedelet, vagy vegyen ki legalább egy AirPod-ot, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje megjelenjen az elemek widgetben.

Kérje meg a Sirit, hogy ellenőrizze az AirPods akkumulátorát

Az AirPod-ok akkumulátorának élettartamát iPhone-ján a Siri segítségével lehet ellenőrizni. Kérdezze meg Sirit:Hogy van az akkumulátor az AirPod-okon?”

Kérdezd meg Sirit: "Hogy van az akkumulátor az AirPod-okon?"

A Siri válaszol az AirPod-okban maradt akkumulátor mennyiségére, így továbbra is pumpálhatja a zenét.

Az AirPods akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzése egy Apple Watch-on

Tudatlanok miatt az Apple lehetővé tette az AirPod-ok párosítását az Apple Watch-tal is. Ez a funkció kényelmes azok számára, akiknek van LTE-kompatibilis Apple Watch telefonhívása, de zenét is hallgathat.

Ha otthon hagyta telefonját vagy az edzőteremben lévő szekrényben, akkor tudnia kell, hogy mennyi gyümölcslé maradt. Szerencsére van egy gyors és egyszerű módja annak, hogy ellenőrizze az AirPods akkumulátorának élettartamát az Apple Watchon.

Csak annyit kell tennie, hogy ellop az Apple Watch aljáról. Ez a művelet megnyitja a Vezérlőközpontot, és megérintheti az akkumulátor modult a bal felső sarokban.

Innentől látni fogja az Apple Watch akkumulátorának élettartamát, az alább felsorolt ​​csatlakoztatott AirPod-okkal.

Az AirPods akkumulátorának ellenőrzése Mac-en

Az Apple oldalán az utolsó termék, amelyet az AirPod-ok akkumulátor-élettartamának ellenőrzésére használhat, a Mac. Miután ezeket párosítottuk, van egy elég egyszerű módja annak megmondására.

Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a Bluetooth szimbólumra a Mac menüsorában. Vigye a kurzort, jelölje ki az AirPod-okat, és akkor lesz egy almenü, amely megmutatja ezeket az információkat.

Ez a menü lehetőséget nyújt a kapcsolat bontására, valamint a bal és jobb oldali AirPods akkumulátor megjelenítésével. Még az AirPods tok fennmaradó akkumulátorát is láthatja, ha tudnia kell, hogy ideje-e tölteni.

Alternatív megoldásként nyissa meg a Rendszerbeállítások> Bluetooth ablakban megtekintheti az AirPod-adatait.

Az AirPods akkumulátorának ellenőrzése Androidon

Az a vicces dolog az AirPods-ban, hogy mindenki szeretne szettet, még akkor is, ha nincs iPhone-ja.

Mivel ezek az Apple-től származnak, nem ellenőrizheti az Android-eszköz AirPod-jainak akkumulátorszintjét a dobozból. Tehát ez azt jelenti, hogy ki kell használnia egy harmadik féltől származó alkalmazást a Google Play Áruházból.

Az AirBattery értesítést küld a lezárási képernyőn. Nyissa meg az AirBattery-t, ha további információra van szüksége az AirPods akkumulátoráról.

Elég sokféle lehetőség közül lehet választani, de a választásunk az AirBattery lenne. Ennek a választásnak oka részben a kompatibilitás az ugyanazt a H1 vagy W1 chipet használó Beats fejhallgatókkal.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, bár tartalmaz néhány hirdetést. Van egy alkalmazáson belüli vásárlás, ha meg akarsz szabadulni ezektől a hirdetésektől.

Az AirBattery elég zökkenőmentesen működik, mivel láthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét mind az AirPod-ok, mind a kísérő tok esetében. Mint mindig, a tok akkumulátorának élettartama is csak akkor látható, ha kinyitja.

Az AirBattery talán legizgalmasabb tulajdonsága a fülön belüli érzékelés, amely számtalan streaming szolgáltatással működik. Ide tartoznak a Netflix, az Apple Music, a Google Play Music és a Spotify.

Ha az AirBattery nem működik az Ön számára, íme néhány további lehetőség:

  Az egyes AirPod-ok vagy töltőtok akkumulátorának ellenőrzése

  Az elemek widget mindkét AirPod-ját együtt jelenítheti meg.

  Ha nem látja a bal és a jobb AirPod külön akkumulátorának állapotát, próbáljon meg otthagyni, vagy tegyen egy AirPod-ot a tokba és egyet a fülébe.

  Az akkumulátor élettartamának azonnal frissülnie kell a bal, a jobb és az esetre vonatkozó információkkal.

  Tartson egy AirPod-ot a tokban, hogy az egyes AirPod-okhoz külön akkumulátorszinteket lásson.

  Tartsa töltve az AirPod-okat!

  Mivel az AirPods tok többszörös teljes díjat számít fel az AirPod-okra, a legjobb gyakorlat, ha az AirPod-kat visszaállítja abban az esetben, amikor nem használja őket. Ha úgy találja, hogy az AirPod-ok nem töltődnek, olvassa el az AirPods hibaelhárítási útmutatónkat, ahol tippeket találhat a javításukról.

  Legutóbbi hozzászólások