Hogyan lehet letölteni a törölt alkalmazásokat az App Store-ból bármely Apple-eszközön

Mindannyian ott voltunk: régen volt ez a nagyszerű alkalmazás az iPhone-on, de most már nem találja meg. Valószínűleg a törlés során törölték, hogy tárhelyet szabadítson fel. Ne féljen, valójában nagyon egyszerű újból letölteni a törölt alkalmazásokat az App Store-ból bármelyik Apple-eszközén.

Korábban egy App Store volt, most három. Az egyik iPhone, iPad és iPod touch készülékhez, egy másik Mac-hez, egy harmadik pedig az Apple TV-hez. Ezek kissé különböznek egymástól, de a törölt alkalmazások megtalálásának folyamata az iPhone-on, Mac-en vagy Apple TV-n szinte teljesen ugyanaz.

Minden App Store-ban más-más alkalmazásválaszték van.

Akár vissza kell állítania a véletlenül törölt alkalmazásokat iPhone-on és iPaden, akár csak arra kíváncsi, hogy milyen alkalmazásokat használt korábban a Mac-en, rendeztük. Ez a bejegyzés elmagyarázza, hogyan lehet letölteni a törölt alkalmazásokat bármely Apple-eszközre, miközben megválaszolják a fontos kérdéseket, például hogy újra kell-e vásárolni fizetős alkalmazásokat és alkalmazáson belüli vásárlásokat.

Hogyan állíthatom vissza a törölt alkalmazásokat az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken?

Ha ismeri a visszaállítani kívánt alkalmazás nevét, keresse meg az iPhone, iPad vagy iPod eszközön az App Store-ban, és érintse meg a felhő ikont a neve mellett.

A törölt alkalmazásokat ugyanúgy keresse meg és töltse le, mint általában.

Alternatív megoldásként az összes törölt alkalmazást együtt megtekintheti a Vásárolt listán. A név félrevezetés, mivel a Vásárolt lista fizetős és ingyenes alkalmazásokat egyaránt tartalmaz, amelyeket letöltött.

 1. Menjen az App Store Ma oldalára.
 2. Koppintson a Profilfotó vagy ikonra a jobb felső sarokban.
 3. Lépjen a Megvásárolt, majd a Saját vásárlások oldalra, ha a Családi megosztást használja.
 4. Koppintson a Nem ezen az eszközön elemre, ha csak a törölt alkalmazásokat szeretné megtekinteni.
 5. Keresse meg vagy görgesse végig a listát a megfelelő alkalmazás megtalálásához.
 6. Érintse meg a felhő ikont egy alkalmazás mellett annak visszaállításához.
Az összes törölt alkalmazás megtekintéséhez koppintson a Nem ezen az eszközön elemre.

Hogyan állíthatom vissza a törölt alkalmazásokat a Mac gépemen?

Ismételten, ha emlékszik a névre, visszaállíthat egy törölt alkalmazást a Mac gépén úgy, hogy rákeres az App Store-ban, és a szokásos módon a felhő gombra kattintva tölti le.

Töltse le a törölt alkalmazásokat a Mac App Store-ból a szokásos módon.

Ha azonban nem emlékszik egy alkalmazás nevére, vagy az összes korábban letöltött Mac-alkalmazást együtt szeretné látni, megtekintheti azokat az App Store vásárolt listáján.

 1. Kattintson a nevére az App Store oldalsáv alján.
 2. Görgesse végig a Vásárolt listát a megfelelő alkalmazás megtalálásához.
 3. Kattintson az alkalmazás mellett található felhő ikonra annak visszaállításához.
A törölt alkalmazásokat a fiók Vásárolt részében találhatja meg.

Hogyan állíthatom vissza a törölt alkalmazásokat az Apple TV-n?

A megvásárolt lista azonnal elérhető az App Store-ból az Apple TV-n. Innen megtekintheti az összes korábban letöltött alkalmazást, és visszaállíthatja a törölt alkalmazásokat.

 1. Lépjen az App Store Vásárolt oldalára.
 2. Keresse meg és válassza ki a megfelelő alkalmazást.
 3. Az alkalmazás helyreállításához kattintson a felhő ikonra.

Ismét fizetnem kell az App Store-vásárlásokért?

Miután egy alkalmazás kifizetésre került, ingyenesen letöltheti.

Nem. Feltéve, hogy ugyanahhoz az Apple ID-hez van bejelentkezve, annyiszor letöltheti a korábban fizetett alkalmazásokat, ahányszor csak szeretné ingyenes. Visszaállíthat néhány alkalmazáson belüli vásárlást is, például frissítéseket, extra szolgáltatásokat és előfizetéseket.

Ha már nincs hozzáférése ahhoz az Apple ID-fiókhoz, amelyen fizetett az alkalmazásokért, próbálja meg felvenni a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával. Segíthetnek a véletlenül törölt alkalmazások helyreállításában iPhone-on és iPad-en, vagy esetleg áthelyezhetik a vásárlásokat egy új fiókra.

Hogyan állíthatom vissza az alkalmazáson belüli vásárlásokat?

Az alkalmazáson belüli vásárlások visszaállításához nyissa meg az adott alkalmazást, és keressen rá egy Visszaállítás gombra. Ezt megtalálhatja a főmenüben, a beállításokban, az opciókban vagy az alkalmazáson belüli áruházban.

Visszaállíthatja az ugyanazon Apple ID-fiókkal vásárolt nem fogyasztható alkalmazáson belüli vásárlásokat, mint amilyet használ. Ezek általában nem tartalmazzák a játékon belüli pénznemet vagy tippeket, mert fogyaszthatók és megszokják.

Hogyan távolíthatom el az alkalmazásokat a megvásárolt listámról?

Csúsztassa az Alkalmazások elrejtése a megvásárolt listából elemre.

Húzza balra az egérmutatót, vagy kattintson az Opciók gombra az App Store vásárolt listáján található alkalmazásokon, hogy megjelenjen a Vásárlás elrejtése lehetőség. Ezt akkor teheti meg, amikor egy alkalmazás olyan szörnyű, hogy soha többé nem akarja látni. Vagy ha zavarban lenne, ha elkapná a letöltését.

A megvásárolt listád elől elrejtett alkalmazások úgy jelennek meg az App Store-ban, mintha soha nem töltötted volna le őket.

Bármikor megtekintheti vagy visszaállíthatja az összes rejtett vásárlását, ha felkeresi fiókját az App Store-ban, és kiválasztja a Rejtett vásárlások lehetőséget.

Hogyan láthatom az összes törölt alkalmazást az App Store-ból?

Megtekintheti az Apple teljes vásárlási előzményeit az iTunes segítségével. Ez azt jelenti, hogy minden alkalmazás, dal, film vagy könyv bármilyen Apple-eszközről származik. Az iTunes vásárlási előzményei még azokat az alkalmazásokat is megjelenítik, amelyek el vannak rejtve a vásárlások listájáról.

 1. Nyissa meg az iTunes Store-ot.
 2. Kattintson a Fiók gombra a Gyorshivatkozások alatt.
 3. Adja meg Apple ID-adatait, ha a rendszer kéri.
 4. A Vásárlási előzmények fejléc alatt kattintson az Összes megtekintése gombra.
Az iTunes vásárlási előzményei felsorolják mindazt, amit az Apple-n keresztül vásárolt.

Hogyan találhatok hiányzó alkalmazást az App Store-ból?

Emlékszel Flappy Birdre? Ez egy nagyon egyszerű játék volt, amely akkora népszerűségre tett szert, hogy még 2014-ben a túlterhelt alkalmazásfejlesztő eltávolította az üzletből. Ez időről időre megtörténik, és ha ez megtörténik, akkor már nem tudja megtalálni vagy újratölteni ezeket az alkalmazásokat.

A Flappy Bird már nem érhető el az App Store-ban, de így is online játszhatod.

De mi a helyzet az Apple alkalmazásokkal, biztosan nem szüntetik meg őket? Az olyan alkalmazások, mint a Safari, a Camera, az iTunes vagy akár maga az App Store is eltűnhet néhány különböző okból. Amikor megteszik, nem fogja megtalálni őket az eszközén vagy az App Store-ban.

Ha ez történt veled, akkor a hiányzó vagy rejtett alkalmazások megtalálására vonatkozó útmutatónknak segítséget kell nyújtania.

Tudja meg, hogyan találhat hiányzó vagy rejtett alkalmazásokat erről a bejegyzésről.

Nos, ezt meg kellett volna fedeznie, most már tudja, hogyan lehet visszaállítani a véletlenül törölt alkalmazásokat iPhone, iPad, iPod touch, Mac vagy Apple TV készülékeken. Ha további kérdése van a törölt alkalmazások letöltésével kapcsolatban, mindenképpen ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket!

Legutóbbi hozzászólások