A Safari könyvjelzőinek szinkronizálása több eszközön keresztül

A könyvjelzők az egyik legegyszerűbb és leggyakoribb mentési mód weboldalak hogy később elolvassa őket. Az iOS korábbi verzióiban a felhasználóknak szinkronizálniuk kellett az iPhone, iPod Touch vagy iPad könyvjelzőket az iTunes „Safari könyvjelzők szinkronizálása különböző eszközökön” eszközével. Kétségtelen, hogy ez bosszantó feladat volt, és a felhasználók nem látják azonnal a könyvjelzőket a többi eszközükön.

Az iCloudnak köszönhetően most szinkronizálja a könyvjelzőket a különböző eszközök között. A legjobb az egészben, hogy nemcsak az iPhone, iPod Touch, iPad és Mac felhasználók számára működik, hanem a Windows felhasználók is szinkronizálhatják a könyvjelzőket a különböző eszközökkel az iCloud alkalmazáson keresztül.

Követelmények:

 • A szinkronizálás megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik egy teljesen aktivált iCloud-fiókkal. És ellenőrizze, hogy minden eszközön ugyanazt az iCloud-fiókot használja-e.
 • iPhone, iPod Touch vagy iPad, amely iOS 5 vagy újabb rendszert futtat
 • Mac felhasználók számára: Mac OS X Lion 10.7.5 vagy újabb és Safari 5.1.1
 • Windows felhasználók számára: Windows 7 a számítógépre telepített iTunes és iCloud alkalmazással ÉS iCloud könyvjelző kiterjesztés a Chrome és a Firefox számára

Hogyan engedélyezhetem a könyvjelzők szinkronizálását iOS rendszeren?

Érintse meg az Apple ID-profilját, és válassza az iCloud lehetőséget. IOS 10.2 és régebbi verziók esetén lépjen a következőre: Beállítások> iCloud

Ha nem az iCloudot használja iPhone-ján, jelentkezzen be az iCloud-fiókba felhasználónévvel és jelszóval. Most görgessen lefelé, és ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a Szafari

Hogyan engedélyezhetem a Safari Sync alkalmazást macOS vagy Mac OS X rendszerben?

A Mac képernyőjének bal felső sarkában kattintson a gombra alma ikont, és válassza a ikont Rendszerbeállítások

Most kattintson az iCloud elemre, és jelölje be a melletti kis gombot Szafari

Hogyan engedélyezhetem a Safari Sync alkalmazást a Windows rendszerben?

Először aktiválja az iCloud könyvjelző kiterjesztést vagy bővítményt a Google Chrome vagy a Firefox böngészőben

Google Chrome

 1. Nyissa meg a Chrome-ot
 2. Kattintson a jobb felső sarokban található Chrome menüre, majd válassza a További eszközök> Bővítmények lehetőséget
 3. Jelölje be az Engedélyezés jelölőnégyzetet az iCloud könyvjelzői mellett

Firefox

 1. Nyissa meg a Firefoxot
 2. Kattintson a Firefox menüre a jobb felső sarokban, majd válassza a Kiegészítők lehetőséget
 3. Válassza a Bővítmények lehetőséget
 4. Kattintson az Engedélyezés lehetőségre az iCloud könyvjelzői mellett

Ezután adja hozzá az iCloud és az iCloud könyvjelzőit

1. lépés -> 1: Először töltse le és telepítse az iTunes és az iCloud legújabb verzióját. Kattintson ide az iTunes letöltéséhez Windows PC-jére, és kattintson ide az iCloud telepítéséhez a Windows PC-jére.

Lépés -> 2: A mindkét szoftver telepítése után futtassa az iCloud alkalmazást a számítógépén. Írd be a Felhasználónév és Jelszó iCloud-fiókját, és kattintson a gombra Bejelentkezés. Amint megnyomja az aláírás gombot, eltarthat egy ideig, amíg megnyitja az iCloud főképernyőjét. Kérjük, írja le a teljes e-mail címet, amelyet az iCloudba történő bejelentkezéshez használt.

Lépés -> 3: Az iCloud főképernyőjén ellenőrizze a Könyvjelzők.

Lépés -> 4: Mivel a Safari webböngésző nem érhető el a Windows rendszeren, a könyvjelzők szinkronizálásához egy másik webböngészőt kell választania a Windows PC-n. Kattintson a Lehetőségek a könyvjelzők mellett.

Lépés -> 5: Most válassza ki azt a webböngészőt, amelyhez szinkronizálni szeretné a könyvjelzőket. Vagy kiválaszthat egy webböngészőt, vagy több webböngészőt is választhat.

Ha böngészőt telepít, amikor az iCloud for Windows meg van nyitva, akkor ki kell lépnie és újra meg kell nyitnia az iCloud for Windows alkalmazást. Ezután az új böngésző megjelenik az iCloud for Windows beállításainak Könyvjelző opciók listájában.

Ez az! Engedélyezte a Sync for Safari könyvjelzőket a Windows PC-jén. Üljön nyugodtan, és lazítson, mert a szinkronizálás befejezése eltarthat egy ideig.

Ha nem látja a változásokat a böngészőjében, lépjen ki, majd nyissa meg újra a módosítások frissítéséhez. A Chrome iCloud könyvjelzőinek frissítése néha több időt vesz igénybe, mint az Internet Explorer vagy a Firefox. Ennek oka, hogy a Google korlátozza a rövid idő alatt elvégezhető frissítések számát.

Alkalmi Hiba a könyvjelzők szinkronizálása közben, és hogyan lehet ezeket megoldani?

Fix szinkronizálási problémák iPhone-on:

Ha nem látja az iPhone készülékén a könyvjelzőket, hajtsa végre a következő hibaelhárítást;

 • Győződjön meg arról, hogy az iPhone-kapcsolata megfelelően működik-e. Az iCloud legtöbbször le van tiltva egy mobilhálózaton, ezért kérjük, próbálja ki a Wi-Fi-n.
 • Menj a Beállítások> iCloud, jelentkezzen ki az iCloud-fiókból, és jelentkezzen be újra.
 • Ellenőrizze, hogy ugyanazt az Apple ID-t használja-e.
 • Indítsa újra az iPhone készülékét.

Javítsa a szinkronizálási problémákat macOS és Mac OS X rendszereken:

Csakúgy, mint az iPhone-on, győződjön meg arról, hogy jó internetkapcsolata van a Mac számítógépén. Ha az internet rendben van, akkor tiltsa le és engedélyezze a Safari szinkronizálását a korábban leírtak szerint. Ha nem működött, lépjen ki a Safariból, és indítsa újra a Mac-et.

Könyvjelzők Plist törlése Mac-ről

 1. Lépjen ki a Safariból
 2. Nyissa meg a könyvtár mappát a saját könyvtárában. Tartsa lenyomva az Option vagy a Shift billentyűt, miközben kiválasztja a Finder Go menüt. Keresse meg a Könyvtár opciót, és válassza ki
 3. Keresse meg és nyissa meg a Safari mappát
 4. Húzza a fájlt könyvjelzők.lista az Asztalra
 5. Menj Rendszerbeállítások> iCloud és törölje a pipát a Safari mellett. Várjon kb. 30 másodpercet, és jelölje be újra a négyzetet. Ha már nincs bejelölve, válassza ki
 6. Amikor megjelenik egy üzenet, amely a könyvjelzők egyesítését kéri, érintse meg az Egyesítés gombot
 7. Indítsa újra a Safarit
 8. Ellenőrizze, hogy az összes iCloud-könyvjelző megjelenik-e
 9. Ha vannak könyvjelzők, helyezze a régi bookmarks.plist fájlt az Asztalra

Javítsa a szinkronizálási problémákat Windows rendszeren:

 • Győződjön meg arról, hogy a számítógépén az iCloud és az iTunes legújabb verzióját használja.
 • Győződjön meg arról, hogy hozzáadta az iCloud könyvjelzők kiterjesztését a Chrome és a Firefox számára.
 • Ellenőrizze, hogy az Apple ID azonos-e minden eszközön.
 • A Microsoft Edge böngésző a Windows 10 rendszerben nem támogatja az iCloud könyvjelzőket. Ha az iCloud könyvjelzőket szeretné használni a Windows 10 rendszerben, használjon támogatott böngészőt, például a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőt.
 • A Google Chrome néha kis időt vesz igénybe a könyvjelzők szinkronizálásához, ezért legyen türelmes, és hagyja, hogy befejezze a szinkronizálást.
 • Ne felejtse el engedélyezni az iCloud kiterjesztést a Google Chrome-ban és a kiegészítőket a Mozilla Firefoxban.
 • Ellenőrizze, hogy a könyvjelzők helyesen vannak-e tárolva. A kedvenc mappának a Microsoft alapértelmezett helyének kell lennie (általában C: \ Felhasználók \ felhasználónév \ Kedvencek)

Legutóbbi hozzászólások