iOS: Az iCloud Back up now opció szürkén jelenik meg, javítsa ki

Mint egy jó Apple iOS-állampolgár, az iCloud használatával rendszeresen készít biztonsági másolatot iPhone-járól vagy más iDevice készülékéről. De egy nap, amikor a polgári iDevice kötelességét teljesíti, rájön, hogy az iCloud biztonsági mentése most elszürkült. És már nem tud manuálisan biztonsági másolatot készíteni az összes fontos iDevice-adatról.

Lehet, hogy mindent kipróbált, amire csak gondolhat, de mindezt hiába, az iCloud-biztonsági másolata most szürkés marad. Olyan érzés, mint az utolsó csepp a pohárban - amely visszatörte a tevéket, talán itt az ideje váltani arra a másik telefonos operációs rendszerre, amelyet nem neveznek el?

Ne félj, barátok és hasonló problémákkal küzdő iFolks barátaid közé tartozol. Ma pedig gyűjtöttünk néhány tippet az iCloud biztonsági mentésének megoldásához, és most elszürkültük a problémákat! Most vegyen egy lélegzetet és merüljön be - állítsuk vissza a dolgokat a működési rendbe.

A háttér

Amikor biztonsági másolatot készít iPhone-járól, iPad-jéről vagy iPod touch-ról az iCloud-on, minden információval rendelkezik egy másolattal, arra az esetre, ha az iDevice valaha is kicserélődne, elveszne vagy megsérülne.

Ezért olyan fontos a biztonsági mentés. Bizonyos esetekben az iCloud „Biztonsági másolat készítése most” opciója (Beállítások> iCloud> Biztonsági mentés) iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken „szürkén” vagy halványan jelenik meg.

Ha ez megtörténik, nem tudja biztonsági másolatot készíteni a készülékről manuálisan.

Ha a Biztonsági másolat készítése most szürkén jelenik meg, akkor az lehet, hogy nem csatlakozik a WiFi-hez, ezért először ellenőrizze ezt. Az iCloud Back Up Now szürkén látása a hálózati korlátozások tünete is.

Általában a nyilvános internetes hálózatok korlátozási beállításokkal rendelkeznek, amelyek miatt az iCloud Backup nem érhető el. Ez sok iskola, kereskedelmi, üzleti, sőt szállodahálózat esetében is így van.

Ha úgy gondolja, hogy ez a helyzet, forduljon a rendszergazdához vagy az informatikai részleghez segítségért.

Az iCloud Backup másik lehetséges oka a szürkeség az Apple saját szerverei

Tehát a hibaelhárítás előtt ellenőrizze, hogy az iCloud Backup elérhető-e az Apple System Support oldalán.

Ellenőrizze, hogy nincs-e sárga hozamjel az iCloud-szolgáltatások mellett. Ha lát ilyeneket, kattintson vagy érintse meg az egyes szolgáltatásokat, ha további részleteket szeretne kapni, például a problémák első bejelentésének idejéről és az aktuális állapotról.

Sajnos, ha problémákat lát az Apple szervereken, az egyetlen megoldás az idő. Gyakorold tehát a türelmet és várj egy kis időt (óráktól napokig), majd később nézd meg, hogy a szolgáltatások visszaálltak-e a normális állapotba (zöld színnel felsorolva - amint az elérhető), majd próbálkozz újra az iCloud biztonsági mentéséről.

Javítások az iCloud Back Up Now Greyed-hez

Ha problémája van, próbálja ki ezeket a lépéseket egyenként a probléma megoldásához. Vegye figyelembe, hogy az egyes lépések végrehajtása után ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.

 1. Kapcsolja be és újra be az iCloud biztonsági mentését. MenjBeállítások> Apple ID-profil> iCloud> iCloud-biztonsági mentés> Ki(mondja ki az OK gombot az iCloud Backup üzenet figyelmeztetésének leállításához, majd várjon 20-30 másodpercet, és kapcsolja be újra)
 2. Csatlakozzon az iTunes-hoz, ha elérhető. Válassza ki az eszközét, és ellenőrizze a Biztonsági mentések listában szereplő beállításokat. Ha a Számítógéphez gombot választotta, állítsa át iCloudra. Ezután válassza le az eszközt, indítsa újra, és ellenőrizze, hogy az iCloud BackUp már nem szürkült-e ki
  1. Ehhez nem kell a számítógépét használni. Amíg az iTunes telepítve van, addig elvégezheti ezeket a módosításokat
 3. Ellenőrizze, hogy a repülőgép üzemmód ki van-e kapcsolva (Beállítások> Repülőgép mód) ne felejtsd el, hogy a biztonsági mentés elindításához WiFi kapcsolattal kell rendelkezned
 4. Győződjön meg arról, hogy az iDevice csatlakozik egy erős és stabil WiFi-hez
 5. Ellenőrizze, hogy a Korlátozások be van-e kapcsolva
  1. IOS 12 esetén lépjen a következőre:Beállítások> Képernyőidő> Tartalom- és adatvédelmi korlátozásokés ideiglenesen kapcsolja ki az összes korlátozást
  2. IOS 11 és régebbi verziók esetén: Beállítások> Általános> Korlátozásokés kapcsolja ki
  3. Érintse meg a ikont isBeállítások> Általános> Korlátozások> Fiókok elemre és állítsa ezt a Változások engedélyezése lehetőségre
 6. Állítsa vissza a hálózati beállításokat (Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása)
 7. Frissítse iOS-eszközét az iOS legújabb verziójára
 8. Ellenőrizze, hogy van-e elegendő memóriája az iDevice-en. Koppintson aBeállítások> Általános> iPhone tárhely vagy Beállítások> Általános> Névjegy> Elérhetőés győződjön meg arról, hogy legalább 500 MB áll rendelkezésre

Ellenőrizze az iCloud eszközöket

Lehet, hogy több iPhone vagy más iDevice van társítva az iCloud-fiókjához.

Ellenőrizze, hány régebbi eszköz szerepel-e még az iCloud-fiókhoz kapcsoltként. Távolítsa el az összes régi eszközt az iCloud-fiókjából. Nézze meg, hogy ez megváltoztatja-e az elszürkült iCloud-problémát.

További tippek az iCloud biztonsági mentéséhez most szürkére váltak

 1. Próbáld ki Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása
  1. Nem veszít el semmilyen szöveget, e-mailt, fotót, alkalmazást vagy más adatot. De újra meg kell adnia néhány beállítást, például csengőhangot, háttérképet, WiFi bejelentkezést és jelszavakat
 2. Ellenőrizze, hogy iPhone-ján minden ugyanahhoz az iCloud-fiókhoz van-e bejelentkezve, beleértve az iTunes és App Store-ot, a FaceTime-t, az üzeneteket, a játékközpontot (csak most) és másokat
 3. Végül, ha mégis, semmi sem próbál kijelentkezni az alkalmazásboltból
  1. Nyissa meg az App Store-t
  2. Koppintson a profil ikonra vagy a képre a jobb felső sarokban
  3. Koppintson az Apple azonosítójára, vagy görgessen lefelé, majd válassza a Kijelentkezés lehetőséget
  4. Indítsa újra, majd jelentkezzen be újra
  5. Régebbi iOS verziókhoz
   1. Keresse meg a Jellemzők oldalt
   2. Görgessen egészen az aljáig, és nyomja meg az Apple ID azonosítójával ellátott gombot
   3. Koppintson a Kijelentkezés elemre
   4. Indítsa újra az eszközt. EZ SZUPER FONTOS. Ez a rész nélkül nem működik
   5. Az újraindítást követően jelentkezzen be újra fiókjába

Összegzés

Ha az iCloud nem a szokásos módon dolgozik az iDevice-jeinken, akkor ez zavaró és kényelmetlen. Tehát remélhetőleg az egyik ilyen tipp beválik Önnek. Ha Ön vagy barátai / családja különböző módszereket fedezett fel eredményekkel, tudassa velünk. Szeretjük megosztani az információkat és tanulni egymástól - erről szól ez az internetes dolog.

Miután az iCloud újra működőképes, váltson az automatikus biztonsági mentésekre. Így tudja, hogy még abban a ritka esetben is, amikor a dolgok rosszra fordulnak, az iCloud lefedte.

Állítsa az iCloudot Automatikus biztonsági mentés értékre

 • Ellenőrizze, hogy van-e elegendő szabad hely az iCloud-ban a biztonsági mentéshez
 • Kapcsolja be az iCloud biztonsági mentést a Beállítások> iCloud> Biztonsági mentés menüpontban
 • Csatlakoztassa az iDevice készüléket egy áramforráshoz
 • Ellenőrizze, hogy az iDevice csatlakozik-e egy Wi-Fi hálózathoz
 • Zárolja le az iDevice képernyőjét

Olvasói tippek

 • Sok felhasználó ugyanazt az eszközt használja a munkához, valamint a személyes használatához. Ha munkahelyi iPhone-t használ, akkor valószínű, hogy vállalata hozzáadott egy profilt az eszközhöz. Ez konfliktust okozhat. A munkahelyek gyakran hozzáadnak egy magán VPN-t / profilt alkalmazottaik vállalatának tulajdonában lévő eszközökhöz
 • Érintse megBeállítások-> Általános-> Profilkezelés. Távolítsa el az iCloud biztonsági mentési funkcióját blokkoló profilt. Ezt úgy tettem fel az eszközömre, hogy létrehoztam egy munkahelyi e-mailt az eszközön. A biztonsági mentés a profil eltávolítása után azonnal működött.
 • Ha a Biztonsági másolat készítése most szürkén jelenik meg, akkor ez egy hálózati korlátozás miatt lehet. Az iskolákban vagy az üzleti hálózatokban gyakran vannak profil- vagy korlátozási beállítások, amelyek miatt az iCloud Backup nem érhető el. Próbálja meg eltávolítani a társított profilt, amely telepítésre kerül a munkahelyi vagy iskolai e-mail beállítása közben. Lépjen a Beállítások> Általános> Profil elemre, és törölje a profilt. Ezután próbálja meg engedélyezni az iCloud biztonsági mentést, és koppintson a Biztonsági mentés most lehetőségre. Ha ez nem működik, vegye fel a kapcsolatot iskolája vagy vállalata informatikai osztályával
 • Csatlakoztattam a telefonomat az iTunes-hoz, hogy vezetékes biztonsági másolatot készítsek, és rájöttem, hogy amikor a Biztonsági másolat részben rákattintottam a telefonomra, az iCloud helyett a Ez a számítógép gombra esett a választás. Átváltottam a kapcsolót iCloud-ra, és amikor leválasztottam az iPhone-t a számítógépről, a Biztonsági másolat gomb már nem volt szürke.
 • Ha részt vesz a nyilvános bétaverzióban, és elhagyja azt, győződjön meg róla, hogy a nyilvános bétába való belépés előtt állítsa vissza az adatok biztonsági mentését.

Legutóbbi hozzászólások