Nem lehet bejelentkezni vagy regisztrálni a Game Center szolgáltatásba

Számos felhasználó arról számolt be, hogy nehezen tudják kitalálni, hogyan lehet regisztrálni a Game Centerbe, vagy hogyan hozhatnak létre fiókot az alkalmazással. Ha problémája merül fel, próbálkozzon az alábbi tippekkel. Mielőtt továbblépne, ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e minden lépés után.

Jelentkezés a Game Center szolgáltatással: iOS 10 és újabb verziókhoz

Az iOS 10-től kezdődően a Game Center már nem önálló alkalmazás. Ehelyett a játékközpont most a Beállítások menüben található.

Az Apple ID-vel továbbra is csatlakozik a játékokhoz, meghívja a közeli játékosokat, létrehoz egy becenevet és kezeli a játékbarátokat. Csak most minden Beállítások> Játékközpont! Tekintse meg cikkünket, amely a Game Center használatával foglalkozik az iOS 10 vagy újabb verzióiban.

Game Center iOS 10++ hibaelhárítása

Próbálja ki az alábbiakat, egyenként

 1. IOS 10+ és iPadOS esetén a játékközpont azonosítója az Apple azonosítója. Lehet beceneve, de a fő azonosító az Apple azonosítója
 2. Keressen frissítést a következő címen: Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés.Ha rendelkezésre áll, az iTunes-on keresztül történő frissítést mindig előnyben részesítjük, de ha nem lehetséges, akkor frissítse az iDevice opcióval. Először ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni!
  1. Gyakran csak egy frissítésre van szükség a problémák megoldásához
 3. Jelentkezzen ki és térjen vissza a Game Centerbe a következőn keresztül: Beállítások> Játékközpontés kapcsolja ki a Game Center funkciót
 4. Jelentkezzen be a Game Centerbe fő Apple azonosítójával. Ha ez sikerül, próbálkozzon alternatíváival (lehetőleg használja az iOS Jelszavak és fiókok funkcióját)
 5. Kapcsolja ki, majd újra be a készüléket
 6. Kényszerítse újra az eszközt
  1. IPhone 6S vagy annál fiatalabb, valamint minden otthoni gombokkal és 6. generációs vagy annál régebbi iPod Touch-okkal rendelkező iPad készülékeken nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  2. IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus és 7. generációs iPod touch esetén: Tartsa lenyomva mind az Oldalsó, mind a Hangerő csökkentő gombot legalább 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  3. IPhone 8 és újabb verziókon: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 7. A hálózati beállítások visszaállítása a következővel: Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása. Ez a művelet eltávolítja az összes tárolt WiFi jelszót
 8. Próbálja meg visszaállítani MINDEN beállítását. MenjBeállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása.Ez a művelet eltávolítja az Ön által bármilyen beállításban végzett személyre szabást, és visszaállítja őket a gyári alapértékekre. NEM befolyásolja az adatokat
 9. Ha lehetséges, kapcsolja ki a tűzfal beállításait az útválasztón
 10. Jelentkezzen ki az iTunes-ból és az App Store-ból, indítsa újra, majd jelentkezzen be újra
 11. Módosítsa a DNS-t a Google nyilvános DNS-re: 8.8.8.8 és 8.8.4.4

Ha nem tud bejelentkezni, vagy szerverhibákat észlel

A következő értesítések megtekintése: Nem sikerült bejelentkezni - Hiba történt a szerverhez való csatlakozáskor VAGY hasonló üzenetekNem sikerült csatlakozni a szerverhez - A műveletet nem sikerült befejezni VAGY így kinéző domain hibák (NSURLErrorDomain error-xxxx)?

Amikor ilyen hibákat észlel, általában az Apple szerverekkel kapcsolatos problémára utalnak. Tehát ellenőrizze az Apple Rendszerállapot oldalát, és keressen jelentéseket a Game Center, az Apple ID, az iCloud és hasonló szolgáltatások problémáiról. Győződjön meg róla, hogy megnézi országa Apple System Status oldalát - a dolgok nagyon eltérnek az egész világon. Ha problémákat észlel, ez számot adhat a problémáival - az egyetlen megoldás az idő.

Szeretném megnézni a külső gyártóktól származó érzékelők webhelyeit a felhasználói jelentések tekintetében - ezek gyakran pontosabbak, mint az Apple. És a világ minden tájáról érkeznek felhasználók, így könnyű ellenőrizni a jelentéseket a környéken!

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizte a frissítéseket, gyakran hallunk olyan olvasói jelentéseket, amelyek szerint az iOS-frissítésük, ha lehetséges az iTunes használatával, mindent újra működtet, nincs több szerverhiba!

Javítsa ki a bejelentkezési vagy a regisztrációs problémákat az iOS 9 vagy újabb verzióiban

 1. Győződjön meg arról, hogy készüléke csatlakozik az internethez.
 2. Győződjön meg arról, hogy az iOS szoftvere naprakész.
 3. Próbálja ki, majd kapcsolja be a Wi-Fi routert.
 4. Próbáljon meg regisztrálni vagy bejelentkezni fiókjába játék helyett a Game Center alkalmazással.
 5. Indítson el egy játékot, amely támogatja a Game Center alkalmazást, amikor arra kéri, válassza ki, hogy meglévő fiókkal jelentkezzen be a Game Centerbe (ne válassza az „új fiók létrehozása” lehetőséget). Ezután használja az Apple ID-t a bejelentkezéshez.
 6. Állítsa vissza az Apple ID / Game Center jelszavát. Az Apple ID-fiók kezeléséhez látogasson el a My Apple ID oldalra (appleid.apple.com).
 7. Ha több eszköze van (Mac, iPad, iPhone stb.); próbáljon meg egy másik eszközt bejelentkezni a Game Centerbe.
 8. Győződjön meg arról, hogy a dátum, az idő és az időzóna helyesen van-e beállítva. Engedélyezze a „Dátum és idő automatikus beállítása” lehetőséget (macOS / OS X: Apple menü> Rendszerbeállítások> Dátum és idő; iOS: Beállítások> Általános> Dátum és idő).

Olvasói tippek

 • Fred megkapta a rettegett tartományhibát (NSURLErrorDomain error-1202), és itt van, ami legalább ideiglenesen bevált neki:Fred ideiglenes javítása: jelentkezzen ki teljesen a Gamecenterből. Ezután indítsa el a játékot, és megjelenik a Gamecenter bejelentkezési képernyő. Innentől kezdve próbáljon meg bejelentkezni. Ha működik, akkor haladjon tovább. Ha nem, akkor legalább az előretöltött bejelentkezési adatok ott vannak, és csak ismét nyomja meg a Bejelentkezés gombot. Fred arról is beszámolt, hogy megváltoztatta a kapcsolattípust, hogy kiderüljön, működik-e valami jobban - például próbálkozzon a Cellular Data szolgáltatással a WiFi helyett, vagy használjon WiFi hotspotokat vagy egy másik WiFi hálózatot.
 • Állítsa be a DNS-kiszolgálókat a Google nyilvános DNS-jére: 8.8.8.8 és 8.8.4.4. Ezután jelentkezzen ki a Gamecenterből, és indítson egy játékot, amely arra kényszeríti a Game Centert, hogy nyissa meg a bejelentkezési képernyőt, ahelyett, hogy beírná az adatait Beállítások> Játékközpont

Mondja meg nekünk, hogy ezek közül a módszerek bármelyike ​​segít-e a probléma megoldásában. Boldog játékot!

Legutóbbi hozzászólások