Az iTunes filmkölcsönzés nem működik, útmutató

Az iTunes sokféle videotartalmat kínál filmkölcsönzés és vásárlás formájában. Van néhány módja annak, hogy a felhasználók az iTunes videotartalmaival foglalkozzanak. Letöltheti az iTunes áruházból a számítógépére vagy az iPadre, majd ott megnézheti, vagy streamelheti a tévére. Azok az emberek, akik rendelkeznek Apple TV-vel, könnyedén streamelhetik a tartalmat az iTunes videóból a tévéjükbe.

A felhasználók két fő problémát tapasztaltak az iTunes Store filmkölcsönzés használatával kapcsolatban. E kérdések közül az első a tartalom lassú letöltéséhez kapcsolódik, vagy a tartalom letöltése félúton leáll, a második kérdéscsoport pedig a tartalom lejátszási szempontjaival kapcsolatos, miután ténylegesen sikeresen letöltötte azt. Megütötte a lejátszás gombot a letöltött tartalomnál, és fekete képernyővel 0:00 órakor leáll. Nincs hang és nincs kép.

Az iTunes legújabb verziója

Az első lépés annak biztosítására, hogy a számítógépén vagy az iDevice-en van az iTunes legújabb verziója. Számos iTunes probléma társul a szoftver régebbi verziójának futtatásával a számítógépén. Kérjük, keresse meg az Apple webhelyét a legfrissebb iTunes verzióval, és feltétlenül olvassa el a rendszerkövetelményeket.

Mennyi ideig tart iTunes filmkölcsönzés?

Az Apple 30 napot biztosít a filmnézés megkezdésére, miután kiadta. Miután elkezdte nézni a filmet, 24 órája van (az Egyesült Államokban) vagy 48 órája (a világ többi részén), hogy befejezze a film megtekintését. ÉS, az Apple lehetővé teszi, hogy a filmet olyan gyakran nézze meg, amennyit csak akar, amíg ez a 24 vagy 48 óra le nem jár.

Ha azonban 30 napon belül nem kezd el filmet nézni, akkor újra bérelnie kell. Minden kölcsönzött film eltűnik az iTunes könyvtárából a kölcsönzés befejezése után.

Nem találja a bérelt iTunes filmet?

Miután letöltött egy iTunes filmkölcsönzőt, elérhetővé válik az iOS készülékén a TV alkalmazás (az Egyesült Államok számára) vagy a Videók alkalmazás (a világ többi részéhez) Könyvtár részében a Kölcsönzés részben.

Ha filmet kölcsönöz az iTunes alkalmazásból iPhone-ján, iPad-jén vagy iPod-ján, csak az iDevice-en vagy Airplay-en nézheti meg egy Apple TV-n. Nem nézheti meg Mac-en vagy PC-n. Ha filmet kölcsönöz Mac számítógépén vagy PC-jén, és meg akarja nézni az iPhone-on vagy az iDevice-en, akkor az iTunes-hoz való csatlakozás és a szinkronizálás segítségével helyezze át a filmet az eszközére. Az Apple TV filmkölcsönzéseket más Apple TV-ken is meg lehet nézni, de semmilyen más eszközön nem.

Problémák a kölcsönzött film letöltésével az iTunes alkalmazásból

Ha problémái vannak a videotartalom áruházból való letöltésével, érdemes ellenőriznie a wi-fi beállításait. Ha a wi-fi jel gyenge, érdemes Ethernet-kábellel letölteni a tartalmat. A másik lehetőség az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy internetszolgáltatói erősek-e a jelerősségben, ellenkező esetben felülírhatja a DNS-beállításait, és gyorsabb szolgáltatásokat használhat, például a Google nyilvános DNS-szervereit. Kérjük, olvassa el a cikket, hogy megoldja az esetleg felmerülő Wi-Fi-problémákat, amelyek akadályozzák a tartalom letöltését.

Ha sikeresen letöltötted a tartalmat, és lejátszási problémák merülnek fel a tartalommal kapcsolatban, íme néhány lépés, amely segíthet a problémában. Kérjük, próbálja ki az összes lépést, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt.

 1. Engedélyezze a fiók engedélyét az iTunes áruházból. Nyissa meg iTunes-fiókját a számítógépén. Kattintson a Store menüre a felső menüben, és válassza a lehetőséget Engedélyezze a számítógép engedélyét
 2. Zárja be az iTunes alkalmazást, és indítsa újra a számítógépet
 3. Nyissa meg újra az iTunes alkalmazását, és engedélyezze a számítógép engedélyezését, ha a menüben kattintson a Store elemre, majd a gombra Engedélyezze a számítógépet
 4. Ellenőrizze, hogy vannak-e letöltések az Áruház menü „Elérhető letöltések ellenőrzése” elemére kattintva
 5. Töltse le a filmet, majd játssza le

A bérelt iTunes film nem működik iPad-en vagy iPhone-on?

 • Az Egyesült Államok esetében nyissa meg a TV alkalmazást, és koppintson a Könyvtár elemre, majd keresse meg a Kölcsönzők részt
  • Minden más országban nyissa meg a Videók alkalmazást, majd koppintson a Kölcsönzők elemre
  • Ha nem lát aktuális bérleti díjat, ellenőrizze, hogy a megfelelő Apple ID-t használja-e
 • Jelentkezzen be fiókjába az iTunes alkalmazásban, és keresse meg az iTunes-ban várakozó elemek letöltésének lehetőségét
 • Érintse meg újra a KIADÁS gombot, és keresse meg a „Ezt már bérelte, de még nem töltötték le. A letöltések kezeléséhez lépjen a Letöltések oldalra. Nézze meg, hogy most megjelenik-e a Felhő letöltése gomb a „Vásárlások” mellett
 • Letöltési hiba? Próbálja ki ezt az olvasói tippet
  • Másolt egy véletlenszerű elemet az iTune könyvtáramból (TV műsorok) az iPadre
  • Ezután törölte a fentieket az iPadről. Ezután visszatért az iPad letöltési funkciójához (újra meg kellett adnia a felhasználónevet és a jelszót)
  • Nyomd meg a kék nyilat (a Letöltés hiba mellett) azon filmkölcsönzők mellett, amelyet megpróbáltam letölteni
  • A két problémát okozó kölcsönzés azonnal befejezte a letöltést

Olvasói tippek

 • Több felhasználó alternatív megoldásokat is javasolt. Ezek közül az első az, hogy megpróbálja beállítani a számítógép óráját egy nappal előre. Miután az órát Day + 1-re állította, próbálja meg lejátszani a videót
 • A második alternatíva a videó megnyitása a Miniplayer segítségével. A számítógépen két menüparancs van, amely előhozza a MiniPlayer programot. A Windows menüben választhatja a MiniPlayer lehetőséget, hogy megjelenítse a MiniPlayer programot az iTunes ablak felett, vagy váltson a MiniPlayerre, amely bezárja a teljes iTunes ablakot és megjeleníti a MiniPlayer programot. Amint megjelenik a Minijáték, rákattinthat a lejátszás gombra, és teljes képernyősre bővítheti a kölcsönzött film lejátszását

Visszatérítést szeretne egy iTunes filmkölcsönért? Itt van, hogyan!

Az Apple jelenlegi irányelvei szerint a vásárlás óta 14 napon belül vagy ennél rövidebb idő alatt visszatérítést kell kérnie bármely kérdésért. Ha konkrét oka van rá, a visszatérítés iránti kérelmet az eredeti vásárlást követő 90 napon belül lehet benyújtani.

A visszatérítés legegyszerűbb módja, ha megnyitja az e-mailes megrendelés-visszaigazolást, és az e-mail alján kiválasztja a Hibabejelentés lehetőséget

 1. Nyissa meg a Mail alkalmazást iPhone, iPad, iPod, Mac vagy PC rendszeren
 2. Keresse meg az Apple e-mailjeit a tárgysorral „Nyugta az Apple-től”
 3. Nyissa meg a nyugtát azzal a filmmel (vagy más tartalommal), amelyet az Apple szeretne visszatéríteni
 4. Koppintson a Jelentés a problémára a bejelenteni kívánt vásárlás mellett.
  1. Ez átirányít az Apple jelentési webhelyére
 5. Kérésre adja meg Apple azonosítóját és jelszavát
 6. Koppintson a Probléma kiválasztása elemre, és válassza ki a problémát a listából
 7. Adja meg a probléma adatait, és küldje el

Az Apple néhány napot vesz igénybe a jelentett problémákra és a számlázási problémákra.

Alternatív megoldásként keresse meg az iTunes vásárlási előzményeit, és jelentse ott a problémát

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást. Jelentkezzen be Apple ID azonosítójával a Fiók> Bejelentkezés elem kiválasztásával
 2. Válassza a Fiók> Saját fiók megtekintése lehetőséget, és írja be az Apple ID jelszavát
 3. Görgessen le a Vásárlási előzmények elemig, és válassza az Összes megtekintése lehetőséget
 4. Keresse meg az Ön által megvásárolt filmkölcsönzést, és koppintson a szürke nyílra a megrendelés dátumától és az adatoktól balra.
  1. Ez felsorolja a megrendelés összes tételét, beleértve a dátumot, a megrendelés számát, a számlaszámot és az egyéb információkat
 5. Nyomja meg a ’Hibabejelentés’ gombot
  1. Ez gyakran kis időbe telik a terhelésig - légy türelmes
 6. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat
  1. Jelentkezzen be újra Apple azonosítójával és jelszavával
  2. Válassza az Alkalmazás, könyv, zene, film vagy tévéműsor lehetőséget
  3. Válassza a Hibabejelentés lehetőséget annak a vásárlásnak a jobb oldalán, amelyért visszatérítést szeretne kapni
  4. Válassza a Probléma lehetőséget, majd válassza ki a problémát a listából
  5. Írja be a probléma részleteit, és küldje el

Vagy keresse fel az Apple Apple problémamegjelentő webhelyét, és kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket

 • Ez a módszer minden olyan vásárlásnál működik, amely az elmúlt 90 napban történt
 • Jelentkezzen be Apple azonosítójával és jelszavával
 • Tekintse meg tételeit a vásárlások alatt (vagy koppintson a Film fülre), és keresse meg a kérdéses filmkölcsönzést (vagy más tartalmat)
 • Nyomja meg a Probléma bejelentése gombot
 • Válassza ki a problémát a legördülő listából
 • Írja be a vonatkozó részleteket, és küldje el

Reméljük, hogy az alábbi lépések egyike működni fog az Ön számára, ha és amikor problémái adódnak a filmkölcsönzés lejátszásával az iTunes alkalmazásból. Kérjük, ossza meg velünk, mi vált be az Ön számára, és ossza meg bátran a cikket.

Legutóbbi hozzászólások