Microsoft Outlook Fagyasztás vagy összeomlás a macOS Catalinán? Próbálja ki ezt a Terminal parancsot

A macOS Catalina problémát jelent néhány olyan felhasználó számára, akik a frissítés után Mail-problémákkal küzdenek. Egyes felhasználók, akik Mail kliensként használják a Microsoft Outlook programot, látták, hogy az Outlook alkalmazásuk egyszerűen lefagy, vagy nagyon lassan reagál a macOS Catalina alkalmazásra.

Ez a probléma valószínűleg az Outlook egy adott tulajdonságához kapcsolódik, szemben a macOS Catalinával. Láttuk, hogy ez a probléma olyan korábbi macOS-példányokban történt, mint a High Sierra.

Összefüggő:

  Amikor az Outlook titkosított e-mailekkel próbálja meg megtekinteni a mappákat, ez a probléma felbukkan, és az Outlook lefagy, és nem válaszol.

  A legtöbbször a Microsoft Office emberei kiadnak frissítéseket, amelyek képesek kezelni ezt a problémát és más Outlook problémákat.

  Mielőtt megpróbálja elhárítani ezt a problémát, érdemes frissíteni a Catalina rendszert futtató Mac számítógépén a legújabb Outlook telepítést.

  Az Outlook felső menüjében kattintson a Súgó> Frissítések keresése elemre. Frissítsen a legújabb szoftverre innen.

  Javítsa ki az Outlook Freezing problémát a macOS Catalina alkalmazásban

  Miután telepítette a legújabb Outlook frissítéseket a Mac számítógépére, az alábbi lépések segítségével kijavíthatja az Outlook fagyasztási problémáit a macOS Catalina rendszeren:

  1. Nyissa meg a Terminal alkalmazást Mac gépén (az alkalmazás elérhető a Segédprogramok mappában, és a dokkoló LaunchPad-on keresztül is megtalálható)

   Indítsa el a Terminal alkalmazást a MacBookon

  2. Írja be az „alapértelmezés szerint írja a com.microsoft.Outlook DisablePreviewForSMIME 1” szót idézőjelek nélkül, és nyomja meg az Enter billentyűt

   A fenti parancs beírása után nyomja meg az Enter billentyűt

  3. Ezután írja be a következőt: „ölj meg mindent cfprefsd ’ idézőjelek nélkül, és nyomja meg az Enter billentyűt

   nyomd meg az Entert

  4. Kilépés az Outlookból
  5. Indítsa újra a MacBook-ot
  6. Nyissa meg az Outlook programot, és ellenőrizze, hogy a fagyasztási problémák megoldódtak-e

  A Microsoft Outlook egy Outlook Reset Preferences eszközt is kínál, amely segédprogramokkal állíthatja vissza a kilátásait.

  A Microsoft Office egyéb problémái a macOS Catalinán

  Ha más teljesítményproblémákat észlel a Microsoft termékeiben, például a Wordben, győződjön meg arról, hogy a Word 64 bites verzióját használja. Ellenőrizze, hogy a Word verziója 16.29 vagy újabb. A 16.30-as verziót a Microsoft október 10-én (a múlt héten) tette elérhetővé néhány, a Catalinával kapcsolatos probléma megoldására. Ez segíthet az Outlook bármilyen összeomló problémájában a MacBookon.

  Ellenőrizze, hogy az Autoupdate elindításával frissített-e a legfrissebbre.

  Ez megerősíti, hogy az Office 64 bites verzióját használja. A Microsoft szerint a Mac OS Catalina kompatibilis a Microsoft Office 16.16.14 verziójával.

  A 64 bites verzióra történő frissítés után néhány felhasználó rájön, hogy képesek megnyitni és olvasni a Microsoft Word dokumentumokat, de nem tudják szerkeszteni. Ezt a bosszúságot és az Office egyéb problémáit általában orvosolni lehet a Lemezjavítás futtatásával a MacBookon.

  Kérjük, forduljon a Microsoft ügyfélszolgálatához, ha más komoly problémákkal szembesül, például a frissítés után hiányzó fájlok és mappák vannak, és képesnek kell lennie segíteni a problémák megoldásában.

  Legutóbbi hozzászólások