A legnépszerűbb iOS 10 szolgáltatások az átlagos Joe vagy Jill számára

Végre itt az iOS 10! Ezt a tizedik inkarnációt júniusban jelentették be nagy pompával és körülményekkel az Apple World Wide Developer's Conference (WWDC.) Szeptembere óta. Az iPhone és az iDevices szeptembertől kezdődően meghatározta a trendet az Apple összes iOS 10 funkciójával.

Tim Cook az iOS 10-et „az eddigi legnagyobb kiadásunknak, az Messages hihetetlen funkcióival és a Maps, a Photos és az Apple Music teljesen új kialakításával” hívja. A fejlesztők üdvözlik ezt a frissítést és az új iOS 10-funkciókat „az összes iOS-frissítés anyaként”.

Az iOS 10 igazi átalakítás!

Az Apple megújította operációs rendszerének összes fő alkotóelemét, és még néhány rajongói kérést is bevezetett, beleértve azt a lehetőséget, hogy törölje az Apple kiválasztott natív alkalmazásait (gyakran nevezik részvényalkalmazásoknak) iPhone vagy iPad készülékén. Nagyon sokáig vártunk erre, és nagyon boldogok vagyunk, hogy végre itt van. 2016 januárjától még az iOS 10 Features Wishlist-en is szerepel.

Itt, az AppleToolbox-nál kísérleteztünk az iOS 10 összes funkciójával a fejlesztői béta júniusi megjelenése óta. Útközben jó néhány nagyon jó dolgot tanultunk erről az új iOS-ről.

Tehát, hogy segítsünk Önnek, olvasóinknak, gyorsan alkalmazkodni az iOS 10 összes funkciójához, összeállítottuk ezt az átfogó útmutatót. Ez az útmutató bemutatja az iOS 10 legjobb és legfényesebb verzióját az összes iDevice-hez. És elgondolkodva válogattuk ki azokat a legjobb funkciókat, amelyeket az iFolks a legtöbb rendszeresen használ.

Azok számára, akiknek szerencséjük van az új iPhone 7-hez, az iOS 10 teljesen optimalizált az Ön számára! Következésképpen útmutatónk a legjobb tippeket és trükköket nyújtja az iOS 10 egyedi szempontjaival az iPhone 7 készülékéhez.

Az elmúlt hónapokban végzett tesztjeink arról győznek meg minket, hogy az iOS 10 rendkívüli! És teljes szívvel javasoljuk az iOS 10 telepítését az iDevice készülékre, különösen iPhone 6 vagy újabb verzió használata esetén.

iOS 10 végső ítélet: Kivételes!

De… minden kételkedő számára itt van a 10 legfontosabb funkciók listája, amelyek szerintünk olyan nagyszerűvé teszik ezt az iOS-t és kivételes iPhone-élményt nyújtanak.

10 módja annak, hogy az új iOS 10 jobbá tegye iPhone-ját

Az iOS 10 legfontosabb jellemzői

Az iOS 10 útmutatónk két részre oszlik

  1. Az első szakasz bemutatja az összes új funkciót, és tippeket ad arról, hogyan lehet a legtöbbet kihozni az iOS 10-ből.
  2. A második szakasz további referencia cikkeket tartalmaz, amelyek még jobbá teszik az iOS 10-es élményt.

Az egész évben az iOS 10 funkciókkal kapcsolatos útmutatónkat folyamatosan frissítjük munkatársaink és Ön, olvasóink által benyújtott új információkkal és tippekkel. Tehát jelölje meg ezt az oldalt könyvjelzővel, és ossza meg összes iFriends-jével és iFamily-jével. És bárki más, aki szereti iPhone-ját, iPadjét és más iDevice-ét!

Azok számára, akiknek valamivel régebbi iPhone-ja van, olvassák el itt az áttekintésünket. Felhívjuk figyelmét, hogy az iOS 10 az nem elérhető iPhone 4 modellekhez és korábbi generációkhoz.

Frissítsem az új iOS 10-re egy régebbi iPhone-on?

Az iOS 10 funkcióinak alapjai

Szóval, mi változott valójában?

Egyszerűen fogalmazva, sokat! Az iOS 10 szórakoztató és kalandos utazás. Végigvezetjük az összes érdekes, hasznos és jó funkción. Kétségtelen, hogy a korábbi iOS 10 béták tesztelésekor némi fenntartással éltünk néhány funkcióval kapcsolatban. De azóta az Apple megoldotta a legtöbb problémát.

Először is

A Gone az ismerős „Slide to Unlock” funkció. Ehelyett az iOS 10 magában foglalja a „Kelj ébredni” funkció. Ez a szolgáltatás csak a beépített fejlett mozgásprocesszorokkal rendelkező iDevices készülékkel működik. Tehát a régebbi iPhone-okkal és iPadekkel rendelkező iFolks esetén a Home gomb megnyomásával oldja fel az eszközt.

Hogyan oldható fel az iDevice az iOS 10 rendszerben?

Mi a különbség a feloldás és a megnyitás között az iOS 10 rendszerben?

Modulok az iOS 10 rendszerben

Amint kinyitja iPhone vagy iPad készülékét, megjelenik az új widgetek oldalsó panelje. Csúsztassa jobbra az új zárolási képernyőn és a widgetek kijelzőjén. Beállításaitól függően nem is kell feloldania az iDevice készüléket a widgetek megtekintéséhez.

Ez az iOS funkció rendkívül egyszerűvé teszi az információkhoz való hozzáférést, és a korábbi iOS verziókhoz képest a widgetek egy csomó további információt jelenítenek meg.

Az iOS 10 widgetek legjobb kihasználása

A widgetek lehetővé teszik az információk gyors és elegáns elérését anélkül, hogy bármilyen alkalmazáshoz hozzáférnének. Nagyon szép!

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a widget képernyője kiszivárogtathatja a személyes adatait, mivel nincs szükség jelszóra. Ne félj. Az iOS 10 teljes ellenőrzést biztosít a lezárási képernyőn megjelenő adatok és az információk megjelenítésének módja felett.

Érintse meg Beállítások> Jelszó és válassza ki, hogy milyen hozzáférés engedélyezett a készülék zárolva. Ide tartoznak a mai nézet, a Siri, az otthoni vezérlés és az Értesítések nézet.

Miután megismerte ezeket a hűvös widgeteket, csúsztassa jobbra, és megkapja az új és továbbfejlesztett Vezérlőközpontot. Szép.

Továbbfejlesztett vezérlőközpont az iOS 10 rendszerben

Most, hogy be vannak állítva a zárolási képernyő widgetjei, vessünk egy pillantást az új és továbbfejlesztett vezérlőközpontra.

A funkciók kiválasztása nagyon egyszerű az új vezérlőközpontban. Emlékszel, hogy a hangerőgombok olyan közel voltak, hogy nehéz volt használni anélkül, hogy megérintett volna más gombot? Nos, üdvözöljük egy nagyobb és jobban megtervezett vezérlőközpontban!

Az új és továbbfejlesztett iOS 10 vezérlőközpont használata

Ha balra csúsztat a vezérlőközpontban, egy teljesen új hanglejátszási ablaktáblát kap.

Frissített Értesítési beállítások

Az iOS 10 gazdagabb értesítéseket is bevezet. A képernyő tetején egy reflektorfényben található keresősáv található, és az értesítések új 3D-Touch kényszerítési opciókkal jelennek meg, így az alapvető dolgokat az alkalmazások megnyitása nélkül is elvégezheti.

Az iOS 10 szabadságot hoz az Apple natív alkalmazásaiból

Igen. Jól hallotta.

IOS 10 esetén az előre telepített natív alkalmazások nagy részének törlése van lehetséges. Tehát most válogathat bármilyen alkalmazás ami megfelel neked. A szokásos Apple alkalmazások használatának napjai elmúltak (javarészt).

Ez egy HATALMAS az Apple rajongói által a legelső iPhone óta kívánatos változás. Rendkívül egyszerű törölni a részvényalkalmazásokat az iDevice eszközről, és alternatív alkalmazásokat használni a feladatokhoz. Ráadásul a részvényalkalmazások visszaállítása egyszerű, csak abban az esetben, ha úgy dönt, hogy nem tetszik az új alkalmazása. Ezek mind elérhetőek az App Store-ban!

Tehát, ha készen áll arra, hogy megszabaduljon ezek közül a részvényalkalmazásoktól, és bepillanthasson az ajánlott csereink valamelyikébe, kattintson az alábbiakra, hogy mindent megtudhasson erről az új funkcióról a kezdéshez.

A natív alkalmazások törlése és más alkalmazások használata az iOS 10 rendszerben

Az Apple alkalmazásainak eltávolítása és visszaállítása az iOS 10 rendszerben

iMessage az iOS 10-ben, Az új gyerek a blokkon

Bár az iMessage androidos platformokon történő használatáról szóló pletykák nem valósultak meg, az Apple sokkal több funkcióval egészítette ki az iMessage alkalmazást, ezzel az üzenetküldő platformot a jelenlegi szabványokhoz igazítva. Az iMessage végül versenyez az összes többi üzenetküldő alkalmazással.

Ha lelkes iMessage-felhasználó vagy, és kapcsolatot tartasz barátaiddal és családtagjaiddal, az iMessage új funkcióinak egy része feltétlenül megmosolyogtatja. Az Apple sok időt és erőfeszítést töltött el az alkalmazás megújításával az iOS 10 rendszerben.

Szóval, üdvözöljük az animált hátterek, a buborékeffektusok, az emojifikáció, a visszacsatolásos válaszok, a kézzel írt üzenetek és a Digital Touch teljesen új világában. Itt az ideje ...

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet az iOS 10 új iMessage szolgáltatásaiból

Ráadásul az iMessages digitális érintés funkciója nagyon jó szolgáltatás azok számára, akik szeretik személyre szabni az üzeneteit. Tehát menjen és nézze meg maga!

A Digital Touch használata üzenetekkel az iOS 10 rendszerben

Eddig mindent bemutattunk, hogy elkezdhesse az iOS 10 üzenetküldés csodálatos és gazdag funkcióinak használatát. Később még több iMessage-tippet vitatunk meg, például matricák használatát és a Siri használatát az iMessage alkalmazással.

Mivel a Sirikit már nyitva áll harmadik féltől származó fejlesztők előtt, elvárjuk nagyon új funkciók és szórakoztató dolgok az iMessage-ben.

Oké, talán még mindig nem vagy lenyűgözve ... .. Tehát térjünk rá az igazán jó dolgokra az iOS 10-ben

Fényképezőgépek, fotók és Paparazzi az iOS 10 rendszerben

Fények, kamera, akció

Nem meglepő, hogy az okostelefon egyik legfontosabb jellemzője a kamerája. Az emberek gyakran a kamera (ok) alapján döntenek okostelefon-vásárlási döntésükről

Az iPhone 7 felhasználók számára valószínűleg az új és továbbfejlesztett fényképezőgép-specifikációk az egyik fő oka annak, hogy regisztráltál. DSLR-je komoly versenyben áll az iPhone 7 fényképezőgépével és az iOS 10 kamera optimalizálásával.

Még nekünk idősebb iPhone-embereknek sem okoz csalódást az Apple! Az iOS 10 magában foglalja a kamera és a fényképek alapos átalakítását. Ezek az új funkciók pedig könnyen elérhetők és használhatók. Legyen a legjobb minősítésű fotós, csak az új iOS 10 fényképezőgép-funkciók használatával!

Minden új az iOS 10 Camera App alkalmazásban

Egy kép többet ér ezer szónál

Fedezze fel emlékein keresztül újra a legnépszerűbb fotókat. Az új Fotók alkalmazás egy fejlett arcfelismerő funkcióval frissül, amely felismeri a fotókat és összegyűjti az egyének fényképeit különböző dátumokon és időpontokon keresztül.

A Fotók alkalmazásban található az új beállítás, amelyet fényességi csúszkának hívnak, és több intelligenciát kínál, így még kevesebb erőfeszítéssel javíthatja fényképeit. Néhány koppintás, és a legelképesztőbb fotók közül választhat - közvetlenül iPhone-ján.

Ismerje meg, hogyan készítheti el a Fotók legjobbját az iOS 10-ben

Legyen zene

Az iOS 10 új kamera és fotók alkalmazásával fedeztük fel a szemünket, most kényeztessük hallási érzékeinket.

Az Apple teljesen megújította Apple Music alkalmazását az iOS 10 rendszerben. Az újratervezés csak az volt, amire az Apple-nek szüksége volt, hogy versenyezzen más streaming zenei szolgáltatókkal, például a Spotify-val.

Ez az őrült, rendetlen és bonyolult felület a korábbi iOS verziókból örökre szól elmúlt. Most az Apple Music felhasználói felülete gyönyörűen tiszta és könnyen használható. Az Apple Music az iOS 10-ben nagyon ügyes 3D Touch funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a dalok és albumok megosztását egyetlen érintéssel.

PLUSZ, a Connect funkció sajátosságai elkészültek!

Karaoke Valaki?

Az Apple Music újdonsága a szövegek elérhetősége is. Szerezzen egy csoportos karaokét, amely a következő éjszakán megy ki barátaival és családjával! Még nem minden dal rendelkezik szöveggel, és még mindig akad néhány ütés az úton, a szövegek néha kiesnek a szinkronból a dallal. De az Apple kidolgozza ezeket a kinkeket, és további dalszövegeket ad hozzá.

Tehát az összes Apple Music-szerető számára remek részünk van az Apple Music és minden új iOS 10-funkciójának újrafelfedezéséhez.

Hogyan hozhatjuk ki a legjobbat az új Apple Music-ból az iOS 10 rendszerben.

Most bemutattuk az iOS 10 néhány szórakoztató funkcióját, és áttekinthetjük azokat a további funkciókat, amelyek még produktívabbá teszik a napot, mert kapta…

Menetrendek és tennivalók az iOS 10 rendszerben

Az Apple Maps az iOS 10 rendszerben automatizált navigációt tartalmaz. Nyissa meg az alkalmazást, amikor elhagyja a munkahelyét, és a Térkép megmutatja az útvonalat, és kiemeli az adott útvonalon tapasztalható forgalmi problémákat.

Siri a térképen

Bár legtöbbször a kulisszák mögött dolgozik, a Siri még mindig javított az iOS 10 rendszeren. A Siri és a Térképek optimalizálva vannak, és csak egy csomóan jobban működnek az iOS 10 rendszerben. A naptári bejegyzésektől függően a Siri proaktív módon kínál útvonalakat, időket , és a hely adatait.

A Térképeket egy egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelülettel újratervezik, amely időben és sokkal könnyebben érthető visszajelzést ad.

Minden új az iOS 10 Maps-ben

Hol van Waldo (vagy bármi másnak nevezte el az autóját)?

Valaha elment egy bevásárlóközpontba vagy orvosi rendelőbe, és elfelejtette, hol parkolta le az autóját?

Nos, az iOS 10-et lefedte. Az új automatikus parkolási funkcióval a Maps tudja, hol parkolt, és világít egy értesítéssel, hogy könnyebben nyomon kövesse autóját a parkolóban.

Most ez egy okos gondolkodás .... Az Apple részén.

Néhány kedvenc dolgom ... emlékezni

A tennivalók nyomon követése érdekében a Jegyzetek és az Emlékeztető alkalmazások segítenek megmenteni. Az iOS 10-ben található Notes alkalmazással a legnagyobb változás az adatvédelem és az együttműködési funkció hozzáadása körül van.

Ha barátaival tervez partit, hívjon meg egy megosztott jegyzetet. Vegyen fel képeket, térképeket, ellenőrzőlistákat stb.

A jegyzetek használata másokkal való együttműködésben az iOS 10 rendszerben

Az iOS 10 egyik új funkciója nagyon hasznos azok számára, akik kommunikáció közben több nyelvet használnak, a többnyelvű billentyűzet.

A többnyelvű billentyűzet gépelése rendkívül egyszerű a különböző nyelvű írásokhoz. Könnyű beállítani és nagy kényelem. Összességében a QuickType billentyűzet sokkal felhasználóbarátabb az iOS 10-ben.

A Többnyelvű gépelés használata az iOS 10 rendszerben

Annak ellenére, hogy az iOS 10 lehetővé teszi a Mail alkalmazás cseréjét, az Apple elképesztő változásokat hajtott végre, beleértve az új integrációs funkciókat a zászlóshajó Mail alkalmazásban. Például a Mail szálas beszélgetései most egyetlen ablakban jelenítik meg az üzeneteket.

Azok számára, akik iPad Pro-val rendelkeznek, új 3 oszlopos nézetet láthatnak. Az új, fejlett szűrők segítenek abban, hogy produktívabban váltson az e-mailek között.

Ha azonban mindig is egy másik alkalmazással szerette volna lecserélni a Mail alkalmazást, akkor teszteltünk néhányat a levelezési alkalmazások közül. Esetleg még az AOL Altot is elviszi egy próbaútra? Igen, azt mondtuk, hogy AOL ... Igen, tudom, hogy ugyanolyan meglepettek vagyunk, mint bárki, aki rendelkezik az ingyenes e-mail alkalmazás összes innovatív funkciójával.

A három legfontosabb e-mail alkalmazás, amelyet fontolóra kell venni az iOS 10 futtatása közben iPhone-on

iOS 10 - Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások

Ha elfogy a tárhely iPhone-on és iPaden, az iOS 10 automatikusan eltávolítja a dalokat, hogy helyet szabadítson fel az iDevice-n. Ez a szolgáltatás annyira intelligens, hogy csak azokat a dalokat törli, amelyeket hosszú ideig nem játszott le az iDevice készülékén. És természetesen a dalod az iCloudban van tárolva, így újra visszahelyezheted az iDevice-re csak egy koppintással és letöltéssel.

Az iDevice-en a Mac vagy a Macbook fájljaihoz az iOS 10 – WOW használatával is hozzáférhet.

3D-s érintéssel rendelkezők számára az iDevice tájban történő navigálás intuitív és igazán fantasztikus. Nézze meg az iOS 10-be beépített összes új 3D érintési funkciót.

Minden új 3D Touch funkcióval az iOS 10 rendszerben

Ideje lefeküdni!

Az Óra funkció az iOS 10-ben egy elég ügyes funkciót vezet be Lefekvés ideje ezt érdemes kipróbálni. Az alkalmazás sötét módban működik, és nyugtató hangokat játszik, hogy minden reggel felébresszen. A nap végére pedig emlékeztetőket tartalmaz, hogy itt az ideje, hogy aludj!

Indítsa el a játékot

Az iOS 10 eltávolította a játékközpont alkalmazást és lecserélte a GameKitre. A Game Center mindig nehézkes volt, ezért nagyon örülünk, hogy lecseréljük. A fejlesztők és a játékosok egyaránt nagy reményeket fűznek a GameKit-hez.

Megvan a hangposta!

Azok számára, akiknek kihívást jelent a hangpostájuk hallgatása, az Apple egy jó kis módot kínál a hangpostája átiratának megszerzésére. Szeretjük ezt a funkciót.

A hangposta-átiratok használata az iOS 10 rendszerben

Különleges szállítás iPad-ekhez

Az iPad-ek felhasználói mostantól két különböző Safari ablakot tudnak egymás mellett nyitva tartani, amelyek nem érhetők el az iOS 9 vagy újabb verzióiban.

Több Safari-példány megnyitása iPaden az iOS 10 használatával

Összegzés

Az iOS 10 új és érdekes funkcióival nyeri az aranyat! Szorosan figyeljük az iOS 10 és annak összes frissítésének nyilvános kiadását, így amikor valamit tudunk, te is tudsz valamit. Még mindig annyit kell írni az új Siriről és arról, hogy a Siri hogyan működik az új iOS 10 számos funkciójával.

Nem volt alkalmunk kipróbálni az „iOS” alkalmazást az iOS 10 rendszeren, és szívesen meghallgatnánk Önt a megjegyzésekben, ha az otthoni automatizálást ezen az alkalmazáson keresztül használja.

Még mindig nem vagy meggyőződve arról, hogy szükséges-e frissíteni az iOS-t? Nézze meg mindazt, amit kihagyna, ha nem frissít az iOS 10-re.

10 dolog, amit csak az iOS 10 használatával tehet meg, amit az iOS 9 rendszerben nem

Tanuljunk tehát együtt ezekről az új iOS 10 funkciókról kísérletezéssel, kipróbálással és annak eldöntésével, hogy mi tetszik a legjobban az iDevice-ek számára. És természetesen, az Apple mindig frissítést ad nekünk néhány rejtett funkcióval - így tudassa velünk, mit talál!

Új rejtett funkciók az iOS 10-re

A mai napig az iOS 10-et elég stabilnak találjuk az előző iOS bétákkal összehasonlítva. Néhány csuklást láttunk itt-ott, és az iOS 10-re vonatkozó hibaelhárítási szakaszunkban tervezzük ezeket lefedni.

Ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni iPhone vagy iPad készülékéről az iOS 10 telepítése előtt

Az Apple továbbra is forradalmasítja a személyre szabott okostelefon-élményt - minden generációval javul. És nagyon örülünk neki.

Tegyük ki a legtöbbet az iOS 10-ből. Kérjük, tudassa velünk a megjegyzésekben, hogy vannak-e az iOS 10 egyéb szolgáltatásai, amelyekre szeretné, ha kitérnénk, vagy ha megtalál egy ilyen rejtett funkciós gyöngyszemet. Szeretjük hallani az iOS 10-tel kapcsolatos tapasztalatait, amikor kipróbálja az új funkciókat, így folytassa és ossza meg.

Legutóbbi hozzászólások