Az iPhone 9.2 frissítés után forró és akkumulátor-lemerülési problémákkal küzd

Itt van féltucat dolog, amellyel optimalizált teljesítményt érhet el eszközével.

1.

Van olyan alkalmazásod, amely az összes erőforrást lefedi? 80/20 szabály. Ha néhány alkalmazást lát, amelyek a legtöbb problémaért felelősek, érdemes lehet újragondolni ezen alkalmazások használatát.

Beállítások -> Általános -> Akkumulátor-használati beállítások -> Adatvédelem -> Diagnosztika és használat -> Diagnosztikai és használati adatok

2.

Az alkalmazások gyakran a háttérben frissülnek. Néha ezek felelősek az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémákért.

Kapcsolja ki a helymeghatározási szolgáltatásokat is.

Beállítások> Általános> Háttéralkalmazás-frissítés

Beállítások> adatvédelem> Helyszolgáltatások

3.

Tiltsa le a push-értesítéseket az olyan alkalmazásoknál, amelyek nem érdeklik Önt.

4.

Az alacsony energiafogyasztású mód egy új iOS 9 funkció, amelyet azért hoztunk létre, hogy megőrizzük. Ez jelentősen meghosszabbíthatja az akkumulátort, de kissé csökkenti a teljesítményt is.

Az alacsony energiafogyasztású mód bekapcsolásához válassza a Beállítások> Akkumulátor elemet, és a tetején látható.

5.

Kérjük, fordítson nagy figyelmet az erőforrásigényes játékokra, amelyeket teljes fényerővel játszik az eszközön. Ez mindenképpen rossz energiagazdálkodáshoz vezet

6.

Néhány ember megjegyezte, hogy az adatfelhasználás állítólag magas az ios9 frissítése után. Ennek egyik módja az, ha kikapcsolja a wi-fi segédfunkciót az ios 9-ben.

A múltban láthattuk az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémákat, amelyeket jelentősebb iOS-frissítések után jelentettek. További tippeket a következő cikkekben talál.

//appletoolbox.com/did-ios-9-reduce-your-battery-life-how-to-fix-poor-battery-life/

//appletoolbox.com/ios-7-1-battery-drain-ipad-and-iphone-problems-fix/

Legutóbbi hozzászólások