Nem kap Ring értesítéseket iPhone-ján? Hogyan lehet javítani

Az intelligens otthoni eszközök, például az internethez csatlakoztatott csengők vagy kamerák megkönnyíthetik és biztonságosabbá tehetik életünket. De ez csak akkor működik, ha működnek.

Vegyük például a Ring biztonsági kamerákat. Az értesítések Ring ökoszisztémájának kritikus elemei. Ha problémái vannak a Ring értesítésekkel, akkor elveszíti a platform egyik fő előnyét.

Ezt szem előtt tartva, itt kell tudnia a Ring értesítésekről - és hogyan lehet kijavítani őket, ha nem működnek.

Mik azok a Ring értesítések?

A gyűrűs termékek lényegében otthoni biztonsági kamerák, amelyek lehetővé teszik, hogy közvetlenül okostelefonjáról láthasson, hallhasson és még beszélhessen az emberekkel.

Példaként Ring különféle videó csengőit használjuk. Amikor a Ring eszköz mozgást észlel, értesítést küld az iPhone vagy Android eszközre.

Ha rákattint erre az értesítésre, akkor gyorsan megtekintheti a videó hírcsatornáját arról, hogy ki van az ajtója előtt. Ezzel a látogatóval teljes beszélgetést folytathat - még akkor is, ha nincs otthon.

A Ring értesítések beállítása

Ahhoz, hogy valóban csengetési értesítéseket kapjon eszközén, megfelelően konfigurálnia kell az iOS rendszert.

Mielőtt ténylegesen folytathatja a Ring értesítéseket, le kell töltenie az alkalmazást, létre kell hoznia egy fiókot és aktiválnia kell az eszközét.

 • Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.
 • Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Cseng.
 • A Csengetés menüben érintse meg az Értesítések elemet.
 • A Ring azt javasolja, hogy a legjobb felhasználás érdekében engedélyezze az Értesítések minden váltását. Győződjön meg arról, hogy mindegyik be van kapcsolva (zöld).
 • Most kiválaszthatja a riasztási stílust.

Miután mindez beállított, elkezdi fogadni a mozgásérzékelő és a látogató figyelmeztetéseit iPhone-eszközén. Amint azt korábban említettük, csak érintse meg a riasztást az élő közvetítéses munkamenet megkezdéséhez.

Ezenkívül hozzáférést kell adnia a Ring alkalmazásnak az eszköz mikrofonjához, hogy minden megfelelően működjön. De ennek nincs köze a riasztásokhoz.

A gyűrű értesítési problémáinak elhárítása

Elméletileg érdemes beállítani a Ring értesítéseket, miután beállította őket. De ha ezt a cikket olvassa, akkor valószínűleg már tudja, hogy a felhasználók problémákat tapasztalhatnak a Ring értesítések megjelenésével. Ha problémái vannak, olvassa el a legfontosabb hibaelhárítási tippeket.

Ellenőrizze az internetét

A Ring értesítési hibák egyik leggyakoribb oka az Ön által használt Wi-Fi hálózat. A gyűrűs eszközöknek internetkapcsolatra van szükségük, hogy értesítést küldhessenek a készülékre.

Ha probléma van a modemmel vagy az útválasztóval, akkor problémákat okozhat a Ring eszközével és magával az értesítésekkel kapcsolatban.

Tehát a folytatás előtt ellenőrizze, hogy a Wi-Fi hálózat megfelelően működik-e. Javasoljuk, hogy gyors tesztként próbálja meg megtekinteni a Ring-eszköz élő közvetítését.

Kapcsolódó hibaelhárítási útmutatók

  Még akkor is, ha a Wi-Fi hálózat működik, probléma lehet az útválasztóval vagy a modemmel. Néhány felhasználó az útválasztó vagy modem visszaállításával számolt be a sikerről. Nem világos, hogy ez az értesítési cím miért ad ki címeket, de úgy tűnik, hogy a felhasználói jelentések alapján legalább több esetben működik.

  A modem vagy az útválasztó visszaállításának pontos módja az eszköz gyártmányától és típusától függően változhat. Javasoljuk, hogy nézze meg a felhasználói kézikönyvet, vagy az utasításokért keresse fel online a modem / router nevét.

  Ellenőrizze a Ring alkalmazás beállításait

  Mielőtt ellenőrizné a Ring alkalmazást, ne feledje, hogy a Ring értesítések eszközspecifikusak. Ha például engedélyezi a Ring értesítéseket iPhone-ján, az nem azt jelenti, hogy engedélyezni fogják őket az iPad készülékén.

  Lényegében, ha nem látja a Ring értesítéseket egy másodlagos eszközön, akkor csak engedélyeznie kell az értesítéseket ezen az eszközön.

  Ebben a megjegyzésben még egyszer ellenőriznie kell, hogy az elsődleges eszközön még engedélyezve vannak-e a csengetési és mozgásjelzések.

  Ellenőrizze, hogy az értesítések engedélyezve vannak-e az alkalmazásban. Ha nem, akkor sem jelennek meg, ha maguk engedélyezték őket az iOS rendszerben.
  • Nyissa meg a Ring alkalmazást.
  • Lépjen az Eszközbeállítások menübe.
  • Győződjön meg arról, hogy mind a Csengő riasztások, mind a Mozgás riasztások kapcsolók be vannak kapcsolva (mindkettő kék lesz).

  Ellenőrizze a Ring eszköz internetkapcsolatát is. Még akkor is, ha a Wi-Fi hálózata normálisan működik, a Ring eszközön problémák léphetnek fel a csatlakozással.

  Nyissa meg a Ring alkalmazást, és lépjen a Device Health menühöz. A Jelerősség beállítás alatt győződjön meg arról, hogy a Jó feliratú.

  A Device Health menüből gyorsan bepillanthat az eszköz kapcsolatának erősségébe.

  Néhány Ring eszköz megfelelő működéséhez a Mozgási Zónák beállítása szükséges. A Motion Zone kezeléséhez vagy beállításához nyissa meg a Ring alkalmazást, és válassza ki az eszközét.

  Navigáljon ide Mozgásbeállítások -> Mozgási zónák -> Mozgási zóna hozzáadása.

  Innen. Az alkalmazás végigvezeti Önt a folyamat többi részén.

  Megpróbálhatja eltávolítani a Ring alkalmazást, majd újratelepíteni. Probléma merülhet fel az alkalmazás adataival vagy telepítésével kapcsolatban, amelyet egy gyors újratelepítésnek kell megoldania.

  Ellenőrizze a dolgok Apple oldalát

  Az Apple oldal javítása magában foglalja a szokásos hibaelhárítási tippeket. De először győződjön meg arról, hogy nincs engedélyezve egy olyan általános beállítás, mint a Ne zavarjanak.

  Ha a Ring eszköz normálisan működik, akkor a probléma az iOS Értesítési Központtal lehet. Javasoljuk, hogy térjen vissza, és próbálja meg engedélyezni az értesítéseket a Ring alkalmazáshoz (lásd korábbi utasításokat).

  Kiegészítő megjegyzésként érdemes meggyőződni arról, hogy az iOS értesítési funkciója nincs-e valamilyen módon engedélyezve.

  Ellenőrizze például, hogy engedélyezve van-e a Ne zavarjanak lehetőség. Hasonló megjegyzésként előfordulhat, hogy véletlenül beállította a Csengetési értesítéseket a Csendes kézbesítésre. Keressen egy csengetési értesítést az Értesítési központban, és csúsztassa el ujját a ikontól jobbról balra, Koppintson a Kezelés és válassza ki Gyorsan szállítson.

  Egy másik tipp: tiltsa le a Ring értesítéseket az Apple Watch-on. Valamilyen oknál fogva ez megzavarhatja az iPhone-on megjelenő értesítéseket. Csak nyissa meg a Watch alkalmazást, lépjen az Értesítések részhez, és kapcsolja a Csengetés melletti kapcsolót.

  • Győződjön meg róla, hogy naprakész: Töltse le az iOS legújabb elérhető verzióját. Ezt megteheti a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpont megnyitásával.
  • Végezzen soft reset-et: Ez az Ön által használt Apple-eszköztől függően különbözik, ezért az Apple saját támogatási dokumentumát mutatjuk be.
  • Hálózati beállítások visszaállítása: Ez segíthet bármilyen szoftveralapú kapcsolódási problémában az Apple végén. Csak válassza a Beállítások -> Általános -> Visszaállítás lehetőséget. (Ügyeljen arra, hogy megjegyezze a Wi-Fi nevét és jelszavát, mert esetleg bérbe kell adnia)

  A legrosszabb esetekben előfordulhat, hogy végre kell hajtania az iOS-eszköz teljes visszaállítását. A folytatás előtt feltétlenül készítsen biztonsági másolatot eszközéről az iTunes vagy az iCloud szolgáltatásra.

  Érdemes ezeket a lépéseket több eszközön is kipróbálni. Egyetlen Apple-eszköz meghibásodása esetén leírható. De ha a Ring értesítések nem jelennek meg több Apple eszközön, akkor valószínűleg nem velük van a probléma.

  Ha minden más kudarcot vall

  Mint az imént említettük, ha a Ring értesítési problémái továbbra is fennállnak a fenti lépések során, akkor valószínűleg a Ring eszközön van a probléma.

  Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Ring ügyfélszolgálatával, hogy meg tudja-e oldani a problémát, vagy ad-e Önnek cserealkat. Ezen a Súgó oldalon léphet kapcsolatba a Ring ügyfélszolgálatával.

  Általánosságban elmondható, hogy ha értesítéssel kapcsolatos problémák merülnek fel iPhone vagy iPad készülékén, feltétlenül nézze meg a YouTube videó bemutatónkat, ahol hasznos tippeket és trükköket találhat több mint 40 ezer felhasználónak segített.

  Reméljük, hogy hasznosnak találta ezeket a tippeket, és meg tudta oldani a Ring értesítési problémáit iPhone-ján. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van.

  Legutóbbi hozzászólások