A macOS High Sierra programnak meg kell javítania a könyvtárat, javítás

Sok olyan felhasználó, aki nemrég frissítette MacBook-ját macOS High Sierra-ra, hiba / figyelmeztető üzenettel borul át. Az üzenet azt sugallja, hogy az OS High Sierra-nak javítania kell a könyvtárat. A felhasználók arról számolnak be, hogy a nap folyamán többször látták ezt az üzenetet, ami enyhén szólva is nagyon bosszantó lehet.

Ellenőrizze a merevlemez-tároló rendelkezésre állását!

Az Apple szerint a High Sierra 14,3 GB szabad tárhelyet igényel a frissítés végrehajtásához, majd a befejezés után körülbelül 1,5 GB-tal több tárhelyre van szüksége, mint a macOS Sierra 10.12.6. Tehát győződjön meg arról, hogy a merevlemezen van-e sok hely. Ha pedig nem, fontolja meg néhány régebbi fájl törlését.

A High Sierra túl sok helyet foglal el?

Ha úgy találja, hogy a High Sierra több helyet foglal, mint a fenti specifikációk, indítsa újra a Mac-et, és nézze meg, hogy megtisztítja-e az elhúzódó telepítési fájlokat. A High Sierra nem foglalhatja el a teljes Mac SSD-t!

Hogyan javítsunk ki hibákat A High Sierra javításának szüksége van a könyvtárra

Ha a macOS High Sierra verzióra történő frissítést követően szembesül ezzel a problémával, a probléma megoldásának módja itt található.

Fontos ellenőrizni, hogy véletlenszerűen kapta-e ezt az üzenetet, vagy csak bizonyos alkalmazások megnyitásakor látja ezt az üzenetet. Gyakori alkalmazás, ahol a javítási problémák megjelennek a Photos alkalmazásban. Ha a MacBook fotói nem nyílnak meg, vagy váratlanul nem zárulnak ki, annak oka lehet a könyvtár hibája.

A legjobb dolog az, ha lenyomja az Opció és Parancs billentyűket, miközben megpróbálja megnyitni az alkalmazást. Ezután kattintson a „Javítás” lehetőségre a következő párbeszédpanelen a javítási folyamat elindításához. Ez a folyamat eltarthat egy ideig, de általában javítja az esetleges következetlenségeket.

Ebben a cikkben kövesse a Fotókönyvtár javításának részletes részletes leírását.

Hogyan javítsuk ki a macOS High Sierra programot a könyvtár javításához?

Ha véletlenszerűen kapja meg a hibaüzenetet, függetlenül attól, hogy melyik alkalmazást használja, megpróbálhatja futtatni az Elsősegélyt.
 1. Nyissa meg a MacBook segédprogram mappáját, és válassza a Lemez segédprogram lehetőséget
  • Ha nem tudja megnyitni a Segédprogram mappát, indítsa újra a helyreállítási módot úgy, hogy az újraindításkor kikapcsolja és lenyomja a Command + R billentyűkombinációt.
  • Válassza a Lemez segédprogram lehetőséget
 2. Ezután válassza ki a SystemDrive-t, és kattintson az Elsősegély gombra a folyamat elindításához
 3. Az elsősegélynyújtás befejezése után indítsa újra MacBook-ját, és ellenőrizze, hogy továbbra is szembesül-e ezzel a problémával.
 4. Ha az elsősegély elvégzése után is szembesül a problémával, előfordulhat, hogy a javítás érdekében vissza kell állítania a fiókja engedélyeit.
 5. Kérjük, kövesse a részletes, lépésenkénti cikket, amely bemutatja, hogyan lehet kijavítani a sérült felhasználói fiókokat és az engedélyekkel kapcsolatos problémákat.

További lépések a macOS High Sierra javításához a könyvtár javításához szükségesek

 • Próbálja meg újratelepíteni a macOS High Sierra programot
  • Lépjen a képernyő bal felső sarkában lévő Apple ikonra, és válassza a menüből az Újraindítás lehetőséget
  • A helyreállítási módba való belépéshez tartsa lenyomva a Command és az R gombokat
   • Megjelenik a macOS segédprogram ablaka
  • Válassza a MacOS újratelepítése lehetőséget
  • Válassza ki a merevlemezt, általában MacintoshHD-t (vagy bármit, amit a meghajtójának nevezett el)
  • Kattintson a Telepítés gombra, és várja meg, amíg az újratelepítés befejeződik

Használja a Helyreállítási módot a macOS leminősítésére a Time Machine Backup használatával

A Time Machine vagy más biztonsági mentési eszköz használata esetén ezekre a biztonsági másolatokra válthat át Sierra-ra. Bármely új adatot elveszít a Mac számítógépén a High Sierra frissítés óta, ezért készítsen biztonsági másolatot ezekről a fájlokról egy-egy hüvelykujj-meghajtóra vagy Dropbox-ra, Google Drive-ra stb.

A Time Machine Backup használatával váltson át macOS Sierra verzióra

 • Miután elkészítette az egyes fájlok biztonsági mentését, indítsa újra a Mac számítógépet a Time Machine lemez csatlakoztatásával, és tartsa lenyomva a Command és R billentyűket, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Válassza a „Restore From Time Machine Backup” lehetőséget, és koppintson a Folytatás gombra
 • Megjelenik a Visszaállítás az időgépből, kattintson ismét a Folytatás gombra
 • Válassza ki a Helyreállítási forrás - azt a Time Machine biztonsági mentési meghajtót
 • A Mac megmutatja az összes biztonsági másolatot. Válassza ki az utoljára készítetteket a High Sierra frissítése előtt
 • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a türelem helyreállításához és gyakorlásához - ez gyakran sok időt vesz igénybe!

Reméljük, hogy ezt a rövid cikket hasznosnak találta a MacBook ezen bosszantó hibaüzenetének kezelésében. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van.

Legutóbbi hozzászólások