Nem tudja frissíteni iPhone-ját iOS 13.3-ra? Így javíthatja

Az Apple tavaly szeptemberben jelentette meg az iOS 13-at, de még mindig javítás frissítéseket kapunk a teljesítmény javítása és a szoftverhibák kijavítása érdekében. Ezen a ponton már az iOS 13.3.1-nél járunk, és valószínűleg még néhány frissítést is látunk.

Az Apple leállította a régebbi szoftverek frissítéseinek licencelését, ezért ha a legújabb biztonsági fejlesztéseket és hibajavításokat szeretné elérni, telepítenie kell az iOS 13.3.1 vagy újabb rendszert. Ha nem tudja frissíteni iPhone készülékét, használja az alábbi megoldásokat a javításhoz.

Miért nem telepítheti az iPhone az iOS 13.3 frissítést?

Néhány felhasználó nem tudja telepíteni az iOS 13.3 vagy újabb rendszert az iPhone készülékére. Ez akkor fordulhat elő, ha nincs elég tárhelye, rossz az internetkapcsolata, vagy ha szoftverhiba van az operációs rendszerben.

Meg kell látogatnia az Apple webhelyét is, hogy ellenőrizze, hogy készüléke kompatibilis-e az iOS 13.3-mal. Bár, ha már az iOS 13 másik verzióját futtatja, akkor rendben kell lennie.

Mennyi idő alatt frissül az iOS 13.3-ra?

Előfordul, hogy az iPhone 30 percen belül képes letölteni és telepíteni egy új szoftverfrissítést. Máskor egyik napról a másikra várni kell a frissítés befejezésére.

Nehéz pontosan megmondani, hogy az iOS 13.3 mennyi idő alatt töltse le és telepítse, mert rengeteg különböző tényező játszik szerepet.

Előfordulhat, hogy az iPhone megad egy várható frissítési időt a Beállításokban.

Hagyjon legalább két órát, miközben az iPhone be van kapcsolva és csatlakozik az internethez. Ezalatt ügyeljen arra, hogy gondosan figyelje az iPhone frissítésének előrehaladási sávját. Ha még mindig mozog, akkor továbbra is várnia kell a frissítés befejezésére.

Gond van az iOS 13.3 szoftverfrissítéssel?

Bár problémákat tapasztalhat az iOS 13.3 frissítése során, nincs ok azt hinni, hogy ez rossz frissítés. Valójában, a legtöbb frissítéshez hasonlóan, ezt is úgy tervezték, hogy biztonságosabbá tegye iPhone készülékét.

Hogyan tudom feloldani az iPhone szoftverfrissítésemet?

Az iPhone frissítése közben látnia kell egy előrehaladási sávot.

Ha iPhone-ja elakad az iOS új verziójának frissítése közben, az újbóli használat előtt le kell fagyasztania. A legjobb dolog, ha megvárja a frissítés befejezését. De ha ez nem úgy tűnik, hogy meg fog történni, akkor kényszerítheti az iPhone újraindítását a fagyás helyett.

Jegyzet: Nagyon kockázatos az iPhone újraindítása frissítés közben. Ezzel elveszítheti az eszközén lévő összes adatot.

Ha biztos abban, hogy a frissítés már nem halad tovább, és legalább pár órát várt az ellenőrzésre, kövesse ezeket a lépéseket az iPhone újraindításának kényszerítésére és helyette a fagyasztására.

Ezután térjen vissza ide, hogy elhárítsa az iOS 13.3 frissítési problémáit.

Mi a teendő, ha nem tudja frissíteni iPhone-ját iOS 13.3-ra?

Ha nem tudja frissíteni iPhone készülékét iOS 13.3-ra, kövesse ezeket a gyors hibaelhárítási tippeket a javításhoz.

1. Készítsen biztonsági másolatot az iPhone-ról

Mielőtt továbblépne, készítsen új biztonsági másolatot iPhone-járól. Az iOS frissítésével kapcsolatos problémák az iPhone összes tartalmának és beállításának elvesztését eredményezhetik. Ha a helyén van egy biztonsági mentés, hosszú távon nem veszít semmit.

Készítsen biztonsági másolatot eszközéről most az iCloud beállításaiból.

2. Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot

Ellenőrizze, hogy iPhone-ja csatlakozik-e az internethez, ha megpróbál streamelni egy YouTube-videót. Ha nem működik, tiltsa le a használt VPN-t, és próbáljon meg csatlakozni egy másik hálózathoz.

Vegye fel a kapcsolatot internetszolgáltatójával, ha továbbra sem tud online kapcsolatot létesíteni.

3. Indítsa újra az iPhone-t

Tartsa nyomva a Alvás / ébrenlét gomb bármelyikével Hangerő gombot csúsztassa a kikapcsoláshoz az iPhone. A kikapcsolás után nyomja meg a gombot Alvás / ébrenlét gombot az újraindításhoz, majd próbálkozzon újra az iOS 13.3 verzióval.

Csúsztassa a kikapcsoláshoz, amikor a képernyőn megjelenő üzenet kéri.

4. Csatlakoztassa iPhone készülékét az áramellátáshoz

Az iPhone nem tud frissíteni iOS 13.3-ra, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony. Csatlakoztassa iPhone készülékét az áramellátáshoz, és hagyja csatlakoztatva, miközben újra megpróbál frissíteni az iOS 13.3-ra. Ne támaszkodjon erre a vezeték nélküli töltésre, mert ez sokkal lassabb.

5. Távolítson el több szabad helyet

Még akkor is, ha iPhone-jának van elegendő szabad területe az iOS 13.3 letöltéséhez, ez nem jelenti azt, hogy elegendő hely lenne a telepítéshez. Általában az iOS frissítésekhez egy kis extra helyre van szükség a mappák kicsomagolásához és a fájlok másolásához. Ezekkel a tippekkel több szabad helyet hozhat létre iPhone-ján a frissítéshez.

Ellenőrizze ingyenes tárhelyét az Általános beállítások között.

6. Töltse le újra a frissítést

Lehetséges, hogy az iPhone által letöltött frissítési fájlok hibásak. Menj Beállítások> Általános> iPhone tárhely a szoftverfrissítés megkereséséhez és törléséhez. Ezután töltsön le egy új frissítést, és próbálja meg újra telepíteni.

7. Használjon számítógépet a frissítéshez

Csatlakoztassa iPhone készülékét Mac vagy Windows PC-hez, és az iTunes (vagy a Finder a macOS Catalina programban) használatával frissítsen az iOS 13.3-ra számítógép helyett. Ehhez nincs szükség annyi tárhelyre, ezért hasznos trükk, ha nem tud több helyet megtisztítani.

A legfrissebb iPhone szoftver telepítéséhez kattintson a Frissítés keresése gombra.

8. Hibaelhárítás a számítógépen

Ha számítógéppel sem tud frissíteni az iOS 13.3-ra, kövesse az alábbi tippeket a probléma megtalálásához:

  • Használjon másik töltőkábelt vagy USB-portot.
  • Indítsa újra iPhone-ját és számítógépét, majd csatlakoztassa újra.
  • Tiltsa le harmadik féltől származó biztonsági szoftvert a számítógépén.
  • Frissítsen a macOS legújabb verziójára, vagy telepítse az iTunes legújabb verzióját.

9. Frissítse iPhone-ját a helyreállítási mód használatával

A helyreállítási mód lehetővé teszi az operációs rendszer újratelepítését iPhone készülékére, helyreállítva az abban kialakult problémákat. Csatlakoztassa iPhone készülékét egy számítógéphez, majd kövesse ezeket a lépéseket helyreállítási módba állításához.

A helyreállítási módban lévő eszköz arra kéri, hogy csatlakoztassa a számítógéphez.

Képesnek kell lennie arra, hogy frissítse iPhone készülékét, ha ezt követően csatlakoztatja a számítógéphez.

Minden egyéb hiányában állítsa iPhone készülékét DFU módba

Ha továbbra sem tudja telepíteni az iOS 13.3 frissítést az iPhone készülékére, probléma lehet az eszköz firmware-jével. Kövesse ezeket az utasításokat, hogy iPhone-ját DFU módba állítsa a javításhoz. És mondja el nekünk, hogyan jár a kommentekben.

Legutóbbi hozzászólások