A YouTube-videók túl lassúak iPaden, iPhone-on vagy iPod-on? Próbálja ki ezt az egyszerű javítást

Megpróbálja megtekinteni kedvenc videóit a YouTube alkalmazásban vagy a Safariban, és folyamatosan pufferelési és lejátszási hibákat ér el, vagy észreveszi, hogy a szerverhez való kapcsolat megszakadt vagy időtúllépés történt? Látja ezeket a hibákat akkor is, ha kiváló az internetkapcsolata? Ezekkel a tippekkel megtudhatja, mit kell tennie a YouTube-videók normális lejátszása érdekében.

Számos olvasónk rendhagyóan lassítja a YouTube letöltési sebességét iPadjein, iPhone-ján és iPod touch-ján. Szinte minden esetben a felhasználók erős WiFi vagy mobil adat jelekkel rendelkeznek, és gyors átvitelt tapasztalnak a Safari-ban, amikor más webhelyeket néznek meg, és más alkalmazásokat használnak, de a YouTube-videók nagyon lassú, akadozó lejátszása a rossz átviteli sebesség miatt.

A felhasználók anekdotikus jelentései a következőket tartalmazzák:

 • „Megpróbáltam egy youtube videót nézni az iPad-en, és észrevettem, hogy az lassan pufferel a wifin. Azonnal átálltam a MacBook-ra (ami közvetlenül mellettem volt), és szuper gyorsan továbbítottam ugyanazt a videót.
 • „Ugyanez a probléma merül fel a wifi hálózatomban lévő iPad és iPhone készülékemmel. De az iPhone készülékem jól működik a mobilhálózaton, így értetlen vagyok. "
 • „Ugyanez a probléma merül fel az iPad készülékemmel is. Néha, ha többször megérintem a Lejátszás / Szünet gombot, körülbelül egy másodperc alatt teljesen betölti a videót, és végül rendben játszik. Ez a módszer azonban nem mindig működik, így csak egy csapás lehet. "

Javítás, ha a YouTube-videók lejátszása túl lassú

 1. Módosítsa a DNS-kiszolgálót.Néhány felhasználó azt találta, hogy egy alternatív DNS-kiszolgáló használata enyhítheti a lassúságot. Próbálja meg megváltoztatni rendszerei DNS-szervereit egy harmadik fél által kínált szerverekre, például a Google, a Cloudflare vagy az OpenDNS. Ehhez
  1. Menj Beállítások> WiFi
  2. Koppintson a kék nyílra a jelenlegi WiFi-hálózat mellett
  3. Választ Konfigurálja a DNS-t
  4. Válassza a lehetőséget Kézikönyv automatikus helyett
  5. Alatt DNS szerverek, koppintson a Kiszolgáló hozzáadása elemre és írja be a következőt: 208.67.222.222, 208.67.220.220 VAGY 8.8.8.8 és 8.8.4.4
  6. Nyissa meg újra a Safari vagy a YouTube alkalmazást, és nézze meg, hogy ez változtat-e
 2. Törölje a böngésző gyorsítótárát.Gyakran ezek a cookie-k és egyéb webhelyadatok akadályozzák. A Safari gyorsítótárának törlése:
  1. Menj Beállítások> Safari elemre
  2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőséget Fejlett
  3. Koppintson a Weboldal adatai
  4. Választ Távolítsa el az összes webhelyadatot

   Csúsztassa az egyes webhelyadatok eltávolításához, vagy koppintson az oldal alján található gombra az összes webhelyadat eltávolításához a Safari-ból.

 3. A videó felbontásának módosítása.Mind a YouTube alkalmazásban, mind a YouTube Safari vagy más böngészőben történő használatakor mindig módosíthatja a videó lejátszási beállításait alacsonyabb minőségre (felbontásra).
  1. Ehhez a YouTube alkalmazásban érintse meg a videó belsejét, majd érintse meg újra a három pont menüjét, és válassza a lehetőségetMinőség és válasszon alacsonyabb felbontást
  2. Ehhez a YouTube internetes verziójában koppintson a videó belsejébe, majd koppintson a Beállítások fogaskerékre, majd válassza a lehetőségetMinőség és válasszon kisebb felbontást
 4. Wi-Fi javítások. Próbálja ki az iPad Wi-Fi hibaelhárítási útmutatónkban felsorolt ​​javításokat, különösen az alábbi tippeket Gyenge jel / lassú adatátvitel.

Próbáld meg letölteni a YouTube-videókat

Ha még mindig sok problémája van a youtube videók streamingjével, vagy ha olyan területen tartózkodik, ahol az internetes lefedettség foltos, fontolja meg a YouTube prémium kipróbálását. Ezzel a havi előfizetési szolgáltatással videókat tölthet le és menthet közvetlenül eszközére, és hirdetéstől mentes. A másik nagy előny, hogy videókat tölthet le olyan esetekre, amikor nem tud csatlakozni, például utazás közben. Ráadásul a YouTube prémiummal minden videót lejátszhat a háttérben, még akkor is, ha megnyit egy másik alkalmazást az eszközén. És a videók akkor is lejátszhatók lesznek, ha kikapcsolja a képernyőt a mobileszközén.

Ha sokat használod a YouTube-ot, akkor a Premium nagyon megéri a havi előfizetési költségeket.

A Youtube jelenleg 1 hónapos ingyenes próbaverziót kínál. Miután a próba lejárt, havi 11,99 USD-ba kerül. De bármikor lemondhatja. Van még egy családi ajánlat, amelynek ára 17,99 USD / hó, amely legfeljebb 5 embert (13 éven felülieket) fedezhet, és egy hallgatói terv 6,99 USD / hó minden igazolt hallgató számára.

Legutóbbi hozzászólások