Az iPhone hangerő-szabályozó gombjai nem működnek, javítás

Több felhasználó arról számolt be, hogy az iPhone oldalán lévő hangerő-szabályozó gombok nem működnek, vagyis iPhone-jaik nem reagálnak, ha csökkenteni vagy növelni akarják a hangerőt. Kövesse ezeket a lépéseket az iPhone hangerőproblémáinak elhárításához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyes lépések végrehajtása után ellenőrizze, hogy megoldódtak-e az iPhone hangerő-szabályozási problémái.

  • Indítsa újra az iPhone készüléket az alvás / ébresztés gomb lenyomásával és nyomva tartásával.
  • Frissítse iPhone készülékét az iOS legújabb verziójára. (Az iOS verzió frissítése). Ez megoldhatja a problémát.
  • Állítsa vissza iPhone készülékét az alvás / ébresztés és a Home gomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Ha a fenti tippek nem oldják meg a problémát; ellenőrizze, hogy beállíthatja-e a hangerőt a Beállítások> Hangok menüpontban. Ha lehet, akkor valószínűleg hardverproblémája van. Előfordulhat, hogy ellenőriznie kell iOS-eszközét az Apple Store-ban, és meg kell vizsgálnia, főleg, ha az eszközre még mindig garancia vonatkozik. Kipróbálhatja a következőket is:

  • Ha úgy érzi, hogy a gombok pépesnek tűnnek, próbáljon meg tisztítani úgy, hogy a hangerő gombjait egy szokásos vákuumfúvókával porszívózza fel.
  • Lehet, hogy a gombjai beragadtak. A hangerő fel és le gombokkal történő többszöri megnyomásával próbálja leválasztani őket.
  • Végezze el a DFU helyreállítását. (A DFU Restore használata az iPhone problémák megoldásához)

Ha a hangerő-szabályozó gombok továbbra sem működnek megfelelően, érdemes az Segédérintés nevű akadálymentességet használni. Ez lehetővé teszi, hogy az érintőképernyő segítségével szabályozza a hangerőt. (Hogyan kell használni az iOS-eszközt a Kezdőlap gomb nélkül)

Összefüggő:Az iPhone fejhallgató módban ragadt, javítás

Legutóbbi hozzászólások