Az Apple TV Remote alkalmazás használata iPhone-on

Bár valószínűleg már rendelkezik távirányítóval az Apple TV-hez, például a Siri távirányítóhoz, van még egy jó lehetőség. Az Apple TV Remote alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindenféle dolgot megtehessen az Apple TV-n közvetlenül iPhone-járól.

Tehát dőljön hátra, lazítson, és ne aggódjon a szoba áthaladásával, hogy megszerezze a Siri távirányítót. Ez az útmutató mindent bemutat, amit tudnia kell arról, hogyan használhatja az Apple TV Remote alkalmazást iPhone-ján.

Tegyen többet az Apple TV-n:

  • Hogyan működjön együtt az Apple TV mappáival rendezett nézetért
  • Az iPhone Memories filmek megtekintése az Apple TV-n
  • Az Apple TV nem nyit harmadik féltől származó alkalmazásokat, hogyan lehet javítani
  • A VoiceOver engedélyezése vagy letiltása az Apple TV-n

Töltse le és csatlakoztassa az Apple TV Remote alkalmazást

Az Apple TV Remote alkalmazást ingyenesen letöltheti iPhone-jára az App Store-ból. Az App Store leírása hosszú listát tartalmaz az alkalmazás és az operációs rendszer követelményeiről. Kérjük, ellenőrizze, hogy vannak-e eszközei és rendszerei.

Miután letöltötte és telepítette az alkalmazást, nyissa meg, hogy csatlakoztassa az Apple TV-hez. Győződjön meg róla, hogy a tévé be van kapcsolva, és az alkalmazás megtalálja. Amikor az Apple TV megjelenik az alkalmazás képernyőn, válassza ki.

Csatlakoztassa az Apple TV Remote alkalmazást.

Ha nem látja a tévét, győződjön meg arról, hogy az Apple TV és az iPhone ugyanazon a Wi-Fi hálózaton van.

Az Apple TV Remote alkalmazás alapjai

A Siri távirányítóhoz hasonlóan a közepén is egy nagy négyzet található az ellop mozdulatokhoz. Húzza ujját balra, jobbra, fel és le az Apple TV navigálásához. Koppintson az alkalmazás megnyitásához, érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazást az áthelyezéséhez, vagy érintse meg, tartsa lenyomva, majd válassza a Lejátszás / szünet gombot, hogy megnyissa az alkalmazás műveleteit, például a törlést vagy a mappa áthelyezését.

Apple TV Remote alkalmazás

A menü, a lejátszás / szünet, az Apple TV alkalmazás és a mikrofon gombjaival is rendelkezik. És ugyanazokat a gesztusokat használhatja, mint amelyeket korábban szeretett kétszer koppintani az Apple TV gombra, hogy megnyissa az alkalmazásváltót, vagy megérintve és lenyomva tartva tévé elaltatja.

Az Apple TV Remote alkalmazás jellemzői

Az Apple TV vezérléséhez szükséges alapismeretek mellett az Apple TV Remote alkalmazás további funkciókkal is rendelkezik.

Írjon be szöveget: Ha olyan helyre érkezik, ahová szöveget kell megadnia, például jelszót vagy keresőmezőt, az alkalmazás felnyit egy billentyűzetet. Írja be, amire szüksége van, vagy érintse meg a ikont Mikrofon a szövegmező mellett, hogy diktálja.

Apple TV Remote alkalmazás billentyűzet

Kérjen segítséget Siritől: A Siri ugyanúgy áll az Ön rendelkezésére ezzel az alkalmazással, mint a Siri távirányítóval. Érintse meg és tartsa lenyomva a gombot Mikrofon gombra, és tegye fel kérdését, vagy adja meg a parancsot.

A lejátszás vezérlése: Amikor műsort néz vagy dalt hallgat, használhatja az alkalmazást lejátszáshoz, szüneteltetéshez, előre lépéshez vagy hátrafelé.

Véletlenszerű lejátszás vagy ismétlés: Zeneszám vagy lejátszási lista lejátszása közben megkeverheti a dallamokat vagy megismételheti a dalt. Koppintson a Részletek a dal tetején a gombok megjelenítéséhez.

Lejátszás az Apple TV Remote alkalmazással

Dalszövegek megtekintése: Szeretne együtt énekelni? Egy dallam lejátszása közben koppintson a ikonra Részletek a jobb felső sarokban. Ezután csúsztassa felfelé a képernyőt, és koppintson a ikonra Előadás a Lyrics mellett.

Nézze meg, mi játszik tovább: Ha élvezed a lejátszási listát, láthatod, melyik dal áll fent a következő. Még egyszer érintse meg a elemet Részletek és csúsztassa felfelé a képernyőt. A következő sorban láthatja a dalokat.

Apple TV Remote alkalmazás lejátszási listája és dalszövegei

Válassza ki a filmfejezeteket: Filmnézéskor az alkalmazás segítségével ugorhat egy adott filmfejezetre.

Kapcsolja be a feliratokat: Ha feliratot szeretne a nézett műsorhoz, egyszerűen érintse meg a elemet Részletek megtekintés közben az alkalmazás tetejéről, majd koppintson a Audio és feliratok gombot az opció kiválasztásához.

Apple TV Remote alkalmazásbemutató és feliratozási lehetőségek

Játszani: A gyorsulásmérő és a giroszkóp segítségével játékokat játszhat az alkalmazással, akárcsak a Siri távirányítóval.

Használjon játékvezérlőt: Az alkalmazást játékvezérlővé is alakíthatja. Csak nyissa meg a játékot, majd érintse meg a gombot Vezérlő ikonra az alkalmazás képernyőjének tetején.

Az Apple TV Remote alkalmazás váltson játékvezérlőre

A TV hangerejének szabályozása: A HDMI-CEC támogatást kínáló TV-vevők esetében az iPhone oldalán található hangerő-szabályozó gombokat használhatja, miközben az alkalmazást használja az Apple TV hangerejének szabályozására.

Ismét ingyenesen megragadhatja az Apple TV Remote alkalmazást az App Store-ban.

Adja hozzá az Apple TV távirányítóját a Vezérlőközponthoz

Ezzel a praktikus alkalmazással, amelyet letölthet az App Store-ból, van egy Apple TV távvezérlő funkció is, amely elérhető az Apple-től az iPhone vezérlőközpontjához.

Lehet, hogy az utolsó iOS-frissítés automatikusan hozzáadta, de ha nem, kövesse ezeket a lépéseket a manuális hozzáadásához a Vezérlőközponthoz.

Az Apple TV távirányító elérhető a Vezérlőközpontban.

Nyissa meg Beállítások és kövesse ezeket a lépéseket az alkalmazás hozzáadásához.

  1. Koppintson a Irányító központ >A vezérlők testreszabása.
  2. Görgessen lefelé a További vezérlők addig, amíg meg nem jelenik Apple TV távirányító.
  3. Koppintson a Plusz jel zöld színnel, hogy hozzá lehessen tenni a tetejére Tartalmazza.
  4. Szükség szerint az alkalmazást áthúzhatja a Vezérlőközpont listáján egy adott helyre.
  5. Amikor végzett, zárja be a Beállításokat.
Adja hozzá az Apple TV távirányítóját a Vezérlőközponthoz.

Használja a Vezérlőközpont Apple TV távirányítóját

Az iPhone elérésével csúsztassa fel a Vezérlőközpontot. Ezután érintse meg az Apple TV Remote ikont.

Amikor megnyílik a Vezérlőközpont alkalmazás, koppintson az Apple TV tetejére. Meglátja az Apple TV navigálásához szükséges összes alapot. A közepén található nagy négyzet segítségével balra, jobbra, felfelé és lefelé csúsztathatja a tévé körüli manőverezést és az alkalmazások vezérlését.

Megvan a mikrofon, a lejátszás / szünet, az Apple TV alkalmazás, a keresés és a menü gombjai is. Ha filmet vagy műsort játszik, az előre és hátra ugrás gombok is megjelennek.

Használja az Apple TV távirányítóját a Vezérlőközpontból.

Tehát, bár egy kicsit többet tehet az Apple TV távoli alkalmazásával az App Store-ból, mint a Vezérlőközpont verziójával, mégis jó, ha ebben a kényelmes helyen van.

A Vezérlőközpontban található Apple TV távirányítóhoz Apple TV 4K vagy 4. generációs Apple TV szükséges.

Az Apple TV vezérlésének módjai, bármi is legyen

Akár Apple TV távirányítóval, akár Siri távirányítóval rendelkezik, vagy az alkalmazás használatát választja, az Apple TV vezérlésének számos módja van. Tehát, ha a távirányítóját tölteni kell, vagy elvesztette, az Apple TV Remote alkalmazás a Vezérlőközpontban találhatóval együtt gondoskodik arról, hogy továbbra is élvezhesse Apple TV-jét.

Biztonsági másolatként, vagy csak a kényelem érdekében tölti le az Apple TV Remote alkalmazást? Akárhogy is, tudassa velünk, mit gondol róla az alábbi megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások