A visszajelzések és hibajelentések elküldésének legjobb módjai az Apple számára

Senki sem tökéletes. Még az Apple-nek is szüksége van egy kis segítségre, hogy minden a kívánt módon működjön. Ha szoftverhibával vagy hiányzó szolgáltatással találkozik, váljon segítségül azáltal, hogy visszajelzést vagy hibajelentést küld egyenesen az Apple-nek.

Visszajelzések és hibajelentések nélkül az Apple nem tanulná meg, mi működik és mi nem. Minél több ember küld visszajelzést egy adott kérdésről, annál valószínűbb, hogy az Apple a javításra összpontosít.

Látogasson el az Apple weboldalára visszajelzések és hibajelentések küldéséhez

Visszajelzés vagy hibajelentés küldése az Apple-nek a legegyszerűbb az apple.com/feedback webhelyen. Válassza ki a termékét, töltse ki elérhetőségeit, és írja be észrevételeit az Apple-nek. Magyarázza el pontosan, hogyan kell reprodukálni az esetleges hibákat, hogy a fejlesztők azonnal dolgozhassanak azok kijavításán.

Visszajelzés benyújtása az Apple webhelyén

Válassza ki termékét a Visszajelzés webhelyről.

Amikor meglátogatja az Apple visszajelzési webhelyét, először ki kell választania azt az eszközt, alkalmazást vagy szolgáltatást, amelyre a visszajelzés vagy hibajelentés kapcsolódik.

Az Apple visszajelzési webhelyét bármely Apple termékhez vagy szolgáltatáshoz használhatja: iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, Apple TV, App Store, Apple Music, iCloud és még sok más.

Ha a probléma több terméket érint - például az adatok szinkronizálása iPhone-ról MacBook-ra -, akkor válassza ki közülük az egyiket.

A termék kiválasztása után írja be a Név és Email cím így az Apple további információkért felveheti Önnel a kapcsolatot. Ez általában nem történik meg, ezért ne tartsa vissza a lélegzetét, de mindenképpen meg kell adnia adatait.

Válassza a Tárgy és visszajelzés típusát

Válassza ki a visszajelzés típusát a legördülő mezőből.

Írj be egy Tantárgy cím a visszajelzéséhez. Próbáljon ezt a lehető legrövidebb ideig tartani, például „Kamerahiba iOS-ben” vagy „Handoff for Apple Music”. Az Apple valószínűleg hasonló jelentések csoportosítására használja.

Most nyissa meg a legördülő menüt, és válassza ki a lehetőséget Visszajelzés típusa:

 • Funkció kérés: Ossza meg ötleteit az Apple termékeivel kapcsolatban, például olyan funkciókról, amelyeket a következő szoftverfrissítésben vagy iPhone-kiadásban szeretne látni.
 • Hibajelentés: Mondja el az Apple-nek azokat a szoftverhibákat, amelyekkel a szoftverében találkozott.
 • Teljesítmény: Mondja el az Apple-nek a váratlan teljesítményproblémákat, például a hosszú indítási időket.
 • Szoftver / hardver kompatibilitás: Mondja el az Apple-nek azokat a kompatibilitási problémákat, amelyekkel nem találkozhatott. Például, ha az iPhone nem tudja futtatni az iOS legújabb verzióját.
 • Egyéb: Mondjon el az Apple-nek minden másról, ami bókokat és pozitív visszajelzéseket, vagy konkrét szolgáltatási panaszokat tartalmazhat.

Mit kell írni a Megjegyzések részben

Írja le problémájának részleteit a Megjegyzések mezőben.

Miután létrehozta a Tantárgy címet és a Visszajelzés típusa, ismertesse a visszajelzés vagy hibajelentés részleteit a Hozzászólások szakasz.

Töltsön el egy kis időt arra, hogy egyértelműen elmagyarázza gondolatait és tapasztalatait. A Megjegyzések szakasz 800 karakterre korlátoz, ezért próbáld rövid és kedves visszajelzéseket tartani.

Fontos, hogy a következő részleteket vegye fel megjegyzéseibe:

 • A helyzet áttekintése: "Készítettem néhány fényképet az iPhone készülék zárolási képernyőjéről, de soha nem mentettem a képeket a könyvtáromba."
 • Az Ön elvárásai a valósággal szemben: "Arra számítottam, hogy a Kamera elmenti a képeimet a Fotók alkalmazásba, de sehol nem találtam őket."
 • Részletes utasítások a probléma reprodukálására: “Nyomja meg az Oldalsó gombot az iPhone feloldásához, majd tartsa lenyomva a Kamera ikont a zárolási képernyőn. Készítsen fényképet az exponáló gomb megérintésével. Zárja le az iPhone készüléket az Oldalsó gomb újbóli megnyomásával, majd oldja fel és nyissa meg a Fotók alkalmazást. ”

Néha kihívást jelent, ha mindazt az információt legfeljebb 800 karakterben továbbítja. Gyakran segít, ha a megjegyzéseket először szövegszerkesztőbe írja, így szerkesztheti és beillesztheti őket a Hozzászólások doboz.

Válassza ki a szoftver vagy az alkalmazás verzióját

Válassza ki a szoftver verzióját, mielőtt visszajelzést küldene.

Mielőtt visszajelzést vagy hibajelentést küldene az Apple-nek, válassza ki azt a szoftvert, alkalmazást vagy eszközverziót, amellyel tapasztalta a problémát.

Az Apple által igényelt konkrét információ az Ön visszajelzésétől függ.

Nagyon fontos, hogy a megfelelő verziókat válassza ki, így az Apple tudja, hogyan kell reprodukálni a problémákat, miközben javításukra törekszik. Kövesse az alábbi lépéseket az adott modellszám vagy szoftververzió megtalálásához.

A modellszám és a szoftververzió megkeresése iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken:

 1. Menj Beállítások> Általános> Névjegy.
 2. Keresse meg Szoftver verzió és eszköz Típusszám az oldal tetején szerepel.
Lépjen a Beállítások Névjegy oldalára.

Hogyan találhatja meg a modellszámát és a szoftver verzióját egy Apple Watch-on:

 1. megnyomni a Digitális korona hogy menjen az alkalmazás képernyőjére.
 2. Koppintson a Beállítások> Általános> Névjegy.
 3. Keresse meg a szoftverét Változat felsorolt ​​részben a képernyőn, a Modell szám alatt.

  Koppintson a Ról ről további információért.

Hogyan találhatja meg a modelljét és a szoftver verzióját Mac-en:

 1. A menüsorból lépjen a következőre: Apple> A Macről.
 2. Keresse meg a szoftver verzióját az ablak tetején, a Mac modellje fölött.
 3. Az egyes alkalmazásokhoz válassza a lehetőséget [Alkalmazás neve]> Az [Alkalmazás neve] névjegye a menüsorból hasonló ablak megnyitásához az alkalmazás verziójával.
Az About This Mac ablakban keresse meg a szoftver és a modell adatait.

Hogyan találhatja meg a modellszámát és a szoftver verzióját egy Apple TV-n:

 1. Menj Beállítások> Általános> Névjegy.
 2. Keresse meg a szoftver verzióját a következő néven tvOS részben a képernyőn, az ön alatt Modell szám.
Keresse meg az Apple TV szoftverét és a modell adatait a Beállításokban.

Használja a Feedback Assistant for Beta szoftvert

A kezdőképernyőn keresse meg a Visszajelzés segédet béta szoftverben.

Ha részt vesz az Apple Beta szoftverprogramjában - hogy segítsen tesztelni a szoftvereket és alkalmazásokat a nyilvános megjelenés előtt -, küldjön visszajelzést vagy hibajelentéseket a Feedback Assistant segítségével.

A Feedback Assistant egy olyan alkalmazás, amely akkor jelenik meg az eszközén, amikor beiratkozik a béta programra. Megtalálja iPhone vagy iPad kezdőképernyőjén vagy a Mac dokkolójában.

Meglátogathatja az Apple Feedback Assistant webhelyét is, ha nem szeretné használni az alkalmazást. Ez akkor hasznos, ha visszajelzést kell küldenie az Apple-nek a watchOS-ról, a tvOS-ról vagy más szoftverekről és szolgáltatásokról, amelyek nem rendelkeznek a Feedback Assistant alkalmazással.

Hibajelentések küldése a Visszajelzés Segéddel

A Feedback Assistant részletes információkat kér.

A Feedback Assistant használatához be kell jelentkeznie Apple ID-fiókjával. Ez lehetővé teszi az Apple számára, hogy adatokat gyűjtsön az eszközéről, a szoftverekről, az alkalmazásokról, a hibajelentésekről és egyebekről, megkönnyítve ezzel a megtalált hiba reprodukálását.

Bejelentkezés után nyomja meg a toll és a papír ikont, és hozzon létre egy új visszajelzést vagy hibajelentést, amelyet elküldhet az Apple-nek.

A legördülő menük segítségével válassza ki a szoftvert és a hiba részleteit, majd írjon egy rövid leírást Cím.

Cím létrehozása után írja be a probléma teljes leírását a Leírás doboz. Ügyeljen arra, hogy egyértelmű utasításokat adjon a probléma újratermeléséhez, valamint azt, hogy mi várható és mi történt valójában.

A visszajelzés oldal aljára képernyőképeket vagy képernyőfelvételt csatolhat a probléma bemutatására. Ha ez lehetséges Önnek, akkor általában sokkal könnyebbé teszi az Apple számára a megoldás létrehozását.

Végül üsse Beküldés hogy visszajelzését vagy hibajelentését elküldje az Apple-nek.

GYIK a visszajelzés küldéséről az Apple-nek

Válaszokat kap minden Apple visszajelzéssel kapcsolatos kérdésére.

Összegyűjtöttünk néhány gyakori kérdést az Apple-nek küldött visszajelzésekről és hibabejelentésekről. Ha itt nem talál választ a kérdésére, írjon megjegyzést, és amint lehet, kapcsolatba lépünk Önnel.

Az Apple reagál a visszajelzésekre?

Általában nem. Az Apple sok visszajelzést kap, és általában nem válaszol az egyes emberekre. Ennek ellenére valaki elolvassa a visszajelzését, és felhasználja annak meghatározására, hogy mely hibákat orvosolja, még akkor is, ha soha nem kap választ.

Hol küldhetek panaszt az Apple-nek?

Ha nem vagy elégedett az Apple bármely termékével vagy szolgáltatásával, akkor panasz elküldéséhez használja az Apple visszajelzési webhelyét. Az elküldendő visszajelzés típusaként válassza a Teljesítmény vagy az Egyéb lehetőséget.

Fizet az Apple, ha hibát talál?

Attól függ. Általánosságban elmondható, hogy az Apple nem fizet az ügyfeleknek azért, mert figyelmeztetik őket a szokásos szoftverhibákra. Van azonban egy „Bug Bounty” program, amely fizeti azokat az embereket, akik az Apple biztonságának és adatvédelmének hiányosságait fedezik fel.

Ezek a jutalmak akár egymillió dollárt is elérhetnek attól a biztonsági funkciótól függően, amely kompromisszumot okozhat. További információt az Apple biztonsági résekkel foglalkozó oldalán talál.

Hogyan küldhetek visszajelzést és hibajelentéseket harmadik féltől származó alkalmazásokhoz?

Ha hibát talált egy harmadik féltől származó alkalmazásban (bármi, amit az Apple nem fejlesztett), akkor visszajelzést kell küldenie közvetlenül a tényleges fejlesztőnek. Az Apple nem tudja kijavítani a harmadik féltől származó hibákat, ezért nincs ok visszajelzést küldeni az Apple-nek.

Nyissa meg a Alkalmazásbolt és keresse meg a harmadik féltől származó alkalmazást, amelyről visszajelzést küld. Az alkalmazás leírása alatt keressen egy linket a Fejlesztői webhely. Innen meg kell tudnia venni a fejlesztővel a megjegyzéseit.

Keressen egy linket a fejlesztő webhelyére az App Store információkból.

Forduljon közvetlenül az Apple-hez az egy az egyhez támogatásért

Visszajelzések és hibajelentések küldése nagyszerű módja annak, hogy az Apple javítsa termékeit, szoftvereit és szolgáltatásait. De mivel az Apple általában nem válaszol a visszajelzésekre, ez nem segít, ha egy probléma miatt nem tudja használni az eszközét.

Ilyen körülmények között közvetlenül az Apple ügyfélszolgálatával kell beszélgetnie. A támogatási csapat ahelyett, hogy az Apple termékeinek fejlesztésén dolgozna, elkötelezetten segít a felhasználóknak a konkrét problémák megoldásában. Képesnek kell lennie arra, hogy segítsen neked.

Legutóbbi hozzászólások