Kérdések és válaszok: Béreltem egy filmet az iOS eszközömön, hogyan nézhetem meg a számítógépemen?

K: Béreltem egy filmet iOS (iPhone, iPad vagy iPod touch) eszközömön. Hogyan nézhetem meg a számítógépemen, az Apple TV-n vagy bármely más eszközön?

V: Egynél több eszközön játszhatod a kölcsönzésedet, ha letöltöd a kölcsönzött filmet a számítógépedre - vagy megnézed a számítógépeden, vagy szinkronizálod iPhone-jaddal, iPadeddel vagy iPoddal. A filmet különféle eszközök, például Apple TV, iPhone, iPad vagy iPod között mozgathatja.

Ha azonban kölcsönzött filmet tölt le iPhone, iPad, iPod vagy Apple TV készülékére, akkor megteheti nem helyezze át egy másik eszközre, például a PC-re, a Mac-re vagy más iOS-eszközökre. De továbbra is megnézhet egy bérelt filmet a tévében az Apple TV-n és az AirPlay-n keresztül.

Hogyan lehet filmeket kölcsönözni az iTunes alkalmazásból Mac vagy Windows PC használatával?

Nyissa meg számítógépén az iTunes alkalmazást, és keresse meg a Filmek elemet az iTunes áruházban. Keressen egy kölcsönözni kívánt filmet, és kattintson rá.

Ha az adott film bérelhető, a kölcsönzési lehetőség közvetlenül a vásárlási lehetőség alatt jelenik meg. Kattintson az árra, és írja be az Apple ID jelszavát. Ha a film megtalálható a számítógépen, keresse meg a Kölcsönzött filmek fülön, és kattintson rá a megtekintéshez.

Ha filmet kölcsönöz az iTunes alkalmazásból a számítógépén, nézze meg a számítógépén, vagy szinkronizálja iPhone-jával, iPadjével vagy iPodjával. Ezután az iTunes segítségével szinkronizálja az iTunes filmkölcsönzőt az iDevice (i) és számítógépével. Ne feledje, hogy a kölcsönzést csak egyetlen eszközön tudja egyszerre igénybe venni.

Béreljen filmet az iTunes alkalmazásból az iPhone, iPad vagy iPod készülékén!

Ha filmet kölcsönöz az iTunes alkalmazásból iPhone-ján, iPadjén vagy iPod-ján, az Apple lehetővé teszi, hogy az iDevice-en vagy az AirPlay-n keresztül megnézhesse az Apple TV-jén.

  • Nyissa meg az iTunes Store alkalmazást
  • Keresse meg a Filmek részt
  • Keresse meg a megtekinteni kívánt filmet, és válassza ki
  • Bérléshez koppintson az árra a Bérlés elemhez
  • Írja be az Apple ID jelszavát
    • Adott esetben fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket

Megnézhet egy bérelt filmet az iTunes-ból internetkapcsolat nélkül?

De le kell töltenie a filmet az iDevices eszközre mielőtt megnézte. Ekkor 30 nap áll rendelkezésére, hogy elkezdje nézni azt a filmet, ha kölcsönzi.

És ne feledje, hogy ha elkezdi nézni a filmet, mindössze 24 órája van (USA) vagy 48 órája (a világ többi része). A filmet tetszés szerint megtekintheti, amíg le nem jár 24-48 órával később.

Legutóbbi hozzászólások