Az iPhone iOS Mail alkalmazás olvasatlan e-maileket jelenít meg, ha nincsenek (Ghost Messages)

Számos iPhone és iPad arról számolt be, hogy a beépített iOS Mail alkalmazás olvasatlan e-mail jelzője (piros kör jelvény értesítés) néhány olvasatlan e-mailt jelenít meg, amikor valójában nincsenek olvasatlan e-mailek a Beérkező levelek mappában. Ezeket „szellem” üzeneteknek hívjuk. Miután megpróbált egy csomó időt ezek eltávolítására, csak úgy érezheti, hogy örökre elakadtak !!! De ne félj, van néhány tippünk, amellyel ezeket az e-maileket kiszedheted olvasatlan dobozodból a megfelelő helyre.

Kövesse ezeket a gyors tippeket a javításhoz, ha az iPhone olvasatlan e-mail száma rossz

 • Indítsa újra a készüléket, vagy kényszerítse újra
 • Azonosítsa olvasatlan e-mailjét a Mail alkalmazáson keresztül vagy az e-mail webhelyén, és jelölje be olvasatlannak az olvasottat
 • Vagy Mac-tulajdonosok esetén nyissa meg a Mail alkalmazást, és válassza a postafiók menüt a felső menüsávból. Válassza az Összes üzenet megjelölése olvasottként lehetőséget
  • Intelligens postafiókok használata esetén törölje az intelligens postafiókot, amely ezt a problémát okozza, és újat hoz létre ugyanazokkal a szabályokkal
 • A Beállítások alkalmazáson keresztül kapcsolhatja ki és be az e-mailt az e-mail fiók beállításai között
 • A Mail alkalmazás értesítéseinek elrejtése (tartós vagy ismétlődő problémák esetén)
 • Állítsa vissza a Mail alkalmazást a Mail App törlésével és újratelepítésével

Javítások a szellemüzenetekhez (az iOS Mail alkalmazás olvasatlan e-maileket jelenít meg)

Kérjük, próbálja meg ezeket a lépéseket, amíg meg nem oldja a problémát

Keresse meg az olvasatlan e-mailt, és jelölje be olvasottként

Először ellenőrizze, hogy valóban nincs-e olvasatlan e-mail a beérkező levelek között. Lehet, hogy van néhány olvasatlan e-mailje, amelyeket nem tud.

Tegyük fel például, hogy a Gmailt használja e-mail fiókként. Nyissa meg a Safari-t (vagy bármely más internetes böngészőt), és keresse fel a Gmail webhelyét. Az olvasatlan Gmail-üzenetek megkereséséhez a keresőmezőbe írja be a következőt:az: nem olvasott’(Idézőjelek nélkül.)

Ha ez a keresés olvasatlan üzeneteket talál, jelölje őket olvasottnak. Ellenőrizze, hogy ez megoldja-e a problémát.

Vagy jelölje meg az összes e-mailt olvasottként

 1. Nyissa meg a Mail alkalmazást
 2. Választ Minden beérkező levél
 3. Koppintson a Szerkesztés
 4. Választ Mindet kiválaszt
 5. Koppintson a Mark
 6. Választ Jelölje meg olvasottként

Állítsa vissza az e-mail fiókot a Mail alkalmazásban

A következő javítás a Mail beállításainak letiltása és a Mail alkalmazás újraindítása

 1. Menj Beállítások> Jelszavak és fiókok> Fiókok elemet
  1. Vagy Beállítások> Mail (vagy Mail, Kapcsolatok, Naptárak)> Fiókok
 2. Válassza ki azt a postafiókot, amely a helytelen olvasatlan e-mail értesítéseket jeleníti meg
  1. Ha több van, hajtsa végre ezeket a lépéseket minden fiókhoz
 3. Kapcsolja ki a „Mail” elemet a letiltásához. Ez a művelet nem törli a fiókját
 4. A Kezdőképernyőre való visszatéréssel lépjen ki a Beállításokból
 5. Zárja be a Mail alkalmazást a Mozdulatsáv felcsúsztatásával vagy a Kezdőlap gomb kétszeri megnyomásával. Keresse meg a Mail alkalmazás előnézetét, és csúsztassa felfelé a bezárásához
 6. Most még egyszer menj a Beállítások> Jelszavak és fiókok> Fiókok elemet
  1. Régebbi iOS esetén lépjen a Beállítások> Mail (Mail, Kapcsolatok, Naptárak) menübe, és válassza ki az e-mail fiókot
 7. Kapcsolja be az ON Mail lehetőséget az engedélyezéséhez
 8. Ellenőrizze, hogy az e-mail alkalmazás most a helyes olvasatlan e-mail számot mutatja-e.

Ha ez nem sikerült, adjon hozzá egy újraindítást a Mail App bezárása után.

Miután bekapcsolta, térjen vissza a Beállításokhoz, és kapcsolja be újra a Mail funkciót. Vagy próbáljon meg kényszerített újraindítást e lépések között.

Sokat történik? Elrejti az olvasatlan e-mail számot

 • Menj Beállítások> Értesítések> Mail
 • Kapcsolja ki Értesítések engedélyezése

Ezt a lépést csak a Mail alkalmazás olvasatlan e-mailek számával kapcsolatos tartós vagy ismétlődő problémák esetén javasoljuk.

Törölje és telepítse újra a Mail alkalmazást

Ha iOS 10 vagy újabb rendszert használ, az Apple most lehetővé teszi a felhasználók számára bizonyos natív alkalmazások, köztük a Mail App törlését! A Mail App törlésekor az összes helyi adatot is törli, de az iCloudon keresztül tárolt dokumentumokat vagy adatokat nem törli.

Először távolítsa el a Levél elemet

 1. Az iDevice készüléken tartsa lenyomva és tartsa lenyomva a Mail alkalmazást, amíg meg nem rándul, vagy amíg meg nem jelenik a Gyors művelet menü
  1. Ha nem kacag, használjon kisebb nyomást
 2. Válassza a Törlés lehetőséget a Gyors műveletek közül, vagy koppintson az alkalmazás bal felső sarkában található x elemre, majd koppintson az Eltávolítás elemre
 3. A befejezéshez nyomja meg a Kezdőlap gombot, vagy nyomja meg a Kész gombot

Ha párosítja eszközét egy Apple Watch-tal, a Mail alkalmazás eltávolítása iPhone-járól az alkalmazást is eltávolítja az Apple Watch-ból.

Ezután állítsa vissza a Leveleket

 1. Nyissa meg az App Store-t
 2. Koppintson az alsó fülre a Keresés elemhez, és írja be a Mail elemet a reflektorfénybe
 3. Koppintson a felhő ikonra a Mail újratelepítéséhez
 4. Újratelepítés után lépjen a következőre:Beállítások> Jelszavak és fiókok elemreés kapcsolja az ON listát az összes felsorolt ​​fiókhoz
  1. Az iOS 10 vagy újabb rendszert használó emberek számára meg kell adnia a fiók adatait. MenjBeállítások> Mailés adja hozzá fiókjait újra

Ha van Apple Watch, a Mail visszaállítása a párosított iPhone-ra szintén visszaállítja az alkalmazást az Apple Watch-on.

Szeretne még egy lehetőséget a levelek törlésére?

Az alkalmazásokat a Beállítások alkalmazáson keresztül is törölheti és újratelepítheti. MenjBeállítások> Általános> iPhone Storage (vagy iPad, iPod Touch Storage).

Ezután görgessen lefelé a listán a Mail alkalmazás megkereséséhez, érintse meg azt, és válassza az Alkalmazás törlése lehetőséget.

Az iOS 11 vagy újabb verziót használó emberek számára ne válassza az offload alkalmazást, mivel ez megőrzi a Mail App összes dokumentumát és adatait, és a probléma újratelepítés után visszatérhet.

Nincs idő? Nézze meg videónkat!

Ha az idő problémát jelent, vagy meg kell tanulnia nézéssel, nézze meg videónkat, és kövesse végig, miközben áttekintjük a legjobb tippeket, hogy a Mail alkalmazás újra normálisan működjön.

Olvasói tippek

 • Ha van Mac számítógépe, nyissa meg a Mail alkalmazást, és jelölje meg az összes e-mailt olvasottként. Ez általában megoldja a problémát
 • Nyissa meg az e-mailt webböngészőn vagy saját alkalmazásán keresztül (nem az Apple Mail App-on), majd írja be címke: olvasatlan a keresőmezőben. Ennek a keresésnek meg kell jelenítenie a fiókjában minden olyan üzenetet, amelyet olvasatlanként jelöltek meg - jelölje olvasottként, olvassa el vagy törölje őket
 • Most léptem be az online e-mail fiókomba, és az „olvasatlan” kifejezésre kerestem. Ez megmutatta az összes olyan olvasatlan levelet, amely valamilyen oknál fogva nem jelenik meg, amikor az iPhone-on lapozom. Megjelöltem őket olvasottként, és kijavítottam a problémámat egy példányban!
 • Richo megoldotta ezt azzal, hogy bejelentkezett a Gmail webes verziójába, és a hibás e-maileket olvasottként jelölte meg
 • Itt van a javításom: menj az e-mail ikon alkalmazásba, válaszd ki a problémás e-mailt, kattints a Szerkesztés gombra (jobb felső sarokban), alul kattints az Összes jelölése elemre, és jelöld meg az összes olvasottként. Viola, ez rendben van!
 • Keressen egy „all mail” mappát. Ha olvasatlan e-mailek vannak benne, törölje és jelölje meg olvasottként. Nekem, miután ezt megtettem, frissítettem az iPhone -imat, és a probléma kijavult!
 • Az iPhone esetében a szellemüzenetek eltűntek a levelek letiltásával, majd kikapcsolásával, majd újra bekapcsolásával, majd a Mail újbóli engedélyezésével.
 • MINDEN üzenetemet olvasatlanként jelöltem meg, vártam egy percet, majd olvasottként jelöltem meg mindet. Nekem ez bevált!
 • Kénytelen volt alaphelyzetbe állítani az iPad-et (Home plus Power), nem csak kikapcsolni, de aztán működött.
 • Sokkal könnyebb az összes e-mailt egyszerűen olvasottként megjelölni.
 • Egy további lépést kellett tennem és belemennem Általános> Korlátozások> Változások engedélyezése> Fiókok elemre és kattintson az „Allow Changes” gombra, mielőtt kikapcsolhatnám az e-mailt, de miután megtettem, ez jól működött.
 • Töröltem az e-mail fiókomat a beállításokból, újra bejelentkeztem, és varázslatként működött. 35 olvasatlan e-mailem eltűnt!
 • Nyissa meg az egyedi e-mail fiók speciális beállításait, és csúsztassa el az SSL fület. Ezután lépjen ki. El kellene tűnniük. A visszakapcsoláshoz lépjen újra a Beállítások oldalra, és kapcsolja be az e-mailt a fenti lépések szerint.
 • Közvetlenül az e-mail szerveremre mentem - esetemben az AOL.com-ra, a Chrome-on keresztül bejelentkezve az összes ott levő levelet olvasottként jelöltem meg. Úgy tűnt, hogy megoldja a problémát, és azonnal helyesen jelenik meg a telefonomon. A fenti javítások egyike sem látszott működni, de ez egyelőre sikerült.

Legutóbbi hozzászólások