Az App Store nem működik a macOS Mojave frissítése után, íme néhány tipp

Néhány felhasználó azt írta, hogy az alkalmazásbolt problémái vannak a macOS Mojave frissítése után. A problémával kapcsolatos leggyakoribb hibaüzenetek a következők:Váratlan hiba történt a bejelentkezés során”, Majd a„nem tud csatlakozni az alkalmazásbolthoz. ”

A másik hiba, amely néha megjelenik a felhasználók számára, akkor fordul elő, amikor egy elemet próbálnak letölteni a boltból. Ez a hiba „A vásárlást nem sikerült befejezni, lemondani. ” Ha megpróbálja megtekinteni a fiókját, itt megjelenik a „Nem lehet csatlakozni az alkalmazásbolthoz” üzenet.

Ezen problémák közül az első valószínűleg valamilyen konfliktushoz kapcsolódik, amikor az alkalmazásbolt hitelesítő adatainak fájljai vannak.

Amikor megnyitja az App Store-t a MacOS Mojave szoftvert futtató MacBook-on, az alkalmazás nagyon jól megnyílik, megmutatva, hogy bejelentkezteti a hitelesítő adataival (a képernyő bal alsó sarkában), miközben megjeleníti a Bejelentkezés ablakot a frissítések letöltésének megkezdéséhez, vagy böngésszen az üzletben.

ÖSSZEFÜGGŐ:

 • A MacBook gyakori problémáinak elhárítása
 • Levelezési problémák a MacOS Mojave-ra való frissítés után, itt van a javítás

A hibasorrend akkor kezdődik, amikor megadja a hitelesítő adatokat ezen a bejelentkezési képernyőn.

Mielőtt folytatná az alábbi részletes hibaelhárítási lépéseket, próbáljon meg kijelentkezni az App Store-fiókból, valamint az iCloud-fiókból. Indítsa újra a MacBook-ot, majd jelentkezzen be újra a hitelesítő adatokkal, hogy lássa, megoldja-e az alkalmazásbolt problémáit.

Néha az egyszerű kijelentkezés és a gép újraindításával történő visszalépés jelentkezhet.

Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket, és nem tudta megoldani a problémát az egyszerű újraindítás / kijelentkezés / bejelentkezés folyamatával.

Az App Store bejelentkezési problémák kijavítása a macOS Mojave alkalmazásban

Ami némelyiknek bevált, az az, hogy ellenőrizze, hogy MacBook-jában nincsenek-e redundáns példányok az alkalmazásboltban, és törölje őket a gépükről. A számítógépén redundáns példányok létezhetnek carbonclone másolással vagy az alkalmazás régebbi biztonsági másolataival.

 • Ennek ellenőrzéséhez kattintson a > A Mac-ről> Áttekintés> Rendszerjelentés elemre.
 • Ezután válassza a bal oldali panelen a Szoftver, majd az Alkalmazások lehetőséget. Adjon néhány percet, és az alkalmazások listája a képernyő jobb oldalán töltődik be.
 • Görgessen lefelé, és keresse meg az „App Store” elemet. Itt csak az App Store egyetlen példányát kell látnia. A sorra kattintva megjelenik az alkalmazás helye a MacBookon.
 • Ha több példánya van az App Store alkalmazásból a MacBookon, akkor törölnie kell a felesleges alkalmazáspéldányokat, újra kell indítania a MacBookot, és meg kell próbálnia bejelentkeznie az App Store-ba.

A kapcsolódási hiba másik gyakori oka a macOS App Store-ban gyakran a rendszer dátum / idő helytelen adataival függ össze, amint ezt az Apple dokumentumban ismertetjük. Kövesse az Apple útmutatásait, és ellenőrizze a rendszer dátum / idő beállításait a MacBookon.

Nem lehet csatlakozni az App Store-hoz a macOS Mojave alkalmazásban

Ellenőrizze megbízhatósági tanúsítványait a macOS Mojave alkalmazásban

Néhány felhasználónak sikerült némi sikerrel helyreállítania bizalmi tanúsítványait a MacBook-on a probléma kijátszása érdekében. Az alábbiak használata előtt készítsen biztonsági másolatot a MacBookról:

 1. Nyissa meg a Findert, és lépjen a '/ Library / Security / Trust Settings' mappába
 2. Másolja ezt a mappát az asztalra, hogy legyen egy másolata
 3. Távolítsa el az ebben a mappában található preferenciák listájának fájljait az asztalra húzva.
 4. Indítsa újra a MacBook-ot, és próbáljon meg újra bejelentkezni az App Store-ba
 5. Ha nem működik, akkor áthelyezheti a plist fájlt a ’/ Library / Security / Trust Settings’ mappába
 6. A másik ellenőrizendő biztonsági tanúsítvány a „Digicert High Assurance EV root CA”
 7. Nyissa meg a kulcstartó hozzáférési segédprogramot a reflektorfény segítségével
 8. Kattintson a Rendszergyökér elemre a tetején, majd az igazolásra az alsó ablakban
 9. Keresse meg és kattintson duplán a „Digicert High Assurance EV root CA” elemre.
 10. Kattintson a „Bizalom” gombra a kibontásához
 11. Változtassa a „A tanúsítvány használatakor” értéket „Soha ne bízzon” értékre
 12. Indítsa újra a MacBook-ot
 13. Kövesse újra a fenti 6–10. Lépéseket, és állítsa vissza a „Never Trust” értékről a „System Defaults használata” lehetőségre
 14. Ellenőrizze, hogy képes-e csatlakozni és hozzáférni az App Store-hoz

500-as hibaüzenetet kap a hitelesítő adatok megadása után?

Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy amikor megpróbálnak bejelentkezni az App Store-ba, furcsa 500 hibaüzenetet kapnak, amely a com.apple.commerce.client fájlhoz társul. A MacBook újraindítása és a plist fájlok tisztítása nem sokat segített a kérdésben.

Az egyetlen megoldás, amely úgy tűnik, működik, a terminálon keresztül történik. Nyissa meg a terminál segédprogramot a MacBook-on, és írja be a következő parancsot:

alapértelmezések: com.apple.appstore.commerce Storefront -string \ "$ (alapértelmezett értékek: com.apple.appstore.commerce Storefront | sed s /, 8 /, 13 /)

Indítsa újra a MacBook-ot, majd próbálja meg elérni az Appstore-t a hitelesítő adatokkal.

A „Vásárlás nem sikerült befejezni” hiba javítása a MacOS Mojave alkalmazásban

Ha nincs problémája a bejelentkezéssel és a macOS App Store elérésével, de az elemek letöltésével kapcsolatos problémák merülnek fel, akkor ez nagyon összefüggésben lehet a MacBook „plist” fájljaival az AppStore számára.

Van néhány kulcsfontosságú App Store fájl, amelyet meg kell találnia a MacBookon. Néha ezek a beállításlisták fájljai megsérülnek, és problémákat okozhatnak az App Store-ban a macOS Mojave-ban.

A 3 kulcsfájl, amelyet meg kell keresni és törölni kell a MacBook-ból, a következő:

 1. com.apple.storeagent.plist
 2. com.apple.commerce.plist
 3. com.apple.appstore.plist

Homokozós alkalmazások esetén, mint ebben az esetben, ezeket a fájlokat a felhasználói könyvtárban fogja megtalálni.

 • Először nyissa meg a Finder alkalmazást a MacBookon
 • A felső menüben kattintson a „Go” gombra, majd a „Go to Folder ..” gombra, és írja be a /~/Library/Containers/com.apple.appstore parancsot az alábbiak szerint
 • Bontsa ki az Adatok mappát, majd a Könyvtár, majd a Beállítások elemet
 • Itt találja a három fájlt, amelyet el kell távolítani.
 • Ezeket a fájlokat egyelőre kihúzhatja az asztalra
 • Ezután indítsa újra a MacBook-ot, és próbáljon meg bejelentkezni és letölteni egy elemet az App Store-ból
 • Ha sikerrel jár, visszaléphet az asztalra, és a plist fájlokat a kukába helyezheti

Ha a fent bemutatott lépések nem működnek az Ön számára, megpróbálhatja telepíteni a MacOS Mojave friss példányát a MacBook-ra, vagy vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, mivel segíteni tudnak ebben a kérdésben.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezeket a tippeket. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van.

Legutóbbi hozzászólások