Szóval talált egy elveszett iPhone-t, most mi van?

Nagyszerű érzés iPhone, iPad vagy Mac tulajdonosa lenni. Nincs párja az Apple iOS / OS eleganciájának, finomságának és simaságának. Ha elveszít vagy elveszít valami olyan nagyszerű dolgot, mint egy iPhone vagy egy iPad, az egyszerűen szörnyű! Sajnos ez olyasmi, amely sokunkkal hébe-hóba megtörténik. Ami még traumatikusabb, hogy amikor elveszíti a telefonját, elveszíti az összes személyes és érzékeny adatot is.

A történet másik oldala - Talált elveszett iPhone

Ha a történet másik oldalán találja magát, és egy elveszett iPhone-ra vagy más iDevice-re bukkan, és vissza akarja adni a tényleges tulajdonosnak, akkor ez nem olyan egyszerű. Az iOS rendszereket egyedivé tevő funkciók ezekben az időkben is kissé zavarnak. Amikor a telefon valódi tulajdonosát keresi, valamilyen információra van szüksége róluk - másik számra vagy e-mail címre. Ha az iPhone le van zárva, ez nem ilyen egyszerű.

Ha a tulajdonos elveszett módba állította a telefont, akkor a tulajdonos által beállított egyéni üzenetet kell látnia. Remélhetőleg minden információval rendelkezni fog, amellyel kapcsolatba léphet a tulajdonossal, és visszakapja az iDevice-t. De nem mindenki fogja felismerni, hogy az eszköze elveszett, és valószínűleg még kevesebben tudják, hogy létezik olyan is, mint a Lost Mode.

Tehát ahhoz, hogy megtalálja az elveszett iPhone-t vagy más iDevice-t, szükség lehet arra, hogy egy kicsit dolgozzon, hogy hazaérjen. De megéri, mind Önnek, mind a tulajdonosnak. Mert soha nem lehet tudni, mikor ülhet a kerítés másik oldalán.

Tehát mi a kiút, ha megtalálta az Elveszett iPhone-t?

Ha egy ilyen forgatókönyv gondot okoz, az Apple ToolBox rendelkezik egy lehetséges megoldással! Ma felvázoljuk, hogyan lehet megkerülni az iCloud aktiválási kódot. Ez egy megtalált elveszett iPhone-t visszakapja tulajdonosának. És kérlek, ne gondolj semmi ördögi dologra, mint hogy megpróbáld magadévá tenni a megtalált elveszett iPhone-t!

Felhívjuk figyelmét, hogy ha a tulajdonos jelszót állít be a telefonjára, akkor ezek a lépések nem fognak működni. Ha az iDevice megköveteli a kódot, akkor nem sokat tehet azon kívül, hogy remélem, hogy a tulajdonos üzenetet küld és elveszett módot használ.

Megtalálja az elveszett iPhone aktiválási kódját

Néhány lépés van a kód megkerülésében egy talált elveszett iPhone-on, egyik sem túl nehéz. Az iOS 8-ra és 9-re fogunk összpontosítani, mivel többségünk rendelkezik ilyen operációs rendszerekkel. Először beszéljük meg a telefon feloldása érdekében hozott sürgősségi intézkedéseket.

Minden további nélkül itt van a teendő.

Az eljárás

 1. Tehát a kezedben van egy elveszett iPhone, kezdd el ezeket a lépéseket
 2. Kapcsolja be az iPhone-t
 3. Nyomja meg a kezdőlap gombot.
 4. Nyissa meg a WiFi beállításait
 5. Érintse meg a WiFi szimbólumtól jobbra található „i” szimbólumot
 6. Kattintson a Felejtsd el ezt a hálózatot elemre
 7. Kattintson a Kezdőlap gombra
 8. A lehetőségek listáján válassza az Újrakezdés lehetőséget
 9. Válassza ki az országot és a nyelvet
 10. Ismét válasszon egy WiFi hálózatot, és érintse meg a WiFi szimbólumtól jobbra található „i” szimbólumot

Ha elérte ezt a pontot, az alábbi eljárást kell követnie az aktiválási kód megkerüléséhez. Ne feledje, hogy ez a technika a 8-as és újabb operációs rendszereken is működni fog. Pontosabban, az iOS 8 - iOS 9.2 rendszerek adaptálhatók ehhez a módszerhez.

A DNS beállítása

Először is be kell állítania egy új DNS-kiszolgálót. Ehhez először el kell távolítania a meglévő DNS-t. Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a DNS-címeket, amelyeket a tartózkodási helyétől függően ad meg.

 1. Európa: 104.155.28.90
 2. Észak-Amerika: 104.154.51.7
 3. Ázsia: 104.155.220.58
 4. A világ többi része: 78.109.17.60

Ha megpróbálja a fent felsorolt ​​otthoni DNS-kiszolgálót, és nem működik, próbálkozzon tovább, vagy próbálkozzon egy másik régió DNS-kiszolgálójának számával.

 1. Miután betáplálta az új DNS-t, érintse meg a „vissza” elemet, kattintson ismét a WiFi hálózatra, és írja be a WiFi jelszavát
 2. Ezután megjelenik egy szöveg: „Sikeresen csatlakozott a szerveremhez”
 3. Koppintson a Menü elemre

Itt számos alkalmazást talál, amelyekhez hozzáférhet. Ez segít megtudni a telefon valódi tulajdonosát. Hozzáférhet az iCloud Locked User Chat, az Internet, a Maps, a YouTube, a Mail, az Audio, a Video, a Social, a Games és számos más hasznos alkalmazáshoz.

Az elveszett iPhone aktiválási kódjának állandó megkerülése

A fenti technika megoldást jelent az iPhone készülékekre, de van korlátozása. Ugyanezt a folyamatot kell elvégeznie, ha kikapcsolta az iPhone készüléket. Tehát kissé bonyolulttá válik.

Van azonban állandó megoldásunk a problémára.

A folyamat nem túl összetett, de kissé időigényes. Ezek további lépések, amelyeket végrehajtani fog. Légy türelmes, egy kis küzdelem később sok aggálytól ment meg.

 1. Koppintson a Menü ikonra, és menjen az alkalmazásokba
 2. Koppintson a „Összeomlás” lehetőségre
 3. Amint megérinti ezt a lehetőséget, iPhone visszatér a kezdőképernyőre. Látnia kell az Apple logót
 4. A kezdőképernyőn válassza ki a nyelvet és az országot
 5. Irány a „További WiFi-beállítások”
 6. Érintse meg az ’i’ szimbólumot
 7. Válassza a Manuális lehetőséget a HTTP-proxyban
 8. Törölje a külön címsort
 9. Kattintson a földgömbre a billentyűzeten
 10. Írjon be néhány véletlenszerű karaktert (kb. 20-30)
 11. Amikor megjelenik a „port” mező típusa „8888”
 12. Miután végzett vele, érintse meg a hátulját
 13. Koppintson a „Tovább” gombra, és máris kész

A következő lépés őrültnek tűnhet, de valójában működik

 1. Egyik ujjával csúsztassa folyamatosan a feloldást
 2. Pár percig folyamatosan érintse meg a nyelvi opciókat
  1. A legfontosabb itt egyáltalán nem állni
 3. Végül az iPhone kezdőképernyőjére vezet

Miután véglegesen megkerülte az aktiválási kódot, hozzáférhet három alkalmazáshoz, azaz a „telefon”, az „újságos” és a „Facetime” alkalmazásokhoz. Ez a három alkalmazás elég jó ahhoz, hogy bármilyen kockázat nélkül megkereshesse a telefon valódi tulajdonosát. Az egyetlen apró probléma itt az, hogy amikor megnyitja ezen alkalmazások bármelyikét, újra kell indítania az iPhone-t.

Összegzés

Az aktiválási kód megkerülésének lehetősége nagy segítség ahhoz, hogy az elveszett iPhone-ok visszakerüljenek tulajdonosaikhoz. Ezenkívül az általunk tárgyalt technikák teljesen biztonságosak, és nem jelentenek kockázatot a személyes adatok és információk rossz kezekbe kerülésére.

Legutóbbi hozzászólások