A 10 legfontosabb probléma az iOS 10 használatával, a javítás

Az Apple most nyilvánosan elérhetővé tette az iOS 10-et. Bármely iOS kezdeti indításakor mindig felmerül néhány probléma. Ezt tapasztaltuk az iOS 9.3 kiadásakor. Ez különösen akkor áll fenn, ha régebbi iDevice-t használ. Ebben a cikkben forrásokat biztosítunk az iOS 10 legfontosabb 10 problémájának kezeléséhez.

Ma reggel óta sok felhasználó jelentést tesz az iOS 10 problémáiról. Ez különösen érvényes az iPad készülékekre. Kérjük, próbálja meg az iTunes használatával frissíteni iPadjét az OTA helyett, és ne felejtse el biztonsági másolatot készíteni az eszközről az iOS 10 telepítése előtt. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy a frissítés helyreállítási módba állítja a telefont, és arra kényszeríti őket, hogy térjenek vissza a memória törléséhez, -install 9.3.5, majd próbálja újra frissíteni.

Az iOS 10 kapcsolódó problémák telepítése és aktiválása

Az iOS 10 bétaverzióinak telepítése, és most az általános kiadás a legtöbb iPhone és iPad felhasználó számára nagyszerű. Az Apple megkönnyíti azáltal, hogy az OD frissítést az iDevice-re állítja, így telepítheti és frissítheti.

Vannak azonban esetek, amikor egy jelentős frissítés, például az IOS 10 néhány problémához vezethet. A telepítéssel kapcsolatos problémák abban különbözhetnek, hogy nem lehet letölteni a telepítést, nem találja a frissítést és nem tudja sikeresen aktiválni az iOS 10-et.

Nyomatékosan javasoljuk, hogy készítsen teljes biztonsági másolatot az iDevice-ről, mielőtt megpróbálja telepíteni és frissíteni az iDevice programot iOS 10-re. Kérjük, nézze meg a következő bejegyzéseket, ha problémái merülnek fel az iDevice iOS 10-re történő frissítésével.

 1. Az iOS 10 telepítése és frissítése iPhone-on és iPad-en
 2. iOS 10 Telepítési és aktiválási problémák, javítás

A fenti két erőforrás között képesnek kell lennie az iOS 10-hez kapcsolódó sokféle telepítési / frissítési probléma megoldására.

Jelszó szükséges az iOS frissítése után

Tehát Ön, gyermeke, nagymamája, barátai vagy tetszőleges számú szerette frissített az iOS legújabb verziójára, és hirtelen egy hatjegyű (vagy egyes esetekben négyjegyű) biztonsági kódot kér a iPhone vagy más iDevice. De még soha nem is volt hatjegyű biztonsági iPhone-kódja, és most már nem tudja átadni ezt a képernyőt.

Kövesse az alábbi cikk egyszerű utasításait a probléma kikerüléséhez.

 1. Az iOS 10 frissítés után szükséges iPhone jelszó, javítás

Csúsztassa a funkció feloldásához, ha hiányzik az iOS 10

Több felhasználó e-mailt küld erre a problémára. Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem jelent problémát. Ez valójában egy olyan funkcióváltozás, amelyet az iOS 10 rendszerrel vezettek be. Ehhez a változáshoz való hozzászokáshoz egy kis izommemória szükséges. Kérjük, ellenőrizze alább, ha nem ismeri ezt a funkciót.

 1. Az iDevice feloldása az iOS 10 rendszerben

iMessage problémák az iOS 10 rendszerrel

Az egyik fő oka annak, hogy sok felhasználó frissítette iPhone-ját és iPadjét iOS 10-re, az, hogy kihasználja az iOS 10 iMessage összes remek funkcióját. Nagyon frusztráló lehet, ha az iOS 10 iMessage kiemelt ígéretei nem működnek az iPhone vagy iPad készülékkel.

Legalább az összes meglévő iMessage funkciónak működnie kell. Ha problémái merülnek fel az iMessage funkciók futtatásával az iPhone és iPad készüléken az iOS 10 frissítés után, kérjük, olvassa el az alábbi átfogó iMessage hibaelhárítási útmutatót.

 1. Az iMessage nem működik az iOS 10, How-To alkalmazással
 2. Az összes szöveges üzenet hiányzik az iOS frissítése után, a javítás

Felhívjuk figyelmét, hogy nem láttunk túl sok problémát az új iMessage App Store-val. Ha letölti a matricacsomagokat és más adathordozókat az iMessage App Store-ból, ellenőrizze, hogy csak az iMessage-ben vagy más alkalmazásokban használhatók-e. A 9to5Mac munkatársaink készítettek egy részletes iMessage alkalmazásbolt útmutatót az Ön számára. Nézze meg a különféle matricacsomagokat és a hozzájuk tartozó funkciókat.

A FaceTime beállítása és használata az iOS 10-hez kapcsolódó problémákkal

Semmi sem frusztrálóbb, ha az alapvető kommunikációs médiumok és csatornák nem működnek megfelelően. Bár az iOS 10-en nincs annyi új funkcióváltozás a Facetime-on, néha pusztán az új iOS frissítése problémákat okozhat a Facetime-élményben.

Ha az iOS 10 frissítését követően bármilyen problémája merül fel a Facetime funkciókkal kapcsolatban, kérjük, ellenőrizze az alábbi tippeket a problémák megoldásához:

 1. A FaceTime nem működik az iOS 10-szel, útmutató
 2. Általános FaceTime problémák az iPad-en és a megoldása

Safari-problémák az iOS 10 rendszeren

Bár a Safari lassú volt az iPhone-on az iOS 10 béta korai ismétlései során, ezt nagyjából a 10.1-es kiadás javította. Egyesek számára a Safari-élmény a lassú Safaritól a gyakran összeomlóig változhat. Nem vettük észre az iPhone 6s teljesítményproblémáit, de a lassúság sokkal hangsúlyosabb volt az iOS 10 Beta rendszert futtató iPhone 5S esetében.

Ha a Safari ezen teljesítményproblémái közül bármelyik merül fel, kérjük, olvassa el az alábbiakban a Safari teljesítménynövelő tippjeit.

 1. Safari Slow and Crashing iOS 10-en, útmutató

Nincs szolgáltatás az iOS 10-re történő frissítés után

Többen tapasztalták ezt a bosszantó problémát egy iOS frissítés miatt a múltban. Ha iPhone-ján az iOS 10 frissítés után a „Nincs szolgáltatás” felirat látható, akkor ellenőrizheti az alábbi tippeket, és megnézheti, hogy működik-e az Ön számára.

 1. Győződjön meg arról, hogy a nyilvánvaló beállítás a helyén van. Ellenőrizze a Cellular beállításait, és ellenőrizze, hogy BE vannak-e kapcsolva. Érintse meg a Beállítások> Mobil adat> BE elemet
 2. Kérjük, ellenőrizze, hogy nincs-e függőben lévő szolgáltatói frissítés az iPhone-on. Néha a függőben lévő szolgáltatói beállítások frissítése okozhatja ezt a problémát.
 3. Ha kiveszi a SIM-kártyát, majd körülbelül 10 másodperc múlva visszahelyezi, akkor ez megoldhatja a problémát
 4. Ha a három lépés egyike sem oldotta meg a problémát, érdemes lehet visszaállítania a hálózati beállításokat az iPhone készülékén, majd kipróbálnia. Érintse meg a Beállítások> Általános> Hálózati beállítások visszaállítása elemet. Az eszköz visszaállítása után ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva az iPhone mobilszolgáltatása

Az iOS 10 modulok nem működnek

A zárolási képernyőn megjelenő új és továbbfejlesztett kütyük az IOS 10 egyik nagyon örvendetes funkciója. Ha a modulok üresen jelennek meg, vagy a beállításai alapján nem mutatnak érvényes információkat, akkor gyorsan megnézheti az alábbi lefedettségünket. Alapvető formájában ezeknek a moduloknak, például az időjárásnak szüksége van az iOS 10 beállításaiban bekapcsolt helyinformációkra.

 1. A widgetek nem működnek az iOS 10-ben, a használati útmutató
 2. Hogyan lehet a legjobban kihozni az iOS 10 widgeteket

Több felhasználó is megjegyezte, hogy az A WhatsApp nem működik, üresen látható, és a Hey Siri funkció nem működik. Ha az iOS 10 alkalmazással szembesül ezzel a problémával, készítsen biztonsági másolatot a WhatsApp-információról, törölje az alkalmazást, és telepítse újra az alkalmazást az iPhone készülékére. Ezzel meg kellene oldani ezt a problémát.

Az iPhone lassú vagy az akkumulátor lemerül az iOS 10 frissítése után

Ha iPhone 6S vagy újabb rendszert használ, akkor nagy valószínűséggel nagyon sima élményben lesz része az iOS 10 használatával. Sok funkciót, beleértve az új 3D Touch funkciót is, úgy tervezték, hogy kihasználja az iPhone újabb modelljének erejét.

Ha azonban egy régebbi eszközön futtatja az iOS 10 rendszert, vagy olyan teljesítményproblémák vannak, mint a lassúság és az akkumulátor lemerülése, érdemes megnéznie a probléma kezelésére szolgáló legfontosabb tippjeinket.

Létrehoztunk egy lépésről-lépésre videót is, amely bemutatja azokat a gyakori beállításokat, amelyek elősegítik az iOS 10 rendszert futtató iDevice teljesítményének és teljesítményének növelését. Ha az akkumulátorral kapcsolatos problémák nagyon rosszak, néha állítsa vissza eszközét új eszközként (Gyári beállítások) hasznos lehet az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémák megoldásában.

Wi-Fi problémák az iOS 10 frissítése után

Általánosságban észleltünk bármilyen jelentős wi-fi problémát az eszközön az iOS 10 frissítés alapján. Ha Wi-Fi-vel kapcsolatos problémákat tapasztal, kérjük, próbálja meg visszaállítani a hálózati beállításokat, és próbálja ki. Úgy gondoljuk, hogy az iOS 9.3 alatt lefedett wi-fi kérdések és megoldások többsége itt érvényes. Az alábbiakban megnézheti a wi-fi kérdésekről szóló tudósításunkat.

 1. Wi-Fi problémák és megoldások az iOS 9.3 használatával
 2. Általános Wi-fi hibaelhárítási források

Egyéb gyakran feltett kérdések és válaszok és tippek

Játék Központ

Számos olvasó szerette volna megtanulni, hogyan kell használni a Game Center funkcióit az új iOS 10-szel. Íme egy cikk, amelyet közzétettünk, és bemutatja az új Game Center néhány funkcióját, valamint azt, hogy miként integrálhatja azt az iPad iMessage-be.

 1. Hol van a Game Center és hogyan kell használni az iOS 10 rendszerben

Nem található az összes kuka / az összes törlése az iOS 10 e-mailben

Több felhasználó arról számolt be, hogy nem találja meg az összes e-mail kukába helyezésének lépéseit az iOS 10 Mail alkalmazás kiválasztási kritériumai alapján. Úgy tűnik, változás történt az iOS 10 rendszerben. A „Kuka mindent” eltávolításra került. Ennek a funkciónak a teljesítéséhez most egy sor lépést kell követnie. Felvettük azokat a lépéseket is, amelyek megmutatják, hogyan törölhet egyetlen üzenetet a szöveges üzenetekből az iOS 10 rendszerben.

 1. Nem található az összes kuka az iOS 10-es útmutatóban

Hol található a zseblámpa az iOS 10 zárolási képernyőn?

Néhány olvasónknak, akik nemrég frissítették iDevice-jüket iOS 10-re, nehézségeik voltak elérni az iPhone elemlámpa funkcióját.

Ha problémái vannak vele, érdemes ellenőriznie a beállításait.

 • Érintse meg a Beállítások> Vezérlőközpont> Hozzáférés a zárolási képernyőn> Ki lehetőséget, majd kapcsolja be újra.
 • Most zárolja le iPhone képernyőjét, mint általában. A zseblámpa zár képernyős módban való eléréséhez csúsztassa felfelé a képernyő alját. Menj biztosra, hogy ellop az aljától szemben a képernyő közepével.
 • Két vezérlő képernyő érhető el itt. Az egyik a zene vezérléséhez, a másik a zseblámpához. Csak csúsztassa oldalra a két lehetőség közötti váltáshoz.

A prediktív szöveg és a hangulatjelek nem működnek

Ha problémái merülnek fel a prediktív szöveggel és a hangulatjelekkel stb. Az iPhone-on az iOS 10 telepítése után, kérjük, olvassa el az alábbi lépéseket a problémák megoldásához. E problémák többsége könnyen megoldható.

 1. Az iPhone prediktív szöveges és hangulatjelekkel kapcsolatos problémák megoldása

Gyakori javaslatok az iOS 10 problémákra

Az egyik leggyakoribb nevező, amely az iOS frissítést követően elhárítja az iPhone és iPad problémáinak többségét, megpróbálja használni a hardveres visszaállítást. Egyszerűen nyomja meg együtt a Kezdőlap és az Alvás / Ébresztés gombot körülbelül 20 másodpercig. Várjon, amíg meg nem jelenik az Apple logó a készülék képernyőjén. Engedje el a gombokat, és hagyja, hogy a készülék magától elinduljon. Próbálja ki a funkciót az eszköz újraindítása után.

Az iCloud, az iTunes vagy az App Store szolgáltatásait befolyásoló funkciókkal próbáljon meg kijelentkezni az iCloud / iTunes fiókból. Ezután jelentkezzen be újra. Ez az egyszerű kijelentkezés és a bejelentkezés a hátulon gyakran segíthet a gyakori problémák megoldásában.

Felhívjuk figyelmét, hogy az új iOS 10 egyes funkciói, például az „Arcok” funkció lazán valamilyen mesterséges intelligencián alapul. Az ilyen típusú funkciók gyakran hatalmas mennyiségű meghajtót igényelnek. Miután frissítette az iOS 10-et, érdemes figyelnie az iCloud meghajtóterületét, és magasabb kvótára kell frissítenie. Ez különösen fontos, ha a macOS Sierra és az iOS integrációs funkcióinak használatát tervezi, például megosztja a MacOS kezdőképernyőjét iPhone-jával és iPadjével. Az iCloud meghajtó frissítése sok problémát megold majd az úton.

Eszközspecifikus iOS 10 funkciók

Az iOS 10 bizonyos funkciói szintén eszközspecifikusak. Amikor ellenőrzi az iOS 10 eszköz kompatibilitását, előfordulhat, hogy készüléke alkalmas frissítésre. De ez nem jelenti azt, hogy az iOS 10 összes funkciója működni fog rajta. A „Raise to wake” funkció kizárólag az iPhone 7/7 +, az iPhone 6S, az iPhone 6S + és az iPhone SE készülékekre vonatkozik.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a kérdések ismertetését. Ha inkább visszavált az iOS 9.3.5-re, és megvárja az iOS 10 újabb frissítését, kérjük, olvassa el itt, hogyan lehet az iOS 10-re váltani.

Kérjük, ossza meg velünk alább, ha további tippeket szeretne megosztani az olvasókkal. Szeretnénk meghallgatni észrevételeit arról is, hogy milyen tapasztalataid vannak az iOS 10-tel kapcsolatban. Általában azt várjuk, hogy az iOS 10 erősebb lesz, mint a korábbi iOS-kiadások. De várjuk a megjegyzéseket.

Legutóbbi hozzászólások