7 legjobb hangjegyzet és felvételi alkalmazás iPhone-hoz

A hangfelvételek menet közbeni rögzítése iPhone-on nagyon hasznos, és sokféleképpen használható. A hallgatók képesek előadásokat rögzíteni. Az újságírók forrásinterjúkat rögzíthetnek a kézzel írott feljegyzések kiegészítéseként. Vagy zenész rögzíthet zeneszámokat és ötleteket, miközben kísérletezhet a hangokkal. Bármi legyen is az oka, az iPhone App Store-ban számtalan hangjegyzet és felvételi alkalmazás található. Íme néhány a legjobbak közül.

Összefüggő:

  • 9 legjobb kamera / fotóalkalmazás iPhone Instagram felhasználók számára
  • Alapvető tippek és trükkök a Dropbox iPhone használatához
  • 12 módja annak, hogy pénzt takarítson meg az Apple eszközeivel

Hangjegyzetek

A Hangjegyzetek az iPad-en és a Mac-en is futnak, szinkronizálnak közöttük az iCloud segítségével.

Valójában az Apple natív Hangjegyzetek alkalmazást kínál, és a Phone OS 3 bevezetése óta, még 2009-ben. Az évek során az alkalmazás alkalmanként frissítéseket kapott, amelyek új funkciókat és újratervezéseket adtak hozzá.

Az iCloud támogatással rendelkező Hangjegyzetek lehetővé teszik, hogy menet közben hangot rögzítsen, majd később felhasználhassa a tartalmat más iOS-eszközein, beleértve az iPad-et és a Mac-et is. (A natív Hangjegyzetek alkalmazás megérkezett a Mac-re a MacOS Mojave programmal.) Innen levághatja felvételeit, hogy csak a kívánt részt mentse el. Ha a szerkesztés befejeződött, megoszthatja alkotásait az AirDrop, a Mail, az Messages és egyéb szolgáltatásokon keresztül.

A Hangjegyzetek lehetővé teszik a felvételeket iPhone beépített mikrofonjáról, Bluetooth fejhallgatójáról vagy kompatibilis külső mikrofonjáról. Választhat tömörített vagy tömörítetlen hangformátumokat, és automatikusan elnevezheti és címkézheti a felvételeket a tartózkodási helye alapján.

Az Apple ingyenes Hangjegyzetek alkalmazás letölthető az App Store-ból. Előre van telepítve iOS-eszközökre, bár ugyanúgy törölheti, mint bármely más alkalmazást.

Hangrögzítő (felvevő alkalmazás)

A Hangrögzítő lehetővé teszi a kiválasztott audio- vagy videofájlok rögzítését és keverését.

Az App Store talán legszebb hangrögzítő alkalmazása, a Hangrögzítő lehetővé teszi a kiválasztott audio- vagy videofájlok rögzítését és keverését. Még jobb, hogy magában foglalja a felvétel ütemezett időpontban történő megkezdésének lehetőségét, amely ideális azoknak a hallgatóknak, akik nem akarnak elfelejteni egy előadás felvételét.

Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi az aktuális lejátszott hang felvételét és keverését, a felvétel hangerejének növelését, csak beszéd közbeni felvételt, a felvétel hangerejének növelését és egyebeket. Jelszavával felvételeit is megvédheti a kóbor fülektől. A felvétel elkészülte után különböző típusú fájlokká konvertálhatja, beleértve MP3, M4A, AAC, MP4, CAF, AIFC, AIFF, WAV és AMR fájlokat. A fájlokat az iTunes fájlmegosztás, az iCloud Drive, az Emlékeztetők, a Pillanatok és a Naptár segítségével is elmentheti.

A hangrögzítő (felvevő alkalmazás) hirdetéseket tartalmaz, amelyek általában idegesítővé válnak. Miután jól érezte magát az alkalmazás használatában, azt javasoltam, hogy távolítsa el a hirdetéseket egy alkalmazáson belüli vásárlással. Az alkalmazást letöltheti az App Store-ból.

Voice Record Pro

A Voice Record Pro lehetővé teszi hangjegyzetek és helyszíni hangok korlátlan hosszúságú, konfigurálható minőséggel történő rögzítését.

Közel hét évvel az első megjelenése után a Voice Record Pro továbbra is az egyik legnépszerűbb professzionális hangrögzítő. Az alkalmazás olyan skeuomorphic dizájnnal rendelkezik, amelyet az Apple egykor magáévá tett, de naprakész funkciókkal elvárható lenne egy hangrögzítő alkalmazástól.

A Voice Record Pro segítségével bármilyen hosszúságú hangjegyzetet rögzíthet, majd különféle formátumba exportálhatja, beleértve a szokásos AAC / MP4 / M4A és a WAV formátumokat is. Kivághatja és lemásolhatja a rekordokat, védheti őket jelszóval és így tovább.

A jegyzetek könnyen exportálhatók a Google Drive-ra. DropBox, Microsoft, OneDrive. Box Cloud, iCloud Drive, SoundCloud, FTP szerver és még sok más.

A hasonló alkalmazások mintáját követve a Voice Record Pro ingyenesen elérhető hirdetésekkel. Egy alkalmazáson belüli vásárlás ezeket örökre összezúzza. Töltse le az alkalmazást az App Store-ból itt.

*Hangrögzítő

Ez az alkalmazás egy gyönyörű, grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, amely könnyen érthető azonnal.

Nem tévesztendő össze a listán szereplő más alkalmazásokkal a * Hangrögzítő, egyszerűen használható megoldás, amely számos egyedi funkciót tartalmaz, beleértve az átírást is. A többi megoldáshoz hasonlóan az alkalmazás is rendelkezik egy gyönyörű, grafikus felhasználói felülettel, amely azonnal érthető. Ha elkészült, átviheti felvételét más eszközökre, valamint SMS-ben, Facebookon és Twitteren keresztül.

* A hangrögzítő egy freemium megoldás, amelyet három napig ingyenesen kipróbálhat. Innentől kezdve alkalmazáson belüli vásárlást kell végrehajtania.

Hangrögzítő és hangszerkesztő

Itt van egy másik emlékeztető alkalmazás, amely nagyszerű munkát végez a fizikai felvevők megjelenésének újbóli létrehozásában az iPhone számára. A freemium alkalmazás korlátlan felvételeket és felhőtámogatást kínál az iCloud Drive, a Dropbox, a Google Drive, a OneDrive, a Box és még sok más révén.

A funkciók közé tartozik többféle hangformátum., Jelszóvédelem, hurokfelvételek, felvételkészítés, a lejátszás sebességének megváltoztatása, 15 másodperc előre / hátra ugrása és kedvenc felvételek.

Alkalmazáson belüli vásárlással a Hangrögzítő és Audio Szerkesztő feloldja azokat a speciális funkciókat, mint az átírás, a szöveges jegyzetek és a bónusz hívásrögzítő.

A hívásrögzítő segítségével háromirányú konferenciahívás funkcióval rögzítheti a bejövő és a kimenő telefonhívásokat. Az iPhone beépített mikrofonja segítségével nem lehet telefonhívásokat rögzíteni.

A hangrögzítő és hangszerkesztő letölthető az App Store-ból.

Próbálja ki a többsávos dalrögzítőt

A Multi Track Song Recorder tökéletes iOS alkalmazás zenészek számára, akik egyszerű dalokat akarnak írni és rögzíteni.

Ha valami egészen más, fontolja meg a Multi-Track Song Recorder alkalmazást. Ahogy a neve is mutatja, az alkalmazás kifejezetten azok számára készült, akik zenét rögzítenek. Ennek ellenére tekintélyes hangrögzítőként is szolgál.

A Multi-Track Song Recorder segítségével akár négy zeneszámot is rögzíthet metronom segítségével. A korlátlan lehetőségek érdekében egyesítheti zeneszámait ugyanazon a felvételen. Ha elkészült, exportálja dalait a Dropbox, az Email, az SMS és az iTunes fájlmegosztáson keresztül.

Az Upgrade to Pro opcióval (mindössze 0,99 USD) eltávolíthatja a reklámokat és feloldhatja a fejlettebb metronóm funkciókat. A többsávos dalrögzítő az App Store-ból érhető el.

Evernote

Az Evernote iPhone és iPad eszközre testreszabható kezdőképernyővel és új funkciókkal frissült.

Az első dolog, ami a népszerű Evernote szolgáltatással kapcsolatban eszembe jut, valószínűleg nem a felvételi képességei. Ennek ellenére a funkció kiváló és tökéletesen beolvad az Evernote univerzum többi részébe. Miután létrehozott egy jegyzetet az Evernote iOS alkalmazáson keresztül, kattintson a mikrofon ikonra egy hangfelvétel létrehozásához; ilyen egyszerű. Diktálhat jegyzeteket az Evernote-tól az Apple Watch-on is.

A zökkenőmentes megközelítés érdekében használja a beépített iOS hangdiktációs eszközt közvetlenül az Evernote alkalmazásban. Koppintson a mikrofon ikonjára a billentyűzeten (az a szóköz közelében található), majd beszól a mikrofonhoz. Innentől hangja szöveggé alakul át közvetlenül a jegyzetévé.

Az Evernote egy ingyenes szolgáltatás, bár előfizetéssel kell vásárolnia a speciális funkciók, köztük több felhőalapú tárhely, gyors keresés és jegyzetekkel ellátott PDF-fájlok feloldásához. A hangrögzítő funkció használatához azonban nem szükséges prémium előfizetés.

Rengeteg lehetőség

Ha alkalmi hangrögzítő vagy, javasoljuk, hogy tartsa be az Apple natív alkalmazását, amely alapvető felvételi, szerkesztési és megosztási lehetőségeket biztosít. További funkciókért vegye figyelembe a Hangrögzítőt (Felvételi alkalmazás). A listán szereplő többi alkalmazás is nagyszerű, és saját rendszeres és haladó funkciókkal rendelkezik. Mivel ezeket az alkalmazásokat szabadon kipróbálhatja, nincs vesztenivalója mind a hét megoldás megvizsgálásával.

Melyik hangjegyzet alkalmazást használja az iPhone készüléken? Tudassa velünk alább.

Legutóbbi hozzászólások