Az Apple Watch nem importálja vagy szinkronizálja a névjegyeket? Hogyan javítsuk ki a jót

Néhány olvasó nemrégiben elmondta nekünk, hogy az Apple óráik abbahagyták a kapcsolattartási adatok szinkronizálását az üzenetek alkalmazással. A párosított iPhone-ok ellenőrzése megmutatta az összes helyes kapcsolattartási adatot, és minden üzenet tartalmazta az elérhetőségi adatokat. De az óra csak telefonszámokat mutatott, neveket nem! Úgy tűnik, hogy az óráik egyre nagyobb problémát jelentenek az Apple Watch nem importálja a névjegyeket.

Az Apple óráink általában rendkívül egyszerűvé teszik a kapcsolattartást a kapcsolattartókkal. Hívás kezdeményezése vagy az üzenet megválaszolása egyszerűen a jobb vagy bal csuklóból történik.

Az Apple Watchdal és a kapcsolattartókkal való együttműködés során azonban időnként problémák merülnek fel. Pontosabban időnként és megmagyarázhatatlan okokból találkozik azzal a problémával, hogy az Apple Watch nem importálja a névjegyeket.

Ez azt jelentheti, hogy néhány kapcsolattartója nyilvánvaló rím vagy ok nélkül importál helyesen, míg mások esetleg egyáltalán nem.

Tehát, amíg az ismerőseid többsége az órádon van, vannak olyanok is, amelyek ismeretlen okokból nem kerültek át a párosított iPhone-ról az órádra.

Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy miért fordul elő ez a viselkedés, nem következnek be semmilyen kiszámíthatósággal, és nincs semmiféle látszólagos minta. De szerencsére mindannyian tapasztaljuk, hogy ez az Apple Watch nem importálja a kapcsolatfelvételi problémákat, a javítások meglehetősen egyszerűek.

Indítsa újra az iPhone és az Apple Watch alkalmazást

Mindig a legegyszerűbb és legkönnyebb kipróbálni az iPhone és az Apple Watch újraindítását. Az óra újraindításához nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás lehetőség. Csúsztassa a kikapcsoláshoz, és miután kikapcsolta, nyomja meg ismét az oldalsó gombot.

Adja hozzá az országkódot a kapcsolattartók telefonszámaihoz

Több olvasó felfedezte, hogy az országkód egyszerű hozzáadása a kapcsolattartók telefonszámához azonnal megoldja a problémát!

Az országkód hozzáadásához nyissa meg a Névjegyek alkalmazást a párosított iPhone készüléken

 1. Válassza ki a szerkeszteni kívánt névjegyet
 2. Koppintson a Szerkesztés gombra a jobb felső sarokban

  Érintse meg a névjegykártyáját, és válassza a Szerkeszt lehetőséget becenév vagy más névalias hozzáadásához

 3. Koppintson a telefonszám (ok) ra, és adja hozzá az országkódot
 4. Ha elkészült, érintse meg a Kész elemet az adatok mentéséhez

Ellenőrizze a csatlakozásokat

Teljesen lehetséges, hogy az óra nincs megfelelően csatlakoztatva a telefonhoz. Annak biztosítása érdekében, hogy csatlakoztatva legyen, csúsztassa felfelé az óraszámlapot, és nézze meg, hogy a telefon ikon zöld-e.

Győződjön meg arról is, hogy be van-e kapcsolva a wifi vagy a Bluetooth a telefonján, és a repülőgép üzemmód ki van-e kapcsolva.

Törölje a problémás vagy hiányzó névjegyeket

Ha tömegesen importálta a névjegyeket az iPhone készülékére egy másik forrásból, és furcsa, szimbólumokkal rendelkező kapcsolatai vannak, akkor azok törlése eltávolíthatja a szinkronizálási problémát.

Ezeket a névjegyeket nem sikerült sikeresen importálni, és gyakran problémákat okoznak az órával.

Törölje ezeket a hiányzó vagy problémás névjegyeket a párosított iPhone Kapcsolatok alkalmazásán keresztül.

Menj Névjegyek> Válassza ki a hiányzó vagy problémás kapcsolattartót> válassza a Szerkesztés lehetőséget jobbra fentről> Görgessen le egészen a Névjegy törlése.

Koppintson erre, és erősítse meg, hogy törölni szeretné az adott névjegyet. Ez az!

Ellenőrizze az iCloud alkalmazást

Ez a probléma gyakran előfordul több iDevice, például iPhone, iPad és Apple Watch között.

Ha sokféle iDevice-t használ, győződjön meg arról, hogy névjegyei szinkronizálódnak az összes eszközzel az iCloudon keresztül.

Menj Beállítások> Apple ID-profil> iCloud és ellenőrizze, hogy a Kapcsolatok be van-e kapcsolva. Ha nem, kapcsolja BE.

Eltűnnek a névjegyek képei?

 1. Jelentkezzen be az asztali iCloud webhelyre Mac vagy PC-jéről
  1. Ha nem áll rendelkezésre számítógép, iPad vagy iPhone készülékén kérje az Asztal iCloud webhelyét egy böngészőből
 2. Ellenőrizze, hogy a Névjegyek szinkronizálva van-e az iCloud szolgáltatással
  1. Ha a névjegyek nem szinkronizálódnak, az iPhone készülékén lépjen a következőre: Beállítások> iCloud > Kapcsolja ki a névjegyeket, és törölje őket az iPhone készülékről
  2. Kikapcsolja az iPhone és az Apple Watch funkciót
 3. Kapcsolja be az iPhone készülékét
 4. Kapcsolja be az Apple Watch-ot
 5. Miután az Apple Watch és az iPhone be van kapcsolva, térjen vissza az iCloudba, és kapcsolja vissza a kapcsolattartókat

Miután a két eszköz újra csatlakozik, és az adatok szinkronizálódnak.

Új névjegyek szinkronizálása

Ha a fenti megoldások nem sikerültek, próbálkozzon újraszinkronizálással a névjegyekkel. Ez valószínűleg egy kis húzás lesz, de újra szinkronizálhatja őket.

 1. IPhone-on Indítsa el a Watch App
 2. Menj Az órám
 3. Most érintse meg a gombot Általános> Visszaállítás
 4. Érintse meg A szinkronizálási adatok visszaállítása

Ez a művelet törli az összes tartalmat, például a névjegyeket és a naptárbejegyzéseket az óráról, majd újra szinkronizálja az adatokat az iPhone készülékről.

A folyamat néhány percet igénybe vehet, ezért legyen türelmes, és miután végzett, ellenőrizze, hogy a névjegyek megfelelően szinkronizálódnak-e.

Párosítás, majd javítás

Remélhetőleg nem jön le erre a lehetőségre. De ha a probléma továbbra is fennáll, és nem tudja elérni az órája névjegyeit, akkor a legvégső megoldásként szünteti meg a telefon és a párosítás párosítását.

Mielőtt a biztonsági másolat szétválasztása megmaradna, ezért ne aggódjon túl sokat.

Válassza le az Apple Watch párját

 1. Tartsa iPhone-ját és nézze a közelben, hogy megbízható kapcsolat legyen
 2. Indítsa el a Watch App az iPhone-on
 3. Menj Az órám lapot, és nyissa meg a Saját órát a tetején
 4. Koppintson a én ikon
 5. Érintse meg Az Apple Watch párosításának megszüntetése
 6. Erősítse meg, hogy intézkedni szeretne, és adja meg az Apple azonosítóját és jelszavát
 7. Most párosítsa újra az alkalmazás elindításával, és az oldalsó gomb megnyomásával indítsa el az órát is
 8. Érintse meg Indítsa el a párosítást
 9. Vezesse be a telefont az óra animációjába, és miután felismerte, tájékoztatja Önt arról, hogy a szinkronizálás sikeres volt.

Most folytathatja a beállítások visszaállítását. A helyreállítás után ellenőrizze, hogy a névjegyeket sikeresen szinkronizálták-e.

Párosítás az iPhone nélkül

Ha nincs kéznél az iPhone, akkor az Apple Watch összes tartalmának és beállításának törlése automatikusan szétválasztja.

Az Apple Watch-on koppintson a ikonra Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése. Ez visszaállítja az Apple Watch gyári beállításait.

A névjegy (ek) szerkesztése

Ez a megoldás viszonylag egyszerű, ha csak néhány hiányzó kontakt van. De bárkinek, akinek sok hiányzó kapcsolata van, ez a javítás igazi fájdalom!

Ez azért van, mert ez a módszer magában foglalja a névjegyek szerkesztésétegyenként.

Bármilyen kapcsolatfelvételhez NEM MEGJELEN Apple Watch-on szerkesztheti az iPhone-on a névjegyeket

Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást, válassza ki azt a kapcsolattartót, amely nem importál és nem szinkronizál az iPhone és az Apple Watch között, és változtasson ezen a névjegyen.

Ez lehet olyan egyszerű, mint egy középső kezdőbetű, becenév, születésnap, cím vagy bármely más mezőinformáció hozzáadása. Vagy csak tegyen egy szóközt az ismerősök neve mögé.

A legfontosabb itt valami kiegészítés. Ezután mentse a névjegyet.

Ez lehet olyan egyszerű, mint egy középső kezdőbetű, becenév, születésnap, cím vagy bármely más mezőinformáció hozzáadása.

Vagy csak tegyen egy szóközt az ismerősök neve mögé. A legfontosabb itt valami kiegészítés. Ezután mentse a névjegyet. Várjon néhány másodpercet, és ez a kapcsolat most megjelenik az óráján.

Mint mondtam, nem nagy baj, ha ez a kérdés csak néhány kapcsolattartónál jelentkezik. DE elég rohadt nagy probléma, ha ez a legtöbb ismerősöddel történik.

Olvasói tippek

 • Sheila azt javasolja, hogy törölje az összes hiányzó névjegyet a párosított iPhone Kapcsolatok alkalmazásból, majd manuálisan adja hozzá őket az iPhone-on. Arra figyelmeztet, hogy ez egy időigényes folyamat ÉS ÉS hogy a kapcsolattartók adatait elérhetővé kell tenni az újbóli belépéshez. De miután eltávolította, majd visszahozta minden hiányzó kapcsolatát - megjelentek az óráján!
 • Sean azt javasolja, hogy adja hozzá az országkódot (például +1 az USA esetében) a telefonszám elejéhez
 • Rob felfedezte, hogy az Apple Watch-nak vannak olyan kapcsolatai, amelyek egyesülnek az iCloud és a Google / Gmail között. Ezeket a névjegyeket egyszerűen konvertálva vissza az iCloud-bejegyzésükkel megoldotta a problémát. Tehát adjon egy nagyszerű tippet!
 • Próbálja ki a következőket, ha saját Mac vagy MacBook számítógépe van:
  • Jelentkezzen be az iCloud webhelyére a Safari vagy egy másik böngésző segítségével, és válassza a Névjegyek lehetőséget
  • Ellenőrizze, hogy minden névjegye naprakész-e ezen az iCloud-webhelyen, majd exportálja az összes névjegyet egy vCard-ra - ez egy kritikus lépés, ezért ne hagyja ki!
  • Töltse le azt a vCard-ot a Mac számítógépére
  • Most törölje az összes névjegyet az iCloud webhelyéről
  • Kapcsolja be az összes iDevice készülékét (iPhone / iPad / iPod / Watch), amely ugyanahhoz az Apple ID-hez csatlakozik
  • Várjon, amíg az összes névjegy eltűnik az összes eszközéről
  • Most importálja a vCard névjegyzéket Mac-jéről vissza az iCloud-fiókjába az iCloud webes verziójának használatával
  • Miután a névjegyek újra szinkronizálódtak, ellenőrizze az Apple Watch készülékét

Legutóbbi hozzászólások