Az iPad nem kapcsol ki, lehetséges javítások

Nemrégiben sok kérdést kaptunk erről az idegesítő kérdésről, ahol az iPad egyáltalán nem fog kikapcsolni. Úgy gondoljuk, hogy ez nem kapcsolódhat egy adott modellhez vagy egy adott iOS verzióhozkérdés, mivel észrevettük ezt mind a régebbi iPad-ekben, mind az iPad Air legújabb modelljeiben.

Ha hozzáfér a kezdőképernyőhöz (nem vagyunk biztosak abban, hogy iPadje lefagyott-e az Apple logó képernyőn, vagy csak akkor jelenik meg, amikor megpróbálja kikapcsolni):

BIZTONSÁGI MENTÉS

 • Mielőtt bármit is tenne, ha van hozzáférése, készítsen biztonsági másolatot iPad-ről az iCloud vagy az iTunes segítségével

Ha ezzel a problémával szembesül, az első ügyintézés az, hogy megpróbálja visszaállítani az iPad készülékét. Felhívjuk figyelmét, hogy az eszköz visszaállítása nem befolyásolja az eszközön tárolt dokumentumokat vagy más fájlokat.

Állítsa vissza az iPad készülékét

 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva (és tartsa lenyomva) MINDKÉT az Alvás / Ébresztés gomb és a Kezdőlap gomb (vagy a Hangerő csökkentése).
 2. Tartsa továbbra is a MINDKET tartsa (figyelmen kívül hagyva az esetlegesen megjelenő üzeneteket), amíg meg nem jelenik az Apple logó a képernyőn.
 3. Engedje el a MINDKET gombot, amikor látja az Apple logót, és hagyja, hogy az eszköz rendesen elinduljon.

Megállapítottuk, hogy ez sok felhasználó számára megoldotta a problémát.

Frissítse iOS-jét

 • Ellenőrizze, hogy a szoftvere naprakész-e
 • Válassza a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpontot
 • Ha rendelkezésre áll frissítés, folytassa a frissítést (miután először készített biztonsági másolatot)

A következő felfedezésre kerülő lehetőség az Automatikus zárolás és zárolás / Feloldás témakörben kapcsolódik az iPad készülékéhez

 1. Válassza a Beállítások> Általános> Automatikus zár lehetőséget. Ha a „Soha” értékre van állítva, próbáljon meg választani bármelyik másik lehetőséget, például a „2 perc” lehetőséget. Miután beállította ezt az opciót, ellenőrizze, hogy a készülék magától kikapcsol-e az inaktivitás 2-3 perce után.
 2. Az Általános beállítások alatt ellenőrizze, hogy a „Zárolás / Feloldás” funkció be van-e kapcsolva.

Kapcsolja be a Repülő üzemmódot

 • Ha iPadje megpróbálja letölteni az információkat, és ez az, ami megakadályozza, hogy leálljon, akkor a Repülőgép üzemmód bekapcsolása megakadályozza a csatlakozást

Engedélyezze az AssistiveTouch alkalmazást egy virtuális gombhoz, hogy utánozza az eszköz összes hardver gombját

 1. Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek> AssistiveTouch: kapcsolja be
 2. A készülék kikapcsolásához érintse meg a képernyőn megjelenő AssistiveTouch gombot (ez egy kis, kerek gomb, amely a képernyő tetején lebeg)
 3. Koppintson az Eszköz elemre, érintse meg és tartsa lenyomva a Képernyő zárolása gombot, amíg a „csúszik a kikapcsoláshoz” üzenet jelenik meg
 4. Kapcsolja ki a készüléket a csúszka OFF állásba csúsztatásával

Ha ezzel a módszerrel kapcsolja ki a készüléket (Segítő érintés), NEM tudja bekapcsolni az eszközt, ha a bekapcsológomb nem működik (ez lehet vagy nem.) Ha az iPad nem kapcsolja be a normál módot módon csatlakoztassa a számítógéphez vagy egy külső töltőhöz a készülék újbóli bekapcsolásához.

Nem lehet semmit megjeleníteni a képernyőn, vagy az előző tippek nem működtek

 • Próbálkozzon az iPad és az iTunes összekapcsolásával, és nézze meg, hogy az iTunes felismeri-e. Ha igen, először készítsen biztonsági másolatot, majd ellenőrizze a frissítést. Lehet, hogy vissza kell állítania. A Restore szolgáltatással az iTunes újratölti az iOS-t az eszközre, automatikusan újraindítja és szinkronizálja a könyvtárat, így ha van sérült szoftver, a helyreállítás általában javítja.
 • Ha ez nem működik, készítsen biztonsági másolatot iPad-ről az iCloud vagy az iTunes segítségével, majd hagyja, hogy az akkumulátor teljesen lemerüljön. Ezután próbálja meg csatlakoztatni az eszközt a számítógépéhez, és indítsa el az iTunes alkalmazást. Válassza a Visszaállítás lehetőséget.

Az iPad nem fog kikapcsolni: Az iPad helyreállítási módba állítása

 • 1. lépés: Nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépen, és csatlakoztassa az iPad készüléket az USB adapterhez.
 • Következő 2. lépés: Tartsa nyomva 10 másodpercig az iPad „Home” és „Power” gombjait.
 • 3. lépés: Engedje el a „Power” gombot, és tartsa lenyomva a „Home” gombot további öt másodpercig. A képernyőnek fekete színűnek kell maradnia. Ha az iPad megjelenik egy „Csatlakoztatás az iTunes-hoz” feliratú üzenettel, ismételje meg a folyamatot a 2. lépéstől.
 • 4. utolsó lépés: Kattintson az OK gombra a számítógép felugró ablakában, amely azt jelzi, hogy „iTunes helyreállítási módban észlelt egy iPad-et” az iPad helyreállítási folyamatának elindításához. Az iTunes visszaállítása visszaállítja az iPad készüléket az iOS legújabb verziójára.

ÖSSZEFÜGGŐ: Üres kezdőképernyő iPad vagy iPhone készüléken

Ha továbbra is problémákat tapasztal, akkor a választása lehet állítsa vissza az iPad gyári beállításait.

Állítsa vissza az iPad beállításait

 • Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Az összes beállítás visszaállítása lehetőséget
 • Ez nem befolyásolja az adatait. Visszaállítja egyes beállításainak gyári alapértelmezett beállításait, beleértve az összes beállítást és jelszót a WiFi, a Bluetooth, a Ne zavarjanak, Értesítések, Általános, Hangok, Fényerő és háttérkép és Adatvédelem beállításokra.

Semmi sem működik?

Ha azonban továbbra is tapasztalja ezt a problémát, miután megpróbálta a fenti lépéseket, ÉS ragaszkodik az Apple logójához, miközben az eszköz nem kapcsol ki. És úgy tűnik, hogy a készülék akkumulátorának teljes lemerítése és az újraindítás sem segített. Ha továbbra is tapasztalja ezeket a tüneteket, fontolja meg az eszköz DFU módban történő visszaállítását.Kérjük, készítsen biztonsági másolatot eszközéről, mielőtt megpróbálja visszaállítani az iPad alkalmazást.

VAGY vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, vagy vigye el az Apple Store / Genius ügyfélszolgálatához, és kérje meg őket, hogy nézzék meg. Kérjük, tudassa velünk észrevételekkel, ha a lépések működtek az Ön számára. Ha más módszereket talált a probléma kezelésére, kérjük, ossza meg a közösséggel.

Legutóbbi hozzászólások