Véletlenül töröltem a szöveges üzeneteket az iPhone készülékemről, hogyan szerezhetem vissza őket?

Szinte minden nap megkérdezzük ezt a kérdést: hogyan kaphatom vissza a törölt szöveges üzeneteket? Mindannyian tudjuk, hogy a szövegeket és üzeneteket néha véletlenül törlik.

Ez az élet ténye, különösen, ha hagyod, hogy gyerekek, házastárs vagy lány / barátok, családtagok, sőt még sima régi barátok is kölcsönkérjék iPhone vagy iPad készülékedet.

Leggyakrabban nem szándékosan, csupán annyi kell, hogy ellop a megfelelő irányba, és eltűnik az üzenet-beszélgetés (és minden csatolt kép / videó / matrica / gif). DE nem feltétlenül végleg.

Nézze meg a többi eszközét, beleértve a Mac-eket is!

Ha azt kérdezi, hogyan tudom lekérni a törölt iMessage-eket vagy szövegeket? Ne keresse tovább a Mac-et vagy más iDevice-eket.

Ha nem használja az Üzeneteket az iCloud alkalmazásban ÉS ÉS az azonos Apple ID azonosítójú üzeneteket nem egy és több iDevice vagy iDevice és Mac számítógépen használja, akkor amikor egy eszközön töröl egy szövegszálat, azt NEM törli más készülékeken.

Tehát először ellenőrizze bármely más eszközt, és nézze meg, hogy az üzenetszál van-e.

Minden eszközének lehetővé kell tennie az iMessage és az SMS helyreállítást is, csak az Üzenet alkalmazás megnyitásával!

Ahhoz, hogy ez működjön, korábban aktiválnia kell az iMessage alkalmazást a számítógépén, vagy további iDevice-t ugyanazzal az Apple azonosítóval ÉS nincs engedélyezve az üzenetek az iCloudban.

Tehát, ha az Üzeneteket használja Mac számítógépén vagy egy másik iDevice-ben, továbbítsa ezt a szálat magának, így a másolat arra az eszközre kerül, ahonnan törölte.

Csak ne feledje, hogy amikor válaszol, az Önnek és NEM az eredeti feladónak válaszol.

Új beszélgetést kell indítania az eredeti feladóval való beszélgetéshez.

Tehát ez az opció azoknak szól, akik csak a szövegekben tárolt információkat akarják, NEM azok számára, akik folytatni szeretnék a beszélgetést.

Üzeneteket használok az iCloudban. Milyen lehetőségeim vannak egy törölt szöveg visszaállítására?

Az iCloudot és az Üzeneteket az iCloudban használó emberek számára az iOS automatikusan tárolja az összes iMessages, szöveges (SMS) és multimédia (MMS) üzenetet az iCloudban.

Sajnos az iCloudban található Üzenetek automatikusan frissülnek, így amikor egy eszközt töröl, üzenetet, fotót vagy beszélgetést azonnal eltávolít minden eszközéről.

Ez az eszközök közötti szinkronizálás azt jelenti, hogy mindig ugyanaz a nézet, ahová az iMessage-et használja - és ez általában kiváló funkció.

De ha véletlenül töröl egy üzenetet, az nagyon rossz dolog - mert ez a törölt üzenet már nem érhető el egyetlen eszközön sem.

Csak törölte ezt az üzenetet?

Ha most törölte ezt az üzenetet, akkor helyreállíthatja azt, ha a lehető leghamarabb kikapcsolja az Üzeneteket az iCloud szolgáltatásban.

Amikor kikapcsolja az Üzeneteket az iCloudban, megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy le szeretné-e tölteni az üzeneteit, és letiltja-e az Üzeneteket az iCloudban.

Koppintson a Üzenetek letiltása és letöltése.

Ha üzenete továbbra is az Apple üzenetében található az iCloud szervereken, akkor az letölti az Ön eszközére!

Hogyan lehet helyreállítani a törölt szöveges üzeneteket iPhone vagy iPad készülékről az iCloud vagy az iTunes / Finder alkalmazás biztonsági mentésével

Ha nincs másik Apple-eszköze, vagy nem aktiválta az iMessages alkalmazást, hogyan lehet visszakapni a régi szöveges üzeneteket?

Nos, az egyetlen másik lehetőség (néhány harmadik féltől származó alkalmazáson kívül) az iPhone biztonsági mentésének megtekintése az iTunes vagy az iCloud alkalmazásban.

Ha biztonsági másolatot készít az iCloud vagy az iTunes segítségével, akkor az összes szöveges üzenettel folytatott beszélgetést (SMS, MMS és iMessages) továbbra is megőrzi iPhone biztonsági mentése - tehát ha nemrégiben készített biztonsági másolatot, akkor ezek a szálak megvannak.

De ezek a biztonsági mentések csak a biztonsági mentés dátumáig és időpontjáig tartalmaznak információkat.

Tehát itt van egy másik ok az iCloud BackUp bekapcsolására - ha még nem volt jó oka.

Gyors emlékeztetőként kapcsolja be az iCloud BackUp programot a következővel:Beállítások> Apple ID-profil> iCloud> iCloud Backup, és kapcsolja be.

Keresse meg az iCloud biztonsági mentéseket

Tehát, ha nemrég elveszítette a szöveges üzeneteit, állítsa vissza a legújabb biztonsági másolatot, és szerezze be az összes aktuális üzenetet a biztonsági mentés létrehozásakor.

Annak ellenőrzéséhez, hogy mikor mentett utoljára az iCloudra, nyissa meg a következő címet: Beállítások> Apple ID-profil> iCloud> Tárhely kezelése> Biztonsági mentés> Az eszközhogy megtekinthesse a legújabb biztonsági másolat dátumát és méretét.

Korábbi iOS iCloud biztonsági mentési helyek

 • IOS 10.3 esetén lépjen a következőre: Beállítások> Apple ID-profil> iCloud. Koppintson az iCloud használatát bemutató grafikonra, majd koppintson a Tárolás kezelése elemre
 • IOS 10.2 vagy korábbi verzióval lépjen a következőre: Beállítások> iCloud> Tárolás> Tárhely kezelése

Keresse meg a macOS Catalina + Finder alkalmazás biztonsági mentéseit

 1. Csatlakoztasson egy iOS vagy iPadOS eszközt a MacOS Catalina vagy újabb rendszert futtató Mac számítógépéhez
 2. Nyisson meg egy új ablakot a Finderben, és válassza ki az eszközt az oldalsávon
 3. Lépjen az Általános fülre, és kattintson a Biztonsági mentések kezelése elemre

  Keresse meg a Biztonsági másolatokat a Finderből, és kattintson a vezérlőgombbal a megjelenítéséhez a Finderben

 4. Vezérlőgombbal kattintson a kívánt iDevice biztonsági mentésre
 5. Válassza a Megjelenítés a keresőben lehetőséget

Keresse meg az iTunes biztonsági mentéseket (macOS Mojave és régebbi verziók)

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást
 2. A felső menüsorban érintse meg a elemet iTunes> Beállítások
 3. Kattintson az Eszközök elemre
 4. Vezérlőgombbal kattintson a kívánt eszközmentésre
 5. Válassza a Megjelenítés a keresőben lehetőséget
 6. Egy ablak megmutatja az összes rendelkezésre álló biztonsági másolatot dátummal

Ha többet szeretne megtudni a Finder alkalmazásról és az iTunes biztonsági mentéseiről, olvassa el ezt a cikket.

Minden visszamegy, nemcsak az üzenetek!

Ne feledje, hogy ez a folyamat mindent visszaáll az utolsó mentésre, így ha sok fotót, videót készített, vagy sok alkalmazást vagy könyvet töltött le, akkor ezek az elemek nem jelennek meg, és újra le kell töltenie őket . Fotók és videók esetében feltétlenül készítsen biztonsági másolatot ezekről az iCloud-tól eltérő eszközzel, például a Google Drive-ra, a Dropbox-ra vagy a választott biztonsági mentési helyre.

És ha soha nem készített biztonsági másolatot az iTunes vagy az iCloud használatával, vagy nem készített biztonsági másolatot a közelmúltban, akkor a szövegeid sajnos végleg elvesznek. Sajnos jelenleg csak így lehet letölteni a véletlenül törölt szövegeket.

Helyreállítás iCloud biztonsági mentésből

 1. Kapcsolja ki az iPhone keresése lehetőségetBeállítások> Apple ID-profil> iCloud> iPhone keresése> Ki
 2. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése
 3. Az Alkalmazások és adatok képernyőn érintse meg a elemet Visszaállítás az iCloud Backup és, jelentkezzen be az iCloudba
 4. Válassza a lehetőségetVálassza a Biztonsági mentés lehetőséget és válassza ki a kívánt biztonsági másolatot a rendelkezésre álló biztonsági másolatok listájáról, majd érintse meg a kék Visszaállítás gombot
  1. Az iPhone arra kéri, hogy válassza ki a visszaállítandó iCloud biztonsági másolatot (ha több van.) Az Apple dátumokkal és időkkel bélyegzi az iCloud biztonsági mentéseit, ezért válasszon egy biztonsági másolatot, amely még azelőtt kelt, mielőtt véletlenül törölte ezeket az üzeneteket
 5. Az iCloud megkezdi a helyreállítást, és becslést ad a befejezésről. Ez gyakran csak néhány percet vesz igénybe, de időnként több (akár órát is) igénybe venni. Legyen tehát türelmes!

Az iCloud biztonsági másolatának helyreállítása után

 • Az újraindítás után az iOS letölti a megvásárolt zenét, filmeket, tévéműsorokat, alkalmazásokat, könyveket, fotókat és egyéb tartalmakat
 • Ha kéri, adja meg az iTunes Store, az App Store és az iBooks Store fiókok jelszavait az elemek visszaállításához

Visszaállítás iTunes biztonsági mentésből

 1. Kapcsolja ki az iPhone keresése lehetőségetBeállítások> Apple ID-profil> iCloud> iPhone keresése> Ki
 2. Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét, és nyissa meg az iTunes alkalmazást
 3. Válassza ki az eszközét, és koppintson az Összegzés elemre
 4. Válassza ki ezt a számítógépet
 5. Válassza a Biztonsági másolat visszaállítása lehetőséget az iTunes alkalmazásban
 6. A rendelkezésre álló biztonsági másolatok listájából válassza ki a visszaállítani kívánt biztonsági másolatot, és ne felejtse el kiválasztani azt a biztonsági másolatot, amely közvetlenül a szöveges üzenetek véletlen törlése előtt kelt.
 7. Koppintson a Visszaállítás elemre, és várja meg, amíg a visszaállítás befejeződik
  1. Titkosított biztonsági mentésekhez adja meg a jelszavát
 8. Az eszköz újraindítása után várja meg, amíg szinkronizálódik az iTunes programmal
  1. Az iTunes 12.7 verziójától kezdve az alkalmazásokat már nem kezelik, ezért minden alkalmazást le kell tölteni minden eszközön

Nem készítek biztonsági másolatot iPhone-ról az iCloud vagy az iTunes használatával. Hogyan állíthatom vissza a törölt üzeneteket?

Ha nem készít biztonsági másolatot, kipróbálhat egy harmadik fél eszközét, vagy megkérdezheti az iPhone Cellular Provider szolgáltatóját, hogy tárolják-e a szöveges üzeneteket a szerverein.

Csatlakozzon egy harmadik félhez!

És természetesen van erre egy alkalmazás. Egy csomó alkalmazás állítja, hogy segítenek ebben a helyzetben.

Ezek az eszközök megnézik az iDevice adatait, és keresik a tárhelyen lévő szöveges üzenetfájlokat, amelyek készen állnak a felülírásra.

Egy adott alkalmazás ajánlása helyett azt javasoljuk, hogy keressen az App Store áruházban olyan keresési kifejezés segítségével, mint a Törölt szövegek helyreállítása vagy variációk.

Nézze meg, milyen lehetőségek vannak, és feltétlenül olvassa el az értékeléseket.

Egyes alkalmazások az ígéretek szerint működnek, míg mások nem, ezért a legjobb ellenőrizni ezeket a véleményeket, hogy az alkalmazás megfelel-e ígéreteinek.

Legutóbbi hozzászólások