Az iPhone megtartja a saját maga alaphelyzetbe állítását, a javítást

Nincs annál idegesítőbb, mint egy iPhone, amely folyamatosan visszaállítja önmagát. Használhatatlanná teheti iPhone-ját! Több olvasó beszámol arról, hogy az adott iPhone folyamatosan újraindítja a problémát a legújabb iOS-verzióra való frissítés után. Az iFolks kétféle visszaállítási problémára panaszkodik. Az egyik, az iPhone készülékeik véletlenszerűen indulnak újra, minden látható minta vagy kiszámíthatóság nélkül. Egyik pillanatban az iPhone-jukat szokásosan használják, a következő pillanatban pedig durranás - hirtelen visszaáll. Mások számára, akik talán még szerencsétlenebbek az iFolk számára, iPhone-juk az újraindítás folyamatos körébe van ragadva - soha nem jutnak túl az Apple logó képernyőjén, csak újra és újra visszaállnak.

Próbálja ki ezeket a tippeket azoknak az időknek a javításához, amikor az iPhone folyamatosan visszaállítja önmagát

 • Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét és az akkumulátor állapotát (az iOS 11.3 vagy újabb verziót használók számára)
 • Állítsa be a dátumot és az időt az Automatikus beállításról a Kézi értékre
 • Próbálja meg visszaállítani az összes beállítást az iPhone készülékén
 • Használja a Repülőgép módot a Cellular kikapcsolásához
 • Frissítse iOS-jét a legújabb verzióra
 • Indítsa újra az iPhone készülékét
 • Alkalmazások frissítése
 • Tisztítsa meg a villámtöltő portot
 • Ellenőrizze a diagnosztikai és használati adatokat
 • Visszaállítás a gyári beállításokra

Az iPhone visszaállítja / újraindítja az iOS 11.x.x frissítést?

Nézze meg ezt a cikket a probléma elhárításához az iOS 11 rendszerben.

Az akkumulátor ellenőrzése

Az iPhone6S különösen hajlamos a leállításra akkor is, ha az akkumulátor százalékos aránya legalább 30% -ot mutat. Ezt a problémát az iPhone-ok hibás akkumulátoregységei okozzák. Az iPhone-modellek sok más felhasználója azonban hasonló problémákat tapasztalt az iPhone-on az akkumulátorok teljesítményével kapcsolatban.

Jó hír, hogy az Apple jelenleg cseréli az érintett iPhone-ok akkumulátorait. Itt ellenőrizheti az Apple támogatási webhelyét, hogy meggyőződjön arról, hogy készüléke megfelel-e a cserének. Ha az iPhone modellje nem szerepel a listán, hívja az Apple ügyfélszolgálatát, vagy egyeztessen személyes találkozót a helyi Apple Store-ban. Egyes olvasók szerint az Apple kicserélte az akkumulátorokat, még akkor is, ha az iPhone modelljük nem szerepelt a minősítő helyén.

Ellenőrizze az akkumulátor állapotát

Előfordul, hogy az iDevice az akkumulátor állapotának és a csúcsteljesítményével kapcsolatos problémák miatt beleakad az újraindítási ciklusba. Az iOS 11.3 verziótól kezdve az Apple egy új akkumulátor-egészségügyi funkciót léptetett életbe csak az iPhone készülékek számára (a cikk írásakor.) Ez a még béta állapotú funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék iPhone akkumulátoruk állapotát. Vessen egy pillantást iPhone akkumulátorának állapotára a következővel:Beállítások> Akkumulátor> Az akkumulátor állapota (béta) és koppintson rá. Nézze meg a maximális kapacitást és ami még ennél is fontosabb, a csúcsteljesítményt. Nézze meg, hogyan méri az iPhone!

Ha a csúcsteljesítmény-képesség a normálistól eltérő dolgot mutat, figyelmesen olvassa el a csúcsteljesítmény-képesség alatti információkat, hogy többet megtudjon arról, hogy az akkumulátor állapotfelmérését miként fedezte fel az adott eszköz. Megtudhatja, hogy az eszköz bekapcsolta a teljesítménykezelést, hogy az iOS nem tudja meghatározni az akkumulátor állapotát, vagy hogy az akkumulátor állapota jelentősen romlik. Azt is javasolhatja, hogy cserélje ki az akkumulátort, vagy kérjen további segítséget az Apple ügyfélszolgálatán keresztül.

Mindig frissítsen

Ez a váratlan viselkedés gyakran az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken fordul elő, amikor az iOS régebbi verzióját használja. Tehát győződjön meg arról, hogy iPhone-ján fut az iOS legújabb verziója. Könnyű ellenőrizni! Menjen a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpontra. Ha van elérhető frissítés, akkor töltse le és telepítse az új verziót. Nézze meg, hogy ez megoldja-e az iPhone problémáját, visszaállítja-e magát.

Ha kétségei vannak, használja a Kényszerített alaphelyzetbe állítást

Ez a művelet az első dolog, ha problémákat tapasztal az iPhone készülékén

 1. IPhone 6S és régebbi verziók, az összes iPad és iPod Touch készülék esetén nyomja meg és tartsa lenyomva 10 másodpercig a Kezdőlap és az Alvó / Ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Engedje el a gombokat, és hagyja, hogy a készülék magától elinduljon
 2. Ha iPhone 7 vagy 7+ rendszert használ, akkor együtt kell megnyomnia az Alvás / Ébresztés és a Hangerő csökkentése gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 3. IPhone 8, 8+ és X esetén: Koppintson (gyorsan nyomja be és engedje fel) a Hangerő növelése gombot. Ezután érintse meg (gyorsan nyomja be és engedje fel) a Hangerő csökkentése gombot. Tartsa nyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó, majd engedje el

Néha a kényszerített visszaállítás a leggyakoribb válasz az iPhone problémáira az iOS frissítése után.

Dátum és idő módosítása

Módosítsa a dátumot az iPhone készülékén. Érintse meg Beállítások> Általános> Dátum és idő. Kapcsolja ki az „Automatikus beállítás” funkciót, és állítsa be manuálisan a múlt dátumának időpontját. Ezután indítsa újra készülékét. Miután az újraindítási probléma megoldódott, állítsa vissza a dátum- és időbeállítást az „Automatikus beállítás” lehetőségre

Frissített alkalmazások?

A következő lépés az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes iOS-alkalmazásod naprakész. Ha függőben vannak alkalmazásfrissítések, mindenképpen frissítse ezeket az alkalmazásokat, és nézze meg, megoldja-e a visszaállítási problémát. Sokan elhanyagoljuk a harmadik féltől származó alkalmazások frissítését, ezért készítsen rutint ezek frissítéséről is.

Egy nemrégiben megvásárolt, harmadik féltől származó alkalmazás gyakran okozza ezt a problémát. A lehetőségek szűkítése érdekében javasoljuk, hogy törölje azokat az alkalmazásokat, amelyeket a közelmúltban vásárolt vagy frissített. Azt javasoljuk megcélozva azokat az alkalmazásokat, amelyeket az iPhone legújabb iOS-frissítése előtt telepített vagy frissített. Próbáljon meg emlékezni arra, hogy telepített vagy frissített-e egy alkalmazást közvetlenül azelőtt, hogy az iPhone elkezdte ezt a furcsa viselkedést. Ha nem biztos benne, nézze meg az iOS frissítés telepítésének dátumát (Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés), és jegyezze fel ezt a dátumot. Ezután nyissa meg az App Store-ot, és ellenőrizze azóta telepített vagy frissített alkalmazásokat.Ne felejtse el megadni az iOS frissítésének napját is. Most távolítsa el az összes alkalmazást VAGY távolítsa el őket egyenként, és nézze meg, hogy ez megoldja-e az iPhone visszaállítási problémáit.

Ha már megpróbálta a kényszerített alaphelyzetbe állítást és az alkalmazás frissítését / törlését, és továbbra is tapasztalja a visszaállítási problémát, hajtsa végre az alábbi részletes lépéseket a probléma megoldására iPhone-ján.

Vizsgálja meg a töltőportját

Vessen egy alapos pillantást az iPhone alján található Lightning töltőportra. Nézze meg, nem szennyeződött-e por vagy törmelék a kikötőben. Ha igen, akkor próbáljon megtisztítani a Villám portot! Ez megoldhatja a problémákat. És ne felejtsen el eltávolítani minden esetet, mielőtt megvizsgálná és megtisztítaná az iPhone minden portját, beleértve a fejhallgató-csatlakozókat és a töltőportokat is.

Ellenőrizze néhány beállítást

Ellenőrizze a Beállítások lehetőséget

 • Lépjen a Beállítások> Adatvédelem> Görgessen le a Diagnosztika és használat> Koppintson a Diagnosztikai és használati adatok elemre.Vessen egy pillantást, és nézze meg, hogy valamelyik alkalmazása többször is megjelenik-e. Ha igen, távolítsa el az alkalmazást. Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma.
 • Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Az összes beállítás visszaállítása lehetőséget. Adja meg a jelszavát, ha kéri. Ez a művelet visszaállítja iPhone összes gyári alapértelmezett beállítását, de nem veszít el semmilyen adatot vagy alkalmazást. Viszont újra be kell írnia a WiFi adatait és jelszavát.

Állítsa vissza iPhone-ját a biztonsági mentésből

Az első dolog, amit meg kell próbálni, az iPhone visszaállítása a biztonsági másolatból. Reméljük, hogy időt szán az iDevice rendszeres biztonsági mentésére. A biztonsági mentések elengedhetetlenek, különösen, ha ilyen problémákkal szembesül.

A biztonsági mentésből való visszaállítás nagyon egyszerű, bár technikailag hangzik. Kövesse az alábbi lépéseket az iPhone visszaállításához a biztonsági másolat használatával.

 1. Csatlakoztassa iPhone készülékét az iTunes futtató számítógépéhez. Győződjön meg arról, hogy a számítógépén az iTunes legújabb verzióját használja.
 2. Ha az üzenet megjelenik az iPhone készüléken, erősítse meg a „Bízzon ebben a számítógépben” lehetőséget
 3. Kattintson a Biztonsági másolat visszaállítása elemre
 4. Válassza ki a biztonsági másolatok listájáról az iPhone-ját visszaállítani kívánt biztonsági másolatot.
 5. Kattintson a Visszaállítás gombra, és hagyja, hogy a folyamat befejeződjön az iPhone készüléken
 6. Az iPhone szinkronizálása után leválaszthatja a számítógépről, és kipróbálhatja.

Fontolja meg a DFU-visszaállítás végrehajtását, különösen akkor, ha iPhone-ja gyakran és ismételten tapasztalja ezt a problémát.

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a tervezést szem előtt tartva

Ha nem biztos abban, hogyan készítsen biztonsági másolatot iPhone vagy iPad eszközéről, kövesse az alábbi cikkben található lépéseket. Megtudhatja, hogyan készíthet biztonsági másolatot minden iDevice-ről. A tippek jó mentési stratégiát is kínálnak; mikor kell biztonsági másolatot készíteni, milyen gyakran és hogyan kell több biztonsági másolatot létrehozni.

Legalább azt javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot az iCloud-ból, hogy hozzáférhessen adataihoz. Ez azoknak az olvasóknak szól, akik nem az iTunes-ot használják biztonsági másolatuk készítéséhez.

Ki fél az iPhone-adatok elvesztésétől, Útmutató a biztonsági mentésekhez

Miután elkészítette iPhone-jának biztonsági mentését, az megnyugtatást nyújt, mielőtt gyári beállítást végezne az eszközön. Van esély arra, hogy a tiszta telepítéskor elveszítse a régi archívumokat az iPhone készülékéről. Sok olyan harmadik féltől származó alkalmazás létezik, mint például az iBackupBot, amelyek segítenek helyreállítani a régi SMS-eket és archivált üzeneteket, amikor tiszta telepítést hajt végre iPhone-jára.

Visszaállítja a gyári beállításokat?

A váratlan újraindítást gyakran szoftver, hardver vagy tartalom okozza. Ha a korábbi megoldásokkal nem sikerült orvosolni az iPhone váratlan újraindítását, a következő javaslat az iOS újratelepítése és az iDevice teljes visszaállítása a gyári beállításokra. Bár ez riasztónak tűnhet, rendben kell lennie, ha biztonsági másolatot készít az iPhone készülékéről, mielőtt visszaállítaná gyári módba. Nem akar elveszíteni semmilyen értékes tartalmat, ezért fontos, hogy először biztonsági másolatot készítsen. Biztonsági másolattal az összes tartalmát visszakeresi.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha Apple Watch-felhasználó vagy, akkor az iPhone-on esetlegesen tárolt óradatmentések nem kerülnek helyreállításra, ha tiszta telepítést hajt végre, nem pedig a biztonsági másolatból történő visszaállítással.

Kövesse az alábbi lépéseket az iPhone visszaállításához a gyári beállításokba

 1. Érintse meg Beállítások> Apple ID-profil> iCloud és kapcsolja ki az „iPhone keresése” lehetőséget.
 2. Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez az USB-kábel segítségével. Győződjön meg róla, hogy az iTunes legújabb verzióját futtatja
 3. Válassza ki iPhone-ját az iTunes alkalmazásban
 4. Kattintson az „iPhone visszaállítása” gombra. Kattintson ismét a Visszaállítás gombra, hogy az iTunes meg tudja tisztítani az iPhone készülékét, és telepítse a legújabb iOS-t
 5. Az iPhone a visszaállítás befejezése után újraindul.
 6. Most, hogy az iPhone tiszta telepítéssel rendelkezik, visszaállíthat egy biztonsági másolatból, hogy személyes adatait visszahozza az iPhone készülékére.
 7. Ne felejtsen el visszamenni és bekapcsolni az „iPhone keresése” funkciót az iCloud beállításaiban.

Bár a fenti lépések időigényesek, hasznosak, ha hibát észlel az iOS telepítésében. A legtöbbször a biztonsági másolat használatával történő helyreállítás megoldja a legtöbb problémát, beleértve ezt a problémát is, ahol az iPhone folyamatosan visszaállítja önmagát.

Olvasói tippek

 • Az egyik olvasó néhány órára kikapcsolta az LTE-t, majd újra bekapcsolta, és az iPhone újraindítása leállt
 • Egy másik felhasználó új iPhone-ja véletlenszerűen újraindította magát, és észrevette, hogy az újraindítást követően iPhone azonnal megnyitotta az Instagram alkalmazást. Az Instagram eltávolítása után az újraindítási probléma eltűnt. Több napos újraindítás után új problémák nélkül újratelepítette az Instagram-ot

Összegzés

Ezen a ponton, ha iPhone-ja még mindig elakadt az újraindítási ciklusban, itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjen az Apple ügyfélszolgálatával. Találkozzon egy találkozóval egy Geniusszal a helyi Apple Store-ban, vagy vegye fel a kapcsolatot egy ügyfélszolgálati csoport tagjával e-mailben, telefonon vagy csevegésben. Az esély arra, hogy ha semmi sem működött, akkor az iPhone javításra szorul. Remélhetőleg iPhone-ját továbbra is az AppleCare + fedi le. Ha nem, akkor mindenképp egyeztessen időpontot, hogy az Apple diagnosztizálhassa, mi történik. És akkor úgy dönt, hogy javítja az Apple-en, egy harmadik féltől származó szolgáltatón keresztül, vagy egyáltalán nem.

Felhívjuk figyelmét, hogy voltak olyan modellspecifikus problémák az iPhone készülékeknél, amelyeknél a visszaállítási probléma elterjedtebb volt, mint más modelleknél. Ha rendelkezik iPhone 6 plus készülékkel, és tapasztalja ezt a problémát, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával, és csevegjen velük erről a problémáról.

Legutóbbi hozzászólások