A macOS App Store frissítései nem jelennek meg? Ghost Updates?

A MacOS legújabb verziójára való frissítés után néhány olvasó problémákat jelent a macOS alkalmazásbolt frissítési oldalán. Nyilvánvaló, hogy az alkalmazásbolt a szükséges frissítéseket mutatja, de amikor a frissítések ikonjára kattint, azt mondja, hogy „Nincs elérhető frissítés”.

De az alkalmazásbolt jelvény továbbra is mutatja a szükséges frissítéseket. Tehát úgy tűnik, hogy nincs kapcsolat az alkalmazásbolt jelvénye és az alkalmazásbolt frissítési oldala között. És ez inkább dühítő!

Szerencsére van néhány javításunk, amelyek úgy tűnik, hogy trükköt tesznek erre a macOS alkalmazásbolt frissítési problémájára!

Először is, az ehhez hasonló problémák gyakran jelentkeznek az új macOS-frissítés kiadását követő órákban és napokban. Ezek az Apple szerverek elárasztására vonatkozó kérések.

És gyakran a szerverek egyszerűen nem képesek lépést tartani. Következésképpen a számítógép szétkapcsolja a valójában frissítéseket és a már frissítetteket.

Ebben az esetben az alkalmazásai naprakészek, de a jelzés azt jelzi, hogy frissítésre van szükség.Ezeket szellemfrissítéseknek nevezzük.

Alternatív megoldásként valamilyen ismeretlen okból a szoftvert valóban frissíteni kell, de az alkalmazásbolt nem teszi elérhetővé ezeket a frissítéseket, annak ellenére, hogy a frissítések szükségességét jelző jelvény látható.

Tehát az alkalmazásboltja megmutatja, hogy van néhány frissítése. Amikor azonban a fülre kattint, nem jelenik meg frissítési gomb, vagy akár azt is jelzi, hogy mely alkalmazásoknak van szüksége frissítésre. Újabb szétkapcsolás! Ugh…

Ha a problémája az, hogy az alkalmazásbolt üres (nada, semmi), akkor nézze meg ezt a bejegyzést.

Térjünk rá!

Az Apple hüvelykujjának első szabálya - próbálkozzon újraindítással

Mielőtt sok időt töltene a macOS alkalmazásbolt frissítéseinek kijavításával, állítsuk le, majd kapcsoljuk be újra.

Előfordul, hogy ennek az egyszerű műveletnek a végrehajtása alaphelyzetbe állítja az alkalmazásboltot, így felismeri, hogy mire van szükség frissítésre és mi az, ami jelenleg naprakész.

Tehát próbálja ki ezt, és kapcsolja ki, majd kapcsolja vissza.

A legjobb gyakorlat az, hogy teljesen leáll, és NINCS újraindítani

Miért? Nos, egy leállítás szinte teljesen kikapcsolja a számítógépet, és csak akkor indítja újra az operációs rendszert, amikor megnyomja a bekapcsológombot.

Egy leállítás mindent kibillent és teljesen nullázott állapotból indul. Minden folyamat a semmiből szabadul fel és indul újra. Ha bármelyik gyorsítótárban van valami maradvány, akkor az újra bekapcsoláskor felülíródik.

Másrészt az újraindítás egyszerűen befejezi a munkamenetet a macOS-ban, majd újratölti az operációs rendszert. Az újraindítás törli néhány gyorsítótárat, például a processzor merevlemezét és a memóriát.

Tehát ez a rövid változat arról, hogy miért javasoljuk a leállítást az újraindítással szemben ebben a konkrét esetben.

Ha a macOS alkalmazásbolt-frissítések továbbra sem jelennek meg

Tehát, ha a leállítás semmit sem tett az Ön számára, és továbbra is látja a frissítések szükségességét jelző jelvényeket, nézze meg az alkalmazásbolt Rendszerbeállításait.

Lépjen a Rendszerbeállítások elemre, válassza ki az alkalmazásboltot, kapcsolja be az Automatikus frissítések keresése lehetőséget és jelölje be az összes lehetőség BEÁLLÍTÁSÁT.

Ez magában foglalja a letöltést, az alkalmazásfrissítések telepítését, a macOS-frissítések telepítését és a rendszer telepítését.

Miután kiválasztotta, kattintson a „Check Now” gombra. Nézze meg, hogy a System Prefs módosítása megváltoztatja-e és megoldja-e a problémákat.

Ellenőrizze az alkalmazásbolt-vásárlásokat

Ha a System Prefs megváltoztatása nem vált be az Ön számára, ellenőrizzük, hogy az alkalmazásboltjában megvásárolták-e.

Ha az alkalmazásbolt nyitva van, válassza a Vásárolt ikont. Előfordulhat, hogy az összes korábbi vásárlás megtekintéséhez Apple ID-jével és jelszavával kell bejelentkeznie.

Gyakran a „Vásárlások” lapra lépve kiderül, hogy valahogy kijelentkeztél az üzletből.

És arra kéri, hogy jelentkezzen be újra. Miután ezt megtette, letöltheti a frissítéseket.

Próbálja ki a Manuális módszert

Nézze meg alaposan a megvásárolt alkalmazásokat, és ellenőrizze, hogy onnan tudja-e frissíteni az alkalmazásokat. Ez a manuális frissítési módszer.

Tehát sajnos az alkalmazások frissítése a megvásárolt oldalon keresztül egyenként történik, de ez a stratégia minden olyan alkalmazást frissít, amelyre valóban szüksége van.

Próbáljon csak egy alkalmazást frissíteni az App Store Purchased oldalon.

Egyes olvasók arról számolnak be, hogy egy alkalmazás manuális frissítése után a többi alkalmazás a szokásos módon tölti be a Frissítések ablakot. Menj ábra!

Ellenőrizze a Kiemelt elemet

A vásárolt alkalmazásokhoz hasonlóan, az alkalmazásbolt nyitva tartásával válassza a Kiemelt ikont. Ezután keresse meg alkalmazásait ezen a Kiemelt oldalon.

Ellenőrizze, hogy van-e valamelyik alkalmazás alatt frissítési gomb. Ha igen, onnan frissítse ezeket az alkalmazásokat.

Felfedezheti, hogy miután frissítette az egyik alkalmazást a Kiemelt oldalon, a többi frissítést igénylő alkalmazás a szokásos módon megjelenik a Frissítések ablakban. Ha igen, frissítsen abból az ablakból.

Töltse le és telepítse a kombinált frissítést

A kombinált frissítés tartalmazza az összes változást, amely egy nagyobb macOS vagy OS X verzió eredeti kiadása óta történt. A kombinált frissítések gyakran megoldják a korábbi frissítésekkel kapcsolatos problémákat, mivel ezek a szoftver teljes verziói, nem csak a frissítések (ún. Delták).

A kombinált frissítések valójában az operációs szoftverek nagy részét friss verzióra cserélik. De nem írják felül vagy távolítják el a felhasználó adatait és információit.

Frissítse Mac számítógépét egy kombinált frissítéssel

A kombinált frissítés megkereséséhez Mac-hez keresse fel az Apple támogatási webhelyét, és írja be a keresősávba a Combo Update szót, majd a kívánt macOS vagy OS X verziót.

Ezután a keresési eredmények között keresse meg a kívánt verzióhoz tartozó kombinált frissítés letöltését.

Tehát például a macOS High Sierra kombinált frissítését szeretné

 1. A keresősávba írja be a combo update macOS High Sierra parancsot
 2. Ezután olvassa el a keresési eredményeket a macOS High Sierra Combo frissítés letöltéséhez
 3. Érintse meg vagy kattintson az eredmény megnyitásához
 4. Kattintson a Letöltés gombra, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a frissítés mentéséhez és telepítéséhez

Alternatív megoldásként tekintse meg az Apple Letöltések oldalát, és keresse meg ott a kombinált frissítést.

A terminál használatával ellenőrizheti a macOS alkalmazásbolt frissítéseit

A terminál nem gyenge szívű, hanem bátor.

Tehát óvatosan használja ezt a módszert, és csak akkor, ha jól érzi magát. És ne feledje, hogy az összes terminálparancshoz rendszergazdai jogosultságokra van szükség, és ismernie kell és meg kell adnia az adminisztrátori jelszót.

Nyissa meg a terminálablakot, és próbálja ki a következő parancsot a terminálon a Mac-hez elérhető frissítések letöltéséhez és telepítéséhez.

Ez a parancs letölti és telepíti az összes elérhető frissítést.

sudo softwareupdate -ia

A szövegminta egyáltalán nem mozog gépelés közben, és a jelszó karakterénként nem „*” váltja fel. Ne aggódjon, ha nem látja, hogy mozog; teljesen normális. A következő üzenet jelenik meg: „Elérhető szoftver keresése”.

Néhány pillanat vagy perc múlva megjelenik egy üzenet, amely tájékoztatja Önt arról, hogy milyen szoftverek érhetik el a frissítéseket.

Az elérhető szoftver megkeresése A szoftverfrissítés a következő új vagy frissített szoftvert találta:

Ha a Terminal bármilyen szoftverfrissítést talál, a következő parancs frissíti az összes elérhető frissítést

sudo softwareupdate --install --all

Tudja meg, mire gondol az Ön alkalmazásboltja

A Terminal segít annak feltárásában is, hogy a THINKS alkalmazásboltnak mit kell frissítenie.

Tehát, ha továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a macOS alkalmazásbolt frissítései ne jelennek meg, próbálkozzon egy másik terminálparancssal.

alapértelmezés szerint olvassa el a com.apple.appstore fájlt 

Vegyük a Findert egy pörgetéshez

A Finder a barátunk, ezért kérjük meg, hogy segítsen nekünk ebben az alkalmazásbolt gyorsítótárának törlésével. Ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni, mielőtt bármilyen fájlt töröl.

Törölje az App Store gyorsítótárát

 1. Lépjen a Finderbe, és nyomja meg a ⌘ + Shift + G billentyűkombinációt, vagy válassza az Ugrás menüt, és válassza az Ugrás mappába lehetőséget
 2. Írja be a ~ / Library / Cache /
  1. Keresse meg a com.apple.appstore mappát
  2. Törölje ezt a mappát (com.apple.appstore)
 3. Ismét lépjen a Finderbe, és nyomja meg a ⌘ + Shift + G gombot, vagy válassza az Ugrás menüt, és válassza a Ugrás mappába lehetőséget
 4. Írja be a / private / var / mappákat
  1. Nyissa meg ezeket a mappákat és az egyes almappákat, amíg meg nem találja a com.apple.appstore mappát
  2. Törölje ezt a mappát
 5. Indítsa újra a Mac-et

Az App Store-beállítások törlése

 1. Lépjen a Finderbe, és nyomja meg a ⌘ + Shift + G billentyűkombinációt, vagy válassza az Ugrás menüt, és válassza az Ugrás mappába lehetőséget
 2. Írja be a ~ / Library / Preferences / com parancsot
  1. Keresse meg a com.apple.appstore.plist fájlt
  2. A fájl törlése (com.apple.appstore.plist)
 3. Ismét lépjen a Finderbe, és nyomja meg a ⌘ + Shift + G gombot, vagy válassza az Ugrás menüt, és válassza a Ugrás mappába lehetőséget
 4. Írja be a ~ / Library / Preferences / com parancsot
  1. Keresse meg a com.apple.storeagent.plist fájlt
  2. A fájl törlése (com.apple.storeagent.plist)
  3. Ha még nem rendelkezik ezzel a fájllal, lépjen a 7. lépésre
 5. Indítsa újra a Mac-et

Összegzés

Amikor az alkalmazásboltja kap egy kis gagát, az nagyon, nagyon csúfoskodókat hajt minket! Remélhetőleg egyik módszerünk segített az alkalmazások frissítésében vagy a szellemfrissítések eltávolításában, hogy minden rendben legyen a macOS világában.

És már nincsenek idegesítő jelvények, amelyek arra késztetnek, hogy még egyszer keresse fel az App Store Frissítések oldalt.

Szeretjük frissíteni a szoftverünket, amint elérhető a frissítés. De néha érdemes néhány napot vagy hetet várni a frissítés előtt, így az összes kink kidolgozása és az Apple szerverekhez való csatlakozás akkor áll rendelkezésre, amikor a kereslet csökken (általában egy héttel a frissítés kiadása után).

Az idő elteltével történő hibaelhárítás némi hasznot hoz - biztosan megismer néhány dolgot a Mac-jével kapcsolatban.

De az idő pénz, és a hibaelhárítás türelmet igényel. Tehát legközelebb gondoljon arra, mielőtt azonnal rátalálna a frissítésre.

Döntse el előre, így készen áll, ha történnek dolgok…

És persze mindig mindig készítsen biztonsági másolatot, mielőtt bármilyen jelentős frissítést végrehajtana az iOS-en, lehetőleg betartva a 2X2 szabályt (2 helyi és 2 távoli biztonsági másolat.)

És végül, ha felfedezett néhány más módszert ezeknek a kérdéseknek a kezelésére, tartson minket a hurokban és ossza meg a megjegyzéseket. Szeretünk megosztani és tanulni mindenkitől.

Legutóbbi hozzászólások