Videókat nem lehet lejátszani az iOS 10.2 frissítés, útmutató alapján

Az Apple iOS 10.2 frissítésével vannak olyanok alapvető változások a videók tárolásában és lejátszásábanaz iPhone-on és iPaden. A TV alkalmazás az iDevices és az Apple TV készülékén működik. Az Apple TV-n való eléréshez válassza ki a TV alkalmazást a kezdőképernyőről, vagy nyomja meg a képernyő ikont a Siri távirányítón. IPhone és iPad esetén érintse meg a TV alkalmazást a kezdőképernyőn.

Mint minden iOS-frissítés, némi zűrzavar van a dolgok végrehajtásával kapcsolatban. És természetesen hibákat és hibákat kell megoldani. Tehát, ha a frissítés után nem tudja lejátszani a régi videóit, olvassa el a probléma megoldásának tippjeit.

A Videók alkalmazást most TV-alkalmazásnak hívják

Az App Store-ból vásárolt új videók továbbra is megjelennek a TV alkalmazásban, csakúgy, mint a már elavult Videók alkalmazásban. A boltból származó korábbi video-vásárlások szintén automatikusan elérhetők ezen az új alkalmazáson.

Videotartalma

Koppintson a TV alkalmazásra, és válassza a képernyő alján található „Könyvtár” első lehetőséget. Itt megjelenik az összes megvásárolt tartalom és a régi Videók alkalmazás médiája. Az iTunes Store-ban vásárolt vagy bérelt műsorok és filmek listájának megtekintéséhez használja ezt a Könyvtár fület. És ha van olyan házi filmje, amelyet áthelyezett az iPhone vagy iPad készülékére, ezek is megjelennek a Könyvtár fülön. Például az iOS 10.2-re történő frissítés előtt megvásárolt összes tévéműsor most a könyvtárban találhatóTV műsorok szakasz.

Egyéb TV alkalmazás fülek

A TV alkalmazás négy füllel rendelkezik. A Könyvtár fülön túl felfedezheti a Megtekintés, az áruház és a Keresés szolgáltatásokat.

Nézd meg most

A Megtekintés fülnek két szakasza van - a Következő és az Ajánlások. Az első szakasz, a Tovább, mutatja az aktuális tévéműsorokat és filmeket. A második szakasz, az Ajánlások, az Apple televíziós szakértői által kurált tartalmat mutatja be. A Watch Now összes tartalma azonnal lejátszható. A Megtekintés most az ingyenes tartalom, az előfizetések, a vásárlások és a kölcsönzések alapján is szűr.

Bolt

A Store fül telepíti azokat az alkalmazásokat, amelyek támogatják a TV alkalmazást, beleértve azokat az alkalmazásokat is, amelyekre külön-külön feliratkozik, például a Hulu, az HBO Now és így tovább. Az áruház olyan alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek a kábel- vagy műholdas TV-előfizetéssel működnek, például az A&E, a BBC és mások. Ha fizetős tévé szolgáltatója támogatja az egyszeri bejelentkezést, akkor csak annyit kell tennie, hogy egyszer bejelentkezik, hogy azonnal hozzáférjen a fizetős tévé előfizetéséhez mellékelt összes alkalmazáshoz. A Store fül segítségével a legújabb tévéműsorok és filmek böngészése az iTunes-ból is egyszerű!

De jelentős akadálya van a TV App Store-nak. Jelenleg nem támogatja a Netflix vagy az Amazon Video alkalmazást. Az egyszeri bejelentkezés funkció jelenleg csak a szolgáltatók kis csoportjával működik, és jelenleg NEM működik a Comcast, a Time Warner Cable és a Verizon FiOS-szal - a nagy fegyverekkel! Az ötlet tehát remek, de amíg az Apple TV-alkalmazás érdemi támogatást nem kap a nagy kábel- és műholdas szolgáltatóktól, az egyszeri bejelentkezés továbbra is álom.

Keresés

A Keresés fül segítségével megtalálhatja kedvenc tévéműsorait és filmjeit cím, szereplőgárda vagy stáb szerint. Kérd meg Sirit, hogy keressen téged! A Keresés fül is megmutatja, mi a mai trend. És amikor valami tetszését látja, kérje meg Sirit, hogy adja hozzá ezt a tévéműsort vagy filmet az Up Next oldalához. Vagy menjen a régi iskolába, és manuálisan adja hozzá azt a filmet vagy tévéműsort az Up Next oldalához a tartalom oldaláról.

A TV alkalmazás beállításainak módosítása

Csakúgy, mint a régi Videók alkalmazás, az alapbeállítások módosítása is egyszerű a Beállítások alkalmazáson keresztül. IPhone és iPad esetén lépjen a Beállítások> TV menübe. Apple TV-k esetén válassza a Beállítások> Alkalmazások> TV lehetőséget.

Mit állíthat be a TV alkalmazásbeállításai között

 1. Kapcsolja be vagy ki a következőt
  1. Ha nem szeretné megjeleníteni a megtekintési előzményeket a készülék TV-alkalmazásában - a múltban vagy a jövőben -, kapcsolja ki a következőt
   1. Amikor kikapcsolja az Up Next alkalmazást eszközén, a beállítás csak az adott eszközön kapcsol ki, és a megtekintési adatok már nem szinkronizálódnak a többi eszközével (amíg újra be nem kapcsolja az Up Next gombot)
 2. Tartalom eltávolítása bizonyos alkalmazásokból
  1. Egy alkalmazás korábbi vagy jövőbeli tartalmának törléséhez a TV alkalmazásból válassza ki a törölni kívánt alkalmazást. Ezután válassza a Play History eltávolítása vagy eltávolítása és törlése lehetőséget
 3. Törölje a megtekintési előzményeket
  1. A megtekintési előzmények TV-alkalmazásból való eltávolításához válassza a Lejátszási előzmények törlése lehetőséget

Nem lehet lejátszani vagy videókat találni az iOS 10.2 frissítés után a TV App alkalmazásban

Számos olvasó felfedezte, hogy nem találja meg vagy játssza le a régi megvásárolt videóit az új TV alkalmazással. Amikor frissít iOS 10.2-re, a TV-alkalmazásnak állítólag szinkronizálnia kell az összes olyan videót, amely korábban a Videók alkalmazásban volt elérhető. Ennek a tartalomnak meg kell jelennie a TV alkalmazásban a Könyvtár fül alatt. Sok iFolks szerint azonban nem lát semmilyen tartalmat, vagy nem tudja lejátszani a megjelenő tartalmat.

Ha ezt a problémát tapasztalja,

 1. Törölje az új TV alkalmazást iPhone vagy iPad eszközéről. Ha iPhone 7 eszközt használ, győződjön meg róla, hogy finoman érintse meg az alkalmazást a képernyőn, szemben a régebbi iPhone-oknál szokott hosszú megnyomásával. Amint az alkalmazások elkezdtek hullámozni, megérintheti az „X” gombot, és eltávolíthatja az alkalmazást.
 2. Telepítse újra a TV alkalmazást az alkalmazás áruházának elindításával eszközén. Keresse meg a TV-t, érintse meg a felhő ikont, majd válassza a NYITÁS lehetőséget. Ez a művelet újratelepíti az iPhone vagy iPad eszköz TV-alkalmazását
 3. Ezután szinkronizálja újra iPhone-ját vagy iPadjét, hogy a videók visszakerüljenek a készülékére
 4. Nyissa meg a TV alkalmazást, és tesztelje a videót. Ennek lehetővé kell tennie a régi megvásárolt videók lejátszását az iDevice eszközön

Mégsem találja meg és nem tudja lejátszani a videókat az iOS 10.2 frissítés után? Következő lépések

Ha nem sikerült sikert elérnie az előző lépések végrehajtásával, hogy videóit iPhone vagy iPad eszközén játssza le, törölje a videókat az iDevice eszközről. Csatlakoztassa iPhone-ját vagy iPadjét az iTunes-fiókjához egy számítógépen, majd szinkronizálja újra, hogy a videók visszakerüljenek a készülékére. Egyes felhasználók a sikerről számolnak be, amikor tartalmat törölnek, és újra szinkronizálják az eszközükkel.

Gondok vannak a letöltött tartalommal az utazásaid során?

Kattintson duplán a kezdőlapra, és csúsztassa fel az összes alkalmazást felfelé csúsztatással. Ezután lépjen a Beállítások> iTunes és App Store> Koppintson az Apple ID elemre, és jelentkezzen ki. Ezután indítsa újra az iDevice-t. Ezután jelentkezzen be újra Apple ID-jével. Ellenőrizze, hogy a WiFi be van-e kapcsolva. Majd nyissa meg a TV alkalmazást és ellenőrizze, hogy megjelenik-e a letöltött tartalma. Ha minden tartalma megtalálható, lépjen a Beállítások menübe, és kapcsolja be a Repülőgép módot. Menjen vissza a TV-alkalmazásához, és nézze meg, hogy a letöltött tartalom továbbra is ott van-e. Ha igen, próbáld meg lejátszani. Ha minden a várakozásoknak megfelelően játszik le, zárja be a TV alkalmazást csúsztatással, és nyissa meg újra a teszteléshez, miközben az iDevice még mindig repülőgép üzemmódban van.

A hivatalos szó

Az Apple támogatás azt mondja az olvasóknak, hogy a TV alkalmazás tud játszani filmeket offline internetkapcsolat nélkül de Ehhez csatlakoztatnia kell készülékét egy számítógéphez, és az iTunes segítségével telepítenie kell a tartalmat iPhone vagy iPad készülékére. Amikor tartalmat tölt le az iDevice készülékre WiFi-n keresztül, majd egy WiFi nélküli területre költözik, a TV App továbbra is internetkapcsolatot keres a tartalom lejátszásához. Mennyire nevetséges ez? Reméljük, hogy ez az Apple-furcsaság kijavul a következő iOS-ben!

A TV-alkalmazás fehér képernyőt mutat?

 1. Válassza a Beállítások> Wifi lehetőséget, és kapcsolja ki a WiFi kapcsolót
 2. Nyissa meg a TV alkalmazást, és koppintson rá a megnyitásához. A videó automatikusan bekapcsol
 3. Lépjen a Beállítások> WiFi elemre, és kapcsolja vissza a WiFi-t. A videóknak újra működniük kell

Olvasói tippek

 1. Egyik olvasónk, Ted remek trükköt talált a letöltött videók wifi nélküli lejátszására az új TV alkalmazás segítségével. Először kapcsolja ki a wifi-t, majd nyissa meg a TV alkalmazást mobil adatkapcsolattal.
  1. Érintse meg a Könyvtár ikont, majd válassza ki a letöltött opciót. Filmjeinek, televíziós műsorainak és egyéb médiatartalmainak be kell tölteniük és meg kell jeleníteniük az iPadet, az iPhone-t vagy egy másik iDevice-t. Amint megjelenik a tartalom, kapcsolja BE a repülőgép üzemmódot, és nézze meg műsorait és filmjeit.
  2. A NAGY figyelmeztetés NEM zárja be az alkalmazást (tehát ne csúsztassa felfelé), miután elvégezte Ted fent felsorolt ​​lépéseit. Köszönöm Tednek a remek tippet !!
 2. Egy másik olvasó a következőket javasolta:
  1. Menjen a TV alkalmazás aljára, érintse meg a Store ikont. Az áruházban görgessen egészen az oldal aljáig, és válassza az „Ingyenes epizódok” lehetőséget. Töltsön le egy ingyenes epizódot - bármi megtörténik
  2. Miután letöltötte az ingyenes epizódokat, ez az olvasó felfedezte, hogy a TV-alkalmazásuk normálisan működik. És minden korábbi tartalom, beleértve az otthoni filmeket is, szinkronizálta és betöltötték a könyvtárukat
 3. Az iFolk munkatársa azt is észrevette, hogy amikor erőszakkal kilépett a TV-alkalmazásból, és újra elindította, megjelentek a további letöltött tartalmai!
 4. Néhány felhasználó megkerülte ezt a problémát azzal, hogy aktiválta a TV-modult az iDevice Lock Screen-jén
 5. Nyissa meg a TV alkalmazást, kezdjen el televíziós műsort nézni, majd szüneteltesse. Hagyja a TV alkalmazást a háttérben futni, amíg készen áll a WiFi nélküli nézésre. Repülőgép üzemmódban jól működik
 6. Ez a tipp az iTunes alkalmazást használja. Ez egy elég drasztikus és időigényes lehetőség. Ezt a tippet azért vesszük figyelembe, hogy fontolja meg, mivel egy olvasó beszámolt róla, hogy működött. De ez egy folyamat. Ha ki akarja próbálni, először tesztelje ki néhány videón, hogy lássa, megfelel-e ez az Ön helyzetének.
  1. Az összes videó, beleértve az otthoni filmeket is, visszaállításához az összes videót „otthoni videóként” kell meghatározni. Az iTunes alkalmazásban először válassza ki az iDevice-t, majd válassza a Filmek kategóriát. Az elérhető filmek listájából válassza ki az otthoni filmeket, majd nyomja meg a Command + I billentyűt, VAGY lépjen a Szerkesztés menübe, és válassza az Információ beolvasása lehetőséget. Lépjen az Opciók fülre, és ellenőrizze, hogy az Otthoni videó médiafajtának van-e jelölve. Ha nem, módosítsa ezt a beállítást Otthoni videóra
   1. Alternatív megoldásként egy másik olvasó otthoni filmjeit médiafajta filmre cserélte - és ez a frissítés neki működött (de nekem nem - az otthoni videó mutatott egy indexképet, de nem játszott volna le)
  2. Ha egyik otthoni filmje sem jelenik meg a Filmek kategóriában, de elérhető a Fotók albumai „Videók” vagy „Slo-Mo”, akkor ezeket a fájlokat manuálisan kell áthelyeznie a számítógépére (a Fotók megosztása gombra kattintva), majd a saját Az iDevice filmjei az iTunes segítségével

Egy másik lehetőség

Egy másik lehetőség, amely népszerű megoldás az otthoni videók megtekintésére iPhone vagy iPad eszközén, egy ingyenes, harmadik féltől származó videólejátszó használata VLC Player. Az alkalmazás telepítése lehetővé teszi azoknak a videóknak a lejátszását, amelyek ott vannak az iPad készüléken, de jelenleg nem jelennek meg az új TV alkalmazásban az iOS frissítés után.

Nagyon ajánljuk a Infuse App azok számára, akik jobb videolejátszót keresnek, mint az új TV-alkalmazás.

A Videók alkalmazás megmutatja az iTunes vásárlásait

A TV-alkalmazás jelenleg csak az USA-beli felhasználók számára érhető el iOS 10.2-en. Számos olyan olvasó, amely az Egyesült Államokon kívül frissítette az iOS 10.2 verziót, úgy találta, hogy az iTunes vásárlások elrejtésének „iTunes vásárlások megjelenítése” opciója nem működik, és az iPad / iPhone készülék az összes tartalmat megjeleníti, nem csak a készüléken található helyi tartalmat.

Ha ezt a problémát tapasztalja, akkor ki kell jelentkeznie eszközén az iTunes áruházból, és hozzáférnie kell a videók alkalmazásához. Ezzel eltávolítja az iTunes vásárlásait, és megjeleníti a helyi videókat. Ezután a fiók hitelesítő adatai segítségével visszaléphet az iTunes áruházba. Ez a megoldás egyelőre működik.

Nem található a Saját otthoni videók

Ez az alkalmazás még mindig hibás. A felhasználók nehezen találják meg az otthoni videóikat. Nyilvánvaló, hogy amikor iPadjét Repülő üzemmódba állítja (Beállítások> Repülő üzemmód), az otthoni videók az új TV alkalmazásban jelennek meg. Más felhasználók úgy találták, hogy ezt a problémát úgy lehet leküzdeni, hogy csak letöltenek egy ingyenes TV-epizódot az alkalmazás üzletéből, majd felsorolja az otthoni videókat a A könyvtáram szakasz.

Egy másik lehetőség az, hogy először az összes otthoni filmet az iTunes> Filmek> Házi filmek közé helyezi. Ezután csatlakoztassa iPhone-ját, iPadjét vagy más iDevice-jét, és jelölje be a filmek szinkronizálásának jelölőnégyzetét. Szinkronizálja az iDevice alkalmazást az iTunes alkalmazással. Ezután nyissa meg a TV alkalmazást, érintse meg a Könyvtár elemet, és keresse meg a gyűjteményt: Házi filmek.

Nem lehet törölni a videókat a TV App alkalmazásból az iOS 10.2, útmutatóban

Meglepő módon azt tapasztaltuk, hogy iPhone vagy iPad készülékének nincs egyszerű módja egy videó / epizód törlésére. Teljesen azt vártuk, hogy megjelenik egy szerkesztő gomb, amely lehetővé teszi az epizódok gyors törlését. De úgy tűnik, hogy ez egyelőre hiányzik a TV alkalmazásból.

Így több dolgot is kipróbáltunk, hátha máshol rejtőzik. Hosszú epizód megnyomása vagy balra / jobbra húzás stb. Nem működött. Az egyetlen módja volt a tartalom törlésének / eltávolításának a TV alkalmazásból ha a tartalmat letöltötték az iDevice-be.

 1. Miután a tartalom letöltött és elérhető az iPhone vagy iPad készüléken, érintse meg és tartsa lenyomva a videót két másodpercig, és megjelenik a Törlés lehetőség. Érintse meg a Letöltések törlése elemet, és ezzel eltávolítja a videót az iPhone készülékéről
 2. Felhívjuk figyelmét, hogy nem frissíti automatikusan az állapotot. A fenti lépésből való törlés után is megmutatja a videót. Az állapotváltozás megtekintéséhez újra kell indítania a készüléket. Újraindításkor a felhő szimbólum ismét megjelenik, jelezve, hogy a tartalmat valóban eltávolították, és most újra letölthető.

Szerencsére egyik olvasónknak sikerült kitalálnia a helyi videofájlok törlését. Lépjen a Beállítások> Általános> Tárolás elemre, és válassza az iCloud használat és a Tárhely kezelése lehetőséget. Most próbálja meg megérinteni a TV alkalmazást a legördülő menüben, hogy megtekinthesse a helyben tárolt videókat. Látnia kell a helyi videofájlokat egy szerkesztés gombbal együtt, amely lehetővé teszi az egyes filmfájlok törlését.

Összességében ... várjon és nézze meg

Még korai, de hiányzik a régi Videók alkalmazás. Az új TV-alkalmazás néhány kiváló funkcióval rendelkezik, például egyszeri bejelentkezéssel, amely megkönnyíti az olyan tartalmak megtekintését, mint a DirectTV Go az iPad-en, de a szokásos videók esetében valószínűleg túlteljes.

Egyéb fontosabb video- és TV-alkalmazás-megfigyelések az iOS 10.2-ben

Videói továbbra is elérhetők a Fotók alkalmazásban. Érintse meg a Fotók alkalmazást, majd érintse meg a Videók mappát, és ebben a szakaszban megtalálja az összes szinkronizált videót.

Kérjük, ne felejtse el ellenőrizni az új TV-alkalmazás beállításait, különösen, ha aggódik sejttöltések.

Érintse meg a Beállítások> TV> Mobil adatainak használata lejátszáshoz -> Állítsa ezt KI állásba, ha csak a videolejátszáshoz szeretné használni a Wi-Fi-t. Itt választhatja a videó lejátszásának minőségét is.

Ha lassú az internet vagy wi-fi kapcsolat, győződjön meg arról, hogy a Vásárlás és bérlés opcióban a Normál felbontást választja a HD-vel szemben.

Érdemes megnéznie a wi-fi segédeszköz opciót is, és meg kell győződnie arról, hogy le van tiltva, hogy megakadályozza a mobil túlterhelését. Érintse meg a Beállítások> Mobil elemet, és görgessen le a legalsó részig. Itt tiltsa le a Wi-Fi Assist funkciót. Ez megakadályozza, hogy iPhone készüléke automatikusan használja a mobiladatokat, ha gyenge wi-fi kapcsolat van.

Összefoglalva,

A TV egy vadonatúj alkalmazás, amelyet az Apple adott ki. Idő és bütykölés kell a megszokáshoz.

Mi a véleményed erről az alkalmazásról? Tetszik neked ez az új TV-alkalmazás, vagy inkább csak a Videók alkalmazást használnád, mint a korábbi iOS 10.1-es és újabb verziókban?

Legutóbbi hozzászólások