A családi megosztás nem működik: "Az újratöltés nem érhető el ezzel az Apple ID-vel", javítás

Szóval talán nemrég házasodtál össze, vagy végre a gyerekeknek adod meg a saját Apple ID-fiókodat, és eljött az ideje a Family Sharing beállításának. Az Apple Family Sharing lehetővé teszi, hogy a családjában legfeljebb hat ember (köztük Ön is) megossza egymás iTunes, iBooks és App Store vásárlásait, fiókok megosztása nélkül.

Szülőként még a saját iDevices-jéről is jóváhagyhatja gyermekei kiadásait! A Családi megosztás pedig lehetővé teszi, hogy fényképeit, családi naptárát, sőt tartózkodási helyét is megossza a Find My iPhone alkalmazással, hogy mindenki kapcsolatban maradjon.

A legjobb az egészben, hogy a Családi megosztás lehetővé teszi az iTunes, az iBooks és az App Store áruházainak megfelelő zene, filmek, tévéműsorok, könyvek és alkalmazások megosztását, így csak EGYSZER kell megvásárolnia.

Kövesse ezeket a gyors tippeket, hogy eszközét családi megosztott alkalmazások és vásárlások letöltésére bírja

 • Ellenőrizze, hogy az eszköz iCloud- és iTunes-fiókjának ugyanaz az Apple azonosítója és e-mail címe van-e
 • Bekapcsol Vásárlás megosztása minden családtag számára
 • Távolítson el egy családtagot a család megosztásáról, és hívja meg újra

Baj a Család Paradicsomban

A közelmúltban a családom néhány problémával szembesült a Family Sharing alkalmazással. Pontosabban, nemrég vásárolt tinédzserünknek (igen. 13 éves - ó, istenem!) Vettünk egy új iPhone XR-t születésnapjára.

Mivel ez az első iPhone-ja, nem mentettünk biztonsági másolatból.

De amikor elkezdtük letölteni és telepíteni az alkalmazásokat az alkalmazásbolton keresztül, a dolgok zökkenőmentesen kezdődtek, de körülbelül egy tucat különböző alkalmazás telepítése után a következő hibaüzenetet kaptuk:

"Az újratöltés nem érhető el ezzel az Apple ID-vel. Ez az újratöltés nem érhető el ennél az Apple ID-nél, mert egy másik felhasználó vásárolta meg, vagy az elemet visszatérítették vagy törölték."

Mi a fene?

Oké, a múltban sokat használtuk a Családmegosztást.

Szeretjük megosztani egymás vásárlásait az iTunes, az iBooks és az App Store áruházak között, fiókok megosztása nélkül.

De ez a hiba nem jó, különösen egy nagyon türelmetlen 13 éves (és ennek következtében a stresszes stresszes szülei) számára.

De természetesen hamar felfedeztük, hogy nem vagyunk egyedül. Számos olvasó hasonló problémákról számol be, amikor ők (vagy családtagjaik csoportjának tagjai) nem tudnak megosztott tartalmat letölteni.

Ha ezt a Családi megosztás újratöltés nem érhető el problémát tapasztalja, akkor itt találhatja meg a hibaelhárítást. Próbálja meg az egyes lépéseket, amíg a problémája kijavul.

A Családi megosztási hiba javítása Az újratöltés nem érhető el

Illessze össze az Apple azonosítókat a szolgáltatásokhoz

A legfontosabb (és legegyszerűbb) tippünk az, hogy győződjünk meg arról, hogy az eszköz ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve az iCloudhoz, valamint az iTunes és App Store-hoz - ezeknek meg kell egyezniük, és a személy Apple azonosítójának kell lenniük, nem pedig a családszervezőnek vagy a szülőnek.

Látogassa meg az Apple ID beállításait minden eszközön az általa használt iCloud-fiókhoz.
 • MenjBeállítások> Apple ID
 • Vegye figyelembe a felsorolt ​​Apple ID-t és e-mailt - ha nem látja az e-mailt, koppintson a ikonra Név, telefonszámok, e-mailhogy ellenőrizze az e-mail címet
 • Most koppints iTunes és App Store

 • Ellenőrizze, hogy az Apple ID pontosan megegyezik-e a fentivel - ha nem, akkor koppintson rá, és válassza a lehetőséget Kijelentkezés,majd ugyanazzal az Apple azonosítóval jelentkezzen be újra

Jelentkezzen ki aiTunes és App Store számla

 • MenjBeállítások> iTunes és App Store
 • Koppintson a felsorolt ​​Apple ID-re
 • Válassza a lehetőséget Kijelentkezés–Ne jelentkezzen be újra
 • Nyissa meg az App Store alkalmazást
 • Keressen rá minden olyan alkalmazásra, amely nem tölti le újra a kereséssel
 • Érintse meg a GET gomb vagy a felhő ikonra

  Az App Store minden alkalmazásának meg kell felelnie az Apple szigorú követelményeinek.

 • Mivel nincs bejelentkezve, az alkalmazásbolt felszólítja, hogy jelentkezzen be, vagy hozzon létre új Apple ID-t
 • Érintse megHasználd a létező Apple azonosítód
 • Az Apple kéri, hogy jelentkezzen be a fiókjába - jelentkezzen be az Apple ID-jével (ugyanaz, amely ehhez az eszközhöz van társítva - nem a családszervező vagy a szülők Apple ID-jével).

Az újratöltés nem érhető el a családmegosztási tervekhez: További tippek és trükkök

 • Győződjön meg arról, hogy a Vásárlás megosztása be van kapcsolva (Beállítások> Apple ID> Családi megosztás> Vásárlás megosztása> Be)
 • Beállítások> iTunes és App Store> Automatikus letöltések> Alkalmazások [Ki- és bekapcsolás]

  Kapcsolja be az automatikus letöltést a Zene, az Alkalmazások, a Könyv- és Hangoskönyvek és a Frissítések számára. Mobil adat is.

 • Menj Beállítások> Apple ID> Kijelentkezés majd jelentkezzen be újra
 • Ellenőrizze, hogy ugyanazt az Apple ID-t használja-e az iTunes Store és a Family Sharing szolgáltatásban. Koppintson a Beállítások> iTunes és App Store majd menj a Beállítások> Apple ID> Családi megosztás > ennek igazolásához érintse meg a Nevét.
 • Ne feledje, hogy bizonyos tartalmak nem oszthatók meg, még akkor sem, ha bekapcsolta a Saját vásárlások megosztása: Alkalmazáson belüli vásárlások, nem megosztható alkalmazások, rejtett tartalmak stb.

Lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával

Néha felhívás vagy látogatás kell az Apple ügyfélszolgálatához, hogy újra működhessen a Family Sharing fiók.

  Legutóbbi hozzászólások