Hogyan törölje az iPhone üzeneteket, dokumentumokat és adatokat az iOS 11 és 12 rendszerekkel

Gondolkozott már azon, hogyan lehet törölni az elmentett szöveges üzenetek adatait, például képeket, videókat, matricákat vagy más iMessage-mellékleteket, amelyek helyet foglalnak az iPhone-on a teljes szöveges beszélgetés törlése nélkül? Ha igen, akkor nem vagy egyedül.

És most, az iOS 11+ verzióval végre van egy jó hír mindenkinek, aki szeret szövegezni és spórolni a tárhelyen! Az iOS most egy praktikus funkcióval rendelkezik az iPhone Messages Documents & Data külön-külön törléséhez.

iOS 11+ vagy kisebb változások = NAGY HATÁS

Amikor iPhone-ját frissíti az Apple legújabb iOS-jére, rengeteg apró változás történik, amelyeket a legtöbben nem vesznek észre vagy nem figyelnek oda. De gyakran azok az apró, be nem váltott változások aratják a legnagyobb hasznot. És ez a helyzet az iOS frissített Messages alkalmazásában.

A Beállítások között rejlik egy potenciálisan hatalmas változás-készítő - az üzenetdokumentumok és -adatok kezelésének lehetősége.

Azok számára, akik kicsi iPhone-okkal rendelkeznek, ez az iOS-frissítés komoly tárhelyet takaríthat meg! Tehát figyelj!

Ha iOS 11.4 vagy újabb rendszert használ, van néhány nagyon jó hír. Mostantól minden üzenetét megtarthatja az iCloudban!

iMessage az iCloudban

Az iOS 11.4-es verzióval az Apple végül lehetővé teszi az iCloud számára, hogy mentse és szinkronizálja a teljes üzenettörténetet, és elérhetővé teszi minden eszközén, amelyre ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve (Mac-ek is tartoznak hozzá)

Az engedélyezést követően az iCloud Üzenetek automatikusan frissül, így mindig ugyanaz a nézet, bárhol használja az iMessage alkalmazást. És most, amikor egy eszközről törli az üzenetet, a mellékletet, a fotót, a beszélgetést stb., Az eltávolításra kerül mindegyikből.

Az iCloud Messages másik előnye?

Tér. Az Apple az iCloudban hozta létre az Üzeneteket azok számára, akik iPhone-okat és iPad-eket birtokolnak, amelyeknek korlátozott a belső tárhelye (ezekről a 16 vagy 32 GB-os iDevices-ről beszélünk).

Ezzel a kis változtatással letöltheti az összes szöveget az iCloud tárfiókjába. Csak ne feledje, hogy az ingyenes fiókhoz csak 5 GB adat tartozik mindenhez. Szóval lehet, hogy fontolóra kell vennie a fiókja fizetett tervre történő frissítését.

Gyors pillanatkép az üzenetekről az iCloudban

  • Tárolja üzeneteit, fényképeit és egyéb mellékleteit az iCloudban
  • Szabadítson fel belső teret eszközein
  • Az összes üzenet akkor jelenik meg, amikor új eszközbe jelentkezik be ugyanazzal az iMessage-fiókkal
  • Az üzenetek és beszélgetések törlésekor azokat eltávolítja az összes olyan eszközről is, amelyre ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve
  • Az Üzenetek bekapcsolásához az iCloudban lépjen a következőre:Beállítások> Apple ID-profil> iCloud
  • Minden beszélgetés továbbra is végpontok közötti titkosítású, így az Apple és mások nem tudják elolvasni őket!

Ha többet szeretne megtudni az iCloud Üzeneteiről, nézze meg ezt a részletes cikket!

Az iOS11 + játékneve - Takarékmegtakarítás!

Az iOS 11 csodálatos új trükköket tartalmaz az iPhone (vagy iPad) tárhelyének kezeléséhez! A kínálat hatalmas, az új helytakarékos kép- és videofájl-formátumtól kezdve az intelligens tárhely-kezelő eszközökig.

Ezek azok a funkciók, amire régóta, régóta vágyunk - és végül az iOS 11+ rendszerrel itt vannak!

Azok számára, akik iOS10-et vagy akár iOS9-et használnak, van néhány remek tippünk az üzenettárolás mentéséről.

Hatalmasak az iPhone dokumentumai és adatai?

Ezután törölje az Üzenetek alkalmazás dokumentumait és adatait!

Az egyik fantasztikus, de figyelmen kívül hagyott változás az a lehetőség, hogy kiválaszthatja, mi marad és mi kerül az Messages alkalmazás Dokumentumai és adatai elemébe. Mindannyian tudjuk, hogy az Üzenetadatok nagyon kövérek, nagyon gyorsak lehetnek, sok felhasználó elképesztő, 2-6 GB-os szöveges és üzeneti adatokkal rendelkezik évekre visszamenőleg!

Ha van egy telefonja, ahol sok a tárhely, akkor nem nagy baj. De legtöbbünknek iPhone vagy 16 vagy 32 GB adata van, így a BIG FAT Message App úgy tűnik, hogy diétára van szüksége, például MOST.

Tehát töröljünk néhány üzenetalkalmazás-dokumentumot és -adatot

Ha azt az üzenetet látja, hogy iPhone tárhelye majdnem megtelt, ha nem tud fotót készíteni, vagy ha nem is tudja frissíteni a legújabb iOS-t, mert a telefonon nincs hely, ideje szervezni és tisztítani ki minden rendetlenség.

Dokumentumok és adatok törlése iPhone-on az alkalmazás törlése nélkül

Ha lelkes szövegíró vagy, és szeretsz gazdag üzeneteket küldeni / fogadni sok képpel, videóval, matricával, valamint más harangokkal és sípokkal, akkor valószínűleg észreveszed, hogy az Üzenetalkalmazás hatalmas.

Vessen egy pillantást az Üzenetek alkalmazásra, és keresse meg a Dokumentumok és adatok részben.

Menj Beállítások> Általános> iPhone tárhely (régebbi iOS esetén nézze meg a Tárolás és iCloud használat> Tárhely kezelése lehetőséget.)Először nézze meg az Üzenetek által jelenleg elfogyasztott tárhely teljes mennyiségét.

Ezután érintse meg, hogy egy kicsit mélyebbre ásson az Üzenetek (Mentve.)

Ez a szám az Ön Messages alkalmazásdokumentumai és adatai, és olyan dolgokat tartalmaz, mint a szöveg letöltött képei, videói és minden más elküldött / fogadott fájl.

A korábbi iOS-verziókban nem volt mód az üzenetalkalmazás-dokumentumok és adatok törlésére azon kívül, hogy minden beszélgetésbe belemennénk, és manuálisan kitisztítanánk a csatolt fájlokat.

De az iOS 11+ mindent megváltoztat!

Most az iOS 11 + friss tárhelykezelő rendszerével valóban törölhetjük ezeknek az Üzenet-mellékleteknek az egészét vagy egy részét.

Törölje az üzenetmellékleteket, például a fotókat, videókat, GIF-eket, matricákat és egyéb média mellékleteket.

Az összes nem kívánt üzenetmelléklet manuális törlése

Ehhez menjen a Beállítások> Általános> iPhone tárhely> Üzenetek.

Pillanatképet jelenít meg az Üzenetek összes médiafájljáról kategóriák szerint, például fotókról, videókról, GIF-ekről és másokról. Érintse meg a kezelni kívánt elemeket.

Ezután csúsztassa balra az egyes fájlokat, és koppintson a Törlés elemre.

Vagy válassza a jobb felső sarokban található Szerkeszt lehetőséget, és jelölje be a törölni kívánt fájlokat. És kuka őket! Tegye ezt minden típusú médiára vagy beszélgetésre - mindezt a Beállítások alkalmazáson keresztül! Még az PDF kategóriákat, az audiofájlokat és más típusú dokumentumokat is törölhet az Egyéb kategórián keresztül.

Az összes régi beszélgetés automatikus törlése

Az Üzenetek tárolási beállításainak másik nagyszerű tulajdonsága az Apple-ajánlások.

Az Apple egyedi felhasználása alapján bizonyos ajánlásokat nyújt az eszköz tárhelyének kezelésében. Néhány lehetőség kínálkozik a nehéz Messages felhasználók számára, ideértve a régi beszélgetések automatikus törlését és a nagy mellékletek áttekintését.

MenjBeállítások> Általános> iPhone tárhely és keresse meg az „Ajánlások” című külön szakaszt.

Néhány ajánlást is talál az Üzenetek beállításában, közvetlenül a Dokumentumok és adatok fölött.

Tudjon meg többet az összes Apple Storage-ajánlásról az iPhone és iPad Storage gyors felszabadítása című cikkünkkel az iOS-beállítások között.

Több helytakarékos tippre van szüksége az üzenetekhez?

Tekintse meg cikkünket arról, hogyan törölheti az iPhone 12-en tárhelyet igénylő mentett szöveges üzeneteket az iOS12 használatával. 11., 10. és még alatta.

Mentse a szöveges üzenet képeit a Fotók alkalmazásba

Ha nem menti az Üzenet fotóit kifejezetten a Fotók alkalmazásba, akkor a szöveges / üzenetről készült fotóit nem tárolja máshol. Az Üzenet alkalmazásain, az e-mail alkalmazásokon és más, harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül érkező fényképeket a rendszer nem menti automatikusan a Fotók alkalmazásba. Ezt szándékosan kell tennie.

Nézze meg ezt a két cikket, és győződjön meg róla, hogy fényképeit a Fotók alkalmazásba menti!

  1. Fotók megosztása az üzenetekben és az iMessage alkalmazásban az iOS 12 vagy újabb verzióval
  2. Hogyan lehet gyorsan menteni az összes képet a szöveges üzenetekből az iPhone készülékre
  3. Az iMessage képek mentése fényképként az iPhone készülékre

Összecsomagolás

Üzenet küldése a barátokkal és a családdal könnyű és szórakoztató. Szinte bármi egyszerűvé teszi a megosztást, mint egy gombnyomással, és közvetlenül a telefonjára vagy az eszközére juttatja el. De mindezek a fotók, videók, matricák és más szöveges fájlok gyorsan összeadódnak, és akár iPhone-ok tárhelyének jelentős részét is lefoglalhatják.

De az iOS most nagyszerű új tárolási funkciókkal rendelkezik, beleértve az iPhone Messages Dokumentumok és adatok törlésének lehetőségét. Nem csak ez, de az iOS 11 lehetőséget kínál arra is, hogy automatikusan megszabaduljon a nem kívánt szöveges és üzeneti mellékletektől. És csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket a lépéseket - ÉS TETT, MEGTAKARÍTOTT.

Legutóbbi hozzászólások