iPhone Kezdőlap vagy bekapcsológomb eltört, hogyan kell újraindítani

Tudja, mi a legrosszabb érzés az iPhone vagy iPad elvesztése mellett? Megszakítja az iOS-eszköz két legfontosabb gombjának egyikét. Nem beszélünk a hangerő gombjairól sem; ez a képernyő alján és a jobb felső sarokban található otthoni és bekapcsológomb.

A Kezdőlap gomb segítségével sok mindent megtehet, például bezárhat egy alkalmazást, megölheti az alkalmazásváltó alkalmazásait, és ez időnként kiszabadítja a bajból. A bekapcsológomb, amint a neve is jelzi, lehetővé teszi a képernyő vagy akár az eszköz teljes kikapcsolását.

 • Váltás félkövér szövegre
 • Állítsa vissza a hálózat beállításait
 • Használja a Leállítás parancsot a Beállítások alkalmazásban (iOS 11+)
 • Próbálja ki az AssistiveTouch alkalmazást a készülék újraindításához a képernyőn megjelenő műveletek segítségével
 • Teljesen merítse le az akkumulátort, és töltse újra

Tehát sejtette, hogy az otthoni és a bekapcsológomb egyaránt elengedhetetlen, és döntő szerepet játszott mindennapi használatunkban. Szívás elveszíteni közülük egyet, főleg akkor, ha újra kell indítanod egy iPhone-t vagy iPad-et, helyreállítási módba kell állítanod az eszközt stb.

Ismerje meg az iPhone 7 visszaállításának különböző módjait

Ami az eszköz újraindítását illeti, tudta, hogy továbbra is megteheti ezt egyik vagy másik nélkül? Abban az esetben, ha otthona vagy gombja megszakad, mindig újraindíthatja / újraindíthatja eszközét. Itt van, hogyan.

Hogyan lehet újraindítani iPhone vagy iOS eszközét otthoni vagy bekapcsológombok nélkül

 1. Menj Beállítások> Kisegítő lehetőségek
 2. Keresse meg a „Félkövér szöveg” opciót, és kapcsolja be
 3. Az iPhone vagy iPad megkérdezi, hogy szeretné-e újraindítani az eszközt

Természetesen azt kell mondania, hogy Igen, mert keressük az iOS-eszköz újraindításának módját. Az eszköz újraindítása után minden rendben legyen.

Indítsa újra a hálózati beállítások visszaállításával

Alternatív megoldásként a hálózati beállításokat visszaállíthatja az S-ről isbeállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása.

És a rendszert a visszaállítási folyamat részeként is újraindítjuk.

Ne feledje, hogy ez a művelet eltávolítja a tárolt WiFi jelszavakat, ezért legyenek kéznél, mielőtt visszaállítanák a hálózat beállításait.

IOS 11 vagy újabb verzió esetén használja a Beállítások alkalmazás kikapcsolási funkcióját

Egy másik nagyszerű és egyszerű lehetőség az iOS 11 vagy újabb verzióval rendelkező emberek számára a Beállítások alkalmazásban található kikapcsolási parancs.

Menj Beállítások> Általános> elemre és görgessen lefelé egészen addig, amíg meg nem találja Leállitás. Érintse meg, és a készülék újraindul! Easy-Peasy.

Próbálja meg az AssistiveTouch-t az újraindításhoz

Az eredetileg az érintőképernyőkkel és az olyan kis gombokkal, mint a Home vagy a Power funkcióval dolgozó mobilitási kihívásokkal küzdő emberek segítésére készült, a segítő érintés lehetővé teszi, hogy bárki használhassa iDevice-jét feladatok végrehajtására egy vagy több koppintással egyedi műveletek létrehozásával.

Míg az Assistive Touch segít a fogyatékossággal élő és testi fogyatékkal élő embereknek az iDev jégek használatában, van néhány szép parancs is, amelyek segítenek az olyan embereknek, akik olyan problémákkal küzdenek, mint például amikor a Home gomb nem működik.

Használjuk ki az Assistive Touch előnyeit!

Indítsa újra az Assistant Touch iOS 10 vagy újabb verzióval

 1. Nyisd ki Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek
 2. Görgessen és érintse meg a elemet Segítő érintés
 3. Kapcsolja be az AssistiveTouch funkciót
 4. Egy kis gomb jelenik meg az eszköz képernyőjén
 5. Koppintson az AssistiveTouch gombra
 6. Válassza az Eszköz lehetőséget a lehetőségek közül
 7. Tartsa nyomva a Képernyőzár ikont
  1. Várja meg, amíg a csúszka kikapcsolja a csúszkát
  2. A kikapcsoláshoz csúsztassa el a csúszkát
  3. Nyomja meg a bekapcsológombot az iDevice bekapcsolásához vagy csatlakoztatásához a számítógéphez az automatikus bekapcsoláshoz (ha a bekapcsológomb nem működik)

IOS 11 vagy újabb verzióval?

Az iOS 11 tartalmaz még egy kiváló akadálymentességi beállítást, amellyel az emberek újraindíthatják készülékeiket áramellátás vagy otthoni gombok nélkül.

Beállítási segédérintés az egyérintéses visszaállításhoz

 • Nyisd kiBeállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek
 • Görgessen lefelé az AssistiveTouch megkereséséhez, és koppintson rá
 • Kapcsolja be az AssistiveTouch funkciót
  • A képernyőn megjelenik egy virtuális gomb
  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a gomb bármelyik helyére mozgatását a képernyőn
 • Keresse meg az Egyéni műveletek elemet, és válassza az Egyetlen érintés lehetőséget (vagy kívánt esetben válasszon egy másik műveletet, például Long Press vagy 3D Touch)
 • A képernyőn megjelenő menüben válassza az Újraindítás lehetőséget (görgessen lefelé, hogy megtalálja)
 • Amikor újra akarja indítani, egyszerűen nyomja meg a képernyőn látható gombot, és válassza az Újraindítás lehetőséget a „Biztosan újra akarja indítani iPhone készülékét?” Üzenetből.

Ürítse ki az akkumulátort és töltse fel

Az iDevice újraindításának utolsó módja bekapcsoló vagy otthoni gomb nélkül az, hogy csak az összes energiát elfogyja.

Igen, ez így van! Csak hagyja teljesen lemerülni az akkumulátort, majd visszahelyezi készülékét a töltésre, és újraindítja azt.

Tekintettel arra, hogy a többi módszer meglehetősen egyszerű, ez a folyamat sokkal időigényesebb. De ha semmi más nem működik, mindig ez az utolsó alternatíva van.

Az akkumulátor lemerülésének felgyorsítása érdekében játsszon le vagy párolja a videót, és állítsa automatikus lejátszásra, így a videók csak addig játszanak, amíg az áramellátás ki nem merül.

Ügyeljen arra, hogy a WiFi-hez csatlakozzon, és ne a mobil adatátviteli tervéhez, hogy elkerülje a felesleges adatköltségeket vagy az internet sebességének csökkenését a mobilhálózaton keresztül.

Tehát igen, így gyorsan újraindíthatja iPhone, iPod touch és iPad készülékét, ha az egyik gomb nem működik.

Legutóbbi hozzászólások