Hogyan lehet törölni az Apple ID-t?

Több Apple ID-fiókkal rendelkezik, és törölni szeretné az extra fiókokat? Vagy el kell távolítania egy régi fiókot, amelyet már nem használ, nem emlékszik a jelszavára, vagy nem tudja visszaállítani a biztonsági kérdéseket? A jó hír az, hogy az AppleCare segítségével törölheti ezeket az Apple ID-fiókokat. A rossz hír az, hogy gyakran sok időbe telik az Apple ID-fiók teljes eltávolítása, mert közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az AppleCare céggel, és számos lépést kell végrehajtania. Tehát igen, az Apple ID hivatalos törlése fájdalom.

A legtöbbünk számára azonban a hivatalos csatornákon való túlzás. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépne az Apple ügyfélszolgálatával, és sok időt költene (pazarolna) az Apple ID-k megerősítésére, könnyebb egyszerűen kiválasztani egy Apple ID-t, regisztrálni egy új Apple ID-re, vagy akár megváltoztatni az Apple ID-jét, majd felhagyni mindazok használatával. mások.

Ne feledje azonban, hogy a már nem használt Apple ID-vel végrehajtott vásárlások nem kerülnek új vagy eltérő Apple ID-re! Minden Apple-vásárlás az adott Apple ID-re hivatkozik, és az Apple ID eltávolítása azt jelenti, hogy elveszíti ezeket a vásárlásokat. Tehát légy figyelmes!

Apple ID háttér

Az Apple ID a fő kapcsolat a felhasználó és az összes Apple szolgáltatás között. Enélkül egyetlen Apple eszköz sem olyan jó, mint halott (oké, ez túlzás!) De ne felejtsük el, hogy Apple ID-vel kell rendelkeznie, ha olyan szolgáltatásokat szeretne használni, mint a Facetime, az App Store, az iCloud, az iTunes Store, az iMessage és még sokan mások. . Olyan ez, mint egy személyes fiók, amely hozzáférést biztosít a felhasználóknak az „i-világhoz” (kérjük, ne guglizza az i-világot).

Apple ID létrehozása

Az Apple ID készítése egyszerű, csakúgy, mint egy e-mail fiók létrehozása némi extra információval. Meg kell adnia e-mail címét, választania kell egy jelszót (a bejelentkezéshez), valamint egyéb információkat, például a biztonsági, kapcsolattartási és fizetési részleteket. Egy Apple ID elegendő ahhoz, hogy minden Apple-eszközén használható legyen. Segíti az összes eszközön szinkronizált információkat és vásárlásokat.

Szüksége van egyedi Apple ID-jére, amikor elemet vásárol, vagy új eszközt állít be. Az Apple legjobb része ebben a rendszerben a szinkronizálás, amely lehetővé teszi, hogy hozzáférjen minden információjához bármely Apple-eszközről, bejelentkezett azonosítójával.

Egy kis tanács itt az lenne, hogy ne ossza meg senkivel az Apple azonosítóját. Az Ön személyazonosító adata tartalmazza az összes személyes információt, valamint a fotók, e-mailek és üzenetek biztonsági másolatait.

Igen, a készülék Apple ID nélkül működik!

Az egyik kérdés, amit sokat hallunk, működik-e a készülékem, ha nincs Apple ID-m és nem vagyok bejelentkezve az iCloudba? És a válasz abszolút igen! Semmilyen Apple eszköz használatához nincs szüksége Apple ID-re. Mac, iPhone, iPad és minden Apple-eszköze továbbra is működik, még Apple ID nélkül is!

Ha azonban nincs Apple ID azonosítója, akkor nem vásárolhat meg és nem tölthet le további alkalmazásokat az iOS vagy a Mac App Store-ból, sem pedig semmit az iTunes Store-ból, beleértve a zenét és a videókat is.

Mac-felhasználók számára továbbra is letölthet, telepíthet és futtathat olyan szoftvereket, alkalmazásokat és programokat a MacOS-ban, amelyeket a Mac App Store-on kívül tölt le.

Az Apple ID törlése

Néhány felhasználó (nem tudom, miért) nem elégedett az igazolvánnyal, és meg akar szabadulni tőle. Legtöbbjük újat akar létrehozni. Itt válik kissé trükkössé, mivel az Apple nem rendelkezik egyszerű eljárással, amely lehetővé teszi az Apple ID törlését, de lehetővé teszi a hozzá társított e-mail megváltoztatását. Az Apple azonosítóját csak akkor távolíthatja el, ha a telefonos ügyintézőjével erősen foglalkozik. És akkor is nagyon nehéz nekik megfelelni az Ön kérésének.

Noha nem tudja törölni a régit, eltávolíthatja az összes adatot a régi Apple ID-ből, és létrehozhat álnevet vagy alternatív azonosítót. Tehát, ha az új azonosítót használja, és soha nem használja a régit, minden célból a régi törlődik. Hagyd figyelmen kívül a régit ... olyan, mint egy régi AOL-cím ... elment és elfelejtett.

Jelentkezzen be a My Apple ID portálra, és módosítsa az elsődleges e-mail címet, amelyet az Apple ID-fiókjához társított. Ez technikailag nem törli a fiókját, de az elsődleges e-mail cím már nem lesz társítva hozzá.

Az e-mail módosítása

A folyamat egyszerű, csak kövesse az alábbi lépéseket.

1- Jelentkezzen ki az iCloudból az összes Apple-eszközén

2- Jelentkezzen be a jelenlegi Apple ID-jével ezen az oldalon

3- Kattintson a „Fiókok” „Szerkesztés” elemre

4- Kattintson az „E-mail cím módosítása” elemre

5- Írja be az új e-mail címet, és nyomja meg a „Folytatás” gombot. Ügyeljen arra, hogy helyesen írja be, mivel erre az e-mail címre kapja meg az ellenőrző kódot

6- Hozza le az e-mail kódot, és írja be a szükséges mezőbe

Kész! Ne feledje, hogy az e-mail frissítése után újból be kell jelentkeznie minden Apple szolgáltatásba és eszközbe. Hasonlóképpen megváltoztathatja fizetési adatait, jelszavát stb.

Ha véletlenül elfelejtette Apple-azonosítóját, kérjük, kövesse az Apple alábbi utasításait, hogy hozzáférhessen azonosítójához.

Távolítsa el Apple ID-jét a számítógép iTunes alkalmazásából

Mielőtt biztonságossá tenné az igazolványát, győződjön meg arról, hogy teljesen eltávolította-e az iTunes-ból

 • Kattintson az iTunes menü Store menüjére, majd válassza a Store> Fiók megtekintése lehetőséget, vagy a régebbi macOS vagy Mac OS X verziókhoz válassza az Apple ID megtekintése lehetőséget
 • Koppintson az Eszközök kezelése elemre az iTunes alkalmazásban a Cloud szolgáltatásban, majd kattintson az Eltávolítás elemre a fiókjához társított eszközök mellett. Ha elkészült, nyomja meg a Kész gombot
  • Régebbi macOS és OS X verziók esetén kattintson az Összes visszavonása gombra. Ez eltávolítja az Apple ID-t minden olyan eszközről, amelybe be van jelentkezve. Ezután nyalja meg az Eszközök kezelése gombot, és távolítsa el az összes eszközt. Ez leállítja az automatikus letöltéseket
 • Válassza a Bolt> A számítógép engedélyének visszavonása lehetőséget

Távolítsa el Apple ID-jét az iOS-eszközökről

 1. Koppintson a Beállítások> Apple ID-profil elemre
 2. Görgessen lefelé az Apple ID-fiókjához társított összes eszköz listájának megtekintéséhez
  1. Ezeket a lépéseket minden Apple iDevice esetében meg kell követnie az Apple ID használatával
 3. Görgessen tovább lefelé, és keresse meg a Kijelentkezés lehetőséget
 4. Koppintson a Kijelentkezés elemre, és adja meg az Apple ID jelszavát a iPhone keresése (iPad stb.) Kikapcsolásának megerősítéséhez.
 5. Koppintson a Beállítások> Apple ID-profil> iTunes és App Store elemre
 6. Válassza az Apple ID és a Kijelentkezés lehetőséget
 7. Koppintson a Beállítások> Zene elemre
 8. Görgessen az aljára, és koppintson az Apple ID elemre a Home Sharing alatt. Koppintson a Kijelentkezés elemre
 9. Koppintson a Beállítások> Fiókok és jelszavak elemre
 10. Válassza ki iCloud-fiókját a Fiókok és kijelentkezés részben
 11. Koppintson a Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás elemre. Koppintson az Apple ID elemre, majd jelentkezzen ki
 12. Térjen vissza a Beállítások> Játékközpontba. Válassza az Apple ID és a Kijelentkezés lehetőséget
 13. Koppintson a Beállítások> Arcidő elemre. Koppintson az Apple ID és a Kijelentkezés elemre

Ismételje meg ezeket a lépéseket minden eszköznél!

Az Apple ID törlése

Bár nincs hivatalos módja annak, hogy megszabaduljon az Apple ID-jétől, itt próbálhatja ki.

Hívja az Apple-t (1-800-MY-APPLE), és kérje meg őket, hogy töröljék az azonosítót a rendszerükből. Ez az eljárás némelyiknél bevált, de nem tudjuk garantálni, hogy pozitív képviselő választ kap a képviselőtől. Ezen a linken keresztül kapcsolatba léphet az Apple ügyfélszolgálatával is.

Ne feledje azt is, hogy ha véletlenül sikerül törölnie az igazolványát, akkor készen kell állnia arra is, hogy az összes vásárlását elengedje. Minden vásárlás, amelyet az Apple-től vásárol, kapcsolódik az Apple azonosítójához, és annak törlése az összes vásárlás elvesztését jelentené.

Szeretné törölni az Apple ID-jéhez beállított álnevet?

 1. Jelentkezzen be az iCloud webhelyén
 2. Jelentkezzen be, és kattintson a Mail alkalmazásra
 3. Koppintson a képernyő bal alsó sarkában lévő fogaskerék ikonra
 4. Válassza a Beállítások lehetőséget
 5. Válassza a Fiókok fület
 6. Koppintson a törölni kívánt aliasra
 7. Kattintson a piros törlés gombra

Az Apple jelenleg legfeljebb 3 álnevet engedélyez a felhasználók számára az Apple ID és az iCloud e-mail fiókokhoz.

Legutóbbi hozzászólások