A Bluetooth nem működik az iPhone 5 készüléken

Valamennyi iDevice jelentős különbséggel rendelkezik, mint más eszközök. Vagyis saját Bluetooth technológiájuk. Csak egy iDevice-felhasználó csatlakozhat másik iDevice-felhasználóhoz, és más eszköz nem tud hozzájuk csatlakozni. A Bluetooth elengedhetetlen a mindennapi életünkben, mivel gyakran fontos fájlokat kell átvinnünk Bluetooth-on keresztül. De ha az eszköz Bluetooth-rendszere hibás, akkor sok problémával kell szembenéznie.

Észrevettük, hogy néhány iPhone 5 felhasználó Bluetooth-problémákkal küzd. Közülük sokan az Apple Discussions Forum-on írtak erről. Szakértőink találtak néhány megoldást a Bluetooth probléma különböző lehetséges okaira. Csak nézd meg őket.

Megoldások

1. módszer:

 1. Kapcsolja be az iPhone-t
 2. Menj a beállításokhoz
 3. Válassza az „Általános” lehetőséget
 4. Válassza a „Bluetooth” beállítást. A Bluetooth-beállítások alatt állítsa a telefon láthatóságát „Mindenki számára látható” értékre.
 5. Indítsa újra a mobilt
 6. Most próbálja meg megnyitni a Bluetooth-t.

2. módszer:

 1. Menj a beállításokhoz
 2. Menjen a tábornokhoz
 3. Kapcsolja be az iPhone Bluetooth-ját
 4. Kapcsolja be az iPhone készülékéhez csatlakoztatni kívánt eszköz Bluetooth opcióját
 5. Érintse meg az Eszközök elemet
 6. Válassza ki az eszközt az eszközlistából, amelyhez csatlakozni szeretne
 7. Innen látni fogja az Általános beállítások lehetőséget
 8. Keresse meg a Bluetooth beállításait
 9. Állítsa vissza őket

Ha véletlenül ez a módszer nem működik, akkor visszaállíthatja az iPhone teljes beállításait is, és megkapja az eredményt. De nem kell aggódnia, mert ezért nem fog elveszíteni semmilyen tartalmat.

Ha ezek a módszerek nem működnek, akkor az lehet, hogy a telefon vagy a másik eszköz Bluetooth-ja már nem működik. Ha ez megtörténik, és garanciát kap, vigye a telefont javításra az Apple Store-ba.

Ha bármilyen Bluetooth-problémával szembesül az iPhone 5 készülékén, kövesse ezeket a lépéseket a lehető leghamarabb. Sok szerencsét!

Több:

 • A Bluetooth nem működik iPhone-on vagy iPaden, javítás
 • A Bluetooth beállítások nem működnek, szürkék, javítás

Legutóbbi hozzászólások