iOS 9.2.1 frissítés okozó problémák, hogyan lehet visszaváltani az iOS 9.2-re

Valahányszor megjelenik az iOS új kiadása, sokak számára működik, mások számára pedig problémákat okoz. Néhány kérdés súlyos, míg mások csak kellemetlenséget okoznak. Ha problémákat tapasztal a 9.2.1-es verzióra történő legújabb frissítéssel kapcsolatban, és vissza akar térni a korábbi 9.2-es verzióra, mert régebbi telefonja vagy iPadje van, és a frissítés után lassúságot tapasztal, akkor az öt lépést kell követnie. Nem mintha az iOS 9.2 megoldotta volna az összes problémát, de ne feledje, hogy csak ezzel a folyamattal térhet vissza az iOS 9.2-re.

Lépés -> 1

Kérjük, ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni az iPhone / iPad eszközről az iTunes használatával. Ez fontos, mivel a leminősítési folyamat során nem akar semmilyen információt elveszíteni. Ez nyugalmat is ad Önnek abban az esetben, ha valami rosszul esik a firmware frissítése és visszaállítása során.

2. lépés -> 2

Keresse meg az eszközének megfelelő iOS 9.2 IPSW fájlt. Ezen a webhelyen keresse meg az IPSW fájlt. Ezen a webhelyen találhatók az összes IPSW fájl az összes eszközhöz. Válassza ki a megfelelő eszközt, keresse meg a megfelelő iOS 9.2 fájlt, majd töltse le a számítógépére.

Lépés -> 3

Válassza a Beállítások> iCloud> lehetőséget, és tiltsa le a Telefon keresése funkciót

Lépés-> 4

Csatlakoztassa a telefont a kábellel a számítógépéhez (PC / MAC), és indítsa el az iTunes alkalmazást a számítógépen. Válassza ki a megfelelő eszközt az iTunes panelen. Ellenőrizze, hogy az eszközt a panel bal oldalán található „Összegzés” részben választotta-e ki

Lépés-> 5

Mac számítógépén tartsa lenyomva az Option + Alt billentyűt, és kattintson a „Visszaállítás” gombra. Ha PC-n van, tartsa lenyomva a Shift billentyűt, és kattintson a Visszaállítás gombra. Meg kell adnia az ipsw-ről letöltött 9.2-es fájlt, és kövesse a lépéseket az eszköz visszaállításához az iOS 9.2-re.

Kérjük, ne felejtse el visszakapcsolni a „Find my iPhone” beállítást ON állásba, miután befejezte a folyamatot.

Jó gyakorlat az, hogy várjon körülbelül egy hetet, mielőtt frissítene a legfrissebb iOS verzióra, különösen, ha régebbi eszközt használ. Így lesz ideje értékelni mások tapasztalatai alapján, és eldöntheti, frissít-e vagy vár egy újabb kiadásra.

Legutóbbi hozzászólások