A teljes útmutató az iPhone 7 visszaállításához

Hard reset, soft reset, reboot, helyreállítás, helyreállítás. Ez a zavaros terminológia az utolsó dolog, amellyel meg kell birkózni, ha az iPhone 7 nem működik. Ezért egyszerűsítettünk mindent, amit tudnia kell, és egyetlen bejegyzésbe helyeztük. Itt található a teljes útmutató az iPhone 7 visszaállításához.

Mindannyian tudjuk, hogy a technológia nem tökéletes. De ettől nem válik kevésbé dühítővé, ha rosszul mennek a dolgok. Ráadásul gyakran zavaró és hasonló terminológiával kell megküzdenünk a hibaelhárítási útmutatókkal: visszaállítás, visszaállítás, újraindítás, újraindítás, helyreállítás.

Megbocsátják, ha megkérdőjelezed, hogy mindez mit jelent - főleg, hogy sok kifejezést felcserélhető módon használnak az interneten. Időnként akár az Apple saját weboldalán is! Sőt, az iPhone 7 bonyolult helyzetben van a szilárdtestalapú Home gombjával. A készülék újraindításához már nem lehet használni az Időráfordítás és az Ébresztés és az Otthon gomb együttes lenyomásával tesztelt módszert.

Szerencsére rendeztük. Olvassa el az alábbiakban, hogy tisztázza az iPhone visszaállításának különböző módjait. Ismerje meg a különbséget az egyes módszerek között, és amikor mindegyikre szükség van. Végül egyértelmű lépéseket fogalmaztunk meg az összes visszaállítási módszer befejezéséhez egy iPhone 7-en.

Mit kérhetne még?

Kapcsolódó hozzászólások:

 • Az iPad gyári beállításainak sikeres visszaállítása - teljes útmutató
 • Az iPhone 7 elakadt az Apple logóval, a javítás módja
 • Az iPhone folyamatosan alaphelyzetbe állítja, hogyan javítható
 • Elfelejtette az iPhone / iPad jelszót? Hogyan lehet visszaállítani a jelszót
 • Az iPhone 7 lassú és késik, hogyan javítható

Soft Reset iPhone 7

A soft reset lényegében megegyezik a készülék ki- és bekapcsolásával. Ezt az eljárást gyakran újraindításnak vagy újraindításnak nevezik, ez egy gyors és egyszerű hibaelhárítási lépés, amely csodákat tesz a rosszul viselkedő szoftvereken. A soft reset fő előnye, hogy nem jelenthet adatvesztés kockázatát.

Mikor kell lágy alaphelyzetbe állítani az iPhone 7-et

A lassú teljesítményt, a szokatlan viselkedést vagy bármilyen más szoftveres rendellenességet puha visszaállítással lehet orvosolni. Az összes alkalmazás bezárásával, kikapcsolásával és az iOS újraindításával az iPhone 7 gyakran kiküszöböli a szoftver kis hibáit okozó hibákat.

Az iPhone 7 lágy alaphelyzetbe állítása

Ha lehetséges, az iPhone 7 lágy alaphelyzetbe állításának legjobb módja az eszköz kézi kikapcsolása és újbóli bekapcsolása. Ehhez tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg egy csúszka megjelenik a képernyőn az eszköz kikapcsolásához. Miután befejezte az iPhone 7 kikapcsolását, nyomja meg újra az Oldalsó gombot a bekapcsoláshoz.

Ha azonban az iPhone 7 lefagy, vagy más módon nem reagál, akkor helyette kényszerű újraindítást lehet végrehajtani.

Az iPhone 7 kényszerített újraindítása:

 1. Tartsa nyomva az Oldalsó gombot
 2. Az Oldalsó gomb nyomva tartása mellett tartsa lenyomva a Hangerő csökkentése gombot
 3. Addig tartsa mindkét gombot, amíg az eszköz újra nem indult
A hangerő csökkentő gombbal kényszerítheti az iPhone 7 újraindítását

Hard Reset iPhone 7

A soft reset-el ellentétben a hard reset mindent töröl az eszközről. Beállítások, alkalmazások, üzenetek, zene, fotók. Minden. Természetesen, ha van egy nemrégiben készült iPhone 7 biztonsági mentése, az nem jelenthet problémát az Ön számára. Ellenkező esetben győződjön meg róla, hogy készít egyet!

Ha nem tud új biztonsági másolatot készíteni, előfordulhat, hogy bizonyos információkat még az iCloudon keresztül is helyre tud állítani. Jelentkezz be www.icloud.com hogy megnézze, mi tárolódik online. Meg kell találnia a Névjegyeket, a Naptárakat, az Emlékeztetőket, a Jegyzeteket, és esetleg a Fotókat. Mindez az iPhone 7 iCloud-beállításaitól függ.

A kemény visszaállítás befejezése után az iPhone 7 úgy fog működni, mintha vadonatúj lenne. Ezért a hard reset-et gyakran gyári visszaállításnak nevezik.

Mikor kell keményen visszaállítani az iPhone 7-et

Hard resetre van szükség minden olyan szoftveres probléma esetén, amelyet a soft reset nem javított ki. Ismét számos probléma lehet, például gyakori összeomlás, szokatlan tárhelyhasználat vagy lefagyott iPhone 7.

A szoftveres hibák mellett a hardver visszaállítása is ajánlott, ha el akarja adni vagy eladja az iPhone 7-et. A hardveres visszaállítás befejezése után a személyes adatok törlődnek, és az iPhone 7 visszatér az üdvözlő képernyőre. Ez megvédi Önt az adatlopástól, miközben meleg fogadtatást nyújt az új tulajdonosnak.

Az iPhone 7 kemény visszaállítása

Az iPhone 7 hardveres visszaállításának két módja van. Ha az eszköz érzékeny, a beállítások segítségével visszaállíthatja. Ellenkező esetben lehetséges a helyreállítás az iTunes használatával - ehhez a módszerhez hozzáférés szükséges az iTunes legújabb verzióját futtató számítógéphez.

Állítsa vissza az iPhone 7 alkalmazást a Beállítások segítségével:

 1. IPhone 7 készüléken válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás lehetőséget
 2. Koppintson az Összes tartalom és beállítás törlése elemre
 3. Ha a rendszer kéri, adja meg a jelszót vagy az Apple ID adatait
 4. Ha elkészült, az iPhone 7 újraindul az üdvözlő képernyőn.

Helyezze vissza az iPhone 7 alkalmazást az iTunes segítségével:

 1. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és villám-USB kábellel csatlakoztassa az iPhone 7-et
 2. Ha a rendszer kéri, adja meg a jelszót, és koppintson az iPhone 7-en a Trust This Computer elemre
 3. Válassza az iPhone 7 elemet az iTunes bal felső sarkában, és nyissa meg az Összegzés fület
 4. Kattintson az iPhone visszaállítása elemre, és az előugró ablakban erősítse meg a Visszaállítás elemet
 5. Ha elkészült, az iPhone 7 újraindul az üdvözlő képernyőn
A kemény visszaállítás után az iPhone 7 visszatér az üdvözlő képernyőre

Állítsa vissza az iPhone 7 készüléket a helyreállítási mód használatával

A helyreállítási módban lévő iPhone 7 fekete kijelzőt mutat, amelyben iTunes logó található. Nem használható, amíg az iTunes-on keresztül nem állították vissza. A visszaállítási mód hasonlóan a visszaállításhoz, az iPhone 7 összes adatának elvesztésével jár. Sajnos, miután az iPhone 7 helyreállítási módba került, nem lehet új biztonsági másolatot készíteni.

Mielőtt helyreállítási módba helyezné, győződjön meg arról, hogy rendelkezik iPhone 7 biztonsági másolattal.

Mikor kell használni a helyreállítási módot az iPhone 7 készüléken

A helyreállítási mód egy újabb lépés a kemény visszaállításhoz képest. Hasznos hibaelhárítási lépés minden olyan szoftverhibához, amelyet nem sikerült kijavítani a hardveres visszaállítással. A visszaállítással ellentétben a helyreállítási módba működő iPhone 7 nélkül lehet belépni.

A helyreállítási mód használható minden olyan körülményre, amely nem teszi lehetővé a hardveres visszaállítást. Például, ha a jelszót elveszíti vagy elfelejti, letiltott eszközhöz vezet. Vagy ha az érintőképernyő leállt, lehetetlenné téve a beállítások megadását vagy a Trust this Computer alkalmazást az iTunes alkalmazásban.

A helyreállítási mód használata iPhone 7-en

Az iPhone 7 helyreállításához a helyreállítási mód használatával két lépést kell végrehajtania: Először állítsa az eszközt helyreállítási módba; másodszor állítsa vissza az iPhone 7 alkalmazást az iTunes segítségével. A folyamat befejezéséhez az iTunes legújabb verzióját futtató számítógépet kell használnia.

Mielőtt helyreállítási módba helyezné, készítsen biztonsági másolatot a készülékről. Utána nem lehet megtenni.

Helyezze az iPhone 7-et helyreállítási módba:

 1. Csatlakoztassa az iPhone 7-et a számítógéphez, és indítsa el az iTunes alkalmazást ebben a sorrendben
 2. Tartsa nyomva az Oldalsó gombot és a Hangerő csökkentése gombot
 3. Tartsa mindkét gombot nyomva, amíg az iPhone 7 újraindul
 4. Csak akkor engedje el őket, ha megjelenik egy iTunes logó
 5. Az iPhone 7 most helyreállítási módban van

Helyezze vissza az iPhone 7 alkalmazást az iTunes segítségével:

 1. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és csatlakoztasson egy iPhone 7-et helyreállítási módban
 2. Meg kell jelennie egy előugró ablaknak, amely azt mondja: „Probléma van az iPhone-val.”
 3. Kattintson a Visszaállítás elemre, és várja meg, amíg a folyamat befejeződik
 4. Ha elkészült, az iPhone 7 újraindul az üdvözlő képernyőn
A helyreállítási módban lévő iPhone 7-et vissza kell állítani az iTunes használatával

Most már tudja, hogyan állíthatja vissza az iPhone 7 rendszert. Ezzel a tudással legyőzheti a szoftver legfájdalmasabb problémáit is. Mindaddig, amíg semmilyen fizikai sérülést nem tapasztal, rendben kell lennie!

Remélhetőleg ez a bejegyzés segített neked, megtisztítva a sáros vizeket a kemény és puha visszaállítások körül, és ugyanolyan egyszerűvé téve az iPhone 7 visszaállítását, mint az iPhone 4-del. Ha nem, akkor ossza meg velünk kérdéseit a megjegyzésekben, és mindent megteszünk, hogy válaszoljunk rájuk.

Legutóbbi hozzászólások