iPad Air 2 Wi-Fi problémák, javítás

Számos iPad Air-tulajdonos különféle iPad Air 2 WiFi problémákról számolt be. Ide tartoznak a vezeték nélküli hálózati (Wi-Fi) kapcsolati problémák, a lassú Wi-Fi-től a kapcsolatok elszakadásáig. Ha Wi-Fi-kapcsolati problémái vannak az iPad Air használata közben, akkor itt olvashatja el a hibaelhárítást.

Javítsa ki az iPad Air 2 Wi-Fi problémáit: egyszerű lépések

 1. Ha WiFi Boostert, Repeatert vagy Extender-t használ, kapcsolja ki, és nézze meg, van-e ebben valami különbség.
 2. Indítsa újra az iPad készülékét. Ehhez egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot, amíg meg nem jelenik a piros csúszka, majd csúsztassa el a csúszkát, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.
 3. Kapcsolja ki a Wi-Fi Assist funkciótBeállítások> Cellular> WiFi Assist(görgessen lefelé a múltbeli alkalmazások között, hogy megtalálja ezt a beállítást)
 4. Ha helyes jelszót adott meg, és nem látja a hálózati üzenetet, vagy ha a jelszó helyes, akkor is, ha a jelszó helyes, indítsa újra az összes eszközét, majd próbálja meg újra megadni a jelszavát.
 5. Kapcsolja ki és vissza a Wi-Fi-t a következővel: Beállítások> Wi-Fi lehetőséget.
 6. Koppintson a Beállítások> Wi-Fi lehetőséget és keresse meg a Wi-Fi hálózatot a listából, és érintse meg az (i) gombot, majd felejtse el ezt a hálózatot.
 7. Érintse meg a hálózati beállítások visszaállítását Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hálózati beállítások visszaállítása törli a mentett jelszavakat.
 8. Próbálja ki az „Egyéb…” opciót a WiFi beállításai között. MenjBeállítások> Wi-Fi> Egyéb kiválasztása… Ezután írja be manuálisan a WiFi hálózat nevét és biztonsági kódját.
  1. Hogyan csatlakozhat a WiFi-hez másokkal…
   1. Válassza az „Egyéb” lehetőséget.
   2. Írja be a hálózat nevét (SSID)
   3. Válassza ki a biztonsági típust
   4. Írja be a biztonsági kódot / jelszót
   5. Válassza a „Csatlakozás” lehetőséget

Javítsa ki az iPad Air 2 Wi-Fi problémáit: Haladó lépések

 1. Próbálja meg megváltoztatni a DNS-kiszolgálókat az iPad készülékén. Megpróbálhatja a Google DNS-t. Egyszerűen érintse meg a elemet Beállítások> Wi-Fi lehetőséget majd keresse meg a Wi-Fi hálózatát és érintse meg az (i) ikont, ésérintse meg a DNS-számokat a szerkesztéshez, és írja be a 8.8.8.8, 8.8.4.4 parancsot
 2. A következőre kattintva tiltsa le a Wi-Fi hálózati szolgáltatásokat Beállítások> Adatvédelem> Helyszolgáltatások> Rendszerszolgáltatások> Wi-Fi hálózat
 3. Indítsa újra (vagy állítsa vissza) a Wi-Fi routert.
 4. Állítsa le a WiFi útválasztót legalább 1 percre, tápkábel csatlakoztatása nélkül. Csatlakoztassa újra az áramforráshoz és kapcsolja be. Várjon még 2-3 percet, majd próbálja meg csatlakoztatni az iPad készülékét.
 5. Jelentkezzen be az útválasztó vezérlőpultjára és a vezeték nélküli vezérlőpaneljére. Módosítsa a WiFi hálózat biztonságának beállítását Nincs értékre. Jelszó nélkül próbáljon meg bejelentkezni az iPad készülékre. Ha ez működik, térjen vissza a vezeték nélküli vezérlés beállításához, és állítsa vissza a biztonsági opciót WPA2-re (vagy bármi másra, amit korábban volt). Ezután jelszavával jelentkezzen be újra az iPad WiFi-jébe. (Ha ez nem működik, ne felejtse el újra bekapcsolni ezeket a biztonsági lehetőségeket - nem akar ingyenes hozzáférést a hálózathoz, még akkor is, ha ez nem az Ön számára működik!)

Olvasói tippek

 • Andy olvasó más módot fedezett fel arra, hogy iPhone-ját otthoni WiFi hálózatán működtesse. Először elérte a wifi útválasztóját, és manuálisan hozzáadott egy eszközt az útválasztó beállítási oldalán található eszközök megnézésével, majd a „Adjon hozzá eszközt manuálisan”. Végül hozzáadta iPhone-jának nevét és annak wifi-címét (ezt megtalálhatja itt: Beállítások> Általános> Névjegy> WiFi-cím) és végül mentse az összes változtatást. Miután Andy visszatért a wifi kiválasztásához a telefonon, és újra megadta a jelszót, sikeresen csatlakozott a wifi hálózatához!

Legutóbbi hozzászólások