Íme, mennyi ideig tartanak az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro akkumulátorok

Az Apple új iPhone készülékei komoly frissítéseket tartalmaznak az akkumulátorok részlegében. De mennyi ideig bírják az új iPhone 11 és iPhone 11 Pro akkumulátorok?

Nehéz megmondani, főleg, hogy az Apple elvállalta az új akkumulátorok összehasonlítását az előző generációkkal. Az iPhone 11 Pro például „négy órával tovább bírja”, mint az iPhone XS. De ha nem rendelkezik iPhone XS-tel, akkor nem fogja tudni, hogy ez mit jelent.

Összefüggő:

  Mentjük az űrlapot, amellyel további ásást vagy további matematikát kell végeznie. Itt kell megtudnia, mennyi ideig tartanak az új elemek.

  Az Apple akkumulátor-becslései és specifikációi

  Dióhéjban az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max sokkal nagyobb akkumulátorokkal rendelkezik. Kép az iFixit-en keresztül.

  Míg az Apple összehasonlító statisztikákat használt a szeptemberi főértekezletén és a legtöbb marketing anyagában, a vállalat objektívebb specifikációkat tárt fel - ezeket csak kissé eltemetik az iPhone-ok műszaki specifikációi.

  Hasonlóképpen, az Apple sem engedi fel eszközei akkumulátor-kapacitásait. Ám megismerhetjük kapacitásukat az ellátási lánc bennfenteseiből és a szabályozási iratokból.

  Így bomlanak le.

  • iPhone 11: 3.110mAh akkumulátorral rendelkezik. Az Apple becslései szerint akár 17 órányi videolejátszás, akár 10 órányi video-streaming vagy akár 65 óra audio-lejátszás is
  • iPhone 11 Pro: 3190 mAh akkumulátorral rendelkezik. Az Apple becslései szerint akár 18 órányi videolejátszás, 11 órányi video-streaming vagy akár 65 óra audio-lejátszás is elérhető lesz.
  • iPhone 11 Pro Max: 3500mAh akkumulátorral rendelkezik. Az Apple szerint akár 20 órányi videolejátszás, 12 órányi video streaming vagy akár 80 óra audio lejátszás is

  Ezek meglehetősen borsos akkumulátorok, főleg iPhone-okhoz. Valójában az Apple valóban vastagabbá és nehezebbé tette 2019-es eszközeit, hogy illeszkedjenek ezekhez az akkumulátorokhoz.

  Az akkumulátor élettartamának becslése az Apple energiagazdálkodását is figyelembe veszi. A WIRED nemrégiben adott interjújában az Apple fő chipmérnöke elárulta, hogy az A13 Bionic gépi tanulással optimalizálja az energiahatékonyságot a legújabb iPhone-okban. Ez jobb akkumulátor-élettartamot jelent a teljesítmény feláldozása nélkül.

  Valós akkumulátor tesztelés és áttekintés

  A kapacitások és a specifikációk egy dolog. De az akkumulátor élettartamának valós tesztelése a legjobb módja annak megállapítására, hogy meddig fog tartani az iPhone.

  Természetesen az akkumulátorok kapacitása sok fogyasztó számára nem sokat jelent, és a specifikációk valójában csak a történet egy részét mondják el. Valójában nem jár együtt például 65 órán át zenét hallgatni.

  Szerencsére a nagy médiumok számos korai áttekintője mélyebben belemerült az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max akkumulátor-üzemidejébe. Az eredmények elég ígéretesek azok számára a felhasználók számára, akiknek fontos az akkumulátor élettartama.

  Például az iPhone 11 Pro a The Verge tesztje alatt rendesen napi 14-14 óráig tartott. Ez jelentős ütés, mint az előző iPhone, és a The Verge megjegyzi, hogy jobb, mint a legtöbb jelenlegi Android zászlóshajó.

  Az iPhone 11 Pro hasonló akkumulátor-élettartam-növekedést tapasztalt, az Engadget úgy találta, hogy tesztmodellje normál használat mellett körülbelül 12 óráig tart. Ez megint nagyjából egész napos akkumulátor-üzemidő és óriási dudor az előző generációtól.

  Ehhez képest a szokásos LCD iPhone 11 sokkal szerényebb fejlesztéseket tapasztalt. Az Apple szerint ez az eszköz 1 órával tovább működik, mint az iPhone XR - de érdemes megjegyezni, hogy az iPhone XR akkumulátora már a legjobb volt, mint bármelyik korábbi iPhone-ban.

  Az egyértelműség érdekében az akkumulátor élettartama nagyban függ az iPhone használatának módjától. Emiatt a saját futásteljesítmény változhat. Hasonlóképpen, a lítium-ion akkumulátorok idővel természetesen romlani fognak, ami azt jelenti, hogy ezek az akkumulátorok élettartamára vonatkozó statisztikák nem állandóak.

  Ennek ellenére az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro modellek jelentősen javítják az akkumulátor élettartamát.

  Legutóbbi hozzászólások