Az iPad visszaállítása a gyári beállításokra

Az iPad testreszabható. Előfordulhat azonban, hogy az összes testreszabását vissza kell vonni, hogy az első vásárláskor ugyanarra a beállításra térjen vissza. Ezenkívül érdemes törölni az összes kapcsolattartási adatot, böngészési előzményeket, e-maileket, kedvenceket stb. Ez különösen igaz, ha azt tervezi, hogy eladja vagy átadja valakinek az iPad készülékét. És pontosan erre lett tervezve az iPad „Reset” alkalmazása. Visszaállíthatja az iPad gyári beállításait!

kapcsolódó cikkek

  • A Mac visszaállítása a gyári beállításokra
  • Gyárilag állítsa vissza a Jailbroken iDevice alkalmazást az iTunes használatával
  • Készüljön fel használt iPhone vagy iDevice eladására vagy vásárlására

Állítsa vissza iPadjét a gyári beállításokhoz iTunes nélkül

Tudta, hogy az iPad Beállítások alkalmazásában egyablakos ügyintézési lehetőség áll rendelkezésre, ahol visszaállíthatja az iPad összes funkcióját (vagy minden funkcióját)?

Mondjuk például, hogy bármilyen okból az iDevice AirDrop-ja úgy dönt, hogy fellép, és vissza kell állítania az internetkapcsolatot. Nos, ez könnyen elvégezhető a Hálózati beállítások visszaállítása nevű beállításon keresztül.

Ebben a bejegyzésben lebontjuk az egyes lehetőségeket, majd kiválaszthatja, melyik felel meg legjobban a helyzetének.

De először keressük meg a helyét Visszaállítás funkció

  1. A kezdőképernyőn koppintson a „Beállítások” elemre a Beállítások képernyő megjelenítéséhez
  2. Koppintson az „Általános” elemre
  3. Ezután érintse meg a „Visszaállítás” elemet

Ez megjeleníti a Reset képernyőt a következő lehetőségekkel

1) Állítsa vissza az összes beállítást - ez visszaállítja az összes beállítást a gyári alapértelmezettre, de nem törli a tartalmi adatokat.

2) Törölje az összes tartalmat és beállítást - ez visszaállítja az összes beállítást és törli az összes tartalmi adatot. A törlés végrehajtása előtt érdemes szinkronizálnia az iTunes alkalmazással, ha meg akarja tartani a letöltött zenét vagy alkalmazásokat.

3) Hálózati beállítások visszaállítása - ezzel törli a Wi-Fi hálózati beállításokat.

4) A billentyűzet szótár visszaállítása - ez törli a szótár minden előzményét, például a korábban elutasított vagy elfogadott billentyűzet-javaslatok előzményeit.

5) A kezdőképernyő elrendezésének visszaállítása - ez egyszerűen visszaállítja a kezdőképernyő ikonjait az eredeti alapértelmezett elrendezésre.

6) Helyre vonatkozó figyelmeztetések visszaállítása - ez törli az alkalmazásaihoz beállított összes helymeghatározást. Például a GPS-t ismerő alkalmazások gyakran felkeltik a hely figyelmeztetését, és megkérdezik, hogy szeretné-e, hogy az alkalmazás tisztában legyen az Ön jelenlegi tartózkodási helyével. Az ezekre a kérdésekre adott válaszait az iPad minden alkalmazáshoz tárolja. Ez az alaphelyzetbe állítás törli ezeket a válaszokat, így az alkalmazás megjelenhet a felszólítás, amely a következő engedély használatakor kéri újra a tartózkodási engedélyét.

Az iPad visszaállítása Vissza a gyári beállításokhoz: Visszaállítás opció kiválasztása

Miután kiválasztotta a fenti lehetőségek egyikét, az iPad vagy más iDevice megerősítést kér, hogy valóban vissza szeretné állítani a visszaállítást.

Ha igen, erősítse meg a „Visszaállítás” elemre koppintva. Előfordulhat, hogy meg kell erősítenie az Apple azonosítóját.

Nagyjából ennyi. Ügyeljen arra, hogy gyakran készítsen biztonsági másolatot az iDevice-ről, hogy abban az esetben, ha véletlenül a Reset egyik opciót választja, vagy valami más történik az adataival, ami veszteséget eredményez, legyen nyugodt, hogy mindig van biztonsági másolat.

Gyárilag állítsa vissza iPhone, iPad vagy iPod készülékét az iTunes használatával

A gyári visszaállítás törli az összes személyes adatot, valamint az eszköz- és alkalmazásbeállításokat, majd telepíti az adott iDevice számára elérhető legfrissebb iOS-t. Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy Mac vagy Windows PC-jén van az iTunes legújabb verziója.

És készítsen biztonsági másolatot az iDevice-ről, csak arra az esetre, ha van néhány információ, amelyet el akar menteni. Végül kapcsolja ki az iPhone keresését a Beállítások> Apple ID-profil> iCloud menüponton keresztül. Adja meg Apple ID-jét, ha kéri.

Az iTunes használata az iPad visszaállításához a gyári beállításokhoz

  1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa az iPad-et vagy egy másik iDevice-t
  2. Válassza ki a készülék ikonját, amikor megjelenik az iTunes alkalmazásban
  3. Koppintson vagy kattintson az Összegzés elemre a Beállítások panelen,
  4. A Jobb panelen kattintson vagy koppintson az iPad (vagy az adott iDevice) visszaállítása elemre
  5. Kattintson a Visszaállítás gombra a megerősítéshez

Az iTunes törli az iDevice-t, majd telepíti a legújabb iOS-t eszközére. Miután az iDevice visszaáll a gyári beállításokra, újraindul.

Állítsa be újként, majd kívánt esetben csatlakoztassa újra iCloud-fiókját. Ne felejtse el újra bekapcsolni az iPhone keresését ehhez az eszközhöz, a jelenlegi vagy új Apple ID használatával.

Elfelejtette az Apple azonosítóját?

Ha egy ideje nem használta Apple ID-jét, előfordulhat, hogy nem emlékszik Apple ID-jére és / vagy jelszavára. Ezek a hitelesítő adatok kritikusak az iDevice-élmény szempontjából.

Ha nem ismeri az Apple azonosítóját és jelszavát, nem tölthet le semmilyen alkalmazást, zenét, iBooks, játékot stb. Az App és az iTunes üzletekből.

Ha elfelejtette Apple ID-jét és jelszavát, nem készíthet biztonsági másolatot az iDevice adatairól az iCloudon.

Ha olyan helyzetbe kerül, hogy helytelen Apple ID vagy jelszó miatt nem tehet semmit az iDevice készülékével, nézze meg az Apple ID problémáival foglalkozó cikkeinket. Az első lépés mindig az Apple ID-vel kapcsolatos problémák megoldása.

Apple ID hibaelhárítás

  • Apple ID-jét letiltották. Hogyan lehet visszaállítani az Apple ID-t?
  • Az Apple ID törlése
  • Javítson ki egy letiltott Apple ID-t

Ha nem tudta kijavítani az Apple ID azonosítójával kapcsolatos problémákat, egyes felhasználók sikert jelentenek az iPad-ek vagy más iDevice-ok visszaállításával az iTunes helyreállítási mód vagy a DFU mód-visszaállítás segítségével. Ezek általában akkor működnek, ha az iPad keresése már ki van kapcsolva.

Hogyan kell alaphelyzetbe állítani az iPadet Apple ID nélkül az iTunes segítségével történő helyreállítási mód használatával

  1. Csatlakoztassa iPadjét egy olyan számítógéphez, amelyre az iTunes legújabb verziója van telepítve (Windows vagy Mac.) Nem feltétlenül a számítógépének kell lennie - bármely számítógép, amelyre telepítve van az iTunes, rendben van
  2. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, majd kapcsolja ki az iPad készüléket
  3. Tartsa nyomva a Kezdőlap gombot és az oldalsó / alvó / bekapcsoló gombot. Tartsa lenyomva ezeket a gombokat, amíg meg nem látja az iTunes logót és az USB-kábel ikonját az iPad képernyőjén
  4. Ezután az iTunes-nak üzenetet kell mutatnia arról, hogy helyreállítási módban észlel egy eszközt. Nyomja meg az OK gombot, majd válassza a Visszaállítás (nem frissítés) lehetőséget
  5. Várja meg, amíg az iTunes visszaállítja az iPad alkalmazást - minden adatot véglegesen törölni kell

Új számodra iDevice?

Ha régebbi modellt kapott, vagy iPadet vagy más iDevice-t használt, akkor az előző tulajdonosnak törölnie kellett a tartalmát, és le kellett választania az iCloudról és az Apple ID-jéről, mielőtt átadta volna Önnek vagy bármely harmadik fél viszonteladójának. Bár állítólag ez történik, gyakran nem. Szóval mit kéne tenni?

Ha megszerezheti az előző tulajdonosát

  1. Kérje meg ezt a személyt (vagy a cég meghatalmazottját), hogy jelentkezzen be az iCloud.com webhelyre, vagy használja a Find My iPhone alkalmazást a (vagy a vállalat) Apple ID azonosítóval
    1. Menj Az iPhone keresése> Minden eszköz kiválasztása elemet
    2. Válassza ki az adott iDevice-t
    3. Kattintson a gombra Törölje az iPhone alkalmazást, vagy koppintson a Műveletek> iPad (vagy más iDevice) törlése> iPad (vagy más iDevice) törlése elemre
    4. Írja be őket Apple ID jelszó> Törlés
    5. Koppintson az Eltávolítás a fiókból elemre

Miután az előző tulajdonos törölte és eltávolította az iDevice-t a fiókjából, győződjön meg arról, hogy teljesen leállította az eszközt, és indítsa újra a beállítást.

Legutóbbi hozzászólások