Az iPhone 6 nem töltési problémájának kijavítása

Valószínű, hogy ha elolvassa ezt a cikket, akkor már megpróbált egy csomó különböző dolgot, és nem talált sikert az iPhone töltési problémájának megoldásában. Vagy az iPhone 6 egyáltalán nem tölt, vagy nagyon lassan töltődik. Kérjük, ellenőrizze az alábbi ötleteket, hogy segítsen megoldani a problémát.

Nagyon könnyű paranoidnak lenni, és azt gondolni, hogy az akkumulátorod dobott, amikor ilyen problémát tapasztalsz. Ha iPhone-ja nem töltődik fel, akkor a telefon belsejében lévő akkumulátor cseréje valószínűleg nincs hatással. Csak azért, mert a töltő be van dugva, ez nem szükséges, azt jelenti, hogy áramot kell adnia az iPhone-nak. Ennek számos oka van.

Ha úgy gondolja, hogy az iPhone nem tölt, mert folyékony károsodást szenvedhetett, ellenőrizze, hogy nincsenek-e a készülék jelei. Ha az LCI jelzőfény világít, akkor ez rossz hír, mivel folyadékot vagy maró károsodást okozhatott a telefonban. El kell mennie az Apple Store / Genius bárba, és meg kell őket néznie.

Az iPhone nem fog töltődni? Lehetséges okok

Olvasónk észrevételei és e-mailjei alapján azt tapasztaltuk, hogy a felhasználók általában akkor tapasztalják ezt a problémát, ha töltőportjuk sok szemetet vagy szennyeződést halmozott fel. A készülék tartós használata esetén ez mindenképpen megtörténik. A töltőport tisztításához keressen meg egy vékony, nem fémből készült tárgyat, például egy fogpiszkálót, és óvatosan ássa ki a töltőportba beragadt szöszöket vagy más törmeléket. A port tisztítása közben ellenőrizze a csatlakozó sarkait és oldalait.

Ha ugyanazt a középiskolás kori töltőkábelt használta kacsa szalaggal, talán itt az ideje, hogy újra megvizsgálja ezt a stratégiát. Kölcsönözze egy barátja fali adapterét és töltőkábelét, és próbálja ki. Ha a másik villámkábel működik és feltölti az iPhone készülékét, ez sok fejfájást old meg, ha új kábelt vásárol.

Az iPhone 6 töltési problémájának kijavítása

1. lépés: Ha véletlenül marad áramellátása az eszközön, és megpróbálja elhárítani a lassú töltési problémát, próbáljon meg lágy alaphelyzetbe állítani iPhone-on. A soft reset újraindítja a telefont, és nem törli semmilyen tartalmát vagy adatait

2. lépés: A kezdőképernyőn nyomja meg és tartsa lenyomva a Bekapcsológombot és a Kezdőlap gombot. Engedje el a Bekapcsológombot és a Kezdőlap gombot, amikor megjelenik az Apple logó.

3. lépés: Ha a szoftveres visszaállítás nem működött az előző lépésnél, akkor lépjen a Beállítások -> Általános -> Visszaállítás -> Az összes beállítás visszaállítása elemre. Várja meg, amíg a telefon kikapcsol. Ezután csatlakoztassa a töltőt, és nézze meg, hogy működik-e az Ön számára.

Biztosak vagyunk abban, hogy ezt a problémát meg kell oldani az Ön számára, ha megfelelően meg tudta tisztítani a töltőportot. A legtöbb felhasználó, aki ezt a problémát tapasztalja, sikert jelentett, hacsak az iPhone 6-on nem volt néhány jelentős hardverprobléma. Minden jót kívánunk. Kérjük, ossza meg bátran az alábbi megjegyzéseket.

Legutóbbi hozzászólások