Az iCloud-fotók végleges útmutatója (2020-as frissítés)

Ha Apple-felhasználó vagy, akkor valószínűleg hallottál az iCloud Fotókról. Míg egyes felhasználók elég sokat tudnak az iCloud Fotókról, mások zavarosnak találják magukat bizonyos funkciók miatt. Vagy akár zavarban, hogy mit csinál valójában.

Ezt szem előtt tartva, itt van minden, amit tudnia kell az iCloud Fotókról és annak használatáról.

A végén egy videót is mellékeltünk, amely 15 általános iCloud-tippet és trükköt emel ki.

iCloud-fotók 2020-ban

Alapvetően az iCloud Photos egy ingyenes platform, amely automatikusan szinkronizálja az összes képet, videót és egyéb adathordozót az összes Apple (és még nem Apple) eszközön is.

Bármikor elérheti ezt az adathordozót az adott eszközön. De ez kissé mélyebb lesz, és az iCloud Photos egyes részei indokolják a magyarázatot.

Például az iCloud Photos egyik hasznos tulajdonsága, hogy automatikusan szinkronizálja a szerkesztéseket az összes eszközön. Csúsztasson egy fényképet iPhone-ján, és láthatja ezeket a módosításokat iPad-jén - mindezt azért, mert ezek a képek a felhőben élnek.

Ez a funkció az eredeti képek kitöltésével elősegítheti a készülékek helymegtakarítását is.

Ez azt jelenti, hogy nem kell megelégednie az alacsonyabb minőségű, optimalizált képekkel, és nem kell semmit sem törölnie, ha kevés a tárhelye. (Erre később még rátérünk.)

iCloud-fotók és Saját fotófolyam

Az Apple fotótárolásának egyik zavara az iCloud Fotók és a Saját Fotó Stream közötti különbség (és hasonlóság).

Van néhány különbség a kettő tekintetében, de ezek alapvetően erre forrnak: az iCloud Photos egy felhőalapú platform, míg a My Photo Stream nem.

Alapvetõen a My Photo Stream csak az egyik eszközön készített képeket küldi a többi eszközre a funkció engedélyezésével.

Az egyes fényképeken végzett szerkesztések nem szinkronizálódnak, és minden egyes képet minden eszközről manuálisan kell törölnie. Ezenkívül a képeket bizonyos eszközökre kisebb felbontásban tölti le, mint amennyit Ön készített.

Másrészt a My Photo Stream használata nem használ fel semmilyen iCloud-tárhelyet.

A My Photo Stream egymással összehasonlítva egyszerűbb szolgáltatás, amelyből hiányzik az iCloud Fotók szolgáltatáskészlete. Hacsak nincs jó oka arra, hogy ne, javasoljuk, hogy válassza az iCloud Fotókat a Saját fotófolyam helyett.

Az iCloud-fotók engedélyezése és letiltása

Jegyzet: Mielőtt elkezdené, meg kell győződnie arról, hogy az iCloud be van-e állítva az összes eszközén. Valamennyi eszközét ugyanahhoz az Apple ID-hez kell bejelentkezni.

 • IOS 10.3 vagy újabb rendszert futtató iOS eszközökön nyissa meg a Beállítások alkalmazást. Érintse meg a Apple személyi igazolvány -> iCloud> Fotók. Ezután kapcsolja be az iCloud-fotókat.
 • Nyissa meg az OS X 10.10.3-tól a macOS Mojave 10.14-ig futtató Mac-eszközökön Rendszerbeállítások. Kattintson iCloud, majd kattintson a gombra Lehetőségek a Fotók ikon mellett. Végül kapcsolja be az iCloud fotókat.
 • MacOS Catalina 10.15 és újabb verziók esetén nyissa meg Rendszerbeállítások, Koppintson a Apple azonosító és jelölje be a jelölőnégyzetet Fotók
 • Az Apple TV 4K és a TVOS 9.2 vagy újabb verziójú Apple TV-n lépjen a következőre: Beállítások -> Fiókok -> iCloud -> iCloud-fotók.

Érdemes megjegyezni, hogy az iCloud Photos nem aktiválható az iCloud böngésző webhelyéről.

De, miután aktiválta az iCloud fotókat a fent említett eszközök egyikén, képesnek kell lennie arra, hogy hozzáférjen a médiatárához az iCloud.com webhelyről.

Hogyan érhetem el az iCloud-fotókat?

Míg az iCloud Photos egy natív Apple platform, valójában hozzáférhet a rajta tárolt médiatartalmakhoz különböző eszközökön. Itt van, hogyan.

Apple eszközökön

Az Apple rendkívül fájdalommentessé teszi az iCloud Fotókhoz való hozzáférést saját, saját gyártmányú eszközein.

IPhone-on, iPad-en, iPod touch-on és Mac-en csak annyit kell tennie, hogy megnyitja a Fotók alkalmazást. Az iCloud-fotók automatikusan szinkronizálódnak az eszközével (mindaddig, amíg engedélyezve van a funkció). Az iCloud Photos tartalmához Apple TV-jén is hozzáférhet, ha a Fotók alkalmazásba megy.

Windows PC-n

Szerencsére azoknak az iPhone és iPad tulajdonosoknak, akik Windows számítógépeket is használnak, az Apple meglehetősen megkönnyítette az iCloud Photo Library elérését bármely számítógépről.

Csak annyit kell tennie, hogy letölti az iCloud for Windows alkalmazást. Miután beállította, az iCloud Fotók mappaként jelennek meg az Intézőben.

Ez további három kategóriába sorolható: Letöltések, Feltöltések és Megosztott.

 • Letöltések azok a képek, amelyeken rajtad van
 • A Feltöltések mappa használható képek feltöltésére az iCloud Fotók Könyvtárba a Windows PC-ről. Nagyon hasznos.
 • A Megosztva mappával egyszerűen hozzáférhet bármilyen megosztott fotóalbumhoz, amelyhez hozzáfér.

Alternatív megoldásként bármely böngészőből elérheti az iCloud fotókönyvtárát az iCloud.com webhelyre látogatva.

Androidon

Sajnos nincs egyértelmű módszer az iCloud-tartalmak elérésére egy Android-eszközön. Ennek ellenére néhány megoldást kipróbálhat.

Először egyszerűen megkísérelheti elérni az iCloud.com webhelyet a Google Chrome-ban (az Android platformok alapértelmezett böngészője). Ügyeljen arra, hogy megérintse a menü gombot, és válassza az Asztal webhelyet.

Ez azonban csak korlátozott hozzáférést biztosít a médiához. Ha bővebb lehetőségeket szeretne, érdemes megfontolnia egy harmadik féltől származó alkalmazásmegoldást, például az iCloud for Android Assistant alkalmazást.

Optimalizálták az iCloud-fotókat?

Kicsit zavart okozhat az iCloud Fotók és a képoptimalizálás. Tehát egyenesen felállítjuk a rekordot.

Minden elkészített képet vagy videót pontosan úgy tárol az iCloud, ahogyan elkészítette. Ez azt jelenti, hogy az eredeti formátumban, teljes felbontásban lesznek - nincs optimalizálás.

Másrészt van egy Optimalizálja a tárolást opció Beállítások -> Fotók. Ez a zavaros rész, de miután megértette, könnyen „megszerezhető”.

A Tárolás optimalizálása csak az eszközön tárolt képeket érinti. Ráadásul iPhone-ja csak akkor fogja optimalizálni a tárhelyet, ha már kevés. Az optimalizálást azokkal a képekkel és fotókkal is megkezdi, amelyekhez a legkevesebbet fér hozzá.

Még akkor is, ha engedélyezve van a Tárolás optimalizálása, az iCloud Fotókban szereplő eredetiket ez nem érinti, és eredeti felbontásban és minőségben tárolódnak.

Az eredeti fotókat és videókat továbbra is letöltheti az internetről, ha hozzáférni szeretne hozzájuk.

De mi a helyzet az Eredeti letöltés beállítással? Nos, ha engedélyezi, akkor az iCloud Photos az eredeti képeket mind a felhőben, mind az eszközén tárolja.

Fotók a macOS-on és a Tárolás optimalizálása

Az iCloud Fotók segíthetnek a lehető legtöbbet kihozni a Mac-ből.

Ha a „Mac Storage optimalizálása” lehetőséget választja, akkor az összes teljes felbontású fotót és videót az iCloud eredeti formátumában tárolja, a tárhelyet megtakarító verziókkal azonban a Mac-en tárolják, amire szükség van.

Ezt fontos szem előtt tartani, ha a MacBook háttértár használatát tervezi eredeti fotóinak mentésére.

Eredeti anyagok letöltése

Amint utaltunk rá, továbbra is hozzáférhet és letöltheti fényképei eredeti példányait az iCloud.com, az iOS vagy a Mac rendszerről.

IOS-en és Mac-en ez leginkább akkor hasznos, ha az eredeti adathordozókat más eszközzel szeretné megosztani. Ez azért van, mert a Fotók automatikusan megmutatja az iCloud Photos képeket ezeken a platformokon, amikor engedélyezve van.

 • Nyissa meg az iCloud.com oldalt, és kattintson a Fotók elemre. Válassza ki a letölteni kívánt képeket és videókat. Ezután kattintson és tartsa lenyomva a felhő letöltési ikont az ablak jobb felső sarkában.
  • Az összes fotó kijelöléséhez használja a Control + A billentyűkombinációt
  • Konkrét fényképek egyszerre történő kiválasztásához használja a Control + Click vagy a Shift + click billentyűkombinációt
  • Miután kiválasztotta fényképeit az iCloud webhelyének Fotók alkalmazásából, érintse meg a letöltés ikont (felhő lefelé mutató nyíllal)
  • Az iCloud ezután létrehoz egy ZIP-fájlt, és letölti azt a Mac-re
 • IOS rendszeren nyissa meg a Fotókat. Válassza ki a letölteni kívánt képeket és videókat. Koppintson a Megosztás ikonra, és válassza ki azt az eszközt, amellyel meg szeretné osztani a képeket.
 • Mac rendszeren nyissa meg a Photos alkalmazást. Válassza ki a letölteni kívánt képeket és videókat. Húzza a tartalmat közvetlenül az asztalra. Alternatív megoldásként kattintson a jobb gombbal, és válassza a Megosztás> AirDrop lehetőséget.

Több kép kiválasztása

Van-e mód az „összes kiválasztására”, amikor iCloud-képeket próbál letölteni? Igen nem.

Az Igen Mac és Windows felhasználóknak szól

A billentyűzet használatával kiválaszthatja az összes fotót a Control + A gombbal, majd megnyomhatja a letöltés gombot. A fényképeket összegyűjtjük és egy zip fájlba helyezzük, hogy megnyithassuk a számítógépen.

Használhatja a Control + Click vagy a Shift + Click billentyűkombinációt is, ha csak bizonyos fényképeket szeretne egyszerre letölteni.

A Nem azokra az iPhone-okra, iPad-ekre és iPod-okra vonatkozik, amelyek böngészőben használják az iCloud szolgáltatást

Sajnos a böngészőben az iCloudot használó iDevices esetén az egyes képek kiválasztásához külön-külön kell megérintenie vagy kattintania. Ez még mindig unalmas folyamat. Ha az iCloud webhelynek van hátránya, akkor ez - különösen az iOS esetében.

Gyorsíthatja ezt a folyamatot, ha nagyon gyorsan megérinti és áthúzza több fényképet.

  Az egyetlen megoldás, amelyet az emberek az iPhone-on használnak a Több fotó törlésére kiválasztásához, az egy harmadik féltől származó alkalmazás használata az iPhone-on, amely megkönnyíti a több fénykép kiválasztását.

  Az iPhone alkalmazást hashphotos-nak hívják. Ez egy fotókezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi az összes kiválasztását. Az összes kiválasztása után törölheti, és a képek törlődnek az iCloudból. Ez az egyik módja annak, hogy a felhasználók nagyszámú fotót törölhessenek az iCloud-ból anélkül, hogy egyenként kellene választaniuk.

  A másik megoldás, amelyet használunk, az, hogy az összes fényképet eredeti példányként töltsük le a MacBook-ra. A letöltés után több fényképet is kiválaszthat, a spotlight és mtsai segítségével rájuk kereshet, és más műveleteket is végezhet. (Erről bővebben az alábbi biztonsági másolat részben).

  Fotók törlése az iCloudról

  Szerencsére a képek törlése az iCloud Fotókból nem nehéz - legalábbis az iOS legtöbb verziójában nem. Mindaddig, amíg engedélyezte az iCloud Fotókat az eszközein, ez egy lépésből áll.

  Csak lépjen a Fotók alkalmazásba, válasszon ki egy képet vagy videót, és törölje azt. Ez a fotó vagy videó automatikusan eltávolításra kerül az iCloud Fotókból.

   A másik oldalon nem tudja törölni azokat az eszközöket az iCloud Fotókból, amelyeken nincs engedélyezve a funkció.

   Hogyan lehet helyreállítani a törölt iCloud-fényképet

   Ha iCloud fotókat használ iOS vagy macOS eszközén, a törléstől számított 30 napon belül visszaállíthatja a képeket a Nemrégiben törölt mappából.

   Alternatív megoldásként az iCloud.com webhelyre is beléphet bármelyik böngészőben. Innen kattintson a Fotók és a Legutóbb törölt album elemre. Ezután válasszon ki egy fényképet, és kattintson a Helyreállítás gombra.

    Az iCloud böngészőverziójában belül helyreállíthatja a médiát Eredeti törlésének 40 napja.

    Mi a helyzet az iCloud fotómegosztásával?

    Korábban az iCloud Photo Library és az iCloud Photo Sharing két különálló, de kapcsolódó felhőalapú szolgáltatás volt.

    Ha az iOS régebbi verzióját használja, akkor azt is észreveheti, hogy az iCloud Photo Sharing saját váltóval rendelkezett a Beállítások alkalmazásban.

    A szolgáltatás megváltozott a macOS Mojave +, iOS 12+ és iPadOS rendszerekben, és most hívják Megosztott albumok.

    • Az iOS és az iPadOS továbbra is változik a Megosztott albumok között,Beállítások -> iCloud -> Fotók
    • A MacOS Mojave és régebbi verziók esetén keresse meg a megosztott album beállítását itt: Apple menü> Rendszerbeállítások> iCloud> Fotók> Opciók> Megosztott albumok
    • MacOS Catalina + esetén keresse meg a Megosztott albumok beállítást a Photo alkalmazás beállításai között. Nyissa meg a Fotókat, menjen a tetejére Fotók menü> Beállítások> iCloud> Megosztott albumok

    Lényegében a Megosztott album egy felhőalapú fotóalbum, amelybe Ön (és mások) feltölthet tartalmat. A Megosztott albumon mindenki megtekinthet tartalmat, megjegyzést fűzhet vagy tetszhet, valamint elmentheti és feltöltheti saját médiáját.

     Megosztott albumot úgy hozhat létre, hogy megérinti a + ikont a Fotók Albumok lapján. Végigvezeti a folyamat többi részén.

     Néhány további tipp

     Először is, arra lehet kíváncsi, hová tűnt a Camera Roll. Nos, jobb vagy rosszabb, az iCloud-alapú Minden fénykép album automatikusan lecseréli a Camera Roll-ot, amikor az iCloud Photos engedélyezve van.

     Ez azonban nem sokat érint. Az Összes fotó album továbbra is ugyanúgy működik, mint egy Camera Roll, de ezeket a képeket automatikusan elküldi a felhőbe.

     Ami egy másik dolog, amit érdemes megjegyezni: az iCloud automatikusan működik a háttérben. Miután készített egy képet vagy videót, az adott adathordozó minden bemenet nélkül feltöltődik az iCloud-ba.

     Mint korábban említettük, az esetleges szerkesztéseket is automatikusan menti a rendszer. Hasonlóképpen, az egyik eszközről törölt adathordozó eltávolításra kerül az iCloud könyvtárból.

     Ezeket a képeket a biztonsági másolatok sem másolják meg, így nem kell aggódnia, hogy a képei és videói feldobják a biztonsági másolat méretét.

     A körülményeitől függően eltarthat egy ideig, mire a média valóban feltöltődik az iCloudba. Az állapotot a megfelelő eszközön található Fotók menüben ellenőrizheti.

     macOS Storage és iCloud Photos

     Két elsődleges lehetőség van az iCloud-fotók MacBook-on történő használatára, és ezek a következők

     • Tartsa a Fotókönyvtárat a belső meghajtón, DE válassza a Fotókban a „Mac Storage optimalizálása” lehetőséget - ez biztosítja, hogy mindig hozzáférjen könyvtárához, de ha a meghajtó megtelik, megtartja a fénykép indexképeit, de eltávolítja az eredeti fényképet a meghajtóról, így helyet szabadít fel.
     • Helyezze a Fotók Könyvtárat külső meghajtóra - ez lehetővé tenné az „Eredeti fájlok letöltését erre a Mac-re” lehetőséget, ezért a fénykép internetkapcsolattal vagy anélkül is elérhető. Ez akkor hasznos, ha olyan helyen tartózkodik, ahol foltos vagy lassú az internetkapcsolat, és hozzáférnie kell a Fotóihoz

     Hogyan készítsünk biztonsági másolatot az iCloud fotókönyvtáráról

     Miért kell aggódnia az iCloud fotókönyvtár biztonsági mentéséért, amikor az Apple automatikusan megteszi helyetted az iCloud platformján?

     Nos, soha nem rossz ötlet több biztonsági másolatot készíteni, arra az esetre, ha valami baj történne az iCloud-fotókkal, vagy elveszítené Apple ID-jét. Az elbocsátás jó ötlet, amikor megőrzi értékes pillanatait.

     Az iCloud Photo Library külső biztonsági mentése Mac segítségével érhető el.

     • Nyissa meg a Fotók alkalmazást Mac gépén, és válassza a Fotók> Beállítások lehetőséget a felső menüből
     • Engedélyezze az „Eredetijegyek letöltése erre a Mac-re” lehetőséget az iCloud Fotók könyvtárban
     • Ez az opció biztosítja, hogy az eredeti fényképeket másolatként tárolja a MacBook
     • Ha rendszeresen biztonsági másolatot készít Mac / MacBook számítógépéről a Time Machine használatával, akkor semmit sem kell tennie, mivel az eredeti fotók automatikusan mentésre kerülnek.
     • Ezek a letöltött eredetik a MacBook Kép mappájában érhetők el. Ennek a mappának a helyét a Fotóalkalmazás beállításaiban láthatja.
     • A Képmappákat a Finder> Kezdőlap> Képek segítségével érheti el felhasználói fiókjához. Ez lehetővé teszi az összes kép letöltését egy külső merevlemezre, ha úgy dönt

     Az iOS 12.1+ verzióban van egy másik hely is az iPhone beállításain, amely további útmutatást nyújt.

     Amikor megérinti a Beállítások> Fotók elemet, és lefelé görget, fedezze fel a „ÁTADÁS MAC-ra VAGY PC-re ”. Itt lehetősége van beállítani, hogy eredeti dokumentumokat vagy kompatibilis formátumban továbbítsa a fényképeket.

     Az iCloud-fotók gyakori problémáinak elhárítása

     Bár az iCloud kissé zavaró tud lenni, valójában egy viszonylag egyszerű rendszer használni, ha megértette.

      De természetesen előfordulhat, hogy a platform használata során néhány kérdés merül fel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet elhárítani néhány gyakoribb iCloud-fotóproblémát.

      Az iCloud-fotók nem szinkronizálódnak, hogyan javítható

      Az iCloud egy meglehetősen megbízható rendszer, és az Apple úgy tervezte, hogy a háttérben működjön, anélkül, hogy bármilyen információt adna a végén.

      Másrészt előfordulhatnak olyan esetek, amikor az iCloud-tartalma nem szinkronizálódik vagy jelenik meg más eszközökön.

      Ezeknek az eseteknek a túlnyomó többségében valószínűleg még csak nem töltöttek fel a felhőbe. A feltöltési folyamat sebessége a mobil- vagy az internetkapcsolattól függ.

      Ha ez eltart egy ideig, a folyamatjelző sávot megtekintheti a Fotók alkalmazás megnyitásával és a Pillanatok könyvtárának navigálásával. Ennek a menünek az alján kell lennie egy feltöltési állapotsornak.

      Mac-en azokat a képeket és videókat, amelyeket az iCloud még nem töltött fel a felhőbe, egy intelligens album tárolja.

      Az iCloud-fotók nem szinkronizálódnak a MacBook-szal

      A probléma megoldásának egyik módja a MacBookon az intelligens albumok használata. Ez általában igaz, ha azt tapasztalja, hogy sok olyan fénykép van a MacBook-on, amelyek valamilyen oknál fogva nincsenek az iCloud-ban. Kövesse az alábbi lépéseket, és nézze meg, hogy megoldja-e a Mac szinkronizálási problémáit.

      • Nyissa meg a Fotók alkalmazást a Mac számítógépén, és kattintson a Fájl> Új intelligens album elemre
      • Használja a „A fényképeket nem lehet feltölteni az iCloudba” feltételt.
      • Ha a fenti feltétel eredményeként bármilyen fénykép visszatér, győződjön meg róla, hogy rendelkezik e fotók eredetivel, és törölje őket a könyvtárából.
      • Indítsa újra a Fotók alkalmazást, és ellenőrizze, hogy elkezdi-e feltölteni a fényképeket az iCloudba

      Az iCloud Photos rengeteg mobiladatot használ

      Ha az iCloud Fotók elfogyasztják a mobiladatokat egy iOS-eszközön, akkor kompenzálhat néhány beállítást.

      Először is elmehet Beállítások -> Fotók és koppintson rá Cellular Data. Két váltás van itt.

      • Továbblapozva Cellular Data lehetővé teszi a közelmúltban a média feltöltését a felhőbe a mobiladatok helyett, de a Wi-Fi feltöltéseket „előnyben részesíti”.
      • Továbblapozva Korlátlan frissítések azt jelenti, hogy az eszköz mindig szinkronizálja a fényképeket a mobil adatokon.

      A mobiladatok mentéséhez tiltsa le mindkét lehetőséget.

      Szüneteltetheti egy napos feltöltését is Fotók> Pillanatok. Csak nyomja meg Szünet, amely a feltöltés állapotsor közelében található.

      Az iCloud azt mondja, hogy kifogytam a tárhelyből

      Noha felhőalapú platformról van szó, az iCloud Photos még mindig véges mennyiségű tárhellyel rendelkezik. Alapvetően használhatja azt a tárhelyet, amelyért fizet.

      Ön automatikusan 5 gigabájt iCloud-tárhelyet kap ingyen, csak azért, mert iCloud-fiókja van.

      Ha valamivel több helyre van szüksége, meghatározott havi díj ellenében megvásárolhatja. Például az 50 GB-os ár 99 centnél kezdődik. Legfeljebb 2 TB kiegészítő tárhelyet választhat.

      macOS Mojave + iCloud Photos hiba az APFS kötetnél

      A közelmúltban azok a felhasználók, akik macOS Mojave vagy újabb verzióra frissítettek és az APFS titkosítás be volt kapcsolva, furcsa hibát találtak az iCloud Fotók használatakor.

      A hiba arra utal, hogy az iCloud Photos nem kompatibilis az APFS-formázott kötetekkel. Ha a MacOS Mojave-ra történő frissítés után ezt a hibát találja, indítsa újra a MacBook-ot, és ez a probléma megszűnik.

      Kikapcsolhatom az iCloud-fotókat egyetlen eszközön?

      Előfordulhat, hogy nem szeretné, hogy a képek vagy videók automatikusan feltöltődjenek a felhőbe egy adott eszközről. Vagy egyszerűen nem akarja, hogy iCloud-tartalma elérhető legyen az Apple TV-n.

      Szerencsére az iCloudot ki lehet kapcsolni az egyes Apple termékekről. Itt van, hogyan.

      • IOS 10.3 vagy újabb rendszert futtató iOS eszközökön nyissa meg a Beállítások alkalmazást. Érintse meg a Apple személyi igazolvány -> iCloud> Fotók. Ezután váltson iCloud-fotók ki.
      • Nyissa meg az OS X 10.10.3 verziót futtató Mac eszközökön Rendszerbeállítások. Kattintson iCloud, majd kattintson a gombra Lehetőségek a Fotók ikon mellett. Végül kapcsolja ki az iCloud fotókat.
      • A macOS Catalina + esetén lépjen a következő helyre: Rendszerbeállítások> Apple ID> és törölje a Képek jelölését
      • Az Apple TV 4K és a TVOS 9.2 vagy újabb verziójú Apple TV-n lépjen a következőre: Beállítások -> Fiókok -> iCloud -> iCloud-fotók. Kapcsolja ki az iCloud-fotókat.

      Törölhetem az összes iCloud-fotótartalmat?

      Ha törölni szeretne tartalmat az iCloud Fotókból, az Apple lehetőséget nyújt a funkció deaktiválására.

      • IOS rendszeren lépjen a következőre: Beállítások—> Apple személyi igazolvány—> iCloud—> Tárhely kezelése—> Fotók. Érintse meg Letiltás és törlés.
      • Mac-en lépjen a következőre: Apple menü -> Rendszerbeállítások -> iCloud. Kattintson Kezelés majd válassza ki iCloud-fotók és Letiltás és törlés.
      • A macOS Catalina + esetén lépjen a következőre: Rendszerbeállítások> Apple ID> és törölje a Képek jelölését

      Reméljük, hogy hasznosnak és informatívnak találta ezt az átfogó útmutatót az iCloud Fotókon. Mint mindig, javasoljuk, hogy ossza meg észrevételeit, kérdéseit vagy kedvenc tippjeit olvasóinkkal.

      Többet akar? Vessen egy pillantást az iCloud 15 legjobb videónkra!

      Legutóbbi hozzászólások