Nézzen élő híreket az Apple TV-n, és soha ne hagyjon ki egy ritmust sem

Ha olyan vagy, mint én, amikor megnézed a híreket, akkor azt valós időben szeretnéd látni, ahogy történik. Végül is, ki szereti a játékot, felzárkózik a legfrissebb hírekhez, amikor mindenki más már áttér a következő nagy történetre? Senki.

Sok ember kíváncsi arra, hogy nézhet-e élő híreket az Apple TV-jén. A jó hír igen! Apple TV-jével könnyedén követheti a fejlődő történetet valós időben, megbízható hírforrásokból.

Összefüggő:

  Élő hírek és videohírek az Apple TV-n

  Minden reggel bekapcsolom az Apple TV-t, hogy megnézzem a legfrissebb élő híreket, így tudom, mi történik a világunkban, amikor felébredek. És ha nem találok semmi érdemlegeset, ami élőben sugározna, mindig megnézhetem az előző nap előre rögzített videóhíreit.

  És bár nem tűnik úgy, hogy különbség van az élő hírek és az előre rögzített hírek között.

  Az Apple TV élő és előre felvett híreket egyaránt kínál

  Nem minden híralkalmazás kínál élő híreket. Videohírek előre rögzítve van. Ez azt jelenti, hogy mire meglátja, már megtörtént. Nem egy történet követésének legizgalmasabb módja.

  Másrészről, élő hírek valós időben közvetít, így naprakész maradhatsz a fejlődő történetekről, és úgy érezheted, mintha részese lennél az akciónak. Megmutatjuk, hogyan nézhet élő híreket az Apple TV-n, hogy soha ne hagyjon ki egy ritmust sem.

  Hogyan állíthatom be a híralkalmazásokat élő közvetítéssel?

  Ha még nem rendelkezik velük, töltsön le és telepítsen alkalmazásokat kedvenc hírforrásaiból, például a CBS, a Bloomberg, az ABC News, a FOX News, a SkyNews, a Reuters TV és így tovább. Az Apple TV által kínált összes legjobb híralkalmazás megkönnyítése az App Store megnyitása.

  Érintse meg az App Store ikont a kedvenc híralkalmazások megnyitásához és megkereséséhez.
  • Válassza az App Store ikont az Apple TV főmenüjében.
  • Húzza felfelé a távirányítóval a felső menü megjelenítéséhez.
  • Válassza a Kategóriák lehetőséget.
  • Válassza a Hírek lehetőséget a jobb oldalsávon, és az Apple TV összes ajánlata megjelenik.
  • Kattintson a letölteni kívánt híralkalmazásra.
  • Az alkalmazás telepítéséhez válassza a Letöltés lehetőséget.
  • Válassza a Letöltés ikont.
  • Írja be az Apple ID jelszavát, ha szükséges.
  • Miután a letöltés befejeződött, a híralkalmazás megjelenik az otthoni menüben a könnyű hozzáférés érdekében.
  A letöltött alkalmazás megjelenik a főmenüben.

  A keresősávba beírhatja vagy be is diktálhatja (beszélhet a távvezérlővel) a kívánt híralkalmazás nevét.

  Élő közvetítést kínál a híralkalmazás?

  A hírek valós idejű közvetítéséhez keressen egy élő logót vagy az „élő” szót
  • Nyisson meg egy híralkalmazást.
  • A híralkalmazás főmenüjében keresse meg a szót Élő.
  • Kattintson az élő közvetítés megtekintéséhez.
  Ha nem látja a szót Élő bármelyik menüben az adott híralkalmazás nem kínál élő közvetítést. Tehát meg kell próbálnia egy másik híralkalmazást.

  A hírek Apple TV-n történő megtekintésének költségei

  Egyes híralkalmazások ingyenesek, mások kábel-előfizetéssel ingyenesek, míg mások havi előfizetéssel rendelkeznek. Az árak alkalmazástól függően változnak. Néha a fizetett tartalmat a következővel jelölikPrémium.

  Hírekhez és egyéb tartalmakhoz is hozzáférhet, ha előfizet harmadik fél fizetett előfizetési szolgáltatásaira, például a HULU + LIVE TV-re, a DirecTV Now-ra, a SlingTV-re, a CBS All Access-re, a YouTube TV-re és még a PlayStation Vue-ra is!

  Töltse le a locastapp alkalmazást, és ingyen nézhesse meg a helyi élő TV-t

  A non-profit www.locast.org által üzemeltetett ingyenes alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyen nézhessék helyi élő tévéiket az Apple TV-n.

  Ez jelenleg csak a következő városokra korlátozódik, de érdemes megnézni, főleg, ha a helyi sportközvetítésekre szeretne ráhangolódni.

  • New York

  • Philadelphia

  • Boston

  • Washington DC

  • Baltimore

  • Chicago

  • Houston

  • Dallas

  • Sioux Falls

  • Denver

  • Rapid City

  • Los Angeles

  • San Francisco

  Népszerű híralkalmazások az Apple TV-n

  Nézzen élő és előre felvett híreket az ABC News alkalmazással az Apple TV-hez. Kép forrása: ABC7 News

  Az ABC-t, a CBS-t és az NBC-t ma is nagyon figyelik azok a nézők, akik azt akarják, hogy tartalmuk az emberek által megszokott hagyományos módon kerüljön átadásra. Mindannyian élő hírcsatornákat kínálnak az Apple TV alkalmazásaikban.

  Válassza ki a hírét

  A szelektív nézők számára, akik csak az őket érdeklő híreket szeretnék nézni, az élő hírek nagyszerű lehetőségei az olyan alkalmazások, mint a Haystack TV, a Sling TV és a Reuters TV.

  Élvezze a híreket a hét minden napján, a Reuters Apple TV híralkalmazásával.

  Ezek az alkalmazások szélesebb körű tartalmat kínálnak, és lehetővé teszik a néző számára, hogy eldöntse, mi tetszik neki, amikor tetszik.

  Ezeknek a híralkalmazásoknak az az egyedülálló, hogy megtanulják Öntől, ha megjegyzik a hírnézési mintákat. Ezekkel az információkkal ezek a híralkalmazások friss tartalmat kínálnak az érdeklődésének megfelelően.

  A Livestream híralkalmazás használata az Apple TV-n

  Ha egyablakos ügyintézést szeretne a különböző forrásokból származó hírekhez, a Livestream News App az Ön számára!

  élőben nézheti meg kedvenc híreit az Apple TV-hez készült Livestream alkalmazással

  Az Élő közvetítés híralkalmazással híreket kereshet néhány kedvenc hírszolgáltatótól. Kövesse a jelenleg fejlesztés alatt álló történeteket, vagy nézzen meg másokat, akiket hiányolhat.

  A Live Stream News alkalmazás beállítása gyors és egyszerű. A Live Stream News alkalmazás az alkalmazásbolt hírrészében található, de a legegyszerűbb módja annak, hogy kövesse a fenti utasításokat.

  Nézd élőben a YouTube-ot YouTube TV-előfizetés nélkül

  A YouTube TV több mint 70 hálózatból kínál híreket és műsorokat (és egyre növekszik). Az ingyenes próbaidőszak után azonban havi 45 USD-ba kerül. És lehet, hogy nem akar ilyen pénzt költeni.

  A jó hír az, hogy az Apple TV-jén található szokásos alkalmazás segítségével élő programokat nézhet a YouTube-on!

  Keresse meg a Élő szimbólum a megtekinteni kívánt tartalom miniatűrjén. A Youtube élő hírforrásokat kínál a Bloomberg, az Al Jazeera és néhány más állomásról.

  Élő híreket kereshet a YouTube keresősávjával

  Ha csak az élő tartalom érdekli, akkor az „élő” vagy az „élő hír” szóra keres a YouTube keresési funkciója segítségével.

  Helyi élő hírek megtekintése az Apple TV-n

  Az AppleTV segítségével naprakészen tarthatja szülővárosának kérdéseit!

  A CBS, az NBC, a PBS, az ABC és sok más nemzeti és helyi hírállomás kínálja az Apple tvOS alkalmazásokat. Tehát először ellenőrizze ezeket az alkalmazásokat, és ellenőrizze, hogy futtatják-e a helyi híreket és videókat, vagy bemutatják-e az élő eseményeket.

  Mindenki más számára az a legjobb megoldás, ha helyi híreket néz az Apple TV-n, ha letölti a helyi híreket az iOS készülékére, az AirPlay pedig az Apple TV-re.

  Élő és helyi híreket is nézhet az Apple TV alkalmazásával - az Apple TV alkalmazás támogatja az élő híreket a tvOS 11 és az iOS 11 és újabb rendszereken.

  Nem találom kedvenc híralkalmazásomat az Apple TV-n!

  Ha az Apple TV jelenleg nem kínálja kedvenc híralkalmazását, akkor az egyik alternatíva lehet az AirPlay, amely híralkalmazást iOS-eszközről, például iPad-ről vagy iPhone-ról az Apple TV-re mutat.

  Hogyan AirPlay az Apple TV-hez

  Az AirPlay segítségével egyszerűen közvetíthet élő híreket Apple TV-jére
  • Győződjön meg arról, hogy az iDevice ugyanazon WiFi hálózathoz csatlakozik, mint az Apple TV.
  • Nyissa meg az Apple TV-re közvetíteni kívánt híreket vagy helyi TV alkalmazást.
  • Keressen egy videót vagy élő hírcsatornát, amelyet AirPlay-be szeretne tölteni.
  • Koppintson az AirPlay ikonra.
  • Válassza ki az Apple TV-t, és várja meg, amíg csatlakozik és streameli a tartalmát.

  Dióhéjban …

  Az Apple TV megváltoztathatja a hírek megszerzésének módját, de ez nem azt jelenti, hogy másnak érezné magát, vagy arra késztetné, hogy frusztráló tanulási görbéken haladjon át.

  Akár hagyományos módon szeretné nézni a híreket, akár válogatni szeretne, az Apple TV bemutatta Önnek! És mivel az Apple még az idén elindítja az Apple TV + -ot, még több van.

  Legutóbbi hozzászólások