Az AirPods Pro vezeték nélküli vagy kábellel történő töltése

Az Apple hivatalosan is fejjel fordította a vezeték nélküli fejhallgatós játékot az AirPods-szal, majd ismét az AirPods Pro-val. Ezek a fejhallgatók sokkal többet kínálnak, mint elődei, az Active Noise Cancellation hozzáadásával.

De ahogyan azt sejteni lehet, sokak számára nagy gondot jelent a kínált akkumulátor-üzemidő, valamint a töltési módszerek. Tekintettel arra, hogy az AirPods Pro vezeték nélküli és vezetékes töltést is kínál, valamint a gyors töltési módszereket, ezek valóban a tökéletes „all-in-one pro” fejhallgatók.

Hogyan töltse fel az AirPods Pro készüléket - ez a te választásod!

Az AirPod-ok feltöltéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy feltölti az AirPods tokot, majd válassza ki, hogy vezeték nélkül szeretne-e tölteni Qi tanúsítvánnyal rendelkező töltőszőnyeggel, vagy csatlakoztassa őket a mellékelt töltőkábellel.

Töltheti az AirPods tokot a tok belsejében lévő AirPod-okkal, vagy sem - megint ez a te választásod. És bárki esetében töltheti az AirPod-okat - mindaddig, amíg ez egy AirPods Pro tok.

Nézze meg a tok állapotjelző lámpáját - a sárga fény azt jelenti, hogy még mindig tölt, míg a zöld jelzi, hogy teljesen fel van töltve és üzemkész.

Az AirPods Pro akkumulátor-élettartamának alapjai

A 2019 elején piacra dobott 2. generációs AirPod-okhoz hasonlóan az AirPods Pro-t is 24 órán keresztül tartják. Ezt 18 órára állítják, ha elsősorban az AirPod-okat használja telefon- vagy videohívásokhoz.

Most, bár szeretnénk, ha ez igaz lenne, van egy kis fogás. Magukat az AirPods Pro-t legfeljebb öt órás hallgatási időnek minősítik, de ha engedélyezve van az Aktív zajszűrés, akkor egy órát szabadon tarthat.

Az oka annak, hogy az Apple kihasználja az akkumulátor 24 órás üzemidejét, maga az eset okozza. Az Apple AirPods Pro tokja akkor fogja megtenni a súlyos emelést, ha maguknak az AirPodoknak kifogy a lé.

Ennek ellenére van egy beépített gyors töltési funkció, amely akár három óra akkumulátor-élettartamot is lehetővé tesz mindössze 15 perc után. Ez tökéletes azok számára, akik mélyen belemerülnek egy projektbe, de fogy a lé, és be kell dobniuk az AirPod-okat tölteni, miközben Ön megy egy csésze kávét.

Mennyi ideig tart az AirPods Pro vezeték nélküli töltése?

Bár sok mindent el lehet mondani a vezeték nélküli töltés kényelméről, egy dolgot biztosan tudunk. Elég lassú. A vezeték nélküli töltés már néhány éve létezik, de úgy tűnik, hogy a Samsungon kívül bárki más valóban megállt a határok túllépése mellett.

Ugyanez vonatkozhat az Apple-re és az AirPods Pro-ra is, mivel csak a normál vezeték nélküli töltési sebességgel kell „foglalkoznia”. Egyes tesztekben az AirPods Pro 0% -tól 100% -ig töltődött alig három óra alatt. Ennek része az az oka, hogy maguk az AirPod-ok megkapják a díjat, majd utána felszámítják az esetet.

Lehet, hogy finomíthatja és gyorsíthatja ezt az időt, ha kiveszi az AirPod-okat a tokból. Azonban csak arra készüljön fel, hogy a lé egy részét kiveszi a tokból, miután a teljesen feltöltött tokba helyezte.

Mennyi időbe telik, amíg az AirPods Pro kábellel töltődik?

Attól függően, hogy mennyi gyümölcslé maradt mindkét esetben magukban az AirPod-okban, ez változhat. Vannak, akik 100% -os töltést láttak mindössze 30 perc alatt, míg mások (általában ha az AirPod-ok halottak) azt látták, hogy a töltési idő akár 2 órát is igénybe vehet.

Az Apple azonban egy kis extra előnyt jelentett az AirPods Pro és a H1 chip felhasználóinak. Most csak 15 percig töltheti az AirPods Pro készüléket a tokban, és akár 3 óra lejátszási időt is elérhet.

Hogyan ellenőrizheti a töltési állapotot, amikor vezeték nélkül tölti az AirPods Pro készüléket?

Ha rendelkezik AirPods Pro készülékkel, megérintheti a tokot, amikor az a töltőpadon van, és megnézheti, hogy az AirPods Pro készülék tölt-e (sárga fény) vagy teljesen feltöltött (zöld fény). Még akkor is, ha nem használja aktívan az AirPod-okat, duplán koppinthat az elülső LED-jelzőn, hogy nagyjából képet kapjon az akkumulátor élettartamáról.

A tok kétszeri megérintése után a töltöttségi szintet mutató LED 8 másodpercig folyamatosan világít. Ez elég jó képet ad arról, hogy mennyi ideig kell még megpróbálnia tölteni az esetet, mielőtt levenné őket.

Használhatja iPhone vagy iPad töltőkábelét az AirPods Pro töltésére?

A rövid válasz itt az, hogy igen, a meglévő töltőkábel segítségével feltöltheti az AirPods Pro készüléket. Ez igaz az iPhone tulajdonosokra, mivel mind az iPhone, mind az AirPods Pro a szokásos villámkábelt használja.

A 2018-as iPad Pro tulajdonosoknak másutt kell keresniük, mivel az USB-C töltőport nincs az AirPods Pro-n. Azonban használhatja az USB-C-t villámkábelhez, és az AirPods Pro készüléket csatlakoztathatja az iPad-hez, és feltöltheti a fejhallgatót.

Gyorsan töltheti az AirPods Pro készülékét az iPhone Pro modellekhez tartozó 18 Wattos gyorstöltővel?

Sajnos nincs mód az AirPods Pro „gyors töltésére”, még akkor sem, ha az iPhone 11 Pro és a 11 Pro Max 18 Wattos tégláját használja. Ha megnézi az AirPods Pro csomagolását, akkor a bemenet beállítása „5V 1A”, vagyis csak 5W-on fog tölteni.

Pozitívum, hogy ha AirPods Pro készülékét ugyanabba a 18 W-os töltőbe csatlakoztatja, mint az iPhone, az nem árt semminek. A töltőtokba beépített technológia megakadályozza a „túltöltést”. Ekkor a készülék túl sok energiát vesz el túl gyorsan, és végül kiég.

Hogyan ellenőrizheti az AirPods Pro akkumulátor töltöttségi szintjét

Amint azt korábban itt részleteztük, többféleképpen ellenőrizheti az AirPods Pro akkumulátor töltöttségi szintjét. Ennek legegyszerűbb és legrészletesebb módja az Elemek widget hozzáadása iPhone-hoz és / vagy iPad-hez.

Csatlakozáskor nemcsak a töltőtok akkumulátorának szintjét, hanem az egyes fülhallgatókat is megtekintheti. Ez megkönnyíti, hogy képet kapjon arról, mennyi idő van hátra, mielőtt fel kellene töltenie őket.

Csak nyissa ki az esetet Elemek Widget Használja a Sirit

Még egy módszer az iPhone használatával kihasználja a jó ole ’Siri előnyeit. Tegye fel Sirit, és kérdezze meg tőle, hogy „mi az AirPods Pro akkumulátorának élettartama”, és gyorsan értesíteni fogja.

Végül, még vezeték nélküli töltés esetén is könnyen megnézhető hozzávetőleges mennyiségű akkumulátor az AirPods Pro tokban.

Helyezze a tokot a vezeték nélküli töltőpadra, majd koppintson a tokra a LED fény közelében.

Ha zöldet lát, akkor legalább 80% akkumulátor van hátra, a borostyán 25% és 80% között van. Ha 25% alatt van, a LED jelzőfény pirosan villog, vagyis még nem szabad levenni a tokról a töltőt.

Töltheti az AirPodokat az AirPods tok nélkül?

Sajnos nincs alternatív mód az AirPod-ok töltésére abban az esetben, ha elfelejtette az ügyét. Ez nem éppen „értékesítési” taktika annak biztosítására, hogy az emberek több tokot vásároljanak.

Ehelyett ez egy olyan trend, amelyet az összes többi valóban vezeték nélküli fejhallgató-opcióban láthat. Ennek oka, hogy a fejhallgatón speciális csapok és csatlakozók vannak, amelyek a töltéshez csatlakoznak a tokba.

Töltheti az AirPods tokot anélkül, hogy bent lenne az AirPod?

A töltés hátoldalát nézve megteszinem be kell helyeznie az AirPod-okat a tokba, hogy feltöltse az AirPods Pro tokját. Ezt már többször megtettük, mint amennyit meg tudunk számolni, mivel szeretnénk hallgatni a kedvenc podcastjainkat, de fel kell tölteni az esetet.

Csak annyit kell tennie, hogy kiveszi az AirPods Pro készüléket, majd vagy bedugja a kábelt a tokba, vagy a tokot egy vezeték nélküli töltőpadra helyezi. A tok továbbra is töltődik, és több mint elegendő lé lesz az AirPods Pro újratöltéséhez, amikor eljön az ideje.

Következtetés

Nem tudunk elég szépet mondani az AirPod-okról és főleg az AirPods Pro-ról. Az Apple létrehozta a tökéletes fejhallgatót, még akkor is, ha elsősorban Android-eszközt használ. Bár reméljük, hogy maguk az AirPod-ok javíthatják az akkumulátor-élettartamot, teljesen vitatott esetben akár 24 órával is nehéz vitatkozni.

Ha további kérdése van az AirPods Pro-val kapcsolatban, vagy problémái merülnek fel, csak ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Örömmel segítünk, és ha megtudott néhány új tippet vagy trükköt, akkor ezekről is szeretnénk tudni!

Legutóbbi hozzászólások