A Mail App mindig Mac-re tölt? Javítás

Ha kezdi észrevenni, hogy a Mac Mail alkalmazás mindig letölt, és folyamatosan vagy gyakran azt az üzenetet jeleníti meg, hogy „Üzenetek letöltése”, akkor nem vagy egyedül.

Az OSX és a macOS felhasználók egyaránt jelzik ezt a problémát a Mail alkalmazásukkal. Szerencsére egyes javítások megteszik a trükköt, és a Mac levelezőalkalmazását normál módon működtetik, és nincs több „üzenet letöltése” hiba.

 • Indítsa újra a Mail alkalmazást, miközben a Shift billentyűt tartja a billentyűzeten
 • Módosítsa az e-mail fiók beállításait a Piszkozatok postafiók viselkedésének tárolására a Saját Mac-re
 • Kapcsolja át ideiglenesen offline fiókját, majd tegye vissza online állapotba
 • Távolítsa el az e-mail fiókot, majd adja hozzá újra
 • Próbálja meg újjáépíteni és újraindexelni a postafiókot

A Mail App mindig letölthető: Néha ez normális!

Először is, ha ezt a letöltő üzenetet figyeli a Mail alkalmazás oldalsávjának bal alsó sarkában, és csak viszonylag rövid ideig van ott, akkor ez normális.

Ez az üzenet azt jelenti, hogy a Mail alkalmazás szinkronizálja a különböző e-mail fiókokat.

Annak ellenére, hogy a letöltés kifejezést használja, valóban ellenőrzi a fiókok közötti szinkronizálást. Tehát, itt a bölcsesség szavai: IGNORE IT.

A Mail App mindig letölthető: háztartás

A hibaelhárítás előtt hajtsa végre ezeket a lépéseket. Ezek megoldhatják a problémát, és ha nem, akkor előkészítik a Mail-t a javításra.

Előkészítő tippek

 1. Töröljön minden üzenetet a Törölt elemek és a Szemét (Spam) mappákból
 2. Távolítsa el a már nem használt üzeneteket a Beérkező levelek mappából és más postaládákból
 3. Ha lehetséges, frissítsen a Mail legújabb verziójára

Változtassa meg, hogy az e-mail hol tárolja a piszkozatokat

Olvasóink közül jó néhányan megjegyezték, hogy ha megváltoztatták az e-mail fiókok piszkozatainak helyét, akkor a Mail App rendesen elkezdett működni.

Módosítsa az Apple Mac Mail alkalmazás vázlatbeállításait

 1. Nyissa meg a Mail alkalmazást
 2. Menj Apple menü> Beállítások> Fiókok
 3. Válasszon egy e-mail fiókot
 4. Válassza a fület Postafiók viselkedései
 5. változás Piszkozatok postafiók nak nek Saját Mac-en és válaszd Dámajáték a legördülő menüopciókból

A Mail App mindig letöltésével kapcsolatos hibák elhárítása

Töltse újra a Mail alkalmazást

A kiválasztással lépjen ki a Mail alkalmazásból Mail> Kilépés a Mail-ből. Ezután indítsa újra a Mail alkalmazást, miközben a Shift billentyűt a billentyűzeten tartja. Ez a művelet arra kényszeríti a Mail-t, hogy bármilyen problémás üzenet megjelenítése nélkül nyissa meg.

Vegye fiókját offline állapotba

De ha problémája nem csupán ez az üzenet, akkor tesztelnie kell nyomozói képességeit. Először próbálja kijavítani ezt a helyzetet, ha offline állapotba hozza e-mail fiókját.

Nyissa meg a Mail alkalmazást, lépjen a Menüsorra, és válassza a Postafiók lehetőséget. Ebben a legördülő menüben válassza az Összes fiók offline állapotba állítását.

Miután ez befejeződött, térjen vissza abba a menübe, és ezúttal válassza az Összes fiók online felvétele lehetőséget. Nézze meg, hogy ez megoldja-e a problémát.

Kapcsolja ki és vissza a problémás fiókot

Ha nem, ellenőrizze, hogy ez a probléma egy adott fióknál vagy az összes e-mail fióknál jelentkezik-e. Ha csak az egyik fiókján történik, kapcsolja ki azt, majd adja hozzá újra.

Tedd ezt úgy, hogy elmész Mail> Fiókok vagy Apple menü> Rendszerbeállítások> Internetfiókok.

Ezután a bal oldali ablaktáblában válassza ki a problémás fiókját, és válassza a mínuszjelet.

Megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy törölni szeretné-e ezt a fiókot az összes számítógépről az iCloud kulcstartó használatával (ha van ilyen), válassza a „Fiók kikapcsolása” lehetőséget.

Miután a fiók ki van kapcsolva, kapcsolja be újra a fiók kiválasztásával, amely most inaktívként szerepel, és jelölje be a Mail (és bármi más, amit szinkronizálni szeretne, például Kapcsolatok, Naptárak stb.) Melletti négyzetet

Nézze meg az Activity Monitor elemet

Ha megnyitotta a Mail alkalmazást, először lépjen a Menüsorra, és válassza az Ablak lehetőséget. Az Ablak legördülő menüben válassza a Tevékenység lehetőséget (vagy nyomja meg az Option + Command + 0 gombot.)

Az Aktivitás kiválasztása egy kicsi tevékenységfigyelőt jelenít meg, amely felsorolja az éppen letöltendő üzeneteket.

Előfordul, hogy a MacBook szüneteltet egy nagy letöltést, hogy energiát takarítson meg, amikor a MacBook akkumulátort használ. Ebben az esetben kattintson a Activity Monitor gombjára a letöltés folytatásához.

Újjáépíteni

Ha problémája nem egy szüneteltetett letöltés volt, próbálja meg újraépíteni és újraindexelni a postafiókot. A legjobb, ha az újjáépítés előtt törölje azokat az e-maileket, amelyek a kukában és a Junk mappákban találhatók.

A postafiók újjáépítése frissíti a benne lévő üzenetek listáját. Újjáépíteni:

 1. Jelöljön ki egy postafiókot a Mail oldalsávon
 2. Válassza a Postafiók> Újjáépítés lehetőséget

A postafiókok újjáépítése sok időt vesz igénybe, és miután elindította, nincs szünet vagy leállítás gomb, ezért óvatosan járjon el.

Ezenkívül meg kell ismételnie ezt a két lépést az egyes postafiókokhoz.

Az IMAP- vagy az Exchange-fiókok postaládáinak újjáépítésekor az összes, a számítógépen helyben tárolt üzenetet ÉS mellékletet először eltávolítják, majd újra letöltik a levelezőszerverekről a Mac-be.

Ez azt jelenti, hogy a hálózat sávszélességének nagy részét használni fogja.

IS, a postaládája üres lehet, amíg a letöltés befejeződik - ez normális.

Reindexálja a levelét

Az újjáépítés után nézzen körül a Mail alkalmazásban és a postaládákban. Ha továbbra is problémái vannak az üzenetek letöltésével, a Mail nem indul el, vagy bármilyen más probléma merül fel, itt az ideje kipróbálni a kézi újrakeresést.

A legnagyobb különbség a Reindexing és az újjáépítés között az, hogy míg az újjáépítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az egyes újjáépítendő postafiókokat, az újraindexelés MINDEN postaládát érint.

A reindexing valóban a nukleáris lehetőség. Ez az utolsó állomás, amikor a Mail annyira nem reagál, hogy alig működik, a keresési funkció nem működik megfelelően, vagy a Mail alkalmazás egyáltalán nem indul el. Tehát ismét óvatosan tapossuk.

A ReIndex Mac Mail programba

 1. Kilépés a Mail App alkalmazásból
 2. Az Asztalon hozzon létre egy OLDMailData nevű mappát
 3. Nyissa meg a Findert
 4. A Finder menüsorból
  1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Shift billentyűt (vagy az Opció gombot néhány Mac esetén)
  2. Válassza a Go> Library lehetőséget
  3. Keresse meg a Mail mappát
  4. Keressen egy mappát, amelynek neve „V”, majd egy szám (V4 az én példámban)
  5. Keresse meg a MailData mappát
  6. Keressen meg minden Envelope Index kezdetű fájlt, és helyezze át az asztali OLDMailData mappába
 5. Nyissa meg a Mail alkalmazást
  1. Új boríték-indexfájlokat épít, de sok időt vesz igénybe

Ha több ezer vagy több üzenete van, az újraindexelés időbe telik - esetleg órákba telik. De ez a folyamat számos Mail App-problémát kijavít, beleértve az állandó letöltést, a Mail alkalmazás nem vagy reagálást, valamint egyéb üzenet- és e-mail problémákat.

Miután a Mail alkalmazás megfelelően működik, folytassa, és törölje az „Borítékindex” fájlok másolatait az Asztal OLDMailData mappájából úgy, hogy lerakja azokat a kukába.

Olvasói tippek

 • Zárja be a Mail alkalmazást, és lépjen a Felhasználó> Könyvtár> Mail a fájl kukába helyezéséhez: MessageUidsAlreadyDownloaded
 • Ne tárolja az e-mail vázlatokat a szerveren! Ennek megváltoztatása a piszkozatok mentésére a Mac-en, majd a Mail újraindítása kijavította a problémát. Menj Mail App> Beállítások> Fiókok> Postafiók viselkedéseés állítsa a Piszkozatok postafiók értékre Saját Mac-en
 • Törölje az összes e-mail fiókját az Apple Mail alkalmazásból, majd manuálisan telepítse újra őket egyesével. Megcsináltam, és sikerült is. Törölnie kell MINDEN PÉLDA-SZÁMLÁJÁT - nem csak azokat, amelyeknél problémák vannak. Tehát igen, ehhez idő kell
 • Jelentkezzen be e-mail fiókja webes felületére (használjon böngészőt), és törölje az ott található összes üzenetvázlatot. Ezután indítsa újra a Mail alkalmazást. Úgy tűnik, hogy a MacBookomnak bevált!
 • Nem ideális megoldás, de az e-mail fiókok törlése iPhone-ról megoldotta a problémát számomra

Legutóbbi hozzászólások