Nem lehet bezárni a Fotókönyvtárat? Elakadt a "Könyvtár bezárása" üzenetben? Javítás

Nemrég a Mac Fotóim alkalmazásának használata és néhány fotó feltöltése után nem tudtam bezárni a Fotókat. Láttam egy előugró üzenetet, miszerint a Fotók „bezárja a könyvtárat”. Órákig hagytam „úgy, ahogy van”, hogy ugyanazt az üzenetet ott lássam - még mindig a „Könyvtár bezárása” üzenetnél ragadt. És az alkalmazás nem záródna be, bármi is legyen! Nyitott maradt és nem reagált.

Még a Mac-et sem tudtam megfelelően leállítani anélkül, hogy kéri a Fotókból való kilépést, és ezt nem lehet megtenni a könyvtár előzetes bezárása nélkül! Ez nem nyer helyzet. Csak két lehetőségem volt a Mégse vagy a Próbálkozz újra.

Ha ez a probléma ismerősnek tűnik, akkor nem vagy egyedül. Szerencsére megtanultam néhány olyan trükköt az úton, amelyek enyhítették a fotókönyvtárral kapcsolatos problémámat. És ezeket ma megosztom veletek.

Térjünk rá!

Ragadt a „Könyvtár bezárása” üzenetben: Gondolkodj egyszerűen

Néha összetettebbé tesszük a dolgokat, amikor az egyszerűség menti meg a napot. Az első próbálkozás tehát a Fotók kilépésének kényszerítése.

Először próbálja ki az egyszerű parancsokat

 • Zárja be az alkalmazást a gombbal Command + W
 • Vagy próbáld meg Command + Q hogy kilépjen az alkalmazásból

Kényszer Kilépni néhány módon:

 • Válassza az Apple menü Kényszerített kilépés parancsát
 • Nyomja meg a Command-Option-Esc billentyűt
  • Válassza a Fotók lehetőséget a Kényszerített kilépés listából, majd kattintson a Kényszerített kilépés gombra
 • Indítsa újra a keresőt
  • Nyomja meg az Option gombot, majd kattintson és tartsa lenyomva a Findert a dokkolójában
  • A menüopciók közül válassza az Újraindítás lehetőséget

Amint a Fotók kilépnek, állítsa le a Mac-et, és várjon néhány percet. Töltse fel a számítógépet, és nyissa meg a Fotókat. Nézze meg, hogy a Fotók alkalmazás jól működik-e, és frissítse a könyvtárat a közelmúltban készített fotókkal.

Kényszeríteni a kilépést nem működik?

Ha a kényszer-kilépés nem működik, a bekapcsológomb lenyomásával kényszerítse kikapcsolni a Mac-et, amíg a Mac kikapcsol. A nyitott és nem mentett fájlok mentésével elveszíti a nem mentett módosításokat.

Javítsa meg a Fotótárat

 1. Ha lehetséges, készítsen biztonsági másolatot a Mac-ről (és a Fotókról) a Time Machine, az iCloud Photo Library vagy a választott biztonsági mentési módszer használatával
  1. Ha iCloud Photo Library-t használ, ne feledje, hogy csak a System Photo Library fotóit és videóit szinkronizálja az iCloud
  2. Vagy A fényképtár manuális másolása külső tárolóeszközre: Másolat létrehozásához húzza a Fotók könyvtárat (alapértelmezés szerint a Mac Képek mappájában) a tárolóeszközre
 2. Nyomja meg az Option-Command billentyűt, és kattintson duplán a Fotók ikonra a Dock vagy az Applications mappában
 3. Megnyílik a Javítási könyvtár ablak
 4. Kattintson a Javítás gombra a fotótár újjáépítéséhez

A javítás után nézzen körül és ellenőrizze, hogy az összes fotó, videó, képernyőkép stb. Megjelenik-e az albumokban.

Olvasói tippek

 • Kattintson a Fotók gombra, hogy a Fotók szó megjelenjen a Könyvjelzősávon. Aztán odamentem a bárban lévő Apple ikonhoz, és rákattintottam az erő kilépésre. Ez felugrott, amely kiemelte a Fotókat, és rákattintottam a force quit gombra, és a Fotóim mind ott nyíltak, ahol abbahagytam
 • Itt végeztem el. Először készítettem egy másolatot a Photos Library-ról egy külső meghajtóra, és mivel az iCloud Photo Library-t használtam, gondoskodtam arról, hogy a fényképek szinkronizálva legyenek a felhővel. Ezután töröltem a könyvtárat a meghajtómról, és létrehoztam egy újat, és hagytam, hogy a képen újraszinkronizálódjon az új könyvtárral. Ilyen módon elvesztettem a projektjeimet.
 • Kattintson a Fotók gombra, hogy a Fotók szó megjelenjen a Könyvjelzősávon. Aztán odamentem a bárban lévő Apple ikonhoz, és rákattintottam az erő kilépésre. Ez felugrott, amely kiemelte a Fotókat, és rákattintottam a force quit gombra, és a Fotóim mind ott nyíltak, ahol abbahagytam.

Legutóbbi hozzászólások