A / az 'iTunes újabb verziójának szükséges' hiba elhárítása

Lehet, hogy frissített a legújabb iOS-re, és úgy döntött, itt az ideje, hogy biztonsági másolatot készítsen az iTunes-on keresztül a Mac-en vagy a Windows PC-n. Jó Haladás! A biztonsági mentés kritikus fontosságú digitális életünk és készülékünk egészségi állapota szempontjából. De aztán hirtelen és teljesen váratlanul a számítógépén megjelenik egy üzenet: „Az iTunes újabb verziójára van szükség.” Mi a fene? Amikor utoljára mentettem, egyszerűen dandy működött.

Ez nem túl gyakori hiba, de kevés olyan felhasználót láthattunk, amelyik bemenetet kért. Ez a probléma mind az iPhone, mind az iPad felhasználókra kihat. Sokan jelentik ezt a problémát, miután frissítettek az eszközük új iOS verziójára. Ez akkor történik, amikor megpróbálja csatlakoztatni iPadjét vagy iPhone-ját egy számítógéphez, amelyre az iTunes telepítve van. Miközben megpróbálja szinkronizálni a szoftvert a laptopon vagy a PC-n, akkor ez a bosszantó üzenet jelenik meg.

„Az iPhone 6s nem használható, mert az iTunes újabb verzióját igényli.” Vagy „Az iPad nem használható, mert az iTunes újabb verziójára van szükség.”

Érdekes módon a probléma leginkább irritáló része az, hogy a számítógép az iTunes legújabb verzióját használja. Íme néhány lépés, amelyet meg kell tennie a probléma megszabadulása érdekében.

Mac-ek: Hogyan lehet megszabadulni az iTunes-tól, ha újabb verziót kér

1. lépés: Ellenőrizze az operációs rendszer verzióját

Kérjük, ellenőrizze a Mac OS vagy az OS X verzióját, amelyet éppen futtat. Bár az üzenet azt javasolja, hogy frissítse az iTunes alkalmazást, tízből kilencből azt tapasztaljuk, hogy a felhasználók azért találkoznak ezzel a hibával, mert az operációs rendszerük nincs frissítve a Mac vagy a Macbook számítógépen. Az Apple operációs rendszerének verziójának ellenőrzéséhez kattintson az Apple menü> Az erről a Mac-ről elemére.

2. lépés: Frissítse az operációs rendszert

Frissítse a Mac macOS vagy OS X verzióját a gépére vonatkozó legújabb verzióra. Ehhez lépjen az App Store-ba, kattintson az eszköztáron a Frissítések elemre, majd telepítse a frissítéseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a mac felhasználók néha problémákat tapasztalnak az operációs rendszerek frissítésével. Különösen a régebbi mac-okkal és macbookokkal rendelkező emberek fedezhetik fel, hogy gépeik nem tudják telepíteni a legújabb macOS-frissítéseket. Ha gyanítja, hogy ebbe a kategóriába tartozik, ellenőrizze az Apple ügyfélszolgálatának webhelyét, és nézze meg a legújabb Mac OS frissítéseket használni képes Mac-ek specifikációit.

3. lépés: Frissítse az iTunes alkalmazást

Győződjön meg arról, hogy valóban a legújabb iTunes-ot futtatja, amely elérhető a gépéhez. Kérjük, keresse meg az Apple iTunes webhelyét a legfrissebb verzióért. Ez a link mind a Windows, mind a Mac verziót tartalmazza. Ha még nincs telepítve az iTunes, bármikor letöltheti innen, ha új számítógépe van.

Tipp: Állítsa be az iTunes alkalmazást, hogy néhány kattintással automatikusan letöltse a legújabb elérhető verziót. Nyissa meg az iTunes> Kattintson a Beállítások ...> Ugrás a Speciális fülre az alábbi képen látható módon, és állítsa be, hogy automatikusan ellenőrizze az új verziókat.

Az operációs rendszer frissítése után próbáljon szinkronizálni az iTunes használatával. A legtöbb iFolk esetében ennek a problémának most megszűnik. A legfontosabb az, hogy tudd, hogy frissítenie kell a Mac számítógépét, hogy frissíthesse az iTunes alkalmazást. Ha további segítségre van szüksége, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben.

Windows PC: A hibákkal kapcsolatos fontos információkhoz az iTunes újabb verziója szükséges

Sok olvasó Windows PC-jével frissíti és biztonsági másolatot készít iPhone-járól és más iDevice-ről. Sajnos az iFolks with Windows nem kíméli ezt a hibaüzenetet, és gyakran látja, amikor a Microsoft operációs rendszereinek régebbi verzióival dolgozik. Különösen az emberek sok problémát tapasztalnak az iPhone-ok Windows XP-vel és Vistával történő összekapcsolásával.

Hivatalosan az iTunes 12.5.1 a minimális verzió, amely frissíti vagy helyreállítja az iOS 10-et, és az Apple már nem támogatja az XP-t vagy a Vistát. Néhány olvasó azonban arról számolt be, hogy sikeresen frissítette iPhone-ját és iPadjét iOS 10.0.1-re vagy 10.0.2-re, és azt mondja, hogy még mindig képesek szinkronizál az iTunes alkalmazással 12.1.3.6. Az Apple létrehozta az iTunes ezen 12.1.3 verzióját az iOS 9 és a Vista rendszerhez, de kompatibilisnek tűnik az iOS 10.0.2 és a Windows XP rendszerekkel. És ez a tipp nem működik az iPhone legújabb modelljein, beleértve az iPhone SE vagy a 7 modelleket is.

Ne feledje, hogy az iOS10 bármilyen visszaállításához az iTunes 12.5.1.21 szükséges, következésképpen újabb Windows operációs rendszerre van szükség. Ha ezt az utat választja, akkor vissza kell állítania az iCloud segítségével, vagy áthelyeznie az iTunes 12.1.3.6 biztonsági másolatát egy újabb Windows operációs rendszerrel rendelkező számítógépre (7 vagy újabb).

További rossz hír, hogy az iOS 10.2 vagy újabb rendszert futtató iPhone-okhoz és iDevice-okhoz legalább Windows 7 vagy újabb szükséges. A 10.2-es verzió frissítése nyilvánvalóan megtörte az összes visszafelé kompatibilitást az iTunes 12.1.3.6-mal. Tehát az iTunes és az iOS legújabb verziói az iDevices számára nem működnek Windows XP vagy Windows Vista rendszeren. Sajnáljuk; sok mindent ismerünk, mint például az XP vagy a Vista biztonsági és sok más okból.

Tehát mit csinálnak a Windows XP és a Vista tulajdonosai?

Sajnos ezen a ponton nincs sok tennivaló a Windows operációs rendszer frissítésén kívül. Tekintettel arra, hogy az XP és a Vista nem támogatott, lehetősége van frissíteni a számítógépet legalább Windows 7 rendszerre, vagy az iCloud segítségével biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani.

Az Apple felajánlja bárkinek, akinek van iDevice-je, hogy látogasson el egy Apple áruházba, használja a Mac számítógépét az iTunes kezeléséhez. Saját külső meghajtót kell megadnia. Vagy másik lehetőség az iOS 10-eszközök önálló eszközként történő kezelése, és az összes biztonsági másolat, visszaállítás stb. Végrehajtása az iCloud segítségével.

Ha valaki tudna más megoldásokról, kérem ossza meg.Tudjuk, hogy sok embert érint ez a hiba, amikor az iOS10 és a Windows XP vagy a Vista rendszerrel dolgozik. Tehát tanácsát nagyra értékelik és szükség van rá.

Legutóbbi hozzászólások